Se Australian Open (Grand Slam) i Norge 2024

Om du prøver å finne ut hvor og hvordan du kan se Australian Open 2023 har du kommet til riktig sted. Fortsett å lese for å lære mer om hvor du kan se Australian Open.

PRØV NÅ
Se Australian Open med ExpressVPN - få hele 49% rabatt!

ExpressVPN lar deg omgå geografiske restriksjoner og se Australian Open uansett hvor du er. Du vil få 3 måneder gratis i tillegg om du abonnerer i 12 måneder og har 30-dagers full returrett om du ikke er fornøyd.

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Hvem sender Australian Open stream?

Det er mulig å se Australian Open i Norge på Eurosport. Eurosport er en anerkjent sportskanal som hovedsaklig sender norsk fotball og store sportsarrangementer som Wimbledon, Australian Open, Giro d’Italia og Tour de France.

Kanalen krever imidlertid et abonnement på 119,- i måneden for å få tilgang til innholdet. Med abonnement kan du se Australian Open på TV, mobil og i nettleser.

Australian open stream

På tross av den høye kvaliteten hos Eurosport, hvor kan man se australian open i norge er det mye å betale dersom man kun har interesse av å se Australian Open Norge. Det finnes imidlertid andre kanaler hvor du kan følge med på arrangementet gratis.

Hvem viser Australian Open stream gratis?

Den belgiske kanalen RTBF og den australske kanalen 9NOW har begge stream Australian Open helt gratis. Begge kanalene er tilgjengelige på TV, mobil og i nettleser. Dessverre er det som med disse kanalene slik at man kun kan følge med på programmene dersom man befinner seg i samme landet på grunn av geografiske restriksjoner.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Geografiske restriksjoner

Alle kanaler må signere en bindende kontrakt med skaperne av innholdet. Her omtales blant annet tv-rettigheter, som bestemmer hvor kanalen kan sende skaperens programmer. Med bakgrunn i dette er kanalene nødt til å implementere geografiske restriksjoner for å yte kontraktene respekt.

Derfor kan du ikke nødvendigvis klare å stream Australian Open på utenlandske kanaler.

Stream Australian open

De gjør dette ved å benytte seg av geo-blokkere, som bruker den besøkendes IP-adresse til å lokalisere dem og blokkerer alle med en IP-adresser som er ukjente for tv-selskapet. Dette gjør det vanskelig å streame ulike typer innhold, men vi har en løsning for deg! Du kan benytte deg av en VPN for å endre IP-adressen din og omgå geografiske restriksjoner.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Hvordan stream Australian Open med en VPN?

  1. Registrer deg hos en VPN – vi anbefaler ExpressVPN
  2. Last ned og installer programmet eller appen
  3. Åpne programmet og velg Norge til Eurosport, Belgia til RTBF eller Australia til 9NOW ut fra hvilken strømmetjeneste eller kanal du velger å bruke
  4. Gå til strømmetjenesten eller kanalen – Eurosport, RTBF eller 9NOW og se Australian Open TV Norge der du er!

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dager

Er du lei av å måtte betale for abonnement for å kunne se på sporten du er interessert i? Med ExpressVPN kan du se både Australian Open Norge og andre store sportsarrangementer uten å måtte betale for noe abonnement hos strømmetjenester eller kanaler!

Som mange andre programmer har ExpressVPN 30-dagers full returrett. I motsetning til mange andre programmer stilles ingen spørsmål dersom du angrer på kjøpet!

Australian open Norge

Trikset er å bruke vår link til ExpressVPN. Da har du 30 dager på deg til å bruke programmet og eventuelt spørre om refusjon fra kundeservice (for eksempel via live chat). Du trenger ikke ha noen årsak. De bryr seg ikke om du har endret meningen din, om du bare ville prøve programmet eller om du er blakk. Det spiller ingen rolle.

Innen 5 dager vil du få full refusjon. Mange av våre lesere har bekreftet at dette fungerer!

Beste VPN for Australian Open stream

Vi har testet og sammenlignet mange ulike løsninger for å få tilgang til innhold beskyttet av geografiske restriksjoner, som Australian Open stream. Ifølge våre kriterier er dette de beste programmene for å streame innhold, og vi anbefaler dem på det sterkeste om du skal prøve en VPN.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med å bruke en VPN

Det er flere ulike fordeler med å bruke en VPN, men vi skal se på de to viktigste fordelene. For det første kan du omgå geografiske restriksjoner for å stream Australian Open Norge og andre sportsarrangementer, nettsteder og ikke minst innhold fra store strømmetjenester som Netflix og Hulu. Ved å benytte deg av en VPN viser du også tydelig at du er imot sensurering av innhold.

Australian Open TV Norge

Den aller største fordelen er likevel ikke hvor mye innhold du får tilgang til, men hvor mye du øker egen sikkerhet og eget personvern på nett ved å bruke en VPN. En VPN krypterer nemlig dataene dine og gjemmer IP-adressen din, noe som gjør det vanskelig for hackere å få tilgang til din personlige informasjon, nærmest umulig å spore hvilke nettsteder du har besøkt og sikrer deg trygghet selv på offentlige nettverk.

Australian Open kalender for 2023

Dato Tid Provinsielle kamper
16. januar 11:00
19:00
1. runde menn og kvinner
1. runde menn og kvinner
17. januar 11:00
19:00
1. runde menn og kvinner
1. runde menn og kvinner
18. januar 11:00
19:00
2. runde menn og kvinner
2. runde menn og kvinner
19. januar 11:00
19:00
2. runde menn og kvinner
2. runde menn og kvinner
20. januar 11:00
19:00
3. runde menn og kvinner
3. runde menn og kvinner
21. januar 11:00
19:00
3. runde menn og kvinner
3. runde menn og kvinner
22. januar 11:00
19:00
4. runde menn og kvinner
4. runde menn og kvinner
23. januar 11:00
19:00
4. runde menn og kvinner
4. runde menn og kvinner
24. januar 11:00
19:00
Kvartfinale menn og kvinner
Kvartfinale menn og kvinner
25. januar 11:00
19:00
Kvartfinale menn og kvinner
Kvartfinale menn og kvinner
26. januar 11:00 Semifinale kvinner
26. januar 19:30 Semifinale menn
27. januar 15:00 Semifinale par menn og kvinner
Finale par kvinner
Semifinale enkel menn
28. januar 16:00 Finale enkel kvinner
Finale par menn
29. januar 16:00 Finale par menn og kvinner
Finale enkel menn

Konklusjon

Det er frustrerende å ikke kunne se sportsarrangementene man er interessert i. Man kan se Australian Open Norge på Eurosport, men må da betale for et abonnement. Om man derimot prøver å se Australian Open stream gratis via kanaler som RBTF eller 9NOW vil geo-blokkere hindre deg i å få tilgang til innholdet.

Alle kanaler har kontrakter med skaperne av programmer, og har kun lov å vise innholdet i noen land. Derfor må de implementere geografiske restriksjoner. Geo-blokkere lokaliserer IP-adresser og hindrer alle med ukjent IP-adresse i å se på innholdet. Heldigvis har vi en god og trygg løsning – å benytte seg av en VPN!

Vårt førstevalg er ExpressVPN, og gjennom våre sider får du en 30-dagers gratis prøveperiode med full returrett.

Ved å bruke en ExpressVPN skjuler du IP-adressen din for geo-blokkere, og beskytter du egen sikkerhet og personvern ved å skjule personlige dataer og gjemme din egen IP-adresse. Du kan dermed sitte på hvilket som helst offentlig internett og jobbe uten å kjenne på noen frykt!

Hva er det du venter på? Last ned ExpressVPN i dag og stream Australian Open Norge!

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no