Hvordan Se WWE 2024 Hvor Som Helst

Vil du få med deg det beste av fribryting i 2024? Vil du se WWE live uansett hvor du befinner deg? Her en en guide til å se WWE Norge.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Se WWE Live Hvor Som Helst

WWE er nok noe av det meste underholdende som noensinne er blitt vist. Elleville fribrytingstricks, flygende stoler, drama mellom fargerike karakterer og bitter rivalisering. Alt dette er bare en brøkdel av hva krigerne i ringen har å tilby.

se wwe

Vil du få med deg alt av WWE raw, WWE nxt, og WWE Smackdown hver uke, har du kommet til rett sted. Å få WWE live inn i stua kan være en noe intrikat prosess, men forhåpentligvis kan jeg gjøre oppsett av et VPN og valg av riktig strømmetjeneste enklere for deg. Les mer for å finne en WWE online løsning for dine behov.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

WWE Online Tilgjengelighet

Uheldigvis for fans av WWE norge finnes det ingen lokale tilbydere som viser fribryting. Du er nok dessverre nødt til å forflytte deg utenlands for å få møtt dine WWE online behov. Det finnes mange kanaler over hele verden som har lisenser til å vise WWE-innhold helt eller delvis.

USA Network, Fox, Hulu

Vil du se WWE i originallandet må du nok forberede deg på å navigere mellom flere kanaler. Den amerikanske kringkasteren Fox har lisens til å vise Smackdown på fredager hvis det er dét du hovedsaklig er interessert i. Hulu viser «Main event» på torsdager, men viser ikke WWE live. På USA Network kan du få med deg både WWE Raw live og NXT live.

BT Sport 1 

Den britiske TV-kanalen viser WWE live. Det inkluderer Raw, Nxt, og Smackdown i tillegg til den lokale varianten NXT UK.

Dplay/Dmax

Italienerne ser ut til å være ganske store WWE-fans. De viser nemlig Smackdown, Raw og NXT på Dplay, i tillegg til mye annet WWE-relatert innhold som Afterburn og Bottom Line. Det beste? De viser WWE live.

Eurosport Danmark

Du kan få sett RAW og Smackdown på mandager og tirsdager via dansk Eurosport. Uheldigvis vises ikke live WWE. Dansk WWE er det nærmeste du kommer WWE Norge.

WWE se alt på WWE Network

Er du en ekte WWE-fan får du mest valuta for pengene ved å skaffe deg et abonnement til «WWE Network». Ikke bare kan du strømme alt av WWE live, du kan også få adgang til et stort bibliotek av videoer av foregående events. Fikk du ikke med deg noe WWE online innhold, kan du gå tilbake senere.

wwe live

Du kan også få med deg timesvis av unikt innhold, som for eksempel antologier med høydepunkter fra de beste og/eller mest beryktede bryterne. Se for eksempel en 2-timers dokumentar om hvordan underdog Rey Mysterio har kjempet seg frem til rampelyset over en årrekke.

Hvordan får jeg tilgang WWE i udlandet?

Har du prøvd å bruke utenlandske kanaler og strømmetjenester til å strømme WWE online, har du sikkert møtt på problemer i form av geografiske hindringer. Du får ikke lov til å se på utenlandsk innhold mens du sitter i Norge.

Fortvil ikke, dette problemet kan svært enkelt omgås ved å benytte seg av et VPN.

Med fem korte steg er du i gang til se WWE:

  1. Last ned et passende VPN for WWE Online. Vær OBS på at tjenesten helst skal måtte garantere stabil tilgang til amerikanske servere, da WWE er et amerikansk produkt. Vil du ikke kaste bort dyrebar tid på å lete, anbefaler vi ExpressVPN, en varig favoritt blant brukere og spesialister.
  2. Installer programvaren i en versjon kompatibelt med ditt operativsystem (MacOS, Windows, Android, iOS)
  3. Finn ut hvilken strømmetjeneste eller kanal du vil bruke. For en optimal WWE-opplevelse anbefaler jeg å ta i bruk en betalt tjeneste. WWE er en underholdningstitan og de tar lisensiering på alvor.
  4. Koble deg opp til en lokal server, og fjern dermed geoblokkeringen. Vil du se WWE live på BT1 Sport så kobler du deg til en britisk server, vil du se innhold på Dplay, så kobler du deg til en italiensk. Og så videre.
  5. Etter at du har valgt server på ditt VPN og funnet frem til strømmetjenesten du vil bruke. Prøv å spille av videoen på din utvalgte nettside.

De Beste VPN-ene for å streame WWE

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Ikke bruk et Gratis-VPN for WWE Norge

Noen VPN-tjenester lar deg bruke deres programvare gratis. Det er sikker ikke nødvendig å si, men jeg gjør det likevel: Gratis VPN er en veldig utvannet versjon av et betalt VPN. Færre servere, dårligere sikkerhet, mer reklame. Spesielt når det kommet til å se på innhold som ikke en gang vises på TV i Norge, er et VPN helt uunværlig, og du vil simpelthen ikke kunne strømme WWE Norge uten tilgang til gode servere.

wwe online

Spar deg irritasjon og hodebry. Invester i et VPN for så lite som prisen av en kopp kaffe i måneden. Er du ikke overbevist? Da kan du teste ut ExpressVPN i 30 dager med en pengene-tilbake garanti. Jeg er fullstendig overbevist om at du vil bli overbevist om at VPN er uunværlig i 2024.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Fordeler med VPN

Hvorfor skal jeg punge ut for et program som bare lar meg se WWE? Det er ikke alt et VPN-program gjør. Når du vet alt et VPN gjør for deg, vil du nesten være overrasket over at det ikke er dyrere.

Et VPN enkrypterer forbindelsen din, slik at ikke en gang din egen nettilbyder kan stikke nesa i hva du gjør. I tillegg kan du koble deg til utenlandske servere over absolutt hele verden, fjerne geoblokkeringer, og bli en digital nomade. Få tilgang til langt mer innhold en ellers, om enn du bruker Netflix, Hulu eller andre strømmetjenester. Sist, men ikke minst, fungerer et VPN som en beskyttelse mot Malware og uønsket reklame!

Konklusjon: WWE Norge er WWE Online 

Fribrytingsfeber har ikke tatt over Norge enda, dessverre. Derfor må du som WWE Norge fan ta til takke med å se WWE.underholdning som WWE raw online på utenlandske kanaler på nettet. Det er ingen grunn til å surmule. Vi lever nemlig i gode tider for nettsurfere. Takket være VPN kan du hoppe fra server til server og få tilgang til hva enn hjertet lyster. Ikke gå glipp av en eneste ellevill runde i ringen. Koble deg til et VPN med noen få enkle steg, og det beste av WWE er innen rekkevidde.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no