De beste VPN for Netflix i 2024

Lurer du på hvilken VPN for Netflix som er best, og hvem vi anbefaler? I denne artikkelen skal du få svaret på akkurat det! Vi skal ta for oss beste VPN Netflix, og hva som gjøre at dette er den beste. Vi skal også ta en titt innom hva man bør se etter i en VPN Netflix.

Klikk her
Den beste VPN-en for Netflix - Prøv ExpressVPN 3 måneder gratis!

ExpressVPN vil hjelpe deg med å oppheve blokkeringen av netflix-biblioteket fra hvilket som helst land du ønsker. Ta tak i avtalen nå med 49 % rabatt og 12 måneder + 3 måneder gratis og 30-DAGERS PENGENE-TILBAKE-GARANTI

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

Beste Netflix VPN

Vi har testet ut utrolig mange forskjellige VPNer for å finne den perfekte VPN for Netflix. For å kunne finne ut av dette, sammenlignet vi pris, design, ytelse, kundeservice og mye mer! Det er utrolig viktig for oss at du får den perfekte VPN for Netflix. Nedenfor vil du se en liste over alle de beste VPN for Netflix som vi anbefaler.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Hvordan velge den beste VPN tjenestene for Netflix?

Når man skal se etter en VPN, er det noen krav må bør se litt ekstra nøye etter siden disse er veldig viktige med tanke på om VPNen er god eller ikke. Nedenfor skal vi snakke om disse kravene og du vil få litt informasjon om hva de betyr.

Global serverdekning

Når du kobler til en virtuell plassering, vil trafikken din komme fra en IP-adresse som er registrert i landet du velger, mens den blir rutet gjennom en server i et land med bedre tilkobling. F.eks. har ExpressVPN hele 160 servere på forskjellige lokasjoner! Noe som gjøre at du kan finne den beste serveren for deg når du skal se på Netflix.

netflix vpn

Tilkoblingshastighet

Når det er for mange brukere koblet til en server, synker tilkoblingshastigheten. Overbelastningsproblemer er vanlige blant gratis og langsomme VPN-er som stapper for mange brukere inn på for få servere i håp om at det å være «gratis» er nok til å få brukere. Brukere av premium VPN-er med omfattende servere bør aldri møte ventetid. ExpressVPNs Quick Connect-knapp kommer godt med her fordi den automatisk velger den beste serveren for å gi deg raskest mulig hastighet.

Personvern

Alle trenger personvern, spesielt på nettet. IP-adressen din og nettlesingen din skal være skjult for unødvendig overvåking. Med en VPN vil du være ekstra trygg på nettet. Du tenker kanskje, men hvorfor er personvern så viktig? Det er fordi en Netflix VPN skjuler IP adressen din ved å omdirigere nettverkstrafikken din gjennom en spesialkonfigurert ekstern server. Dette skaper en datatunnel mellom ditt lokale nettverk og en utgangsnode på et annet sted, som kan være tusenvis av mil unna, slik at det ser ut som om du er et annet sted.

vpn netflix

Kundeservice

Kundeservice er et viktig punkt når du skal velge beste VPN Netflix, fordi du kommer nok til å ha mange spørsmål. ExpressVPN 24/7 kundestøtte er super responsiv og kan hjelpe deg med å feilsøke ethvert problem du måtte ha med å fjerne blokkeringen av Netflix.  Vi kontaktet dem og spurte hva som var best for amerikansk Netflix, og innen 2 minutter ba agenten meg bruke Los Angeles 2 (og det fungerte). Så selv om Netflix slår enda mer ned på VPN-forbud, vil ExpressVPNs kundestøtte hjelpe deg med å komme i gang på noen få minutter.

Pris

I de fleste tilfeller er prisen på en Netflix VPN tjeneste berettiget, så det er verdt å vurdere om du trenger den ekstra sikkerheten og personvernet en VPN kan tilby. Netflix VPN er ikke gratis, men kostnadene er verdt det for den ekstra sikkerheten og funksjonene de gir. Hvis du leter etter en måte å holde deg trygg på nettet, er en VPN for Netflix det beste alternativet som er tilgjengelig

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Pass deg for gratis beste VPN Netflix

For øyeblikket er det ingen gratis VPN som pålitelig vil fjerne blokkeringen av Netflix. Netflix, sammen med alle store strømmesider bruker de tøffeste «geoblokkene» i verden. Selv premium VPN-er sliter med å bryte gjennom dem. Bare noen få lykkes. Ja, teknisk sett er det mulig å lykkes av og til med Tunnelbear, men det er langt fra garantert å fungere. Oftere kommer du til å bli truffet med en feilmelding. Heldigvis greier ExpressVPN å komme seg forbi dette, slik at du kan se Netflix VPN.

Fordelene med beste VPN Netflix

Det finnes mange grunner til at du bør bruke en VPN. Nedenfor skal du få lese om de to hovedårsakene.

beste vpn netflix

Kom deg forbi geoblokkering

Har du noen gang vært på skolen eller kontoret og trengte å få tilgang til sosiale medier-kontoer eller andre nettsteder bare for å oppdage at du er blokkert? Mange bedrifter, skoler og til og med land begrenser tilgangen til bestemte nettsteder eller nettjenester. Enten det er for sensur, sparing av båndbredde eller forsøk på å øke produktiviteten, er innholdsblokkeringer frustrerende. Blokkert innhold hindrer folk i å få tilgang til informasjonen de trenger for å fullføre prosjekter, lekser eller forbedre hverdagen – selv sosiale medier har blitt viktige verktøy for kommunikasjon. En VPN er et viktig verktøy for å fjerne blokkeringen av nettsidene du trenger f.eks. Netflix VPN, uansett hvor du er.

Øk Sikkerheten

Offentlig Wi-Fi er praktisk, men går på bekostning av sikkerhet. Når du svarer på e-poster på en lokal kaffebar, scroller gjennom sosiale medier på flyplassen eller ser på Netflix VPN, kan noen spore aktiviteten din på nettet. Bruk av en VPN beskytter dataene dine mens du er på andre nettverk, skjuler nettleserhistorikken, bankinformasjonen, kontopassordene og mer fra fremmede på internett med dårlig intensjoner.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Hvordan sette opp en VPN

  1. Klikk på Windows Start-knappen og velg Innstillinger-tannhjulet.
  2. Under Windows-innstillinger velger du Nettverk og Internett.
  3. Velg VPN fra venstremenyen, og klikk deretter på Legg til en VPN-tilkobling til høyre.
  4. I dialogboksen som åpnes:
  5. Sett VPN-leverandør til «Windows (innebygd)».
  6. Sett tilkoblingsnavnet til «UWSP VPN».

Konklusjon – VPN for Netflix

Nå har vi gått igjennom den beste VPN Netflix og hvorfor vi akkurat har valgt denne som vinneren. ExpressVPN har en flott tjeneste. Hastighetene er fenomenale, enhetsstøtten er utenfor listene, og landets plasseringer og antall servere er enorme. Mange andre VPNer gjøre ikke det ExpressVPN gjør, nemlig fjerne geo blokkering for Netflix. Det har også gått en lang vei for å forbedre åpenheten om selskapet og revidere produktene. Det er ingen tvil om at du får mer enn nok verdi for pengene dine ved å velge denne VPN Netflix.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no