Hvordan se VM i rallycross (World RX) i 2024

Om du liker fart og spenning er sannsynligheten høy for at du er interessert i å se VM i rallycross. I denne artikkelen hjelper vi deg med å finne ut hvor og hvordan du kan livestream rallycross VM fra hvor som helst.

PRØV NÅ
Få tilgang til rallycross VM live stream med ExpressVPN!

Omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til å se VM i rallycross med ExpressVPN. Du har 30-dagers fornøydgaranti og får garantert pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med programmet.

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Hvor kan jeg se VM i rallycross

Først av alt skal vi se nærmere på de ulike strømmetjenestene og kanalene hvor du kan se VM rallycross.

RX+

RX+ er den offisielle kanalen som viser rallycross VM live stream. Du kan velge mellom et månedlig abonnement på 109.9 kr per måned eller et årlig abonnement på 999.9 kr per år og få tilgang til alt innholdet på kanalen.

Kanalen er tilgjengelig via nettleser og app for mobiltelefon eller nettbrett.

C More

C More er en av de største svenske strømmetjenestene som blant annet viser film, serier, sport og TV-kanaler. Prisen for et abonnement hos strømmetjenesten varierer mellom 99 kr per måned på det rimeligste og 549 kr per måned på det dyreste for å  se rallycross vm live stream.

Så lenge du har et aktivt abonnement kan du følge med på innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, TV-boks, Smart TV, Apple TV og Chromecast.

BT Sport

BT Sport er et nettverk av britiske sportskanaler hvor du blant annet kan livestream rallycross VM. Et abonnement koster mellom 100 kr per måned og 760 kr per måned avhengig av hvilke sportskanaler du vil følge med på.

Du kan se innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Apple TV og utvalgte spillkonsoller.

Hvor kan jeg se rallycross VM live stream gratis

Om du ikke har lyst til å betale for et abonnement finnes det heldigvis også gratis kanaler og strømmetjenester hvor du kan se rx rallycross VM live stream.

RTVE

RTVE er den eldste spanske kanalen som blant annet viser nyheter, serier, film og sport. Kanalen er helt gratis og det enkleste er å se VM i rallycross direkte via nettleser eller app for mobiltelefon og nettbrett.

Pluto TV

Pluto TV er en gratis dansk strømmetjeneste som blant annet viser underholdningsprogrammer, serier, film og sport. Denne strømmetjenesten er gratis å bruke for å livestream rallycross vm og du kan få tilgang via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV og Apple TV.

YouTube

Du kan dessverre ikke se alt av VM i rallycross gratis på YouTube, men vit at høydepunktene alltid dukker opp der.

Selv om disse kanalene og strømmetjenestene er gratis kan du imidlertid møte på problemer i form av geografiske restriksjoner når du forsøker å se rallycross VM i Norge.

Se Rallycross VM i Norge

Hvorfor kan jeg ikke se rallycross VM i Norge

For store internasjonale sportsarrangementer må de ulike kanalene og strømmetjeneste betale for rettigheter til å vise innholdet.

Kontraktene de signerer sier også noe om hvor de har lov til å vise innholdet, og de må derfor implementere geografiske restriksjoner for å respektere kontraktene mellom kanalene, strømmetjenestene og de som skaper innholdet.

De fleste kanaler og strømmetjenester gjør dette ved hjelp av geo-blokkere, som identifiserer seere ved hjelp av IP-adresser. Om du har en fremmed IP-adresse som tilhører et område utenfor deres kringkasting, får du ikke tilgang.

Heldigvis kan du enkelt bruke en VPN til å endre IP-adressen din og dermed omgå geografiske restriksjoner.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Hvordan livestream rallycross VM i Norge med en VPN

Vi har laget en steg-for-steg guide for å hjelpe deg med å sette opp og begynne å bruke en VPN.

  1. Last ned og installer en VPN – det beste programmet på markedet er ExpressVPN!
  2. Åpne programmet
  3. Velg riktig server: Spania for RTVE, Sverige for C More, Storbritannia for BT Sport og Danmark for Pluto TV
  4. Gå til riktig kanal eller strømmetjeneste
  5. Få med deg hvert eneste øyeblikk med fart og spenning med livestream rallycross VM!

Prøv ExpressVPN gratis

Vi mener at du alltid bør bruke en VPN for optimal sikkerhet og personvern på enhetene dine, men om du bare har lyst til å dyppe tærne i vannet og prøve en VPN for å se rallycross vm i Norge er det ikke noe problem. Med 30-dagers fornøydgaranti kan du prøve ExpressVPN helt gratis og få pengene tilbake om du bestemmer deg for at du ikke trenger en VPN.

Det eneste du trenger å gjøre for å få pengene tilbake er å ta kontakt med kundeservice via chat på nettstedet deres innen de 30 dagene er omme og be om pengene tilbake.

Med andre ord kan du helt trygt prøve ExpressVPN for å se VM i rallycross nå og se om programmet er riktig for deg siden de har 30-dagers fornøydgaranti og er en av de mest pålitelige leverandørene på markedet.

Rallycross VM live stream

Beste VPN for rallycross VM live stream

Opp gjennom årene har vi testet mange ulike tjenester og leverandører av VPN og har god kontroll på hva som er tilgjengelig på markedet.

Etter å ha testet mange ulike løsninger og sammenlignet de ulike programmene har våre vurderinger vist at programmene under er de beste VPN for å se rallycross VM i Norge.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med en VPN

Det finnes mange fordeler med å bruke en VPN, og vi skal se nærmere på to av de aller største fordelene du får når du benytter deg av en VPN.

Omgå geografiske restriksjoner og sensur

Du kan bruke en VPN til å endre IP-adressen din, som får det til å se ut som du befinner deg på en annen lokasjon enn der du virkelig er. Dette lar deg omgå geografiske restriksjoner og sensur og gir deg tilgang til å se rallycross VM i Norge, nettsteder, skjult innhold, andre sportsarrangementer og store plattformer som Netflix og Hulu.

Bedre sikkerhet og personvern på nett

De fleste VPN av høy kvalitet tilbyr flere sikkerhetsfunksjoner som bidrar til å forbedre sikkerheten din og beskytte personvernet ditt på nett.

Det viktigste en VPN tilbyr er kryptering av data og gjemt IP-adresse, som kombinert bidrar til å skjule din personlige informasjon og hindre at andre får tilgang til det du driver med. Med andre ord kan du føle deg helt trygg på offentlige nettverk!

livestream Rallycross VM

Konklusjon

Høydepunktet for de som er glad i fart og spenning er å livestream rallycross VM. Om du er villig for å betale for et abonnement kan du benytte deg av kanaler og strømmetjenester som RX+, C More og BT Sport.

Men hvis du har lyst til å spare litt og likevel få med deg arrangementet kan du bruke en VPN til å omgå geografiske restriksjoner og se arrangementet på RTVE eller Pluto TV.

Geografiske restriksjoner gjør det umulig å se rallycross VM i Norge, men med en VPN kan du endre IP-adressen din og dermed få tilgang til dette og flere sportsarrangementer på nett.

Samtidig øker du egen sikkerhet og beskytter ditt eget personvern på nett slik at du kan være så trygg som absolutt mulig.

Om du er usikker på om du virkelig trenger en VPN kan du prøve ExpressVPN gratis med 30-dagers fornøydgaranti for å se VM i rallycross. Dette er en av de mest pålitelige leverandørene på markedet og du kan føle deg trygg på at du får det du betaler for.

Ikke gå glipp av muligheten for å få opptil 49% rabatt for uovertruffen sikkerhet og personvern på nett med ExpressVPN!

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no