Se HBO uansett hvor du er

I Norden er HBO blant de mest populære strømmetjenestene. Her finner du ikke bare de beste seriene, men også et vidt utvalg av dokumentarer og filmer. Populære serier HBO er blant andre Game og Thrones. Dersom du forsøker å se på HBO i utlandet kan du risikere å få svart skjerm. Grunnet til dette er geobegrensninger, som gjør at HBO ofte er blokkert om du er utenfor Norge, særlig om er deg utenfor EU. I artikkelen under forklarer vi på hvilken mpte du kan omgå slike geobegrensninger, og hvordan du kan gjøre dette på den letteste måten.

SKAFF DEG ExpressVPN
Se HBO uansett hvor du er med ExpressVPN

ExpressVPN, vår beste VPN, slik at du kan strømme hvor som helst uten geo-blokkering. Prøv gratis i 30 dager

HBO se – tilgjengelighet

HBO er en av de mest populære strømmetjenestene, både i Norge og globalt. Serier som Game of Thrones, Vikings, Westworld og Killing Eve har blitt sett av millioner.

se på hbo

Desverre er det slik at selv om du har et HBO-abonnement, så er det ikke sikkert at du får tilgang til innholdet ditt om du befinner deg utenfor Norge. Dette kan skje om du er på reise eller bosetter deg i et annet land. Du kan få begrenset innhold eller ikke noe innhold i det hele tatt på grunn av såkalte geo-blokkeringer, som gjør at du bare strømme alt innholdet om du er i et bestemt land eller befinner deg innenfor et begrenset geografisk område.

Det finnes imidlertid en god løsning for å unngå dette problemet og for å kunne se HBO i utlandet, og den skal vi vise deg i denne artikkelen.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

HBO se – slik kan du se på HBO i utlandet 

Du må altså velge en HBO VPN tjenste, laste den ned og så koble deg til en norsk server hvis du skal se HBO i utlandet. Bare følg disse enkle stegene for å kunne se HBO uansett hvor du er:

  • For å kunne se på HBO i utlandet (særlig utenfor EU) trenger du å abonnere på strømmetjenesten og en god VPN-tjeneste.
  • Deretter, for å få tilgang til HBO sine sider fra utlandet, koble deg på en IP-adresse i Norge via ditt VPN-program.
  • Da gå til vil: https://www.hbo.com/ Denne strømmetjenesten oppfatter at du er i Norge, på den måten kan du strømme alt det innholdet du har lyst til når du vil se HBO i utlandet.

Hvilke HBO VPN tjenester du bør velge, går vi igjennom lengre ned i denne artikkelen. Under finner du en oversikt over de VPN programmene som vi anbefaler når det gjelder å se HBO utenfor Norge. Alle disse har mange HBO VPNservere med norsk geo-lokasjon, høy hastighet og du får svært sikkerhet.

De beste VPN for å se HBO

Skal du se på HBO ønsker du nok å se filmene og seriene i HD. Om du da har for lav hastighet, får du ikke en veldig god opplevelse. Men selv med god hastighet på eget nett, så kan det hende at du ikke får sett det du vil om du bruker feil VPN-tjeneste. Du kan heller ikke se offline på HBO.

Vi har testet en rekke HBO VPN løsninger og sett på hvordan de egner seg når det kommer til strømming, spesielt i forhold til strømming av HBO, Netflix og lignende tjenester. Disse VPN-programmene er de beste løsningene når det kommer til denne typen tjenester:

Derfor bør du velge en VPN løsning som har høy nok hastighet og som er stabil. Slik vil du kunne strømme og se på HBO uten buffring, avbrytelser for å laste inn innhold. Dette gjelder når du må se via WIFI og ikke kan se HBO på tv.

Helst skal et VPN-program gjøre at du får en like rask opplevelse som på det nettet du faktisk er pålogget hjemme når du vil se HBO i utlandet!

Antall norske servere: Uten en norsk server får du enkelt og greit ikke tilgang til innholdet hos HBO når du skal se serier på HBO i utlandet. Derfor er det selvfølgelig helt essensielt at den VPN tjenesten som du velger har et tilbud av norske servere. Det holder derimot kanskje ikke bare med at de har disse, men utvalget må noen ganger være av større dybde.

HBO se – farene med å bruke gratis VPN

Det finnes flere tilbydere av gratis VPN-løsninger. Du bør imidlertid være obs på farene når det gjelder gratis VPN-løsninger. Når du bruker en VPN-tjeneste utleverer du mye personlig data, derfor bør du velge en leverandør som du kan stole på.

Dersom det viser seg at tjenesten ikke er til å stole på, kan du komme til å angre på dette tjeneste. HBO VPN tjenester gjør også at du kan få dårligere kvalitet enn du ellers ville ha fått når du vil se HBO i utlandet.

Det finnes mange farer på internett. Internett-leverandøren din og andre leverandører kan selge nettleserloggen din, myndighetene kan spionere på deg og store selskaper og spioner samler inn store mengder data for å spore deg på nettet. Løsningen for å unngå dette er å velge en sikker og pålitelig VPN-tjeneste som krypterer dataene dine uten å lagre og selge dataene om deg videre. HBO se alt du vil.

Men der noen VPN-er prøver å løse et problem, finnes det andre som utsetter deg for langt større personvernrisiko.

hbo i utlandet

Som det gamle ordtaket sier, hvis det er gratis, er du produktet. Det kan bety at noen leverandører som leverer gratis VPN-tjenester tjener penger på deg – spesifikt på dataene dine. I likhet med mange tjenester som ikke koster noe, tjener ofte gratis VPN-programmer penger på annonser. Det betyr at de logger internettrafikken din og selger den til høystbydende for å vise deg målrettede annonser mens du er koblet til VPN-programmet. Andre gratis VPN-er har blitt beskyldt for å vise deg ekstra annonser på nettstedene som du besøker.

Finnes det bedre alternativer til gratis og usikre VPN-løsninger? Det vil vi absolutt påstå. Du kan få gode premium programmer, for eksempel EkspressVPN, og du kan til og med prøve løsningen gratis i 30 dager. Dersom du ikke er fornøyd når du skal se på HBO, kan du når som helst avbryte og få pengene tilbake. Se på HBO vil garantert fungere.

HBO se – fordeler med å bruke en VPN-løsning

  • Sikre nettverket ditt. Uten en god HBO VPN løsning kan en applikasjon eller et nettsted enkelt holde oversikt over og logge aktiviteten din på nettet. De kan deretter analysere dataene de samler inn og bruke dem til å tvinge på deg målrettede annonser. Slike annonser kan være plagsomme da de tar opp kapasitet og gjør surfingen saktere eller at du hele tiden må klikke bort irriterende pop-up-annonser.

hbo vpn

  • Hvis du bruker et VPN-program vil ikke programvare og nettlesere få tilgang til tilkoblingen din. Slik holdes informasjonen du overfører og mottar sikker og anonym. Informasjonen blir kryptert. Hackere kan bruke en rekke metoder for å fange opp sensitiv informasjon som du skriver inn på nettsteder. Slik kan de få tilgang til bankkontoer, kredittkortinformasjon og mer. Med et godt VPN-program vil disse dataene krypteres, for eksempel via 256-bit kryptering. Dette gjør at all kommunikasjon på nettet ser ut som meningsløs, forvrengt tekst og tegn for alle som er i stand til å snappe opp slik informasjon.
  • Forhindre struping av data. Struping av data kan skje dersom du har kun en viss mengde data tilgjengelig på ditt abonnement og du har brukt opp denne mengden. Da kan internett-leverandøren din for eksempel forhindre deg i å bruke mer data eller senke hastigheten på tjenesten. Dersom du bruker en god VPN-tjeneste kan du unngå dette, fordi internettleverandøren ikke lengre kan se hvor mye data du bruker. Dette kan være spesielt nyttig for ansatte som må bruke dataplaner på sine smarte enheter for å bruke internett når de er på farten, for eksempel når du vil se HBO i utlandet.
  • HBO se – få tilgang til geografisk blokkerte tjenester. Med et godt HBO VPN program kan du få en annen IP-adresse. IP står for Internet Protocol. IP-adresser indikerer hvor enheten er plassert når den surfer på internett, strømmer innhold eller driver med annen online aktivitet. Enkelte tjenester tillater ikke brukere fra visse land tilgang til noe eller alt det de har å tilby. Dette er spesielt vanlig når det gjelder strømme-tjenester, for eksempel se på HBO. Noen websiter til bedrifter kan også finne på å endre / begrense enkelte tjenester basert på geografisk plassering. Eksempelvis kan de tilby ulike priser til ulike kunder med ulike geografisk plassering. Dersom du bruker en VPN-tjeneste, kan du få det til å se ut som om du bruker internett fra et sted som er akseptabelt for tjenesten eller tilbudet du prøver å få tilgang til.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Konklusjon

Skal du kunne se HBO utenfor landets grenser, trenger du et godt HBO VPN program. I denne artikkelen finner du en oversikt over noen av de beste VPN-tjenestene. Det er også mulig ved hjelp av et slikt nettverk å laste ned for å se på HBO offline.

Andreas

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no