Se NFL Superbowl LVI – National Football League 2022

Vil du se Super Bowl denne vinteren? Det er mange fans av amerikansk fotball her til lands, men uheldigvis kan det være vanskelig og dyrt å se NFL for norske innbyggere. Etterspørselen er høy, og tilbydere har skrudd opp prisene. Kan man ikke simpelthen se arrangementene på en av de lokale, amerikanske TV-kanalene?

Det er dessverre ikke så enkelt: Prøver man å se NFL i Norge vil man møte veggen i form av georestriksjoner. Jeg har gjort jobben enklere for deg ved å teste ut ulike produkter. La oss sette i gang!

Kjøp ExpressVPN nå
Er du interessert i Super Bowl LVI live i Norge?

Lås opp for å Super Bowl live stream overalt med ExpressVPN for å få tilgang enkelt overalt. prøv det nå med spesialtilbudet fra denne bloggleseren

Hvor kan man se Superbowl

Super Bowl LVI 2022 er søndag 13/02 i USA (mandag 14/02 i Europa). Kampen er Cincinnati Bengals vs. Los Angeles Rams og spilles på SoFi Stadium, Los Angeles, Cal. Mary J. Blige, Snoop Dogg, Dr. Dre, Kendrick Lamar og Eminem vil alle kombineres for å arrangere Super Bowl Halftime Show i 2022.

Se NFL

Super Bowl norsk TV kan du få sett på Viaplay. Vær advart, et abonnement er dyrt.

I USA er det NBC som sitter med rettighetene til arrangementet i 2022. For å se Super Bowl via NBC kan du lage en bruker hos kanalen direkte eller koble NBC til en strømmetjeneste.

For å skåne lommeboka er nok det beste å se innholdet via en lokal tilbyder. For å få til dette må du late som om du befinner deg utenfor Norge, slik at serveren gir deg adgang.

Her kommer VPN inn i bildet. Med et VPN er det mulig å koble til en ekstern server og rerute all nett-trafikken fra din ruter gjennom en utenlandsk IP-adresse.

Slik kan du se Superbowl uansett hvor du er.

Hvordan bruke VPN Superbowl for å se NFL

    1. Det første du trenger er et VPN som lar deg skaffe amerikansk IP-adresse. Vil du gå rett på sak? Da anbefaler jeg ExpressVPN
    2. Etter ha fullført installasjonen kan du koble deg til en utenlandsk server.
    3. Neste steg er å finne ut hvilken tjeneste du vil bruke for å se super bowl. Med VPN installert kan du velge og vrake mellom ulike internasjonale tjenester. Du må registrere en konto hos en av dem.
    4. Så snart du har både VPN og en tjeneste med NFL tilgjengelig, er det bare å kjøre på. Prøv å spille av video for å se NFL. Dersom det ikke fungerer, slett nettleserdata og cookies, restart nettleseren, og prøv igjen. Hvis problemet vedvarer, anbefaler jeg å kontakte kundeservice.

Noter det: Vil du bruke en NBC-kanal for å se superbowl finner du en server basert i USA, hvis du vil bruke BBC kobler du deg til en britisk server, hvis du vil bruke Viaplay kobler du deg til en Norsk server, og så videre.

De beste VPN for å se Superbowl 2022

Her er vår liste over de beste VPN for å strømme Super Bowl. Les anmeldelsene og sjekk ut hvilken som passer for deg.

Er det mulig å bruke gratis VPN for å se Super Bowl?

Økonomer pleier å si at det ikke finnes noe sånt som en «gratis lunsj». Dette er et gammelt ordtak, men gjelder i stor grad på internett. Betaler du ikke for et produkt, så er du produktet. Det vil si at gratis-VPN samler data på deg og selger dem til tredjeparter. Kjøperne kan være alt fra markedsførere til utenlandske myndigheter.

se nfl

Et VPN bør beskytte dine data, ikke gjøre det enklere å spore deg. 

Hadde prisen for VPN vært astronomisk hadde jeg kanskje skjønt hvorfor noen vil bruke en gratis tjeneste. Men det er ikke tilfelle.

VPN-abonnementer koster vanligvis mindre enn en hundrings i måneden, og betaler for seg selv i det lange løp. 

Hvis du vil se Super Bowl med gratis VPN er det imidlertid ikke bare uansvarlig – det er umulig. Med så mange som vil se Superbowl gratis oppstår det lett flaskehalser når mange kobler på de samme gratis-serverne samtidig. Kvaliteten på videoen synker, og i en actionfylt sport som amerikansk fotball vil du neppe gå glipp av dyrebare sekunder.

Uansett om du finner dugandes server vil du mest sannsynlig ikke kunne se hele kamper fra begynnelse til slutt. Gratis VPN lar deg ikke bruke så mye data du vil, men slår av forbindelsen så snart du overskrider en viss grense.

Gjør livet enkelt for deg selv, og prøv et anerkjent VPN-program som ExpressVPN gratis i 30 dager. Om du liker det kan du beholde det, hvis ikke får du pengene tilbake.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av oktober 2022

Fordeler med VPN Superbowl

Et VPN er et storartet verktøy for å se Super Bowl i Norge og internasjonalt. Men hva om jeg fortalte deg at det også finnes andre store fordeler med et VPN? Det er ingen grunn til å avinstallere ditt VPN Superbowl etter siste touchdown.

Se NFL hjemme i stua med VPN

La meg forklare.

Unngå georestriksjoner og få økt tilgang

Grunnen til at du kan se Superbowl med VPN er at du låner en utenlandsk IP-adresse. Samme funksjon lar deg omgå georestriksjoner også i andre sammenhenger. Avblokker alt av innhold i Netflix, Hulu, BBC iPlayer og andre strømmetjenester. Du kan i tillegg til å se NFL få tilgang til  sportsarrangementer over hele verden her.

Surf internettet, forbli trygg. 

Et VPN Superbowl er et kraftig sikkerhetsverktøy. Med AES 256-bit enkrypsjon på forbindelsen vil alle data du sender ut være uleselige for nesevise tredjeparter.

En utenlandsk IP-adresse som skjuler din sanne adresse vil gjøre deg usporbar på verdensveven. Når nettsidene du besøker ikke vet nøyaktig hvor du befinner deg, kan de heller ikke forfølge deg med skreddersydd reklame.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av oktober 2022

Konklusjon VPN Superbowl LVI 2022

Helt på tampen vil jeg gjerne takke deg for å ha lest gjennom artikkelen. Jeg har gått gjennom utfordringene vi står overfor når det gjelder å se Superbowl i norge, og vist deg hvordan du kan omgå dette problemet med ExpressVPN. Jeg har også kort gått igjennom de andre fordelene du kan nyte godt av med VPN installert på datamaskinen.

Det viktigste aspektet? Med VPN kan du ta tilbake kontrollen over hva som skjer med dine data på nettet. Du kan kjempe mot sensur og undertrykking ved å gå din egen vei.

I det fysiske markedet er det de store selskapene og nasjonale myndigheter som råder. De kan tvinge oss inn i små restriktive bobler uten at vi kan kjempe imot. På internett kan konsumenten derimot bruke allmennt tilgjengelige verktøy som VPN for å stå for sine rettigheter. ExpressVPN er virkelig programvarenes altmuligmann, og for en billig penge kan du også oppleve magien.

Surf nettet uhindret og bekymringsløst med VPN Superbowl.

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no