Hvordan Se Amerikansk Fotball NFL 2024

I denne artikkelen vil du finne en guide til hvordan du kan se Amerikansk Fotball NFL. Se NFL Live, uansett hvor du er. Se NFL i Norge med VPN.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Guide NFL-Sesongen 2024 i Norge

Den hundre-og-første NFL-sesongen er godt i gang, med siste kamp av den vanlige sesongen planlagt for 3 Januar 2021. Den spennende konklusjonen på det hele – Super Bowl – går av stabelen i Tampa, Florida 2 Februar 2021.

Denne avgjørende finalen – et unikt kulturelt storarrangement – setter vinnerne av amerikas toppligaer AFC og NFC opp mot hverandre i årets viktigste kamp. Vil fjorårets helter, Kansas City Chiefs klare å forsvare tittelen, eller vil en ny amerikansk fotballkonge krones denne vinteren?

Før den tid er det imidlertid flere actionfylte kamper å få med seg hver eneste uke.

Dette er et av de viktigste sportarrangementene i USA, ja, kanskje hele verden. Så hvorfor gå glipp av det, hvis man er NFL-fan i Norge?

Se NFL

Se NFL Live

Å se amerikansk fotball her hjemme kan være en slitsom utfordring, både for psyken og lommeboka. Bor man utenfor USA er det få idrettskanaler som viser NFL, og hvis de gjør det, krever de ofte ågerpriser. For å se NFL i Norge, er det beste alternativet å på en eller annen måte få tilgang til amerikansk TV.

Hvis du har prøvd dette, men møtt veggen i form av irriterende geo-restriksjoner er du ikke alene. Heldigvis finnes det en relativt enkel og kjapp løsning for å få se NFL live, hjemme i din norske stue.

Navnet på løsningen er VPN. Les videre for en enkel guide til hvordan du setter opp et VPN og strømmer amerikansk fotball Norge.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Hvor kan jeg se NFL live? Tilgjengelighet i Norge og Utland

se nfl i norge

Se NFL i Norge

USA

Du kan få tilgang til amerikansk fotball på mange ulike kanaler i USA. Du må imidlertid forberede deg på å bruke mange forskjellige kanaler dersom du vil gå ruten gjennom TV-kanaler. De fleste kamper vises enten på CBC, Fox eller ESPN, alt etter hvem som har lisensen til hvilken kamp.

Internasjonalt

Internasjonale strømmetjenester som pleier å vise et bredt utvalg av amerikansk fotball (mot betaling) inkluderer Hulu, Amazon Prime, YouTube TV, FuboTV, eller Sling-TV.

Norge

Vil du se NFL i Norge via en norsk tilbyder, er Viaplay det beste alternativet. Dersom du vil skåne lommeboka er det bedre å se amerikansk fotball lokalt. For dette trenger du et VPN.  Nedenfor finner du en kort og enkel guide til VPN-bruk med vår anbefaling.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Steg-for-steg guide til å se NFL i Norge 

    1. Det første du trenger for å se NFL live er et VPN med godt serverutvalg. Med ExpressVPN og tilgang til over 3000 servere er du sikret et godt utvalg amerikanske IP-adresser.
    2. Du trenger også tilgang til en videoavspiller med NFL på menyen. Noen av de aktuelle alternativene har jeg listet ovenfor. For dette sesongen kan du prøve ut ulike tilbydere med gratis prøveperioder.
    3. Når du har VPN og strømmetjeneste klart, aktiver din VPN og koble deg til en USA-basert server.
    4. Når VPN-et har bekreftet at du er koblet til i USA, kan du spille av video på strømmetjenesten din.
    5. Dersom noe ikke skulle fungere, prøv å slette cookies, restart nettleseren, og prøv igjen.

De Beste VPN for å strømme NFL

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Kan jeg bruke gratis VPN?

Dette er et spørsmål jeg får stilt ofte når det kommer til strømming av sportsarrangementer. I tilfeller hvor man er nødt til å ha tilgang til servere i det fjerne utland, og da spesielt USA, er gratis-VPN dødfødt.

Grunnen er enkel, gratis-VPN har ikke råd til å opprettholde mange servere på det skarve budsjettet de har. Dermed sitter du igjen med få servere i et begrenset antall land.

Om du likevel skulle finne en amerikansk server via et gratis-VPN, er det garantert mange brukere som kjemper om båndbredden. Amerikansk fotball er en sport hvor hvert millisekund teller, og en treg livestream er et enormt skår i seergleeden. Som oftest finnes det en datagrense hos gratis-VPN, så du kan risikere at kampen avbrytes midtveis.

I tillegg nyter vel de færreste å bli bombardert med reklame og påminnelser. Unngå ekstra problemer, prøv heller ExpressVPN gratis i 30 dager, og pengene-tilbake garanti!

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Andre Fortrinn med VPN

Det står nærmest daglig å lese i avisene at en ny stor organisasjon har blitt offer for dataangrep. Til og med Stortinget ble nylig hacket, så hva sier det om viktigheten av å sikre datamaskinen?

Her kommer VPN inn i bildet igjen. For de fleste av oss er et VPN noe vi bruker for å omgå geo-restriksjoner, men programvaren har langt mer å by på.

For det første enkrypterer et VPN alle data som sendes mellom dine enheter, ruteren, og det bredere internett, slik at det blir umulig å se hva du foretar deg. Det gjelder også for din egen nett-tilbyder. Unngå at tilbyderen din setter begrensinger på hvor mye data du kan bruke.

For det andre blir du umulig å lokalisere når du kobler opp mot en VPN-server. Du får en ny IP-adresse for hver server. Tilskuere vil ikke være i stand til å se hvor du befinner deg. Du blir ikke et lett mål for skreddersydd reklame eller målrettede datangrep.

FAQ

👀 Hvordan se NFL i Norge?

Alle som bor utenfor USA må enten betale i dyre dommer, eller skaffe seg et VPN paret opp med en lokal strømmetjeneste.

💻 Hvordan se NFL online gratis?

Ulovlige strømmer kan være petriskåler med malware på det verste. På det beste er de fylt med irriterende reklame, og hakker under vekten av samtidige tilkoblinger.

Det finnes noen legitime gratistilbud. For eksempel ble jeg nylig oppmerksom på at man via Twitch kan se NFL live gratis på torsdager, iallfall i skrivende stund.

Gratis prøveperioder er det nærmeste du kommer en stabil gratisopplevelse. Det er såpass mange strømmetjenester som har gratisperioder at du kan se NFL i Norge månedsvis gratis. En varig løsning er det dog ikke.

Avsluttende ord

I det tjueførste århundre er VPN uunværlig programvare for liten og for stor. Alle som vil se NFL live utenfor statene nikker nok med hodet. Det burde ikke være restriksjoner på å bruke tjenester du har betalt for.

Det er latterlig at landegrenser skal ha innflytelse på digitalt innhold. Inntil vi befinner oss i en verden uten slike begrensinger, er det bare å ta i bruk forbrukernes mektigste våpen i kampen mot sensur: VPN.

Jeg byr dere farvel, og ønsker dere alle en heidundrandes sesong amerikansk fotball!

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no