Hvordan se VM i bandy i 2024

Har du lyst til å se VM i bandy, men vet ikke helt hvordan du skal få det til? I denne artikkelen forklarer vi hvor og hvordan du kan se verdensmesterskapet fra hvor som helst, enten du vil se VM i bandy i utlandet eller her hjemme.

PRØV NÅ
Få tilgang til VM i bandy hvor som helst med ExpressVPN!

ExpressVPN hjelper deg med å få tilgang til eventet og se VM i bandy fra hvor enn du er. Få opptil 49% rabatt og 3 måneder gratis om du abonnerer et helt år, og føl deg trygg på at du kan få pengene tilbake med 30-dagers fornøydgaranti hos ExpressVPN!

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Beste strømmetjenester for å livestream VM i bandy

Det finnes mange ulike strømmetjenester for å livestream VM i bandy på nett, og vi har funnet ut hvilke som er best.

Eurosport

Eurosport Norge er en norsk kanal som eies av Discovery. De sender hovedsakelig sportsinnhold, deriblant annet fotball, tennis, sykling og golf. Man må imidlertid betale 119 kr per måned for å få tilgang til innholdet.

Så lenge du har et aktivt abonnement kan du stream bandy VM på nett via Smart TV, mobiltelefon, nettbrett, nettleser og noen få spillkonsoller.

SVT Play

SVT Play er en svensk kanal som eies av Sveriges Television. Kanalen sender generelt sett sportsinnhold, men også noe underholdning og nyheter. Du må imidlertid abonnere via distributøren din for å få tilgang til innholdet fra Norge.

Mens du abonnerer på kanalen kan du se innholdet via Smart TV, mobiltelefon, nettbrett og nettleser.

Disse kanalene krever et aktivt abonnement, men noen ganger finnes det også gratiskanaler som viser akkurat det samme innholdet.

Stream Bandy VM på nett

Beste gratis strømmetjenester for å se bandy VM livestream

For øyeblikket er det dessverre ikke noen lovlige gratiskanaler som viser dette innholdet. Om nye kanaler dukker opp eller lovlige gratiskanaler begynner å vise innholdet oppdaterer vi artikkelen.

Geografiske restriksjoner

De ulike kanalene og strømmetjeneste har kun rettigheter til å sende innhold innenfor sitt område. Derfor kan det være vanskelig å se bandy VM i utlandet. På grunn av dette er de nødt til å implementere geografiske restriksjoner for å respektere avtaler de har med ulike filmskapere og produsenter.

De fleste kanaler og strømmetjenester gjør dette ved å bruke geo-blokkere, som bruker IP-adresser for å lokalisere seere. Om du har en fremmed IP-adresse er det umulig å strømme innholdet.

Se Bandy VM i utlandet

Det finnes imidlertid en enkel metode for å omgå geografiske restriksjoner. Man kan bruke en VPN for å endre egen IP-adresse og få tilgang til innholdet på tross av geo-blokkere og geografiske restriksjoner.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Stream bandy VM på nett med en VPN

Det er heldigvis veldig enkelt og greit å bruke en VPN for å omgå geografiske restriksjoner og se bandy VM i utlandet eller her hjemme.

  1. Registrer deg hos en VPN du liker – vi har anbefalt ExpressVPN i årevis
  2. Last ned og installer programmet på enhetene dine
  3. Åpne programmet og velg server
    For Eurosport må du velge en norsk server
    For SVT Play må du velge en svensk server
  4. Gå til Eurosport eller SVT Play og stream bandy VM på nett!

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dager

Du har kanskje prøvd å få pengene tilbake når du har blitt fortalt at du har 30-dagers fornøydgaranti, men blitt fortalt at det stod noe du ikke leste nederst med liten skrift. Dette problemer kommer du aldri til å møte med ExpressVPN – de refunderer pengene dine uten påtrengende spørsmål.

For å få refundert beløpet må du kontakte kundeservice før de 30 dagene er omme, og det er lettest å gjøre dette gjennom lenkene våre.

Programmet er et av de beste på markedet, og vi har anbefalt det i årevis. Du bør helst bruke det konstant, men om du bare vil se VM i bandy og finner ut at du ikke trenger en VPN etterpå er det ingen problem å si opp etter prøveperioden.

livestream VM i Bandy

Beste VPNs for å livestream VM i bandy

Vi har testet og sammenlignet mange ulike programmer i løpet av de siste årene, og holder oss oppdatert når programmene kommer med endringer. På denne måten kan vi sikre at du kan se VM i bandy med best mulig kvalitet. Ifølge våre vurderinger er dette de beste og tryggeste programmene på markedet.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med en VPN

Med en VPN kan du gjøre mye forskjellig, og ulike personer har programmet for ulike bruksområder.

En av de største fordelene med en VPN er at du kan omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til blokkert innhold som nettsteder, strømmetjenester og plattformer som blant annet stream bandy VM på nett og annet spennende sportsinnhold.

Du kan også øke egen sikkerhet og eget personvern på nett om du bruker en VPN. Programmet har funksjoner som krypterer dataene dine og gjemmer IP-adressen din, og du kan føle deg helt trygg på at informasjonen din ikke havner i feil hender.

Med såpass god sikkerhet kan du til og med føle deg trygg på offentlige nettverk så lenge du er koblet til programmet.

Se Bandy VM livestream

Ofte stilte spørsmål

Her kan du se svar på noen ofte stilte spørsmål fra folk som skal livestream VM i bandy.

Når er VM i bandy i 2024?

Du kan stream bandy VM på nett mellom fredag 24. mars og søndag 2. april i 2024.

Hvor mange land deltar i VM i bandy i 2024?

En av grunnene til at mange vil se bandy VM i utlandet er at hele 11 land deltar, blant annet Norge, Sveits, USA og Nederland.

Konklusjon

Om du er usikker på hvor og hvordan du kan se livestream VM i bandy fra hvor som helst, har vi løsningen for deg. Det finnes gode strømmetjenester som Eurosport og SVT Play for å få tilgang til sportsinnhold som dette, men det kan likevel være vanskelig å se bandy VM i utlandet.

Dette er fordi kanalene må implementere geografiske restriksjoner, ofte i form av geo-blokkere. Geo-blokkere bruker IP-adresser for å lokalisere seere, og hindrer deg i å få tilgang til innholdet om du har en fremmed IP-adresse. Den enkleste måten å likevel få tilgang til dette innholdet på er ved å bruke en VPN – vi anbefaler ExpressVPN på det aller sterkeste.

Du kan ta i bruk programmet med en gang du har registrert deg og installert programmet. Gå til Eurosport for å se live bandy VM Norge, eller til SVT Play for å se bandy VM i utlandet. Om du ikke er fornøyd med programmet har du 30-dagers fornøydgaranti og kan få hele beløpet refundert.

Man kan gjøre mye gøy med en VPN, men de to viktigste grunnene til å benytte deg av det er at du får tilgang til blokkert innhold og at du øker egen sikkerhet og eget personvern på nett.

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no