Vil du se HBO Nordic utenfor landegrensene?

Alle som streamer kjenner til HBO Nordic og TV2 Sumo, og hvis du er på reise og skal nyte late dager i Spania, Danmark, England eller USA, så er det fullt forståelig at du har et ønske om å se HBO Nordic. Og det er her vi kommer inn! I denne artikkelen vil vi vise deg hvor enkelt det er å få tilgang til HBO Nordic i utlandet, men også hvor lett du kan se norsk TV utenfor landegrensene!

SKAFF DEG ExpressVPN
Vil du se HBO Nordic utenfor landegrensene?

ExpressVPN har 30 dager pengene-tilbake garanti og gir deg tilgang til HBO Nordic og de andre streaming-tjenestene. Ikke fortvil! Redningen er her!

Oppdatert: 19. september 2021

Hvor tilgjengelig er HBO Nordic i utlandet?

Om du får problemer med å se HBO Nordic utomlands, så skal du ikke fortvile! Vi hjelper deg med å finne løsningen på dette. Som du vet så kan det ofte oppstå problemer når du skal strømme i utlandet på grunn av de geografiske begrensningene.  Og også det at HBO Nordic kun godtar kredittkortet ditt når du er innenfor Norden, men ikke utenfor.

se hbo nordic

Vi forstår frustrasjonen din, og her kommer hjelpen! Et verktøy som kan fjerne alle bekymringene dine og åpne for du igjen kan se HBO Nordic i utlandet.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvordan kan du selv ordne deg tilgang med VPN?

Vi nevnte et verktøy, og dette verktøyet kalles en VPN-tjeneste. VPN står for virtuelt privat nettverk. Enkelt sagt, så er VPN en tjeneste som gjør at du kan se HBO Nordic utomlands helt uten problemer eller forsinkelser.

Den gode nyheten er at det er mulig å bruke VPN-tjenesten på både datamaskinen eller mobilenheten din, så dermed kan du se HBO Nordic utomlands.

Enkel veiledning for registrering

Du kan få tak i et risikofritt VPN for HBO og dermed strømme alle de seriene du drømmer om å se. Du kan installere brukervennlige VPN-apper på flere enheter og se HBO innen kort tid ved å bruke følgende metode:

 1. Første skritt er å laste ned programvaren fra nettstedet til VPN-leverandøren eller for mobilenheten din fra enten Google Play eller Apple Store og VPN ved å registrere deg. Vi anbefaler ExpressVPN
 2. Velg deretter en trygg og sikker serverlokasjon i Norge eller Norden.
 3. Deretter kan du logge inn på HBO og se på favorittfilmene- og seriene dine.

Med VPN for HBO kan du se de originale seriene samme dag og i full HD. Med VPN får du også et optimalisert servernettverk som fungerer for streaming tjenester som HBO Nordic i utlandet som leverer filmer og serier i høy kvalitet uten at det går på bekostning av personvern eller sikkerheten din.

Med VPN vil du også kunne unngå restriksjonene som Wi Fi operatører og andre leverandører kan gi, så med denne løsningen kan du igjen begynne å se HBO Nordic. Krisen er avverget.

De beste VPN du kan bruke for å streame

Vi testet mange VPN løsninger for deg, og vi har sammenlignet dem, og har konkludert med at de følgende leverandørene er de aller beste etter vår nøye vurdering og gjennomgang:

Gratis VPN er usikre og utrygge å bruke

Har du hørt om gratis VPN? ExpressVPN tilbyr garanti hvor du får pengene tilbake om du ikke er fornøyd etter 30 dagers bruk.

Lavkvalitets- og gratis VPN-er har små servernettverk som er fylt opp av diverse brukere, noe som drastisk vil redusere hastigheten på strømmingen din. De fleste gratis VPN-er vil også være veldig trege i tillegg til at de: begrenser data, båndbredde, servertilgang og hastighet. Dette gir en svært langsom og kjedelig streaming-økt. 

hbo nordic

Om du velger ExpressVPN får du 30 dager pengene-tilbake-garanti, så her har du ingenting å tape! Endelig kan du se HBO Nordic i utlandet!

Fordelene med å bruke VPN

Det finnes mange fordeler med å bruke VPN, og her har vi summert opp de beste:

 • VPN er ikke dyrt, og et veldig rimelig alternativ med tanke på hva du får igjen.
 • Programvaren du betaler for heter VPN og kan lastes ned på enhver enhet.
 • Du kan trygt koble til usikrede offentlige Wi Fi nettverk og vite at sensitive data er beskyttet.
 • En VPN-tjeneste kobler deg til internett ved hjelp av en av sine egne VPN-servere og  vil dermed endre lokasjonen din for at du skal kunne se HBO Nordic.
 • Få tilgang til TV2 Play, Viaplay, Discovery+, Disney+ etc.
 • Med VPN skjuler du IP-adressen din og lokasjonen din.
 • Du kan oppgi en hvilken som helst lokasjon når du benytter VPN som tjeneste
 • Dette betyr at uansett hvor du i verden, kan du se HBO Nordic i utlandet og fra hvor som helst i verden.

Hvorfor bruke VPN?

Hvis du er som oss, og har et HBO Nordic-abonnement, kjenner du til alle kvalitetsprogrammene som er tilgjengelige på tjenesten. Vi vet jo at både Viaplay, Disney+ og NRK Web TV også har bra programmer, men det er noe helt eget med HBO altså.

hbo nordic utomlands

Hvis du har prøvd å se HBO Nordic utomlands, vil du garantert bli skuffet når du ser en stor blokkeringsmelding når du skal åpne siden. Og selvfølgelig burde jo et abonnement man betaler for også tillate at man får tilgang til å se seriene også i utlandet. Men dessverre er det ikke slik. Og det er derfor vi trenger VPN.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Vi konkluderer – norsk underholdning med trygg streaming

Med VPN vil du få tilgang til geografisk begrensede strømmesider hvor som helst i verden, og dette er den aller største fordelen med VPN. Men det er også flere andre fordeler som VPN i god kvalitet kan tilby, og det er blant annet; sikkerhetsfunksjoner på øverste hylle, inkludert uknuselig kryptering. Anonym surfing og strømming, selv i land med online overvåking og tøffe sensurlover. Innebygde blokkeringer for annonser og skadelig programvare. 

Sjekk også gjerne ut artikkelen vår se HBO som forteller mer om denne perfekte måten som gjør at du endelig kan få med deg HBO Nordic utomlands.

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no