Se Discovery+ i utlandet

Discovery har gått fra å være en av de mer elskede frittstående kanalene med innhold fullpakket av underholdning og kunnskap til nå, en fullspekket streamingtjeneste. Du får norsk underholdning gjennom TVNorge, FEM og MAX. Du får det meste av sport gjennom Eurosport. Du får også blandet internasjonal underholdning TLC, Food Network, Travel Channel og flere. Så med en Discovery plus stream er det mye å velge mellom. Men dessverre er det ikke alltid mulig å se Discovery plus når du er i utlandet på lik linje som hjemme. Dette skal vi se på hvorfor og løsningen til her.

Prøv ExpressVPN i dag
Se Discovery plus hvor enn du er i verden

Med ExpressVPN kan du se alt innhold fra Discovery plus uten begrensninger med 30 dagers pengene tilbake garanti

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Hvor du er kan bestemme om du får tilgang til din Discovery plus stream

discovery plus stream

Som sagt har din lokasjon noe å si om du kan se din Discovery plus stream som vanlig. Dette samme gjelder det meste av innhold på nett, hvor du befinner deg dikterer hva leverandører velger å vise deg. Dette kommer i hovedsak av geografiske begrensninger i form av lisenser og regler, samt de baserer visning på det lokale markedet. Det vil si at de fleste streamingtjenester kun  har lisenser til å vise et gitt innhold til visse områder. Når du logger på din streamingtjeneste så får tjenesten informasjon fra deg i form av en IP-adresse. Denne adressen forteller dem hvor du befinner deg. Heldigvis finnes det en helt lovlig måte for deg å se Discovery plus hvor enn du befinner deg som om du skulle vært hjemme i Norge. For det er nemlig med en VPN.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Slik kan du se Discovery plus over alt

Som nevnt finnes det en vei rundt de geografiske begrensningene slik at du kan se Discovery plus stream som vanlig hvor enn du er. Med en VPN kan du skifte hvilken lokasjon du skal vises fra og vil da kunne se innhold fra denne lokasjonen. Selv om det kan høres ganske komplisert ut, så er heldigvis de fleste VPN-er veldig enkle å bruke. Du trenger bare å følge disse stegene:

 1. Velg en av leverandørene fra listen under. Jeg anbefaler testvinneren ExpressVPN
 2. Bestill en avtale og opprett bruker
 3. Installer gjeldende applikasjon på ønsket enhet
 4. Logg inn med opprettet brukerinformasjon
 5. Skift til en server i Norge
 6. Om du går inn på Discovery+ nettsted skal du kunne se innhold i utlandet som hjemme

Den samme prosessen gjelder dersom du vil se innhold fra et annet land. Dersom du for eksempel ønsker å se innhold fra Amerika velger du bare en server i USA. Du kan på denne måten oppdage masse nytt innhold fra hele verden.

De beste VPN-ene for å se Discovery plus

I dag finnes det faktisk hundrevis av leverandører av VPN. På grunn av dette vil du se ganske store forskjeller mellom disse. For en VPN er ikke bare en VPN. Det handler om mye mer enn bare innholdet man ser på nett. Det handler også om sikkerhet og anonymitet. Jeg har testet ut de beste på markedet og satt de mot hverandre som du kan se på rangeringen under. Jeg har basert dette på følgende kriterier:

 • Tilgang: Hvor mange severe de har i forhold til nødvendige lokasjoner og hvorvidt du kan se alt det innholdet du burde ha tilgang til.
 • Hastighet: Om du får full hastighet når du er tilkoblet din VPN. Her kan det være ganske store forskjeller.
 • Sikkerhet: Hvorvidt du er helt sikker på internett når du er tilkoblet med en VPN og om de lekker din informasjon ut.
 • Anonymitet: Dette ligger på lik linje med sikkerhet. Altså om leverandøren av VPN-en faktisk holder din informasjon og identitet helt trygg.
 • Pris: Hvilke priser og avtaler du kan få. Det kan være store forskjeller. Spesielt i forhold til avslag for avtaler med lengre perioder. Og generelt hvor mye du faktisk får for pengene.
Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Gratis VPN er farlig

Med så mange aktører så finnes det flere gratis alternativer. Selv om man gjerne ikke ønsker å betale for noe man ikke må. Så må du i dette tilfellet være bevisst på at det kan følge med en god del risiko. For med en VPN skal din trafikk gå gjennom krypterte servere og holde deg trygg, men med gratis versjoner har du på ingen måte noen garanti for at de faktisk vil holde deg helt trygg når du er på nett.

Samtidig kan det komme ganske store begrensninger i forhold til hvilket innhold du kan se i en Discovery plus stream og gjennom alle andre tjenester. I tillegg har de ikke den samme infrastrukturen som de vil gjerne være veldig trege. Det vil si at du vil få problemer med generell surfing og å se Discovery plus uavbrutt og med god kvalitet. Derfor anbefaler jeg at du heller prøver ut ExpressVPN med 30 dagers pengene tilbake garanti.

se dplay i utlandet

Fordelene med VPN

Nå har jeg gått igjennom ganske mye rundt VPN og hva det går ut på. Om du fortsatt ikke er helt solgt så skal du her få en oversikt over hva du får i tillegg til å se Discovery plus stream hvor enn du vil. Her vil du virkelig se hvor mye du faktisk får for pengene og hvor verdt denne investeringen egentlig er.

Se innhold fra hele verden og slipp sensur

På grunn av de geografiske begrensningene vil innhold generelt variere i forhold til hvor du befinner deg. Det gjelder ikke bare for å se Discovery plus stream. Det samme gjelder også for tjenester som Netflix, HBO, Hulu, Amazon og så videre. Med Netflix så har du faktisk mest innhold i USA. Så for å kunne se dette andre plasser trenger du en VPN, hvor du eventuelt bytter til en server i USA. Det er også stater og andre aktører som ønsker å kontrollere og sensurere hva du ser når du er på internett. Med VPN kan du komme deg rundt dette og bidra i kampen mot sensur.

Se discovery plus i utlandet

Hold deg anonym og mye tryggere på nett

Som nevnt handler VPN også om sikkerhet og anonymitet. Med en VPN blir din trafikk kryptert slik at det blir utrolig vanskelig å spore deg og hacke deg. Dette betyr at VPN kan bidra mer enn de fleste vanlig antivirus program. Spesielt er det viktig med VPN dersom du er på åpne gratis nettverk. Dette er en stor grunn til at du bør skaffe deg en VPN for da kan du surfe, streame og laste ned nesten uten bekymringer. Man må selvfølgelig alltid sørge for at man bruke sikre kilder, siden man aldri har noen 100% garanti.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Ofte stilte spørsmål – FAQ

Hva er Dplay?

Dplay er det tidligere navnet på Discovery plus. Så når er det Discovery plus stream som gjelder for å se dette innholdet. Så å streame Dplay eller Dplay utlandet er ikke lenger mulig.

Hvordan se Discovery plus?

Først og fremst må du ha en Discovery plus avtale. Om du har dette logger du på deres nettside eller applikasjoner for å se innhold. Om du ønsker å se innholdet der som hjemme når du er i utlandet trenger du en VPN. Hvor du da må bytte til en norsk server.

Er Dplay og Discovery det samme?

På en måte ja. Dplay var det tidligere navnet på Discovery sin streamingtjeneste som nå heter Discovery plus. Om du ønsket å se på Dplay er det altså den nye tjenesten du må bruke. Det samme gjelder om du ønsker å se Dplay i utlandet.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Konklusjon

Om du ønsker å se Discovery plus stream fra utlandet så er en VPN definitivt løsningen. Samtidig får du også så utrolig mye mer for pengene som absolutt gjør en VPN verdt og er derfor jeg anbefaler VPN til alle. I tillegg til å se Discovery plus stream vil du være mye tryggere og mer anonym når du er tilkoblet internett. Samtidig kan du bestemme selv hvor du vil se innhold fra uten at andre aktører kan diktere dette for deg. Så hvorfor ikke prøve ut ExpressVPN og se hvor fantastisk det faktisk er?

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no