Hvordan se på Paramount+ i 2024

Paramount og eierne CBS har nemlig en hel rekke filmer, serier, tv-kanaler, sportsrettigheter og nå en kanon-bra strømmetjeneste. Strømmetjenesten kaller de Paramount. Norge er faktisk et av nå relativt få land som har tilgang til Paramount. Men det betyr ikke at vi har tilgang til alt det beste innholdet Paramount har å tilby. I denne artikkelen kan du finne ut hvordan du kan så billig, enkelt og trygt som mulig benytte deg av Paramount Plus streaming.

SKAFF DEG ExpressVPN
Se Paramount+ fra hvor som helst

Med ExpressVPN kan du fjerne geo-blokkering uten risiko. Hvis du ikke er fornøyd har vi 30 dagers pengene tilbake garanti

Hvor i verden er Paramount plus streaming tilgjengelig?

Blant rundt 200 land som eksisterer i verden, er Paramount bare tilgjengelig i rundt 20 land. På verdensbasis er det altså relativt få land som har tilgang til den nye strømmetjenesten. Paramount Plus streaming er en helt ny strømmetjeneste, og ble lansert i USA, Canada og Latin-Amerika først den 4. Mars 2021. Deretter ble strømmetjenesten fra Paramount og CBS rullet videre ut til de Nordiske landene og noen andre europeiske land 25. Mars 2021.

Paramount er faktisk en ting, da Norge er en del av de Nordiske landene, og dermed faktisk blant de første landene i verden som fikk tilgang til Paramount. Ikke bare var vi blant de første, vi er også bare et av nå rundt 20 land som har tilgang til strømmetjenesten.

paramount norge

Selv om vi har tilgang til den nye strømmetjenesten Paramount Pluss, betyr det ikke at vi har tilgang til alt det bra innholdet de har å tilby. Vi oppdaget at om man bladde helt ned på nettstedet til Paramount, kunne man klikke Paramount Norge eller Paramount Global. Dette er en stor indikator på at det innholdet man får i Norge, ikke er det samme som det man får i resten av verden. Vi prøvde å klikke på Paramount Global, kanskje det var så enkelt å få tilgang til hele biblioteket til Paramount Plus streaming . Det var det ikke. Vi ble automatisk overført tilbake til den norske versjonen av strømmetjenesten.

Grunnen til dette er at vi automatisk deler personlig data med dem slik at de vet at vi befinner oss i Norge. Heldigvis er det en helt rettslig lovlig vei rundt dette. Løsningen kalles VPN – eller Virtual Private Network.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Slik får du tilgang til alt Paramount plus streaming har å tilby

Som nevnt er det heldigvis en måte å få tilgang til alt innholdet som Paramount har å tilby på sin strømmetjeneste. Dette gjelder uansett hvor i verden man befinner seg, selv i land som enda ikke har tilgang til Paramount.

Først og fremst registrere deg for å få en VPN-profil. Når du skal velge å vrake mellom VPN-er anbefaler vi at du velger en av våre anbefalte, troverdige og bra leverandører av VPN tjenester. Når du velger VPN blant våre anbefalte er du sikret kvalitet i alle ledd, samtidig som du får ekstremt konkurransedyktige priser.

Når du har registrert deg hos den VPN-leverandøren som du ønsker å bruke må du laste ned applikasjonen du trenger for å bruke det. Dette er heldigvis veldig enkelt hos bra leverandører.

Når du har fulgt de enkle stegene for å få VPN opp å gå er du endelig klar. Alt du trenger å gjøre nå er å velge hvilke land du ønsker å være koblet til, og dermed ha tilgang til det innholdet du ønsker på Paramount plus streaming.

Neste steg å må du opprette en profil på Paramount, noe som er veldig enkelt. Du går rett og slett på nettsiden demmes, paramountplus nettsted eller paramountplus global nettsted og klikker på registrer deg eller Sign Up for Paramount plus streaming. Deretter følger du helt enkelt stegene og får profilen din registrert. Hvis dette er første gang du registrerer deg der, vil du også i skrivende stund få 7 dager gratis tilgang.

Når dette er gjort er du klar til å strømme innhold fra akkurat det landet du selv ønsker på Paramount Plus streaming.

Beste VPN for Paramount Plus Streaming

Det er en hel jungel av VPN der ute. Og som i jungler flest kan det være svært vanskelig å navigere seg rundt, med mindre man blir veiledet av noen som kjenner jungelen.

Vi er eksperter på VPN, og vet hva som kreves av en VPN for at den skal bli sett på som en bra VPN. Derfor har vi lagd en liste over de eneste VPN-ene vi mener kan kalles for de beste:

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Etter å ha jobbet lenge med VPN-tjenester dag inn og dag ut, vet vi hva som er verdt å ta en titt på og hva som ikke er det. Med å velge en VPN på listen vår, kan du slå deg til ro med at du garantert vil få kvalitet.

Se opp for gratis VPN

Uansett om det gjelder Paramount Plus streaming, eller andre ting du skal bruke VPN til, må du se opp for gratis VPN.

paramount plus streaming

Raskt oppsummert er det ingenting troverdig som er en gratis VPN. VPN er nemlig fysiske store lagerbygg som består av routere og datamaskiner, noe som er veldig dyrt i drift. Ingen investerer tungt i dette for å så tilby det gratis. Det koster nemlig enormt mye både å starte og vedlikeholde VPN-servere. Hvis du ser en aktør som kaller seg for en gratis VPN, vil det enten være ren svindel, forsøk på datangrep på deg eller skjulte kostnader.

Hvis du ønsker å teste ut VPN risikofritt kan du prøve ExpressVPN i 30 dager. Om du ikke er fornøyd får du helt enkelt pengene tilbake.

Fordeler med VPN

Det er en rekke fordeler med å ha VPN. Faktisk mye mer enn at du bare kan se innhold fra Paramount, Netflix og andre strømmetjenester fra hele verden.

paramount+

Du er også helt anonym når du surfer rundt på nettet, og er langt mindre utsatt for hackerangrep. Så og si alle nettsteder i dag strever for å få så mye personlig informasjon ut av det, og det finnes mye av det automatisk tilgjengelig for dem på nettet. Men med en VPN vil de ikke ha tilgang til dette.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Konklusjon

Paramount Plus har endelig kommet til Norge. Dessverre har vi ikke tilgang til alt det beste innholdet. Heldigvis er det en enkel vei rundt det. Alt man trenger er en beste VPN, og på et magisk vis har man plutselig tilgang til alt av det Paramount har å tilby.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no