Se PGA Championship

Vil du se PGA fra start til slutt? For alle oss som elsker golf er det godt nytt å høre at PGA-sesongen er rett rundt hjørnet. Dette er arrangementet hvor alle toppnavnene i golf møtes for å konkurrere om den prestisjetunge, amerikanske PGA-tittelen. Dette er en oppskrift på garantert på legendarisk golfmoro fra første slag med golfkølla til det siste.

Noe som imidlertid ikke er like godt nytt er at arrangementet kan være vanskelig å få adgang til hvis du liker å være på farta. Det er et begrenset antall tilbydere som har rettighetene til å vise arrangementet. Alle tilbyderne har begrenset lisensiering, hvilket vil si at hvis du vil se pga championship live støter du ofte på irriterende geoblokkeringer. 

Noe så trivielt som geografisk plassering er ikke noe vi lar stikke kjepper i hjulene for oss her på personvernpanettet. Vår anbefalte løsning er å bruke et VPN for å se pga championship live, uansett hvor du er. Hvordan gjøres dette? Dette får du vite mer om i denne artikkelen, så fortsett å lese!

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hvor man kan se PGA Tour Live

se pga

Det finnes heldigvis flere plattformer hvor du kan få med deg køllesvingende action – både med norsk og engelsk kommentatorspor. Her er de beste alternativene for å se PGA Championship Live.

Eurosport.no/Golf TV

Norskspråklig Eurosport har golf på menyen, og et abonnement kan fås til en nokså rimelig pris. Dette gjør Eurosport til et solid valg for å tilfredstilt golfbehovene til store og små. I 2019 lanserte Eurosport til og med en egen Golf-TV tjeneste hvor de mest hardbarkede golf-fansene kan meske seg i ekstrainnhold og sjekke de ferskeste nyhetene fra golfens verden. Det inkluderer muligheten til å se PGA tour live. Hole in one, spør du meg.

Sky Sports

Den britiske sportskanalen Sky Sports har ganske omfattende dekning av de største golfarrangementene, deriblant PGA. Vil du se PGA Tour live på Sky Sports må du imidlertid regne med å punge ut litt ekstra.

CBS

Tre av de fire store golfturneringene arrangeres i USA, så det burde ikke overraske noen at man kan få med seg golf på de store amerikanske TV-kanalene som CBS. Hvem som har lisensene til hvilken turnering varierer litt fra år til år, så det lønner seg å sjekke på forhånd.

Hvordan se pga championship live med VPN

  1. Det første du må gjøre er å laste ned et VPN. Dette gjøres enkelt på tilbyderens nettside. Oppsettet bør være selvforklarende og mer eller mindre automatisk. Det vanskelige er å velge en VPN-tilbyder, siden det er så mange av dem. Vi anbefaler ExpressVPN for det store utvalget servere og en lang historie med positive brukeranmeldelser.
  2. Det neste steget å velge en server. Dette gjøres enkelt i brukergrensesnittet. Hvilken server du kobler deg til kommer an på hvor du vil se PGA Tour Live. Hvis du vil se PGA championship via Eurovision Norge må du koble deg til en norsk server. Hvis du vil bruke CBS må du grave frem en amerikansk server, og så videre.
  3. Steg nummer tre er å velge en kanal for å se PGA tour live. Som oftest vil du måtte lage en brukerkonto hos en av tilbyderne, og sette opp et betalt abonnement. Andre kanaler tilbyr midlertidige løsninger som dagspass, ukespass eller lignende. Vær obs på at dersom du velger en amerikansk eller britisk strømmetjeneste vil du måtte registrere deg med en lokal adresse og postnummer.
  4.  Når du har både en strømmetjeneste og et VPN klart, er det bare å aktivere streaming-tjenesten og se PGA Championship Live!
  5.  Er det noe som ikke fungerer?  Du kan prøve å bytte nettleser eller slette cookies og nettleserdata og prøve å se PGA championship live igjen. Om det fortsatt ikke skulle fungere, kan du eventuelt prøve å kontakte VPN-ets kundeservice for å sjekke om du har gjort alt riktig.

se pga championship live

De beste VPN for å se PGA på TV

Er det én ting vi kan, så er det VPN. Vi tilbringer ekstremt mye tid på å analysere og vurdere VPN etter ulike kriterier. Vi har anmeldt alle de store, og de fleste av de mindre VPN på markedet.  Vi er derfor sikre på at vår liste over beste VPN inneholder alle de raskeste, sikreste markedsledende løsningene som er å få tak i per i dag. Uten mer om og men, her er vår liste!

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Kan jeg se pga championship live gratis?

Vi kan ikke anbefale å prøve å se pga tur live via en gratis strømmetjeneste eller ved bruk av et gratis VPN. Det er ikke fordi vi er spesielt glade i å betale for ting, det er fordi det simpelthen er urealistisk å forvente at en gratistjeneste er i stand til å opprettholde gode nok servere. 

Ulovlige strømmetjenester er ofte infisert med skadelig programvare og nettfiskere som vil prøve å stjele din personlige informasjon. Gratis VPN er på sin side ofte finansiert ved at brukernes aktivitet logges og selges til høystbydende.

Hvorfor risikere malware og identitetstyveri, når du heller kan få et VPN billig?

ExpressVPN lar deg til og med prøve programvaren gratis i 30 dager, med en pengene-tilbake-garanti.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Fordeler med VPN (utenom å se se PGA Tour Live)

se pga

Den nye markedsføringsmodellen på internett er å tilby månedlige abonnementer for tilgang til ulike tjenester. Det kan bli forvirrende (og dyrt) å sjonglere alle de ulike tjenestene man trenger eller ønsker. Du vil allerede måtte lage en brukerkonto spesifikt for å se PGA Tour Live. Hvorfor lempe VPN på toppen av alt det andre? 

Fordi VPN er en alt-i-en løsning som tilbyr både økt sikkerhet og økt frihet. Hvordan kan et enkelt program gjøre alt dette?

For det første erstatter et VPN din egen IP-adresse med VPN-serverens IP, slik at du forblir anonym på internett. Ingen vet at det er du som sender eller mottar data, fordi alt rutes gjennom et eksternt knutepunkt. Dette lar deg også omgå andre strømmetjenesters geoblokkeringer. Et vanlig bruksområde for VPN er å se på amerikansk Netflix eller på lokale TV-kanaler. I land med nasjonale brannmurer er et VPN også et verktøy som kan sørge for at du fortsatt kan bruke Facebook, Skype og lignende selv om de er blokkert lokalt. 

For det andre enkrypterer et VPN alle dine data. En enkrypsjon kan sees på som en digital nøkkel som bare du og den endelige mottageren har tilgang til. Ingen utenforstående som overvåker forbindelsen vil kunne avlese hva innholdet i dine data er.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Konklusjon se PGA Tour Live

Hvis du har tatt med deg én ting fra denne artikkelen er det forhåpentligvis at et VPN kan løse mange av problemene dine. Om det er golf som er din greie, eller om du også liker å strømme andre sportsarrangementer, er VPN et nyttig verktøy for å avblokkere alt av internasjonalt innhold. Ikke bare kan du se PGA Championship Live uansett hvor du er, du garanterer også sikkerhet og anonymitet på nett på samme tid! Å ikke ha VPN i det 21. århundre er som å slå en dobbel bogey på golfbanen. Putt heller din lit i et sikkert hull, og skaff deg et VPN idag.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no