Den Beste Hong Kong VPN 2024

Ser du etter den perfekte VPN for Hong Kong? Et hk VPN i 2024 er ikke bare nyttig, det er uunværlig. Beskytt deg mot spionerende øyne med en guide til vpn for hk.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hong Kong VPN: Hvorfor det er mer essensielt enn noensinne

Allerede i 2008 lanserte Hong Kong det såkalte GovWiFi-initiativet. Meningen var et offentlig, utbredt WiFi-nett som skulle sikre tilgang til nettet for alle beboere. Dette initiativet betyr at du sjelden vil trenge å bekymre deg for sjokkregninger, på den annen side vil du tilbringe mye tid på offentlige nettverk som ikke alltid er like sikre.

Beboere av Hong Kong har lenge nytt godt av et mer eller mindre fritt og usensurert internett. Imidlertid har dette privilegiet blitt truet i det siste, idet Hong Kongs demokratiske friheter er blitt satt under press.

Hong Kong VPN

Nylig har det vært flere, store demonstrasjoner og økende konfliktnivå med nabolandet Kina.  Det er en økt risiko for å bli sporet og overvåket dersom en har blitt mistenkt for avvikende politisk aktivitet.  Uten at du tar visse forhåndsregler kan det være vanskelig for deg å kontakte familie hjemme under opphold i Hong Kong.

Derfor anbefaler vi ettertrykkelig at du kobler deg opp mot en Hong Kong VPN (hk VPN) mens du besøker øya – hovedsaklig for din egen nettsikkerhet. Uten et VPN hongkong, kan det hende du mister tilgang til essensielle produkter og tjenester.

Mange nettsider vi i vesten tar for gitt, for eksempel New York Times, Facebook, Youtube og WhatsApp kan bli helt eller delvis blokkert av den store Kinesiske brannmuren.  Om enn du er fast beboer, hyppig tilreiser, eller kun på ferie, kan jeg hjelpe deg å finne en Hong Kong VPN som sikrer deg og dine. Les under for en kort guide til VPN Hong Kong.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

VPN to Hong Kong: Hva bør du se etter?

I og med at tilstandene i Hong Kong er mer prekære enn det vi forholder oss til vanligvis, har jeg noen ekstra tips.

  • Last ned et Hong Kong VPN før innreise.
  • Forsikre deg om at VPN Hong Kong tilbyderen ikke er forpliktet til å dele data med tredjeparter. ExpressVPN sine hovedkvarter befinner seg på de britiske jomfruøyene, og faller dermed utenfor 5/9/14-eyes alliansen.
  • VPN-et du velger bør helst være fleksibelt, med gode responstider fra kundeservice, slik at du kan holde deg oppdatert og rapportere problemer. ExpressVPN tilbyr 24/7 kundeservice med lav responstid.
  • Pass på at ditt VPN Hong Kong har servere i land du bryr deg om, slik at du kan bruke de tjenestene som er viktigst for deg. ExpressVPN tilbyr adgang til over 3000 servere og er sånn sett vanskelig å slå.
  •  Vær sikker på at VPN-et du planlegger å bruke passerer «Kina-testen» og faktisk klarer å omgå sensurforsøk. ExpressVPN briljerer på dette området. ExpressVPN oppdateres kontinuerlig og forblir alltid et par steg foran. Et trygt valg for hk VPN.

Hvordan bruke VPN HongKong

  1. Last ned et passende Hong Kong VPN. Du kan gjerne lese hver enkelt anmeldelse vi har her på siden for å finne det optimale VPN-et for deg. Vil du gå rett på sak, anbefaler vi ExpressVPN som den beste «all-rounderen» i gjengen. Det gjelder også i tilfellet vpn hong kong.
  2. Installer hk VPN programvaren i en versjon kompatibelt med ditt operativsystem (MacOS, Windows, Android, iOS)
  3. Finn ut hvilken strømmetjeneste eller kanal du vil bruke. Vær obs på at et VPN Hong Kong kan fjerne geoblokkeringen, men betalingsmurer fjerner det ikke. Eksempel: Vil du se på Netflix, trenger du fortsatt et Netflix-abonnement.
  4. Koble deg opp til en utvalgt server, og fjern dermed geoblokkeringen. Her er det en fordel å ha et VPN Hong Kong med flest mulig alternativ, slik at du har mange hk vpn servere å velge mellom.
  5. Etter at du har valgt server på ditt hk VPN: Prøv å spille av den strømmede videoen på din utvalgte nettside. Dersom det ikke fungerer, prøv å slette cookies og cache fra nettleseren din, og oppdater siden.

Den Beste Hong Kong VPN

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Ikke bruk Gratis Hong Kong VPN 

Jeg har tidligere advart mot å bruke gratis-VPN, både fordi det er mindre sikkert, men også fordi du har tilgang til langt færre servere. Gjør deg selv en tjeneste i en verden hvor du er stadig mer utsatt for misbruk av personlige data. Skaff deg et betalt VPN-abonnement. Spesielt når det kommer til surfing av nett i spesielt utsatte og overvåkede deler av verden – ikke ta sjanser!

Du trenger ikke hoppe blindt uti en bindende avtale. Les først anmeldelser her på denne siden, og finn det rette VPN-et for deg. Jeg anbefaler ExpressVPN som ditt hk VPN. Du kan prøve dem ut i 30 dager, med en pengene-tilbake garanti.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Fordeler med hong kong VPN

Et VPN er hovedsaklig et verktøy for å enkryptere nettforbindelsen din, slik at dataene dine ikke faller i andres hender. Den anbefalte ExpressVPN programvaren benytter en AES-256 enkryptering, samme type som sikkerhetseksperter og militære aktører bruker.

En annen viktig funksjon er at programvaren gir deg muligheten til å koble deg til utenlandske servere, slik at du kan se på lokalt geoblokkert innhold. Din sanne IP-adresse blir skjult via en proxy. Du kan gi deg ut for å være lokalisert nesten hvor som helst. Det vil si at en VPN hongkong tjeneste faktisk mangedobler verdien av strømmetjenester som Netflix og Hulu, ved at du får tilgang til lokalt lisensiert innhold!

Hong Kong VPN

Ja, du kan altså fortsette å se på norskspråklig TV-innhold mens du er i Hong Kong. Simpelthen koble deg til en norsk server via ditt VPN hongkong, så vil NRK, TV2, og andre norske kanaler som helt eller delvis geoblokkerer programmene sine, fortsatt tro du er i Norge.

Surf, stream og les hva du vil helt problemløst med et VPN hongkong, uansett hvor du befinner deg i verden.

Konklusjon VPN HongKong

I denne artikkelen har jeg snakket kort om hvorfor det er viktig å beskytte seg på nettet i Hong Kong. Vanligvis er et VPN noe som er «kjekt å ha». Planlegger du å oppholde deg i Hong Kong og fortsatt benytte deg av alt innholdet du pleier, er et VPN hongkong absolutt nødvendig. Gjør tilværelsen enklere og tryggere for deg selv, og invester i en sikker VPN Hong Kong tjeneste før du hopper på flyet.

 

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no