Se Eurovision hvor som helst

Det er snart Mai igjen, og det betyr at en heidundrandes Eurovision-sesong nok en gang er rundt hjørnet.  Eurovision direktesending er et storarrangement som kan sees på mange ulike kanaler. Uheldigvis kan det oppstå irritasjonsmomenter hvis du befinner deg i utlandet. Mange av lisensene er lokale og geoblokkerte for utenlandske IP-adresser. Hvis du er ute og farter kan det hende du bare kan  Eurovision se på lokale kanaler i det lokale språket. Hvis du befinner deg utenfor Europa er det godt mulig arrangementet ikke dekkes på lokal-TV i det hele tatt. Den enkleste løsningen på problemet er å rute nettforbindelsen gjennom et VPN slik at du enkelt kan endre IP-adresse og få med deg Eurovision uhindret av irriterende geoblokkeringer.  Hvordan se eurovision på nett i praksis? Det er tema for denne korte guiden, så følg med!

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hvor kan man se Eurovision på nett

se eurovision

Det er mange kanaler som tilbyr direktesending Eurovision. Det første steget for å se Eurovision fra start er å bestemme seg for hvilken kanal man vil få inn Eurovision direktesending på.  For de fleste her på bjerget er det nok Engelsk og Norsk som er de aktuelle kommentatorspråkene, så det er de alternativene vi har fokusert på.

BBC iPlayer

Den britiske rikskanalen er en av de mest populære kanalene for strømming av Eurovision direktesending semi-finalene og finalen. Med show-ikonet Graham Norton som Eurovision-vert er det garantert fest og moro på den engelskspråklige kanalen.

NRK 

Norge er et lite land, men vi er over gjennomsnittlig entusiastiske for Eurovision direktesending. En durabelig Eurovision direktesending får du garantert på NRK, med festlig norsk kommentatorspor og ekstra innhold så det ljomer. Sitter du hjemme er det ikke noe problem å koble seg til og se Eurovision på nett eller på TV. For å se Eurovision i utlandet må du imidlertid koble deg til en ekstern server med norsk IP-adresse.

Hvordan se eurovision på nett

Noen få enkle steg, så kan du komme i gang med eurovision syng live du også!

Last ned et VPN

  1. Last ned VPN.  For å se Eurovision direktesending hvor som helst vil du trenge et Virtuelt Privat Nettverk. VPN får du lastet ned gratis på tilbyderens nettside. For et premium-abonnement vil du måtte betale en liten sum månedlig. Det kan være vanskelig å velge tilbyder i et mettet marked. Du vil definitivt ha noe som gir deg en stor menge serveralternativ slik at du kan unngå høytrafikerte knutepunkter. Derfor anbefaler vi ExpressVPN på denne nettsiden.
  2. Koble deg til en server. I brukergrensesnittet på din VPN-programvare bør du finne en liste over servere. Selve tilkoblingen til en server er såre enkelt: Klikk simpelthen på serveren du ønsker å koble deg til. Det eneste du virkelig trenger å tenke på er hvor du kobler deg til. Vil du se på Eurovision på NRK kobler du deg til en norsk server, vil du se på BBC iPlayer sin sending, kobler du deg til en britisk, og så videre.
  3. Velg din kanal. Dette steget handler simpelthen om å finne ut hvor du foretrekker å Eurovision se. Vil du se på NRK trenger du bare koble deg til nettsiden og navigere deg frem til programmet. Hos BBC iPlayer eller andre tilbydere kan det hende du må lage en brukerkonto for å få tilgang. OBS: Lager du konto hos BBC iPlayer husk å registrere deg med britisk adresse og postnummer. 
  4. Spill av innholdet. Når du har både servertilkoblingen og strømmetjenesten i orden, er det på tide å spille av innholdet. Nyt showet!
  5. Feilsøking. Er det noe som skurrer? Isåfall kan du prøve å bytte nettleser eller slette cookies og nettleserdata. Prøv igjen. Om det fortsatt ikke skulle fungere, kan du eventuelt prøve å kontakte VPN-ets kundeservice for å sjekke om du har gjort alt riktig.

se eurovision på nett

De beste VPN for Eurovision direktesending

Alle våre VPN er testet på ulike områder. Slik får du ikke bare den garantert beste VPN til å se Eurovision live, men også markedsledende sikkerhetsløsninger og de beste hastighetene for pengene. Sjekk ut vår liste under!

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Kan jeg se eurovision på nett med gratis VPN?

Svaret på spørsmålet i tittelen er et nølende «ja». Det er teknisk sett mulig å bruke et gratis VPN for å se Eurovision på nett. Men før du setter avgårde i vill jubel for å finne det neste og beste gratis-VPNet bør du være advart: Gratis VPN er svært begrensede på mange måter.

For det første er det stor konkurranse om båndbredden på de få gratisserverne som finnes. Vær ikke overrasket om høydepunktene i din Eurovision direktesending hakker og hopper med konstante avbrudd. I tillegg er du begrenset i mengden data du kan bruke i måneden. Høyst sannsynlig vil du ikke kunne eurovision se så mye du vil. 

For det andre kompromitterer du på din egen sikkerhet med gratis VPN. Mange av dem finansieres ved hjelp av markedsføring. Det vil si at prisen du betaler for å se Eurovision på nett er verdifull personlig informasjon til ukjente tredjeparter. 

Du trenger ikke frykte noen stor påvirkning på din personlige økonomi med et premium VPN. De fleste abonnement koster mindre enn $10 i måneden. Hos ExpressVPN kan du teste tjenesten gratis i 30 dager med en pengene-tilbake garanti!

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Fordeler med VPN

Eurovision se er over. Det siste mikrofonstativet er pakket ned og på vei inn i et støvete lager.  Er det da bare å avinstallere VPN inntil neste Eurovision se entrer banen året etter?

se eurovision

Et VPN har langt mer å by på enn å simpelthen gi tilgang til Eurovision se for reisetørste nordmenn. Faktisk er VPN ett av de beste nettsikkerhetsverktøyene for hverdagsbrukere på markedet.

Omgå sensur og avblokkér innhold

Du kan se Eurovision på nett med VPN, men det stopper ikke der. Faktisk kan et VPN avblokkere all slags innhold som vanligvis er utilgjengelig grunnet lokale begrensninger. Det inkluderer strømmetjenester som Hulu og Netflix. Du kan åpne opp helt nye strømmebiblioteker takket være VPN-ets mulighet for å bytte IP-adresser.
Hvis du er ute og reiser i land med strenge nasjonale brannmurer er det óg noe du kan omgå med et VPN. Slik sikrer du at du kan fortsette å kommunisere med familie og venner over Skype og Facebook, uansett hvor du befinner deg. 

Sikre privatlivet

ikke bare får du økt tilgang med VPN, du får også økt sikkerhet med på kjøpet. Hvordan har det seg? Når du kobler til en ekstern VPN-server skjer to ting: Du får en ny IP-adresse og forbindelsen din enkrypteres. Det betyr at du får et dobbelt lag beskyttelse; Ingen kan se hvor du kobler til fra, ei heller kan de se innholdet i datakommunikasjonen selv om de kan overvåke nettforbindelsen.  Ikke en gang din egen ISP kan få innsyn i hva du foretar deg på nettet når du bruker VPN.

Konklusjon eurovision se

I denne artikkelen har vi sett at et VPN er en utmerket måte å få tilfredstilt dine Eurovision se behov i det store utland. Det er også et utmerket sikkerhetsverktøy som holder deg anonym på nettet.
VPN er billig, enkelt å bruke, og – best av alt – det er fullstendig lovlig. De aller fleste store bedrifter bruker VPN for å sikre data på arbeidsplassen hver eneste dag. Sleng deg på VPN-bølgen du også, og beskytt surfingen din fra nesevise øyne. Hva venter du på? 

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no