Hvordan se UFC Fight Night – JUNG VS IGE

UFC er endelig tilbake, og kampen om å være den beste UFC Fighter er i gang igjen. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan bruke en VPN for å få tilgang til alle live stream UFC stevner du ønsker deg.

Se UFC Live!
Se de nyeste UFC Fights Live! Chansung Jung VS Dan Ige juni 20, 2021Las Vegas, USA.

Hvordan se UFC i Norge?

UFC Norge (Ultimate Fighter Championships) er den mest populære hendelsen innen Mixed Martial Arts (MMA). Idretten har blitt stadig mer populær over de siste årene, takket være store stjerner som Conor McGregor, Emil Meek og Jack Hermansson.

Hvordan Se UFC

Hvordan Se UFC

I Norge sendes UFC på TV via Viaplay. Viaplay er en dyr kanal som inngår i en større kanalpakke med flere kanaler du ikke nødvendigvis ønsker deg. Derfor spør mange seg om hvordan se UFC Fight Night Live Stream Free – helst billigst mulig.

Det er flere kanaler som sender UFC billig eller gratis. Deriblant BT Sport i Storbritannia og Monk Sports i USA. Disse kanalene tilbyr også pay per view slik at du kan se kampene du faktisk interesserer deg for, uten å betale for et abonnement. Dessverre er innholdet geobegrenset, og du må i utgangspunktet befinne deg i et av landene for å se live stream UFC.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Live Stream UFC: Hvordan få tilgang

Heldigvis finnes en enkel løsning: VPN. En VPN (virtual private network) kobler deg opp til en server et annet sted i verden, og gir deg dermed en ny IP-adresse.

Se UFC

Se UFC i Norge

Denne IP-adressen får det til å se ut som at du er et annet sted enn du egentlig er. Dermed kommer du deg rundt geobegrensninger og kan se UFC på norsk TV.

Her er en enkel trinnvis opplæring om hvordan du ser UFC ved hjelp av en VPN.

  1. Abonner på VPN-tjenestene (jeg anbefaler ExpressVPN).
  2. Installer VPN-appen du velger på enheten din.
  3. Start VPN, få tilgang til din valgte server for eksempel, koble til en server i Storbritannia for BT Sport eller koble til en server i Norge for Viaplay.
  4. Gå til det offisielle nettstedet.
  5. Begynn å se UFC live stream til utrolig lav pris. Se UFC i Norge!

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hva er den beste VPN for å se UFC i Norge (Chansung Jung VS Dan Ige)

For UFC Norge vil vi anbefale ExpressVPN. Dette er en rask og trygg VPN som gir deg mye for pengene.

For andre anbefalte VPNer, se under:

Kan jeg bruke en gratis VPN?

Det har etter hvert dukket opp mange gratis VPNer. Mange av gratisløsningene er som du ville forvente: Lav kvalitet, trege og faller ofte ut. Noen fungerer tilsynelatende som de skal. I sistnevnte tilfelle kan mange lure på hvorfor man da skal  betale for en VPN.

Se UFC i norge

Live Stream UFC

Gratis VPNer må tjene til driften på andre måter, og det vanlige er å videreselge brukerinformasjon. Data om bruk, plassering og så videre er informasjon både myndigheter og kommersielle aktører er interesserte i. Ved å betale for VPN vet du at dataene dine ikke misbrukes.

Hva annet kan jeg bruke en VPN til?

En VPN åpner en verden av muligheter!

Vi vil primært anbefale VPN for å ferdes trygt og anonymt på nettet. Ved hjelp av en VPN skjuler du din egen IP-adresse og kan ferdes trygt. Bonusen er selvfølgelig at du dermed kommer deg forbi geobegrensninger og også får tilgang på å streame filmer og serier, samt sport som UFC, Champions League, med mer.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Kommende UFC-kamper

Hendelsen Matche Dato Plasseringen
UFC Fight Night - JUNG VS IGE Chansung Jung VS Dan Ige juni 20, 2021 Las Vegas, USA
UFC Fight Night - GANE VS VOLKOV Ciryl Gane VS Alexander Volkov juni 27, 2021 Las Vegas, USA
UFC 264 - POIRIER VS MCGREGOR Dustin Poirier VS Conor McGregor juli 11, 2021 Las Vegas, USA

Konklusjon – Hvordan Se UFC

Med en VPN kan du få enten britisk eller amerikansk IP-adresse og få tilgang til UFC Norge gjennom henholdsvis BT Sport og Monk Sports. Dette er den enkleste måten å se UFC Norge TV på uten å betale i dyre dommer.

Andreas

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no