Beste VPN for Chrome i 2024

Når man skal velge VPN for Chrome er det viktig å finne den rette. Derfor skal du få lese mer om hva du bør tenke på når du skal velge en VPN, og jeg vil komme med forslag med VPN for chrome.

SKAFF DEG ExpressVPN
Beste VPN for Chrome

Stream filmer og serier i høy hastighet, samtidig som du holder dataen din trygg! Denne VPNen tilbyr utrolig mange lokasjoner du kan sette din IP til.

Den beste VPN for Google Chrome

Det finnes utrolig mange VPN leverandører, og det kan være vanskelig å finne en som er perfekt for deg. Jeg har analysert mange VPN for Chrome leverandører og funnet ut hvem som er de beste ut fra anmeldelser. Jeg har derfor satt opp en liste med noen av de beste google chrome VPN leverandørene der ute. Disse VPN tjenestene vil både gjøre surfing trygt, men du får også muligheten til å se på filmer og serier fra andre land.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Hvordan velge den beste VPN for Google Chrome?

Når det kommer til det å velge den beste VPN Chrome leverandøren, er det mange kriterier som skal fylles. Nedenfor skal jeg skal ta for meg noen av de mest viktige tingene du må se etter når du skal velge en VPN leverandør.

vpn google chrome

Global serverdekning og tilkoblinghastighet

Noe av det viktigste med en VPN Google Chrome tjeneste, er at den har god serverdekning og tilkoblingshastighet. Dette vil si at man har muligheten til å koble seg på IP adresser rundt om i verden, med en kjapp tilkobling. Med global serverdekning vil du ha mulighet til å oppheve all form for blokkering over hele verden når det kommer til streaming, dette betyr at man kan enkelt komme forbi sensur eller noe som ikke er tilgjengelig i landet ditt. Ved å tilkoble seg på en annen IP adresse helt fra et annet land, kan man selvfølgelig få litt dårligere hastighet en vanlig. Grunnen til dette er fordi når man bruker en VPN kjøres det en kryptering/dekrypterings prossess. Heldigvis har jeg plukket ut noen av de beste VPN Google Chrome leverandørene, som skal sørge for at du faktisk får kjappere hastighet når det kommer til nett.

Personvern og sikkerhet

vpn for chrome

VPN Google Crome leverandørene som jeg har valgt ut tilbyr utrolig god sikkerhet, med funksjoner som kill switch, DNS lekkasjebeskytter og sterk kryptering av av IP adresser for å skjule personvern og sensitiv informasjon. Kill switch er en spesiell funksjon som bare de beste VPN Google Chrome tilbyr. Denne funksjonene vil sørge for at datamaskiner, telefoner eller nettbrett vil automatisk frakoble seg fra VPN nettet til tilkoblingen er gjenopprettet igjen. Dette vil sørge for at IP adressen din ikke blir eksponert ufrivillig. Det beste med dette,  er at VPN Chrome utvidelsen også tilbyr disse funksjonen.

Kundeservice

Kundeservice er utrolig viktig når det gjelder VPN for Chrome. Dette er fordi mange mennesker er ganske nye innenfor dette feltet og kan støte på tekniske problemer. Det er akkurat dette jeg tenkte på når jeg lagde listen med VPN tjenester for Chrome. Alle de nevnte VPN tjenestene ovenfor tilbyr god og kjapp kundeservice. De er engasjerte når du har et spørsmål, og de er ivrige når du trenger hjelp med noe. De live chat, og du har mulighet til å opprette en henvendelse om brukerstøtte. Om en av disse ikke faller i smak, kan du også kontakte de på email.

Verdi for pengene

Alle leverandørene for VPN for Google Chrome som jeg har snakket om i dag, tilbyr veldig god verdi for pengene. Man trenger ikke en veldig dyr VPN for at den skal fungere greit til dagligdags bruk. De som er nevnt er naturligvis ikke gratis å bruke, men de billige til tross av hva du faktisk får med i prisen. Hvis du har tenkt til å ha en VPN for Chrome en god stund, kan du spare mye penger hvis du abonnerer for en lengre periode, f.eks. 1 år. Hvis du angrer eller VPN for Chrome leverandøren ikke lever opp til standard, kan du få tilbake pengene hos de fleste, uansett hvor lenge du betalte for.

Kompabilitet

Alle de nevnte VPN leverandørene fungerer både på Google Chrome, Firefox og Opera. Men jeg anbefaler sterkt å bruke Google Chrome siden de er en VPN Google Chrome, som betyr at de er spesielt tilegnet for Google Chrome, med tanke på utvidelser. Hvis du ikke liker å ga inn på nettet eller utvidelser, har man også muligheten til å laste ned en app eller et program hos de fleste VPN Google Chrome leverandørene, dette gjør at du kan benytte VPN Google Chrome funksjonene enklere.

Funksjoner

Hos VPN Chrome leverandørene har du en rekke funksjoner, disse er, annonseblokkering, delt tunnelering, tidssone spoofing og mac spoofing. Annonseblokkering sier deg selv, denne funksjonene blokkerer all reklame hvor en du befinner deg på nettet. En annonseblokkering funksjon, fungerer slik. Når du går inn på en nettside, vil den lastes inn før du kommer inn på den. Annonseblokkering funksjonene benytter denne muligheten til å gå imellom nettsidens skript, og sammenligner den med en skript VPNen har som inneholder alle nettsider som er blokkert. Hvis skripten finner noe som er på svartelisten, blir reklamen blokkert.

En VPN Chrome tunnel skal kryptere all data trafikken din, men det er ofte at man ikke vil dette stadig. Ved at data trafikken din krypteres, går det bort en del båndbredde, som kan forårsake at nettet blir tregere. Det er her delt tunnelering kommer inn. Delt tunnelering gjør sånn at du kan skjerme deg for egne utvalgte nettsider, slik at du ikke trenger å kryptere data trafikken din fra en helt trygg nettside. Ved å benytte seg av denne funksjonen, kan du oppleve høyere hastighet.

Begrensninger

VPN Chrome utvidelsen har absolutt ingen begrensninger. Du har oversikt over all trafikk som foregår ved bruk. VPN Chrome utvidelsen fungerer like godt som programmet eller appen ved bruk av tjenester som, Netflix, Torrent, HBO osv.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Vær forsiktig med gratis VPN-er

Hvis man velger å bruke en gratis VPN Chrome leverandør, kan man ikke forvente alt for mye. Man vil få utrolig dårlig dekning og tilkoblinghastighet. Jeg har prøvd en rekke av gratis VPNer og ingen av falt i smak. Hvis du vil vente i flere minutter for å få koblet opp til en IP adresse for så å hakke konstant, kjør på. Gratis VPNer har også utrolig svak sikkerhet, man kan aldri vite om noen plutselig hacker inn på IPen og stjeler informasjon fra deg. Det har også vært flere saker hvor gratis VPN tjenester har solgt informasjon til andre selskaper. Ved bruk av en betalt VPN Chrome leverandør, kan jeg garantere at dette ikke vil skje. Hvis du er opptatt av din sikkerhet og å surfe med god hastighet, kan jeg anbefale ExpressVPN. ExpressVPN har også noe som kalles 30 dagers penge garanti. Dette vil si at hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, altså VPNen, kan du få pengene tilbake innen 30 dager!

Fordelene med VPN

Nå har du fått lest litt om VPN for Chrome og fått noen ideer på hvorfor disse er kjekke å ha. Men hvis du enda ikke er overbevist, så kommer det flere argumenter på hvorfor det er en fordel her.

Unnslipp sensur og geoblokkering

Alt du ser på strømmetjenester har blitt godkjent av lisenser og lokale regler for ditt land. Ved bruk av en VPN for Chrome kan du se andre serier om filmer som ikke er tilgjengelig eller lov i ditt land. Det vil si at du kan f.eks. se serier som bare er tilgjengelig i Spania i Norge. Du kan også selvfølgelig se Norske filmer og serier hvis du er i utlandet. Et eksempel på dette, er NRK. NRK er nå i dag bare tilgjengelig i Norge, og ved å forandre på IP adressen din via en VPN for Chrome, vil du omgå geobegrensingene. Dersom du eier en VPN Google Chrome tjeneste kan du se all slags serier og filmer hvor en du befinner deg i verden.

Sikkerhet og personvern

En av hovedgrunnen for at de fleste brukere bruker VPN Chrome tjenester, er fordi det øker sikkerheten. En VPN Google Chrome tjeneste vil sørge for at all dataen din vil bli kryptert, og dette vil da beskytte privatlivet ditt på nett. Det blir stadig flere og flere hackere som vil ta nytte av ditt privatliv på nett, så da lønner det seg å beskytte seg. Hvis du bruker et offentlig nett, for eksempel på en restaurant, skal det ikke mye til for en hacker for å stjele til deg informasjon. Hvis du og hackeren er på samme nett, kan hackeren se absolutt alt du gjør! Til og med innlogginger kan hackere se, noe som er veldig bekymringsfullt.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Hvordan sette opp VPN på din enhet

google chrome vpn

Jeg anbefaler virkelig at man laster ned en programvare eller en VPN app Chrome fremfor VPN Google Chrome utvidelse, fordi man får flere funksjoner og bedre beskyttelse. Men hvis det ikke faller i smak, kan du bruke VPN plugin Chrome, som blir satt opp manuelt.

Konklusjon

Uansett om du trenger en VPN Google Chrome leverandør for sikkerhet, unngå geoblokkering eller begge deler. Du vil få utrolig mye ut av VPN for Chrome, når det kommer til sikkerhet og beskyttelse av din data. Å få tak i en god og sikker VPN Google Chrome leverandør, skal ikke være vanskelig. Så jeg har derfor lagt en link under til ExpressVPN som er en sikker og pålitelig VPN Chrome leverandør.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no