De beste VPN for Netflix i 2022

De siste ti årene har Netflix gjort seg bemerket som en sentral aktør blant strømmetjenester takket være sitt enorme bibliotek av aktuelle filmer og serier, og i nyere tid for sitt fantastiske originalinnhold. Dessverre låser Netflix innholdet sitt til det enkelte land. Fortsett å lese om du vil lære hvordan du kan få tilgang til Netflixbiblioteket i andre land!

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

VPN for Netflix åpner en ny verden av filmer

Dersom du er kjent med Netflixuniverset er du antagelig også kjent med det geografisk spesifiserte innholdet Netflix opererer med. Netflix kan se hvor hver enkelt bruker er i verden ved hjelp av brukerens IP-adresse, og presenterer biblioteket sitt med et spesifikt utvalg for hvert enkelt geografiske område. Befinner du deg i Norge får du presentert det norske biblioteket, mens du i Spania får presentert et litt annet utvalg. For en del av seriene Netflix har i biblioteket sitt, er det også geografisk bestemt hvor mange sesonger av serien som ligger ute. Du hadde med andre ord hatt tilgang på de tre neste sesongene av favorittserien din dersom du hadde vært i et annet land.

Netflixbrukerne er godt klar over denne geobegrensningen, og stadig flere benytter seg derfor av en VPN for Netflix slik at de får tilgang til Netflixbiblioteker som ”tilhører” andre steder enn stedet man befinner seg. En Netflix VPN fungerer ved at den viderekobler datatrafikken din til en server som befinner seg et annet sted i verden. På denne måten fremstår det av IP adressen din som at du befinner deg et annet sted enn du faktisk gjør. Dette er nyttig av flere grunner: At den faktiske IP adressen din ikke er synlig innebærer at ingen kan spore datatrafikken din tilbake til deg. Du er i praksis usynlig på nettet. Videre innebærer viderekoblingen av datatrafikken din til at du får en IP adresse fra et annet land. Dersom du for eksempel er koblet til en server i USA vil det for Netflix se ut som at du befinner deg i USA. Du får da tilgang til det amerikanske Netflixbiblioteket med alle sine filmer og tv serie.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Nå kan du se filmer og serier på tvers av landegrensene

Dette er imidlertid ikke ønskelig for Netflix, som stadig jobber med å oppdage og blokkere Netflix VPN. Et av de kanskje mest brukte tiltakene til den amerikanske strømmegiganten er å sammenligne alle IP adresser opp mot en tredjepartsdatabase for å kontrollere hvorvidt denne er tilknyttet en kjent Netflix VPN server. En Netflix VPN som ikke klarer å omgå denne formen for blokkering vil ikke få deg gjennom til eksempelvis amerikansk Netflix, og det eneste du vil møte på er en feilmelding som gir deg beskjed om å deaktivere avblokkerings- eller proxytjenester.

For å hjelpe deg med å finne en VPN for Netflix som gir deg tilgang på Netflixbibliotek for andre land, har vi samlet en liste av de VPN for Netflix som fremdeles fungerer og som, ikke minst, også har gratis prøveperiode. Du kan med andre ord teste ulike VPN Netflix helt risikofritt.

Før vi går videre til nevnte liste ønsker vi å gjøre deg oppmerksom på hva du bør se etter i en VPN for Netflix.

Hvordan finner du det beste VPN for Netflix?

Det første, og selvsagte, er at en Netflix VPN må kunne omgå Netflix’ egne blokkeringer for VPN Netflix. Her kan andres brukeropplevelser være fine å se til. I forlengelsen av dette bør du også undersøke hvilke land VPN Netflix har servere i. For å få tilgang til eksempelvis amerikansk Netflix, må du være sikker på at du kan viderekobles til en amerikansk server slik at du får en amerikansk IP-adresse. At VPN Netflix har mange servere er et annet godt tegn da minker sjansen for at Netflix kjenner til serveren.

Like viktig – om ikke viktigere – er at din Netflix VPN har solide sikkerhetsfunksjoner. Du ønsker deg en Netflix VPN som tar personvernet ditt seriøst, og som tar tilstrekkelige forholdsregler for å beskytte datatrafikken din. Du bør finne en VPN Netflix som har en streng policy på at de ikke loggfører, en automatisk drepknapp og en innebygget kill switch, som kutter nettilkoblingen din dersom VPN Netflix faller ut og IP adressen din eksponeres.

De mer praktiske sidene ved en Netflix VPN du bør vurdere er at VPN for Netflix har høyhastighetstilkoblinger og båndbredde, slik at du er sikret raskt og solid nett og slipper at nettet buffrer og hakker. Videre er det ekstremt praktisk å ha flere samtidige tilkoblinger slik at du kan bruke VPN Netflix på flere enheter, og ikke minst kundestøtte på chat eller annet medium som er tilgjengelig døgnet rundt. Slik kan du alltid være sikker på at det er noen som kan hjelpe deg dersom du skulle oppleve tilkoblingsproblemer.

For å få tilgang til Netflix med VPN kan det være fristende å gå for en gratis Netflix VPN i første omgang. Vi gjør deg imidlertid oppmerksom på at de gratis VPN Netflix sjelden er effektive eller stabile nok, og i mange tilfeller også selger dataene dine videre til tredjeparter. De setter med andre ord ikke personvernet ditt særlig høyt.

Vi har derfor samlet en liste over de beste VPN Netflix som både fungerer uten problemer, og som har åpent kjøp slik at du kan teste VPN-en risikofritt før du bestemmer deg.

1. ExpressVPN

expressvpn

 • Servere i mer enn 90 land – 1000 servere i USA alene
 • Egne apper for de fleste plattformer

ExpressVPN er en allsidig og rask VPN for Netflix og andre strømmetjenester – blant markedets raskeste strømme-VPNer. ExpressVPN setter brukernes personvern høyt og har en streng policy på at de ikke loggfører data – et perfekt valg for å få tilgang til Netflix med VPN. Funksjoner som split tunneling krypterer datatrafikken din og sørger for ytterligere beskyttelse av ditt personvern.

ExpressVPN har kundeservice tilgjengelig 24/7 og du kan risikofritt teste VPN-en med 30 dagers pengene tilbake-garanti. Dersom du har en Android- eller iOS-enhet tilbyr ExpressVPN dessuten en 7 dagers gratis prøveperiode i tillegg.

Gå til ExpressVPN

ExpressVPN Anmeldelse


2. NordVPN

nordvpn

 • Over 5000 servere i mer enn 60 land, blant annet USA, Canada, Frankrike, Storbritannia, Japan og Brasil
 • Apper for alle enheter
 • Ubegrenset båndbredde

NordVPN er et sikkert valg for å få tilgang til alt innholdet på Netflix med VPN – og andre strømmetjenester for den saks skyld. Med sitt enorme antall servere samt funksjoner som Double VPN og Anti DDoS-servere er det en smal sak for NordVPN å tilby brukerne sine trygg og sikker nettilkobling.

NordVPN har dessuten innebygget kill switch, en funksjon som bryter nettilkoblingen dersom VPN-en faller ut og på denne måten sørger for at din faktiske IP-adresse ikke blir eksponert.

Med tilgjengelig kundeservice 24/7 og en 7-dagers gratisprøveperiode og 30 dagers pengene tilbake-garanti dersom du ikke er fornøyd, er det ikke rart at NordVPN er en favoritt blant serie- og filmentusiaster over hele verden.

Gå til NordVPN

NordVPN Anmeldelse


3. Private Internet Access VPN

Private-internet-access

 • 100 servere, blant annet i USA, Storbritannia, Canada, Frankrike, Japan og Brasil
 • Budsjettvennlig
 • Egne VPN apper for iOS, Android, Linux, Windows og MacOS
 • Samtidig tilkobling for opptil 6 enheter

Private Internet Access VPN er et rimeligere alternativ for å få tilgang til Netflix med VPN, uten at dette påvirker verken kvalitet, kraft eller sikkerhet. Private Internet Access VPN har en streng anti loggførings-policy – her er dataene dine trygge!

Private Internet Access VPN tilbyr alle nye brukere en gratis prøveperiode på 7 dager samt 30-dagers garanti om pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.

Gå til Private Internet Access


4. CyberGhost

Cyberghost

 • En gjennomgående effektiv og trygg VPN for Netflix
 • Over 2000 servere bare i USA
 • Opptil 7 samtidige tilkoblinger

CyberGhost har forhåndsinnstilte funksjoner som avblokkering av populære strømmetjenester, inkludert Netflix med VPN. Den er svært enkel å bruke, og et godt førstevalg dersom man ikke har brukt en VPN selv før.

CyberGhost har tilgjengelig kundeservice hele døgnet, og tilbyr det en garanti om pengene tilbake i 45 dager dersom du ikke lar deg overbevise.

Gå til CyberGhost

CyberGhost VPN Anmeldelse


5. Surfshark

surfshark

 • Ubegrenset båndbredde
 • Ingen begrensning på surfint
 • Kompatibel med alle plattformer

Surfshark er en pålitelig VPN Netflix som imponerer gang etter gang, og et svært godt valg dersom du ønsker å avblokkere innholdet på Netflix med VPN. Surfshark har servere i blant annet USA, Canada og Japan og en rekke funksjoner som autotilkobling, split tunneling, drep-knapp som sørger for effektiv og stabil nettilkobling. Surfshark har en 45 dagers pengene tilbake-garanti dersom VPN-en ikke står til forventningene.

Gå til Surfshark

Surfshark VPN Anmeldelse


6. VyprVPN

VyprVPN

 • Smidig og effektiv VPN med ubegrenset båndbredde
 • Kommer seg forbi VPN-blokkeringer uten problemer
 • Flere servere i USA

VyprVPN er et godt valg dersom du ønsker tilgang til strømmetjenester som Netflix med VPN, takket være sin chamleon-teknologi som lar den omgå antiprogrammer som Netflix og andre strømmetjenester har satt i gang for å holde VPN-brukere ute. VPN-en er brukervennlig og enkel å forstå, men du er dessverre ikke garantert noen gratis prøveperiode eller en form for pengene tilbake-garanti med denne VPN-en. Det er imidlertid mulig å vinne en slik tilgang.

Gå til VyprVPN

VyprVPN Anmeldelse


7. PureVPN

PureVPN

 • Ubegrenset båndbredde
 • Opptil 5 samtidige tilkoblinger

PureVPN er et naturlig valg dersom du ønsker å se på geobegrensede serier og filmer på Netflix med VPN. Dette er en effektiv og kraftfull VPN for Netflix med optimaliserte servere for superrask streaming. PureVPN garanterer deg pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd innen de første 31 dagene.

Gå til PureVPN

PureVPN Anmeldelse

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no