Se NHL – National Hockey League

Nå er det ikke lenge til høsten kommer, og med den kan du endelig se NHL stream igjen. Stanley Cup er over, men i oktober så starter en ny sesong. Dessverre er det slik at i noen land vil du ha begrenset med tilgang til å se NHL live online. Dette kan du enkelt løse med en VPN, slik at du kan se på NHL hvor enn du er i verden. For når sesongen er i gang vil det være daglige kamper som du ikke vil gå glipp av. Vi vil i denne artikkelen fortelle deg om hvorfor dette er begrenset uten VPN, hvordan du bruker VPN og hva annet du kan få ut av en slik løsning.

SKAFF DEG ExpressVPN
Se NHL hvor som helst i verden med ExpressVPN

Din tilgang til å se innhold på nett kan være begrenset. Dette løses enkelt med ExpressVPN

Hvor du er i verden kan bestemme hva du ser

På grunn av en rekke årsaker finnes det geografiske begrensninger som kalles på engelsk for «geo restrictions«. Dette er begrensninger som gjør at du vil kunne se variert innhold i forhold til hvor du er i verden og hvor du ønsker å se innhold fra. Dette kan være på grunn av lisenser, avtaler eller politiske årsaker. Med andre ord vil du for eksempel med Viaplay ikke få tilgang til å streame NHL dersom du er i et land hvor dette er begrenset. Det samme kan gjelde de fleste andre streamingtjenester og nettsteder. Hvor det kan være amerikanske sider som streamer NHL, men kun for de som er lokalisert i USA. Vi skal lære deg hvordan du løser dette og hvordan du kan streame NHL gratis.

se på nhl

For heldigvis finnes det en løsning på dette, dersom du for eksempel ønsker den samme NHL streamen fra Viaplay uansett hvor du er i verden. Slik at du ikke trenger å gå glipp av kamper når du er ute og reiser. Og denne løsningen er en VPN. Med en VPN kan du se det samme innholdet som NHL live online, som om du skulle vært hjemme eller i USA uansett hvor du er i verden. Det samme gjelder også alle andre tjenester på nett.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Slik får du tilgang til NHL stream over alt

Heldigvis er dette utrolig lett å løse, for de gode VPN-løsningen er enklere å bruke og fungerer på de fleste plattformer. Dette kan være PC, Mac, iPhone, Android, nettbrett og smart-TV. Bare følg disse enkle stegene så er du i gang på 1-2-3!

  1. Velg en VPN leverandør for ditt behov. Jeg anbefaler ExpressVPN
  2. Bestill en avtale hos ønsket leverandør
  3. Opprett bruker i følge med instruksene
  4. Installere applikasjonen på ønsket enhet
  5. For å se Viaplay som hjemme andre plasser i verden så skifter du til en norsk server
  6. Gå til viaplay så skal du ha den samme tilgang som vanlig uansett hvor du er i verden

Som du ser, trenger du ikke være noen dataekspert for å få til dette. En VPN kan alle bruke og er noe alle definitivt burde ha. Spesielt om du ønsker å se på NHL.

De beste VPN løsningene for streaming

Det er faktisk litt forskjell mellom leverandørene i forhold til hva du får. Dette kan være hvor raske de her, hvor trygge de er, hvor mange servere de har eller hvilken priser de har. Jeg har testet alle VPN løsningene som er verdt å vurdere og satt de opp mot hverandre. Her har jeg sett at det er ganske store forskjeller. Noen har vist seg til å utrangere mange av de under med en ganske stor margin. Derfor bør du følge min rangering under når du skal gjøre ditt valg. For du bør se etter mer enn bare en måte å se på NHL live online.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Gratis VPN kan være farlig

Man ønsker jo selvfølgelig ikke å måtte betale for noe man ikke må. Og som alt annet der ute på internett så finner man faktisk gratise løsninger for VPN. Dessverre er det slik at disse er langt fra trygge, så du vil kunne utsette deg for stor risiko. For du har ingen garanti for hva de gjør med din informasjon og de må jo få sin inntekt fra en eller annen plass, siden du ikke betaler.

se nhl

I tillegg kan det være at de gratise løsningene begrenser din hastighet ganske drastisk da de har lavere kapasitet og færre servere. Færre servere kan også bety at du ikke vil få tilgang til de samme landene og det samme innholdet. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du kjøper VPN for å se på NHL i utlandet eller for andre tjenester. Med ExpressVPN kan du prøve VPN risikofritt med deres 30 dagers pengene tilbake garanti. Så prøv dette for din NHL stream i dag!

Fordelene med VPN

Om ikke du er solgt enda i forhold til om en VPN er verdt det for å se på NHL. Så burde du vite at du også får utrolig mye mer enn bare NHL live online overalt. Med disse fordelene vil du få mer tilbake for kjøpet enn det du har brukt på løsningen. Det er derfor jeg anbefaler alle å ha VPN uansett hva. For hva er vell ikke bedre en mer trygghet og underholdning samtidig?

nhl stream

  • Få mer tilgang og bidra i kampen mot sensur: Med en VPN vil du i tillegg til å kunne se på NHL over alt, vil du kunne se ufattelig mye mer innhold på de fleste streamingtjenester. For det er ikke bare NHL live online som begrenses. Du vil med de fleste streamingtjenester kunne se annet innhold dersom du bytter til en server i et annet land med en VPN. Da vil du få tilgang til utrolig masse nytt innhold som du kanskje ikke visste eksisterte. Samtidig bidrar du i kampen mot sensur. For nå er det faktisk selskap og stater som ønsker å begrense hva vi ser på nett og kontrollere informasjonen som du har tilgang til. Og dette kan du gjøre helt lovlig!
  • Få beskyttelse og mer privatliv når du er på nett: En VPN vil samtidig som den gir deg tilgang til NHL stream overalt gjøre deg mye tryggere på nett. Samtidig som den ivaretar ditt privatliv. Dette gjøres gjennom at informasjonen som sendes til og fra går gjennom flere servere og blir kryptert. Du får en skjult IP adresse og vil være ekstra trygg dersom du er på gratis wifi nettverk. Dersom du ikke var bevisst på hvor utrygg din informasjon kan være på internett så er det noe du bør sette deg inn i. Dette gjelder alt fra personopplysninger, lagrede data og din generelle aktivitet på nett.

Ofte stilte spørsmål – FAQ

Hvordan se NHL i Norge?

I Norge kan du se NHL live online gjennom Viaplay. Skal du gjøre dette fra andre land bør du installere en VPN som ExpressVPN, skifte til en norsk server og vips så har du den samme tilgangen som hjemme. Dette er nok den enkleste løsningen for live TV NHL stream.

Hvor kan jeg se NHL stream?

I tillegg til at du kan se NHL live online gjennom Viaplay. Så finnes det også andre tjenester for å se på NHL stream, som fuboTV, Sling TV, Hulu + Live TV og Peacock. Dette er egne streamingplatformer som har lisenser for å vise NHL. Da kan det hende at du må for eksempel bytte server til USA for NHL stream

Hvordan kan jeg se NHL gratis?

Om du ønsker å se på NHL gratis så finnes det en løsning. Dersom du bytter til en kanadisk server gjennom din VPN og går inn på CBC så kan du se på NHL live online. For ingenting er vel bedre enn at det er gratis. Her ser du enda flere gode muligheter for å spare på VPN.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Konklusjon

Skal du se på NHL live online rundt om kring i verden så er en VPN essensielt. I tillegg til NHL streaming så får du utrolig mye mer ut av en slik løsning. Du få innhold fra hele verden som du ellers ikke kunne sett hvis du ikke var i landet. I tillegg vil du være mye tryggere uansett hvor du er tilkoblet internett. Dersom du ønsker den beste løsningen så anbefaler jeg ExpressVPN.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no