Se OL Vinterleker live fra Beijing i 2022

Vinter-OL i Beijing 2022 nærmer seg, og alle sportsentusiaster gleder seg. Det kommer garantert til å bli mange spennende tv-øyeblikk. Dessverre er det slik at det finnes begrensninger når det gjelder mulighetene for live strømming av de begivenhetene du vil få med deg. Du kan heller ikke se ol i utlandet slik du vil. Heldigvis finnes det også gode løsninger for å se OL live i Beijing (Kina), som vi skal gå igjennom i denne artikkelen.

SKAFF DEG ExpressVPN
Se Vinter-OL live med ExpressVPN nå

Med ExpressVPN kan du se vinter-OL i sanntid uansett hvor du er i verden Med den beste kampanjen.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Tilgjengelighet – se OL live

I alle land er det en eller flere kringkastere eller kanaler som har rett til å sende live fra lekene. For å kunne se de Olympiske leker må du ha TVNorge eller Discovery+. Det er ikke alltid du har mulighetene til å se OL på nett og vil kanskje strømme sendingene på internett. Selv om du betaler for sports-kanaler som skal sende live fra OL, kan det være at du likevel ikke får tilgang til dette innholdet om du for eksempel befinner deg i et annet land. Dette er fordi leverandørene som regel kun har lov å sende et gitt innhold innenfor en gitt geografisk grense. Derfor kan du ikke automatisk se på OL i utlandet.

se ol

Selv om geografisk begrensning er forståelig på grunn av kringkastingsrettigheter – gjør ikke dette faktum det mindre irriterende at du blir låst ute når du må reise.

Det er da en VPN kommer til nytte. Et virtuelt privat nettverk lar deg bytte IP-adresse og se ut som om du er i et annet land eller geografisk område enn det du er. Det gjøres ved å dirigere datatrafikken din via VPN-serverne som er vert i forskjellige land.

se OL live lekene enkelt med VPN tjenestene på en rask og enkel måte og helt uten problemer, blant annet kan du se OL i utlandet.

SKAFF DEG ExpressVPN

Slik får du tilgang til live Vinter OL sportssendinger via VPN:

Slik kan du enkelt se Vinter OL 2022 med noen få enkle steg:

 1. Kjøp et VPN-abonnement. Velg en VPN-tjeneste av kvalitet fra listen under.
 2. Last ned og installer VPN-klienten på enheten din.
 3. Så kobler du til eksempelvis en norsk server for å strømme norske kanaler.
 4. Slett nettleserens cache (minne) og start streamingportalen.
 5. Gå til TV Norge sin nettside eller Discovery+, len deg tilbake og nyt OL 2022 i Beijing

Dette er de beste VPN-løsningene for å se OL live

Vi har sjekket en rekke VPN-leverandører på markedet for å se OL i utlandet og har vurdert både pålitelighet, hastighet og rekkevidde – altså hvor stort nettverk av servere de kan kobles mot. Dette er våre favoritter de mest kjente og populære VPN-løsningene. Slik kan du enkelt se OL live – Vinter 2022 fra Beijing (Kina) helt uten problemer.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Derfor bør du ikke bruke gratis VPN-løsninger

Dersom du virkelig ønsker bedre beskyttelse online, unngå gratis VPN løsninger. Selv om du kanskje sparer noen få kroner hver måned, er ikke risikoen for personvernet og dataene dine verdt det. Faktisk kan bruk av gratis VPN koste deg mye mer enn abonnementet hos en premiumleverandør.

se ol i utlandet

I tillegg til utfordringer med sikkerheten, kan gratis VPN-er gjøre internettbruk til en massiv hodepine. Lave hastigheter, konstante popup-vinduer og begrensede muligheter for å strømme det innholdet du vil ha.

Se i stedet på premium VPN-er som en investering. Du vil oppleve raskere, sikrere tilkoblinger, helt åpent internett, større privatliv og sjelefred. Du kan også helt uten begrensninger se se på ol.

ExpressVPN er en premium VPN-tjeneste, selv om en gratis prøveperiode er tilgengelig for bestemte enheter. Se OL i utlandet fra Beijing(China) med denne gode tjenesten. Videre kommer alle abonnementer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan prøve ExpressVPN i en måned med null risiko om du skulle ombestemme deg. Følger du med se på OL lekene enkelt med ExpressVPN uten å bekymre deg.

Fordelene med VPN

I tillegg at du får rask strømming og at du ville kunne se på OL live, vil en god VPN-tjeneste kryptere datatrafikken din.

se ol live

 • Internett-leverandøren din kan ikke spionere på deg eller strupe båndbredden når du streamer.
 • Hackere kan ikke fange opp sensitive data
 • Du kan koble deg til servere i praktisk talt hvilket som helst land. Videre kan du låse opp nesten hvilket som helst innhold, som for eksempel streaming- og spillsider, Steam, iTunes, Netflix, du kan se på OL live og mye mer.
 • Du kan omgå brannmuren på skolen eller kontoret.
 • Du får tilgang til geografisk begrensede rabatter og tilbud når du handler på nettet.
 • Se OL i utlandet uansett hvor du er
 • Slik kan du enkelt se på OL i 2022

SKAFF DEG ExpressVPN

Konklusjon

For mange vil det årets Vinter-OL være en opplevelse du får bare en gang i livet. Dersom du vil ha muligheten til å se OL i utlandet og til å strømme akkurat det innholdet du vil se i sanntid er ExpressVPN det beste valget for å koble til se OL live fra Beijing i 2022.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no