Hvordan se Fifa World Cup i 2022

Har du lyst til å se VM i fotball live fra Quatar, men vet ikke hvordan du kan se det? Vi har løsningen på hvordan se fotball VM på nett både gratis og betalt! Les videre for å finne beste løsning for å se fra Norge fotball VM.

PRØV NÅ
Se VM i fotball med ExpressVPN - Opp Til 49% Rabatt!

Prøv ExpressVPN for å få tilgang til VM i fotball fra hvor som helst i år! Du får opp til 49% rabatt og 3 måneder gratis om du abonnerer i ett år gjennom våre lenker.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Hvor kan jeg se fotball VM fra Quatar?

Her i Norge kan du se fotball VM Norge på to ulike kanaler, TV2 om NRK.

Du kan se fotball VM live på TV2, en av de to største norske kanalene som viser blant annet sport, underholdning og nyheter. Du kan too se fotball VM på TV med TV2 fordi kanalen er tilgjengelig via TV, nettleser og app. Man må imidlertid abonnere på TV2 for å få tilgang til sporten.

Det er likevel mulig å se VM fotball i Norge gratis med NRK og andre kanaler.

Beste gratis steder for VM fotball streaming

Man kan se fotball VM Norge via den norske gratiskanalen NRK. Andre steder er den belgiske gratiskanalen RTBF, der du kan stream VM fotball. Man kan også se fotball VM Norge gratis på den tyske kanalen ADR og den franske kanalen TF1. Alle disse kanalene er tilgjengelige via TV, nettleser og apper.

Selv om kanalene er gratis, er det dessverre kun mulig å se på kanalene innenfor deres kringkastingsområde.

fotball vm live

Geografiske restriksjoner

Kanalene kan kun vise innholdet de har kjøpt innenfor forhåndsbestemte områder på grunn av TV-rettigheter. Derfor må kanalene som viser fotball VM live implementere geografiske restriksjoner for å overholde kontraktene de har signert med skaperne av innholdet.

Dette gjør kanalene ved å benytte seg av geo-blokkere. Disse lokaliserer IP-adressene til seerne og hindrer seere utenfor deres kringkastingsområde å se VM på nett. Dette gjør at det er umulig å streame kanalene med en ukjent IP-adresse. Man kan likevel omgå geo-blokkere ved å bruke en VPN til å endre IP-adresse og unngå de geografiske restriksjonene.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Hvordan benytte deg av en VPN til å se fotball VM live fra Quatar

  1. Registrer deg hos en VPN – vi anbefaler ExpressVPN for å se fotball VM Norge
  2. Start nedlastningen og installer VPN på enheten din, så er du ett steg nærmere å se VM på nett
  3. Start programmet og blant ulike servere: Belgia for RTBF, Tyskland for ARD og Frankrike for TF1.
  4. Gå til den aktuelle kanalen du har valgt og stream VM fotball med glede!

Prøv ExpressVPN gratis

ExpressVPN er vår anbefalte VPN for å se innhold som fotball VM live fra Quatar, som er blokkert på grunn av geografiske restriksjoner. Om du prøver ExpressVPN via våre lenker kan du få opptil 49% rabatt i tillegg til 3 måneder gratis om du velger å abonnere i ett år.

Dersom det skulle vise seg at du er misfornøyd med programmet har du 30-dagers åpent kjøp og kan få full refusjon uten noe spørsmål fra programmets side. Ikke la sjansen gå fra deg, prøv ExpressVPN i dag og stream VM fotball!

stream vm fotball

Beste VPN-programmer for å se VM på nett

Vi har testet mange løsninger slik at du skal slippe å prøve ut flere programmer når du vil se VM på nett. Etter grundige sammenligninger og anmeldelser av de ulike programmene, har vi kommet frem til den følgende listen med VPN-programmer som er best i test på dagens marked.

Vi anbefaler disse programmene for stream VM fotball.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler ved å benytte seg av en VPN

Det er flere fordeler ved å benytte seg av en VPN, men vi skal fokusere spesielt på de to største fordelene. For det første har du mulighet til å omgå geo-blokkere og dermed kjempe mot sensurering ut fra geografisk område. Du kan få tilgang til forskjellig innhold, nettsteder og streaming av blant annet VM i fotball og innhold fra store plattformer som Netflix og Hulu.

se vm på nett

Den andre, og aller største fordelen ved å benytte seg av en VPN er at du øker egen sikkerhet og eget personvern på nett. En VPN beskytter deg på nett ved å kryptere dataene dine og gjemme IP-adressen din, som i tillegg til å gi deg mulighet til å omgå geografiske restriksjoner gjør at du kan trygt og sikkert surfe på gratis internett uten å være redd for hackere og svindlere.

Ofte stilte spørsmål

Når er VM i fotball 2022?

VM i fotball foregår i 2022 mellom 20. november og 18. desember i Quatar. Dette er 22. gang konkurransen avholdes, og det er første gang den avholdes i et arabisk land.

Hvilke grupper spiller i VM i fotball 2022?

Gruppe AQuatar, Ecuador, Senegal, Nederland
Gruppe B: England, Iran, USA, Wales
Gruppe C: Argentina, Saudi-Arabia, Mexico, Polen
Gruppe D: Frankrike, Australia, Danmark, Tunisia
Gruppe E: Spania, Costa Rica, Tyskland, Japan
Gruppe F: Belgia, Canada, Marokko, Kroatia
Gruppe G: Brasil, Serbia, Sveits, Kamerun
Gruppe H: Portugal, Ghana, Uruguay, Sør-Korea

Konklusjon

Det kan være vanskelig å få tilgang til internasjonalt innhold, men vi har løsningen for deg som har lyst til å se fotball VM live fra Quatar i 2022. I Norge kan du se fotball VM via TV2 enten på TV, i en nettleser eller i appen, men du må betale for et abonnement for å få tilgang til innholdet. Du kan imidlertid se gratis via flere utenlandske kanaler.

Kanalene må innføre geografiske restriksjoner fordi de kun har rettigheter til å vise innholdet innenfor deres kringkastingsområde.  Ved å bruke en VPN – vi anbefaler ExpressVPN på grunn av deres store utvalg av servere og gode hastigheter – kan du endre IP-adressen din og dermed unngå de geografiske restriksjonene.

Det er to store fordeler med å bruke en VPN. Den første er at du kan omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til internasjonalt innhold som stream VM fotball, Netflix og Hulu. Den andre fordelen er at du øker din egen sikkerhet og ditt personvern på nett, og beskytter deg selv mot blant annet svindlere og hackere i hverdagen ved å kryptere dataene dine og gjemme IP-adressen din.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no