Bruk en VPN for Popcorn Time Online

De fleste har kjenner godt til Popcorn Time Norge, og det er heller ikke så rart. Med sitt enorme bibliotek av filmer og tv serier, stadig oppdatering av innhold og ikke minst at tjenesten er gratis. Det meste av innholdet på Popcorn Time online er imidlertid beskyttet av opphavsrett. Bruk av strømmetjenestene til Popcorn Time Norge kan dermed føre til juridiske problemer for den som bruker tjenesten. Dette fordi flere land, deriblant Norge, Tyskland, Storbritannia, USA og Canada, har lover om at det er ulovlig å se, laste ned eller streame innhold som er piratkopiert. Det er derfor viktig å ta forhåndsregler når man tar i bruk Popcorn Time online.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hva du bør vite om Popcorn Time

Det første man bør være klar over i forbindelse med Popcorn Time online, er at appen er en slags hybrid mellom en strømmetjeneste og en torrentklient. Dette fører til at Popcorn Time online er avhengig av P2P-teknologi for å gi brukere tilgang til innholdet til Popcorn Time online. Slik teknologi er ulovlig i flere land, inkludert Norge, og bruk av tjenesten kan medføre straffeforfølgelse. Dette skjedde blant annet i 2015 hvor flere av Popcorn Time online brukere i Tyskland og andre europeiske land mottok store bøter som følge av bruk av tjenesten. Dette understreker viktigheten av en VPN som ExpressVPN. Politi og sikkerhetsmyndigheter følger nøye med på slik uønsket nettaktivitet og en kort periode ble Popcorn Time io lagt ned, før den kort tid senere ble relansert av anonyme utviklere. En konsekvens av denne midlertidige nedleggelsen er at domenet popcorn-time.no ikke lenger er i bruk.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Et enkelt og viktig tiltak som sørger for at du kan benytte deg av Popcorn Time Norge sine streaming services uten å risikere straffeforfølgelse, er å skjule ip adresse din. Dette gjøres enkelt ved hjelp av en VPN service. VPN står for ”virtuelt privat nettverk” og fungerer ved at den viderekobler datatrafikken din til en sikker server på et annet sted enn der du er. På denne måten holdes din IP-adresse, og dermed din faktiske plassering, skjult. Du kan da surfe på nettet og strømme innhold fra strømmetjenester som Popcorn Time online, uten å bekymre deg for at andre skal kunne overvåke datatrafikken din. Slik vil du kunne se filmen og tv-serier på Popcorn Time Norge uten å risikere at identiteten din blir eksponert.

Beste VPN-en for Popcorn Time i Norge

Hvorfor bruke VPN med Popcorn Time online

Det er ekstremt enkelt å bruke en VPN for Popcorn Time online slik at du får tilgang til innholdet der. Vårt første og kanskje viktigste råd er at du velger deg en VPN som er utviklet med sikte på streaming av innhold på nettet og som er optimalisert for dette formålet. Videre bør du se at VPN-en du velger deg har en policy om ingen loggføring, at VPN-en kjører en solid kryptering, og at den gir deg muligheten for P2P og torrentnedlastning. Sistnevnte er særlig sentralt for Popcorn Time Norge. Selv om det kan friste å gå for en gratis VPN-tjeneste, anbefaler vi deg på sterkeste å styre unna disse. Gratis VPN-er er for det første lite pålitelige hva gjelder personvern og kan fort komme til å eksponere aktiviteten din, som jo er hele grunnen for at du bruker en VPN i utgangspunktet. I tillegg loggfører de fleste gratis VPN-er aktiviteten din, hvilket også kan være en trussel mot personvernet ditt. De gratis VPN-ene sjelden solide hva gjelder hastighet eller pålitelighet for å få deg gjennom til innholdet du ønsker å streame via Popcorn Time Norge.

Det lønner seg med andre ord å sette av både tid og penger på en Popcorn Time VPN slik at du med sikkerhet kan lene deg tilbake og nyte favorittfilmene og -seriene dine, helt uten bekymringer. For å gjøre valget enklere for deg, har vi samlet de beste Popcorn Time VPN i en kortfattet oversikt under:

1. ExpressVPN

expressvpn

ExpressVPN er blant de raskeste VPN-ene på markedet og fungerer fantastisk som en Popcorn Time VPN. Med et enormt antall servere verden over og split tunneling som ytterligere beskytter nettrafikken din, er ExpressVPN en sikker kandidat for trygg og sikker streaming på Popcorn Time Norge. ExpressVPN tilbyr åpent kjøp i 30 dager. Hvis du vil ha pengene dine tilbake, så er det ingen spørsmål.

Gå til ExpressVPN

ExpressVPN Anmeldelse


2. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN er noe rimeligere enn konkurrentene sine, men dette merkes i liten grad hva gjelder kvalitet og kraft. CyberGhost VPN har en streng politcy på at de ikke loggfører data hvilket fører til at du kan være trygg på at personvernet ditt blir ivaretatt når du bruker Popcorn Time Norge. Også CyberGhost holder et 45 dagers åpent kjøp, slik at du risikofritt kan teste Popcorn Time VPN før du bestemmer deg.

Gå til CyberGhost

CyberGhost VPN Anmeldelse


3. Private Internet Access VPN

Private Internet Access VPN

Private Internet Access VPN sin viktigste drivkraft er å gjøre digitalt personvern og sikkerhet tilgjengelig for alle forbrukere, uavhengig av budsjett eller teknisk kunnskap.. Med sin unike kombinasjon av intuitive grensesnitt og forhåndslagde aktiviteter er dette en smidig og allsidig Popcorn Time VPN. Private Internet Access VPN har dessuten over 13,000 servere hvilket garanterer deg enkel og rask nettilgang uansett hvor du befinner deg i verden. Med Private Internet Access VPN har du dessuten mulighet til å teste Popcorn Time VPN i 30 dager før du bestemmer deg. Stemmer ikke Private Internet Access VPN med forventningene, får du pengene tilbake.

Gå til Private Internet Access VPN

Private Internet Access VPN Anmeldelse


4. IPVanish VPN

IPVanish VPN

IPVanish VPN er en seriøs VPN-løsning, med svært gode tjenester. Du utføre så godt som all aktivitet med dette virtuelle private nettverket. Det er en svært allsidig VPN: Beskyttelse av personvern, videostrømming, torrenting. Dette innebærer at du kan se på Popcorn Time Norge. Du kan knytte deg til en av deres 1500 servere i 75 land for å få tilgang til dine favorittnettsteder. Du kan prøve Popcorn Time i en måned, uten risiko. IPVanish VPN tilbyr en 30-dagers penge tilbake-garanti. Slik kan du teste om dette er noe for deg!

Gå til IPVanish VPN

IPVanish VPN Anmeldelse


5. NordVPN

nordvpn

NordVPN har et enormt antall servere over hele verden, og kan garantere brukerne sine raske, trygge og effektive tilkoblinger uavhengig av tid og sted. NordVPN bruker en rekke unike funksjoner som sikrer brukerne deres en smidig og trygg nettaktivitet. En særlig viktig funksjon hos NordVPN er den innebygde kill switchen som Popcorn Time VPN har. En kill switch bryter koblingen dersom VPN-en skulle falle ut på et tidspunkt (noe som kan skje). At koblingen brytes innebærer at IP-adressen din aldri blir eksponert, selv ikke dersom VPN-en faller ut i et øyeblikk eller to. NordVPN tilbyr dessuten åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan teste ut VPN-en før du bestemmer deg.

Gå til NordVPN

NordVPN Anmeldelse


Hvordan bruke en Popcorn Time VPN

Så snart du har valgt en Popcorn Time VPN går du frem på følgende måte:

  1. Last ned Popcorn Time gratis og installer programmet på din datamaskin.
  2. Velg deg og sett opp et abonnement for Popcorn Time VPN som passer best for deg, eksempelvis ExpressVPN eller Private Internet Access VPN.
  3. Last ned og installer VPN-en på den plattformen du foretrekker
  4. Logg inn på Popcorn Time VPN med ditt valgte brukernavn og passord
  5. I selve VPN-en må du deretter sette preferansene dine, og det er også her du velger hvilken VPN-server du ønsker å koble deg til
  6. For å starte tilkoblingen, trykk på ”connect”.
  7. Du er nå koblet til en VPN og kan trygt streame både filmer og serier på Popcorn Time online.
andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no