Hvordan se Disney + i Norge

Se opp, Netflix! Den verdensberømte streaming-tjenesten får til en ny konkurrent og dette er på ingen måte et nytt navn i bransjen. Disney lanserte sin nye strømmetjeneste i slutten av 2019, foreløpig kun for USA. Denne direkte-til-forbruker-tjenesten er kalt Disney+, i motsetning til tidligere spekulasjoner om at den vil bli kalt Disney Play.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hvordan få Disney plus i Norge

Amerikanske seere vil sikkert få se Disney + neste år, men hva med seere fra de andre landene? Walt Disney-selskapet har ikke sagt noe om dette ennå. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan se Disney + i Norge.

Mange av oss lurer kanskje på hvordan se Disney + i Norge. Mange fans spør om vi får se de samme Disney-filmene via denne plattformen. Heldigvis er Disney full av overraskelser for seerne sine. Disney-styreleder og administrerende direktør Bob Iger avslørte at det vil komme en ny Star Wars- og Marvel live-action-serie som skal utvikles.

Star Wars-filmen vil inneholde Cassian Andor og hans eventyr før hendelsene i Rogue One: A Star Wars Story, mens MCU-serien vil sentrere seg rundt Loki med Tom Hiddleston i hovedrollen. I tillegg, vil også klassikerne og favorittfilmene som Monsters, Inc. og High School Musical også komme med nye historier. Åh, glemte vi å nevne at Captain Marvel også utelukkende vil bli streamet på Disney+? Desto mer grunn til å se Disney+ neste år!

Hvordan se Disney + i Norge

Hvordan se Disney + i Norge

Et triks for å få en gratis VPN

Vil du vite hvordan du får en god VPN-tjeneste helt gratis før vi fortsetter?

Say no more! Via ExpressVPN kan du benytte deg av alle de beste funksjonene av disney strømmetjeneste uten å måtte betale en eneste krone. Med deres 30 dagers pengene tilbake-garanti, er du i gode hender.

Selv om det finnes andre VPN-er der ute som også tilbyr gratis prøveversjoner, gjør de det alltid vanskelig for deg å avslutte abonnementet ditt. ExpressVPN stiller imidlertid ikke engang et eneste spørsmål. Du kan si at du ombestemte deg, eller til og med at du bare ville prøve den gratis, noe de ikke har noe som helst i mot!

Trikset ligger i denne lenken. Når du allerede har prøvd det, kan du ganske enkelt ringe kundeservicen deres når du nærmer deg slutten på 30-dagers prøveversjonen. Da er du garantert å få pengene tilbake igjen med en gang.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Hvordan få Disney + abonnement

Dessverre er dette de eneste detaljene vi har for Disney+ så langt. Det foreligger ingen ytterligere detaljer om abonnementsplaner på dette tidspunktet. Hvis du imidlertid ønsker å få oppdateringer i fremdriften om Disney strømmetjeneste, kan du registrere deg på Disney + sin nettside. Foreløpig sitter vi bare her og venter på at Disney skal legge ut mer om dette, og kan fortelle deg hvordan du får et Disney+ -bibliotek som ligner på USA sitt hvis du er fra et annet land. Jeg vet ikke om du er klar over at Netflix-bibliotekene ikke er de samme i alle land. I tilfelle dette skjer med Disney+ også, vil du vite hva du skal gjøre.

se disney +

Hvis du er en Netflix-bruker, er du kanskje kjent med en global konto. Denne lar deg koble til Netflix uansett hvor du befinner deg i verden, så lenge den ikke er blokkert i det respektive landet. Du kan imidlertid få tilgang til Netflix-biblioteket fra det landet du befinner deg i. Så, hvis du for eksempel bor i Storbritannia og reiser til Spania, kan du få tilgang til Netflix-kontoen din der og se filmer. Men du får kun presentert spanske filmer og TV-serier fordi det er her du får tilgang til det fra.

Vi vet imidlertid ikke med sikkerhet om Disney + også vil ha et globalt kontoalternativ for sine fremtidige abonnenter, men dette er fullt mulig. Det er også en stor mulighet for at situasjonen vil være den samme som jeg beskrev ovenfor. Så, hva er den beste løsningen på hvordan du kan se på Disney+ hvis du ikke er bosatt i USA? Svaret ligger i tre store bokstaver: VPN. Jeg sier dette, fordi det er mye bedre enn å få en global konto, pluss at den har mange andre fordeler. De skal vi komme tilbake til senere.

Fjern blokkering av Disney+ med en VPN

Hvert land har forskjellige lisenser og rettigheter for filmer, TV-serier og dokumentarer, og dette er grunnen til at bibliotekene har forskjellig innhold. Populære streaming-tjenester (og muligens Disney+) bruker geobegrensninger for å begrense hva du kan få tilgang til basert på hvilket land du befinner deg i. De sporer IP-adressen din for å kunne vite hvor du befinner deg, og hvis landets IP-adresser er svartelistet, er det ingen Disney+ for deg å se på.

Og så, hvordan se Disney + i Norge? Med en VPN kan du fjerne blokkeringen av Disney + og se den uansett hvor du er. JA, selv om du ikke en gang har en amerikansk IP-adresse! Dette fungerer slik at du blir tildelt en ny IP-adresse og plasseringen din blir forfalkset. Alt du trenger å gjøre er å logge deg på VPN-kontoen din, koble til en amerikansk server, og det er det hele! Du ser ut som om du har fått tilgang til den fra Amerika. Du kan være en av de første til å prøve ut streaming-tjenesten neste år og se Disney-filmer som en ekte amerikansk lokal!

Det beste VPN for å se Disney+

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Gratis VPN: hva er risikoen?

Så, du vil ikke kaste bort penger på et VPN-abonnement, og gratis VPN-tjenester har fanget interessen din. Jeg vet hva du tenker: Jeg kan fint tåle de irriterende annonsene hvis det betyr at jeg får en gratis VPN helt gratis. Men jeg sier deg, ikke bli blind av ordet «gratis» fordi dette kan gjøre mer skade enn godt. Bortsett fra de irriterende annonsene som gratis VPN-er bruker for å tjene penger, er de ikke 100% pålitelige. De kan selge dataene dine til høystbydende fordi du ikke betaler dem for å beskytte deg.

Hvis du vil vite hvordan du kan se Disney+ trygt og hvordan du kan fjerne blokkeringen av Disney+ i geobegrensede land, så skaff deg en VPN. Et månedlig abonnement er et lite beløp å betale sammenlignet med det du taper hvis du bruker gratis VPN-er.

Hvorfor du trenger en Disney plus med VPN

Personvern og sikkerhet. Hvordan vil du føle deg hvis dine online-aktiviteter blir overvåket, fra filmene du ser ned til tingene du søker etter i nettleseren din? Massetilsyn, hacking og spionering er alvorlige spørsmål som ikke bør tas lett på. Beskytt din rett til personvern og foreta ekstra sikkerhetstiltak ved å skaffe deg en Disney+Norge VPN. Vi vet kanskje ikke hvordan vi kommer til å få Disney+ ennå, men jeg kan fortelle deg hvordan du kan se på Disney+ (og andre streaming-tjenester) uten å måtte bekymre deg for en invasjon av personvernet ditt.

se disney + i norge

En VPN lager en kryptert virtuell tunnel mellom enheten din og internett, slik at Internett-trafikken din som går gjennom tunneler er usynlig fra nysgjerrige øyne. VPN-er og antivirusverktøy beskytter deg mot ondsinnet programvare, men en VPN skjuler dataene dine mens antivirusverktøy kun forhindrer skadelig programvare fra å angripe enheten din. Det er en billigere, men effektiv måte å holde vekke hackere og overvåkningsbyråer på.

Anonymitet på nettet. Du vet sikkert at internettleverandøren din (ISP) kan se alle dine aktiviteter online. De kan til og med med vilje senke internetthastigheten din hvis de ser at du bruker for mye data, for eksempel til strømming og nedlasting. Hvis du vil vite hvordan du kan se Disney+ anonymt, skaff deg en VPN. Som jeg forklarte tidligere, skjuler en VPN IP-adressen din, så absolutt ingen andre kan se aktivitetene dine på nettet. Dette gir deg anonymitet på nettet fordi Internett-leverandøren din ikke kan se hvilke nettsteder du besøker eller hva du gjør.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Besøk dette nettstedet for flere oppdateringer om hvordan se Disney + i Norge i fremtiden

Spent på den kommende streaming-tjenesten Disney+? Det er jeg også! Jeg skal skrive flere oppdateringer snart, så hold øynene opp for flere artikler om hvordan du kan fjerne blokkeringen av Disney+ med en VPN.

Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no