Se på Viaplay utlandet – en komplett guide i 2024

Viaplay er en av Norges største streamingtjenester med noen av de beste rettighetene innenfor sport. Dette gjelder også dersom du ønsker å se på Viaplay når du er i utlandet. Du lurer kanskje på hvordan se Viaplay i utlandet? I denne artikklen skal du få lese om akkurat dette! Hvordan bruke viaplay i utlandet og annen nyttig informasjon kan du lese om i denne artikkelen.

Få det nå
Se Viaplay hvor som helst i verden med ExpressVPN - 3 måneder gratis

ExpressVPN lar deg fjerne blokkeringen av innholdet til Viaplay, se det uansett hvor du er. Spesialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS. Prøv nå med 49 % rabatt med 30 dager pengene-tilbake-garanti!

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

Hva er Viaplay?

Viaplay er regionlåst og kun tilgjengelig i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Hvor du er i verden bestemme hvilket innhold du kan se på Viaplay utlandet.  Dette kommer av geografiske blokkeringer som er satt basert på lisenser og avtaler. I tillegg til en stor samling av kanaler, filmer og TV-serier. I dag har det faktisk litt å si hvor du er i verden i forhold til hva du kan se på nett.

Kan man se Viaplay i utlandet?

Men siden denne tjenesten er avhengig av brukerens IP-adresse for å finne ut hvilket land de er i, er det like enkelt å fjerne blokkeringen av ViaPlay når du reiser i utlandet som å forfalske posisjonen din med et virtuelt privat nettverk (VPN).

VPN-er fungerer ved å kryptere internetttrafikken din (gir deg større personvern på nettet) og dirigerer den til en VPN-server på stedet du velger. Ved å koble til en server i Danmark, for eksempel, vil du motta en dansk IP-adresse. Dette lar deg fjerne blokkeringen av geobegrensede nettsteder og tjenester som Viaplay som om du fortsatt var hjemme. Dette gjør at du kan vite hvordan se Viaplay i utlandet.

Eksempel på dette er at Viaplay kun har kjøpt rettighetene til å vise serier, filmer og sporter til publikum i Norge, så de har ikke lov til å la de se på Viaplay utlandet. Heldigvis har du en helt lovlig måte å komme deg rundt disse begrensningene på, hvordan virker viaplay i utlandet.

hvordan se viaplay i utlandet

Dersom du ønsker å funker viaplay i utlandet så er det i hovedsak bare en løsning på dette og det er en VPN. Det samme vil du også oppleve med andre streamingtjenester og nettsteder.

Noen tjenester kan være helt blokkert, mens andre kan ha helt annet innhold. I tillegg til at en Viaplay med VPN kan hjelpe deg med å bruke Viaplay i utlandet, så kan du også få tilgang til mengder med ekstra innhold fra hele verden med Viaplay VPN.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Hvordan se viaplay i utlandet?

Vi har vært innom geografiske begrensninger som dikterer hvilket innhold du vil se i din streamingtjeneste eller på visse nettsteder. Og VPN er løsningen for deg dersom du ønsker å bruke Viaplay.

Dette gjør man ved å skifte server i en VPN. Selv om det kanskje kan være nytt for deg, er det heldigvis utrolig enkelt. Bare følge disse enkle stegene:

  1. Velg fra en av leverandørene under og bestill et VPN-abonnement. Jeg anbefaler ExpressVPN
  2. Opprett bruker og last ned applikasjonen på ønsket enhet.
  3. Logg inn med din brukerinformasjon. Enten i app eller i nettleser.
  4. Skift til en server i Norge. På denne måten får du en IP-adresse som sier at du befinner deg i Norge.
  5. Gå inn på Viaplay og du kan nå se det samme innholdet som hjemme, mens du er i utlandet.

Som du ser trenger du ikke være noen dataekspert for å kunne bruke Viaplay i utlandet. I dag kan alle se på Viaplay i utlandet på denne måten dersom de har et abonnement. Det kan godt være at du kan se det samme innholdet gjennom andre tjenester dersom du skifter server til et annet land.

Kan jeg se Viaplay i utlandet og hva er den beste VPNen?

Det finnes nå et stort antall forskjellige leverandører som tilbyr VPN. Derfor kan du være vanskelig å vite hvilken som er best for å se på viaplay utlandet.

Jeg har heldigvis gjort jobben for deg med å finne hvilken løsningen som er mest egnet til dine behov. Jeg har sett på alle de største og beste leverandørene basert på en rekke faktorer. Her er mine kriterier:

  • Hastighet: Hvor rask er tjenesten. Spesielt når du skal se på Viaplay utlandet.
  • Antall servere: Hvor mange lokasjoner du kan ha tilgang til vil variere. Hvor de må ha servere i Norge for at du skal kunne se Viaplay i utlandet.
  • Sikkerhet: Hvor mye bidrar VPN-en til din sikkerhet på nett. Du får mer enn bare tilgang til å bruke Viaplay i utlandet.
  • Innhold: Får du tilgang til det samme innholdet. Altså slik at du kan bruke Viaplay i utlandet som du kan hjemme i Norge.
  • Pris: Jeg har sett på prisene og hvilken tilbud som blir gitt.

Som du ser er det mye man bør ta med i betraktning når man skal velge VPN for å se Viaplay i utlandet. Her har du min rangering av de beste leverandørene:

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Hvordan se Viaplay i utlandet med gratis VPN

Det er ingen som ønsker å betale for noe dersom de ikke må. Men før man bruker gratise løsninger så er det lurt at du faktisk er bevisst på potensielle risikoer. En viktig faktor med VPN er sikkerhet.

Og med gratis VPN har du ingen garanti for at dine data og din trafikk er helt trygg. For når du ikke betaler for tjeneste så må de få sin fortjeneste en eller annen plass.

se viaplay i utlandet

I tillegg kan de være mye tregere så du ikke får sett  med normal kvalitet eller i det hele tatt. Det kan være at du ikke får sett alt av det samme innholdet generelt og det kan være at du ikke kan bruke servere på like mange plasser.

I forhold til sikkerhet, innhold og hastighet så vil du fort tjene på en ordentlig VPN. Men er du fortsatt usikker så kan du risikofritt prøve ExpressVPN med deres pengene tilbake garanti. Dette er definitivt den beste løsningen om du ønsker å se Viaplay i utlandet og svar hvordan se Viaplay i utlandet

Få masse ekstra fordelene med VPN

Med VPN så får du faktisk mye mer enn bare tilgang til å bruke Viaplay i utlandet. Om ikke du visste det fra før så skal du her få gode grunner til hvorfor alle som bruker internett bør ha en VPN og hvorfor du vil få mye mer igjen enn det du betaler for tjenesten. I tillegg til å kunne se Viaplay i utlandet får du også disse godene med på kjøpet:

viaplay utlandet

Få masse mer innhold og bidra i kampen mot sensur: Ja. Du får faktisk mer enn bare tilgang til å se Viaplay i utlandet. Med en VPN så får du tilgang til utrolig mye mer. De geografiske begrensningene baseres ofte på lisenser og rettigheter.

Og disse er som regel regionale. Derfor vil du med streamingtjenester som Netflix og Norsk TV få et helt annet bibliotek enn hjemme når du er i utlandet. Med VPN kan du skifte til for eksempel en server i USA, hvor du får størst utvalg på Netflix.

I tillegg bidrar du i kampen mot sensur, for det er forskjellige aktører som ønsker å kontrollere din trafikk og dine data på nett. Det er mange muligheter når det kommer til hvordan se Viaplay i utlandet.

Surf trygt og helt anonymt: I tillegg til å kunne bruke Viaplay i utlandet og se annet innhold på nett så får du også et ekstra nivå av sikkerhet.

Med VPN vil din trafikk gå gjennom flere servere og din IP-adresse vil ikke kunne spores. På denne måten kan du motvirke hacking, malware og virus. Du vil også kunne surfe helt anonymt, så selskaper ikke kan overvåke din data når du er på nett.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

FAQ

Hvorfor funker ikke Viaplay?

På grunn av det de kaller for geo-restrictions eller på norsk; geografiske begrensninger så vil du i utlandet ikke få tilgang til å se på Viaplay utlandet som vanligvis kan hjemme. Det samme gjelder også mange andre tjenester, ikke bare Viaplay se. Derfor burde du ha VPN for å bruke Viaplay i utlandet.

Lønner det seg med VPN?

Dette er noe alle med en internettilgang bør ha. I forhold til hvor mye mer innhold du får og hvor mye bedre sikkerhet du får så henter du igjen det du har brukt ganske fort.

Du kan også få veldig gode tilbud på disse løsningene. Om dette er goder du ser etter så vil jeg si at det definitivt lønner seg med VPN til mer enn bare å se på Viaplay.

Konklusjon for hvordan se Viaplay i utlandet

Som du forhåpentligvis nå har lest så er VPN den beste løsningen for å se på Viaplay hvor som helst i verden.

Og i tillegg til å kunne bruke Viaplay i utlandet så får du økt sikkerhet og anonymitet på nett. Når man veier dette opp mot hvor mye mer innhold man kan få gjennom nesten alle streamingtjenester så er det klart noe jeg anbefaler til alle uansett om du ønsker å se på Viaplay utlandet eller ikke. Leverandøren jeg anbefaler mest er ExpressVPN, så prøv det risikofritt i dag!

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no