Hvordan se Viaplay i utlandet? Min komplette guide i 2021

black friday og cyber monday 2021

Viaplay er en av Norges største streamingtjenester med noen av de beste rettighetene innenfor sport. I tillegg til en stor samling av kanaler, filmer og TV-serier. I dag har det faktisk litt å si hvor du er i verden i forhold til hva du kan se på nett. Dette gjelder også dersom du ønsker å se på Viaplay når du er i utlandet. For du vil gjerne ikke gå glipp av de største sportsbegivenhetene bare fordi du er på ferie. Hvordan bruke viaplay i utlandet og annen nyttig informasjon kan du lese om i denne artikkelen.

SKAFF DEG ExpressVPN
Se Viaplay hvor som helst i verden ExpressVPN

Med en VPN fra ExpressVPN kan du se innhold fra hele verden hvor enn du er

Se på Viaplay stream hvor enn du er i verden

Som nevnt vil hvor du er i verden bestemme hvilket innhold du kan se på Viaplay stream.  Dette kommer av geografiske blokkeringer som er satt basert på lisenser og avtaler. Eksempel på dette er at Viaplay kun har kjøpt rettighetene til å vise serier, filmer og sporter til publikum i Norge, så de har ikke lov til å la de se på Viaplay stream i andre. Heldigvis har du en helt lovlig måte å komme deg rundt disse begrensningene på, for å se Viaplay i utlandet.

se på viaplay

Dersom du ønsker å funker viaplay i utlandet så er det i hovedsak bare en løsning på dette og det er en VPN. Det samme vil du også oppleve med andre streamingtjenester og nettsteder. Noen tjenester kan være helt blokkert, mens andre kan ha helt annet innhold. I tillegg til at en VPN kan hjelpe deg med å bruke Viaplay i utlandet, så kan du også få tilgang til mengder med ekstra innhold fra hele verden.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvordan se viaplay i utlandet

Vi har vært innom geografiske begrensninger som dikterer hvilket innhold du vil se i din streamingtjeneste eller på visse nettsteder. Og VPN er løsningen for deg dersom du ønsker å bruke Viaplay utlandet. Dette gjør man ved å skifte server i en VPN. Selv om det kanskje kan være nytt for deg, er det heldigvis utrolig enkelt. Bare følge disse enkle stegene:

bruke viaplay i utlandet

  1. Velg fra en av leverandørene under og bestill et VPN-abonnement. Jeg anbefaler ExpressVPN
  2. Opprett bruker og last ned applikasjonen på ønsket enhet.
  3. Logg inn med din brukerinformasjon. Enten i app eller i nettleser.
  4. Skift til en server i Norge. På denne måten får du en IP-adresse som sier at du befinner deg i Norge.
  5. Gå inn på Viaplay og du kan nå se det samme innholdet som hjemme, mens du er i utlandet.

Som du ser trenger du ikke være noen dataekspert for å kunne bruke Viaplay i utlandet. I dag kan alle se på Viaplay i utlandet på denne måten dersom de har et abonnement. Det kan godt være at du kan se det samme innholdet gjennom andre tjenester dersom du skifter server til et annet land.

Dette er den beste VPN-en å streame med

Det finnes nå et stort antall forskjellige leverandører som tilbyr VPN. Derfor kan du være vanskelig å vite hvilken som er best for å se på Viaplay stream. Jeg har heldigvis gjort jobben for deg med å finne hvilken løsningen som er mest egnet til dine behov. Jeg har sett på alle de største og beste leverandørene basert på en rekke faktorer. Her er mine kriterier:

  • Hastighet: Hvor rask er tjenesten. Spesielt når du skal se på Viaplay stream.
  • Antall servere: Hvor mange lokasjoner du kan ha tilgang til vil variere. Hvor de må ha servere i Norge for at du skal kunne se Viaplay i utlandet.
  • Sikkerhet: Hvor mye bidrar VPN-en til din sikkerhet på nett. Du får mer enn bare tilgang til å bruke Viaplay i utlandet.
  • Innhold: Får du tilgang til det samme innholdet. Altså slik at du kan bruke Viaplay i utlandet som du kan hjemme i Norge.
  • Pris: Jeg har sett på prisene og hvilken tilbud som blir gitt.

Som du ser er det mye man bør ta med i betraktning når man skal velge VPN for å se Viaplay i utlandet. Her har du min rangering av de beste leverandørene:

Gratis VPN kan være farlig

Det er ingen som ønsker å betale for noe dersom de ikke må. Men før man bruker gratise løsninger så er det lurt at du faktisk er bevisst på potensielle risikoer. En viktig faktor med VPN er sikkerhet. Og med gratis VPN har du ingen garanti for at dine data og din trafikk er helt trygg. For når du ikke betaler for tjeneste så må de få sin fortjeneste en eller annen plass.

I tillegg kan de være mye tregere så du ikke får sett Viaplay stream med normal kvalitet eller i det hele tatt. Det kan være at du ikke får sett alt av det samme innholdet generelt og det kan være at du ikke kan bruke servere på like mange plasser. I forhold til sikkerhet, innhold og hastighet så vil du fort tjene på en ordentlig VPN. Men er du fortsatt usikker så kan du risikofritt prøve ExpressVPN med deres pengene tilbake garanti. Dette er definitivt den beste løsningen om du ønsker å se Viaplay i utlandet.

Fordelene med å bruke VPN

Med VPN så får du faktisk mye mer enn bare tilgang til å bruke Viaplay i utlandet. Om ikke du visste det fra før så skal du her få gode grunner til hvorfor alle som bruker internett bør ha en VPN og hvorfor du vil få mye mer igjen enn det du betaler for tjenesten. I tillegg til å kunne se Viaplay i utlandet får du også disse godene med på kjøpet:

se viaplay i utlandet

Få masse mer innhold og bidra i kampen mot sensur: Ja. Du får faktisk mer enn bare tilgang til å se Viaplay i utlandet. Med en VPN så får du tilgang til utrolig mye mer. De geografiske begrensningene baseres ofte på lisenser og rettigheter. Og disse er som regel regionale. Derfor vil du med streamingtjenester som Netflix få et helt annet bibliotek enn hjemme når du er i utlandet. Med VPN kan du skifte til for eksempel en server i USA, hvor du får størst utvalg på Netflix. I tillegg bidrar du i kampen mot sensur, for det er forskjellige aktører som ønsker å kontrollere din trafikk og dine data på nett.

Surf trygt og helt anonymt: I tillegg til å kunne bruke Viaplay i utlandet og se annet innhold på nett så får du også et ekstra nivå av sikkerhet. Med VPN vil din trafikk gå gjennom flere servere og din IP-adresse vil ikke kunne spores. På denne måten kan du motvirke hacking, malware og virus. Du vil også kunne surfe helt anonymt, så selskaper ikke kan overvåke din data når du er på nett.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ofte stilte spørsmål – FAQ

Hvordan kan jeg se Viaplay i Thailand?

Om du ønsker å se Viaplay i utlandet som Thailand. Så må du bruke en VPN som ExpressVPN og skifte til en server i Norge. Etter dette kan du gå inn på Viaplay sin streamingsider eller applikasjoner. Du skal nå kunne se Viaplay i utlandet generelt og ikke bare i Thailand. Så den samme løsningen skal virke hvor enn du befinner deg så lenge du har tilgang til internett.

Hvorfor funker ikke Viaplay? 

På grunn av det de kaller for geo-restrictions eller på norsk; geografiske begrensninger så vil du i utlandet ikke få tilgang til å se på Viaplay stream som vanligvis kan hjemme. Det samme gjelder også mange andre tjenester, ikke bare Viaplay se. Derfor burde du ha VPN for å bruke Viaplay i utlandet.

Lønner det seg med VPN?

Dette er noe alle med en internettilgang bør ha. I forhold til hvor mye mer innhold du får og hvor mye bedre sikkerhet du får så henter du igjen det du har brukt ganske fort. Du kan også få veldig gode tilbud på disse løsningene. Om dette er goder du ser etter så vil jeg si at det definitivt lønner seg med VPN til mer enn bare å se på Viaplay stream. 

Konklusjon

Som du forhåpentligvis nå har lest så er VPN den beste løsningen for å se på Viaplay stream hvor som helst i verden. Og i tillegg til å kunne bruke Viaplay i utlandet så får du økt sikkerhet og anonymitet på nett. Når man veier dette opp mot hvor mye mer innhold man kan få gjennom nesten alle streamingtjenester så er det klart noe jeg anbefaler til alle uansett om du ønsker å se på Viaplay stream eller ikke. Leverandøren jeg anbefaler mest er ExpressVPN, så prøv det risikofritt i dag!

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no