Beste VPN for Gaming: Hva er den raskeste VPN for dataspill?

Mine medspillere, du vet hvor viktig det er å ha en rask og stabil internettforbindelse. Også en lav ping og ingen lag. Dette er oppskriften til en god online spillopplevelse. Fordi tagging kan føre til alvorlige tilfeller av raseri, vet jeg, jeg har vært der … Men vær ikke sint bror. Og ikke klandre det på laget lenger. Faktisk kan en Gaming VPN være løsningen for å øke ytelsen din online. Så la oss se på den beste VPN-programvaren for spill.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hvorfor trenger du et VPN for spill?

Faktisk kan det hende at du bruker en VPN til å spille på nettet, ikke synes å være den første tingen du vil komme til å tenke på. Kanskje du fortsatt tror at en VPN vil redusere internettforbindelsen din. Men du har fortsatt mye å lære, min unge padawan. Og jeg skal vise det til deg nå.

Forbedre båndbredden din med et spill VPN

Først og fremst trenger du en god forbindelse til å spille spill online. Og din ISP spiller en viktig rolle i det, og gir båndbredden. Imidlertid kan leverandøren din også skade din tilkobling ved å smelte den, selv når du leser denne artikkelen.

Spill League of Legends med VPN i Norge

Spill League of Legends med VPN i Norge

Derfor kan du oppleve forskjellig hastighet avhengig av når du kobler til. Fordi leverandøren din må garantere at de fleste kunder får en anstendig hastighet. Og det spiller ingen rolle du spiller i en konkurranse. Derfor, hvis Trevor ønsker å se Minecraft videoer på Youtube, så får han båndbredde.

Men en VPN vil garantere at du får best mulig hastighet fra din ISP. Fordi det vil kryptere trafikkdataene dine. Og datakryptering sikrer at Internett-leverandøren din ikke kan lese din onlineaktivitet. Derfor, hvis Internett-leverandøren din ikke kan bestemme hva du gjør på Internett, er det ikke mulig å smelte tilkoblingen din.

Forbedre forbindelsesstabiliteten din med en VPN programvare for spill

Jeg antar at du hørte Internett-protokollen er avhengig av packet switching kommunikasjons metoden. For å forklare det enkelt, anta at du sender en e-post til noen i Australia. Du sender ikke e-posten din på en gang (selv om det ser ut som det). Faktisk er e-posten brutt opp i pakker. Hver pakke er merket med sitt endelige reisemål og lov til å reise separat. Derfor kan alle pakkene reise med helt forskjellige ruter. Og når de når destinasjonen, blir de samlet sammen for å lage en epost på nytt.

Spill Hearthstone med VPN i Norge

Spill Hearthstone med VPN i Norge

Og all din trafikk bruker den samme metoden, noe som kan skape ustabilitet hvis pakkene går tapt. Du kan imidlertid øke med en VPN. Faktisk emulerer en VPN noen egenskaper av et circuit-switched network over et pakkekoblet nettverk. Derfor har du en direkte tilkobling til serveren.

Få tilgang til geografisk begrenset innhold med et VPN for spillere

Den mest populære funksjonen av VPN, også kjent innhold av blokkeringer, er også tilgjengelig for spillere! Så la oss se hvordan du kan nyte det spesielt for online spill.

Spill som en lokal spiller – hvor som helst

Dette er en av hovedgrunnene til at jeg bruker en VPN til å spille online. Faktisk, med en VPN kan jeg få tilgang til online turneringer. Enten i USA eller i Storbritannia når jeg er i utlandet. Også jeg kunne koble til hvilken som helst server og spille geo-begrensede spill hvor som helst i verden.

Spill Overwatch med VPN i Norge

Spill Hearthstone med VPN i Norge

Videre fungerer denne unblocking med Xbox Live, PlayStation Network og Steam! Og kanskje andre tjenester jeg aldri har brukt. Så du kan nyte alle eksklusive spill og laste ned eksklusivt DLC-innhold fra alle land.

I tillegg lar et spill VPN ikke bare deg spille spill. Men det kan også hjelpe deg med å kjøpe spill til billigere pris.

La oss si at etter en måned med Shenmue 3 utgivelsen, har spillet en utsalgspris på £ 49,99 i Storbritannia. Men i USA er prisen som selges, 39,99 kr. Dette tilbudet er imidlertid kun tilgjengelig for de som er logget inn fra USA. Så alt du trenger å gjøre er å bytte IP til en amerikansk server via et VPN for spill. Og så kan du få den beste avtalen!

Spill «tidlig tilgang» -spill

Et av dine neste favorittspill er i lukket beta? Eller et nytt spill er bare ute? Men de er bare tilgjengelige for amerikanske eller japanske spillere … Synd.

Spill World of Warcraft med VPN i Norge

Spill World of Warcraft med VPN i Norge

Kanskje ikke egentlig, fordi du kan bruke en VPN og koble til et hvilket som helst land. Derfor kan du late som å være en ekte spiller i USA, eller i Japan. Du kan få tilgang til spillene tidligere og nyte eksklusive tillegg, takket være din nye IP-adresse.

Spill med vennene dine, hvor som helst du er

Noen ganger vil du leke med venner i andre land. Men spillets servere er delt opp etter region. Og du kan ikke få tilgang til andre regioners spillservere … Hvor frustrerende!

Spill Counter Strike med VPN i Norge

Spill Counter Strike med VPN i Norge

I stedet for å gråte og klage til Nintendo, få en Gaming VPN. Og ikke glem å ta en med flere samtidige forbindelser for deg og dine venner. Fordi det vil la deg spille sammen på samme server!

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Unngå DDoS-angrep og beskytt dataene dine med en GPN (Gamers Private Network)

Har du noen gang hørt om tjenestenektangrep (DDoS-angrep)? Fordi de raskt blir svøpet av e-sports turneringer … Så et distribuert nektelses angrep er et cyber-angrep der gjerningsmannen forsøker å gjøre din IP utilgjengelig ved midlertidig eller ubegrenset oversvømmelse av det med forespørsler. Som et resultat, overbelaster systemet ditt og kan ikke håndtere legitime forespørsler fra å være oppfylt. Og så er forbindelsen din for treg til å spille online …

Dette er et DDoS-angrep eller tjenestenektangrep

Og noen ganger bruker andre lag skitne taktikker for å målrette din IP-adresse med et DDoS-angrep. Så du trenger et VPN med en NAT-brannmur for å beskytte enheten mot disse. Faktisk vil gjerningsmannen angripe den beskyttede VPN-serveren og ikke enheten din. Så du kan spille normalt, du blir ikke utsatt lenger.

Dette er NAT-brannmur

I tillegg kan du lagre dataene dine og lagre filer trygt bak en VPN-kryptert tilkobling. Og du kan la forbindelsen være åpen for et spill i lange perioder uten å skape noen sikkerhetsrisiko.

Bypass IP forbud

Hvis du ble utestengt fra et spill du elsker, bruk en VPN til å endre din IP-adresse. Så du kan komme tilbake i handlingen!

Hvordan sette opp VPN online spill?

Dessverre kan bare PC-mesterløpet nyte en VPN-klient direkte fra enheten. Og det er veldig enkelt å installere og konfigurere. Så nyt gutta!

 

FORDELER ULEMPER
  • Beskytt alle enheter på nettverket
  • VPN-overhead bruker båndbredden din
  • Bruk en VPN med konsollen og andre TV-enheter
  • Potensielt tregere internetthastighet
  • Nyt ubegrenset samtidige tilkoblinger
  • Samme lokalisering for alle enhetene dine

 

Det er imidlertid en løsning for konsollbønder, ingen bekymringer. Faktisk kan du installere et VPN på ruteren din. Men du trenger en ruter som støtter VPN-tilkobling!

Jeg vil jobbe med en artikkel med en opplæring senere. I mellomtiden spør din venn Google om oppsett av et VPN på ruteren din!Den beste gaming VPNNå som du forstår fordelene ved å bruke et spill VPN, la oss finne ut hvilke som er den raskeste VPN for spill. Mens i toppen under hastigheten er det øverste kriteriet, har jeg også begrenset listen til VPN som tilbyr en NAT-brannmur.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

 

Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no