Se NFL Superbowl LVII – National Football League 2024

SuperBowl LVII er rett rundt hjørnet. Vi vil hjelpe deg med å forberede deg til å se SuperBowl i Norge i 2024. I denne artikkelen forteller vi hvor og hvordan du kan se SuperBowl online fra hvor som helst!

PRØV NÅ
Få tilgang til SuperBowl med ExpressVPN - 3 måneder gratis!

ExpressVPN lar deg omgå geografiske restriksjoner og se NFL SuperBowl på nett fra hvor som helst! Prøv programmet risikofritt med 30-dagers fornøydgaranti, og få opptil 49% rabatt om du abonnerer i dag.

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

SuperBowl LVII

Har du kontroll på hva som skjer, hvor det skjer og hvem som spiller i årets NFL Super Bowl online? Om ikke trenger du ikke å bekymre deg, vi har samlet den viktigste informasjonen så du vet hva du kan vente deg.

 • Pauseshow: Rihanna
 • Dato: 12. februar 2023
 • Sted: State Farm Stadium i Glendale, Arizona
 • Fotballag: Kansas City Chiefs VS. Philadelphia Eagles
 • Sponsor: Apple Music

Beste plattformer for å se SuperBowl i Norge

Viaplay

Viaplay er en plattform hvor du kan strømme filmer, sport og TV-serier over internett. Plattformen krever imidlertid et aktivt månedsabonnement på 399 kr/mnd for å få tilgang til sportsinnhold og se NFL SuperBowl på nett. Du kan strømme fra Viaplay på Smart-TV, som app på mobil eller nettbrett og på deres eget nettsted.

NFL Game Pass

NFL+ (tidligere NFL Game Pass) er en tjeneste som styres direkte av NFL, hvor de blant annet tilbyr strømming av alle ligaens kamper. Du må imidlertid betale for et abonnement som varierer fra 49 kr/mnd til 799 kr/år avhengig av hvor du vil kunne strømme innholdet og hvilke av kampene du vil se. Med det dyreste abonnementet kan man strømme fra tjenesten som app på mobil eller nettbrett, på deres eget nettsted eller på Smart-TV.

Det er imidlertid ikke nødvendig å betale for et abonnement hele året for å se NFL SuperBowl på nett, siden det også finnes flere gratiskanaler som viser sportsarrangementet uten at du må betale en eneste krone.

Superbowl online

Beste gratiskanaler for å se SuperBowl online

ITV

ITV er en britisk gratiskanal som opprinnelig ble stiftet for å konkurrere mot BBC. De viser blant annet drama, underholdning, dokumentarer og sport. Kanalen er helt gratis å bruke, og du kan strømme via nettstedet deres eller mobil. I tillegg er den også inkludert i noen TV-pakker.

RTL

RTL er den største reklamefinansierte kanalen i Tyskland. Kanalen viser blant annet underholdning og sport, og det er helt gratis å strømme innholdet deres. Du kan velge om du ønsker å strømme via nettstedet deres eller mobilen din.

Tubi TV

Tubi er en amerikansk strømmetjeneste eid av Fox Corporation. Den er helt gratis å bruke, og har over 45 000 filmer og tv-serier å velge mellom. I tillegg kan du velge mellom ulike nyhetskanaler og sportskanaler. Du kan strømme via Smart-TV, mobil, spillkonsoller og deres eget nettsted.

7mate

7mate er en australsk gratiskanal som viser blant annet sport og tv-serier. Det koster deg ingenting, og du kan se på kanalen via nettstedet deres, mobil, nettbrett eller en Smart-TV.

Selv om alle disse kanalene er gratis å bruke og lar deg se NFL SuperBowl på nett, er det vanskelig å få tilgang når du befinner deg i et annet land enn hvor kanalen hovedsaklig viser gratis innhold.

Geografiske restriksjoner

Alle kanaler må få innvilget tillatelse til å vise innhold fra ulike skapere. På grunn av tv-rettigheter som sier noe om hvor de har lov til å vise innholdet, må de implementere geografiske restriksjoner for å ta hensyn til kontraktene de har signert. Dette gjør de ved å bruke geo-blokkere.

Se Superbowl i Norge

Geo-blokkere bruker seernes IP-adresser for å lokalisere hvor de befinner seg. Om det oppdages en utenlandsk IP-adresse, er det umulig å strømme innholdet fra kanalen. For å løse dette problemet må man bruke en VPN som endrer IP-adressen og gjør det mulig å omgå de geografiske restriksjonene kanalene har implementert. Når du bruker en VPN får du tilgang til Super Bowl Norge.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Hvordan se SuperBowl online med en VPN

 1. Registrer deg hos en VPN – vi anbefaler ExpressVPN!
 2. Last ned og installer programmet
 3. Åpne programmet og velg riktig server
  • Sverige (Viaplay)
  • Storbritannia (ITV)
  • Tyskland (RTL)
  • USA (NFL+ og Tubi TV)
  • Australia (7mate)
 4. Gå til strømmetjenesten og nyt å kunne se NFL SuperBowl på nett!

Prøv ExpressVPN gratis

ExpressVPN tillater deg å omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til blant annet Super bowl TV norge. Du kan prøve tjenesten gratis i 30 dager. Om du er misfornøyd må du bare ta kontakt før slutten av prøveperioden for å få refundert pengene. Dette er et av de beste programmene på markedet, og vi har anbefalt tjenesten i årevis. Trykk her for å prøve ExpressVPN gratis i 30 dager!

Beste programmer for å se SuperBowl i Norge

Vi har testet mange ulike programmer for å finne ut hvilket som fungerer best for strømming. Etter å ha sammenlignet de ulike programmene har vi laget listen du ser nedenfor med de beste programmene for strømming basert på våre erfaringer.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med å bruke en VPN

Vi skal se nærmere på de to største fordelene med å bruke en VPN. For det første kan du omgå geo-blokkere og kjempe mot sensurering av innhold. Det vil si at du kan få tilgang til ulike nettsteder, strømmetjenester og mer uavhengig av hvor du befinner deg, deriblant SuperBowl og store strømmetjenester som Netflix og Hulu.

Se NFL Superbowl på nett

Den aller største fordelen er imidlertid at du øker egen sikkerhet og beskytter personvernet ditt på nett. Dette er fordi en VPN vil kryptere alle dataene dine og gjemme IP-adressen din så ingen kan spore hva du gjør eller hvor du befinner deg. På grunn av dette bruker mange slike programmer blant annet for å være trygge når de skal arbeide på offentlige internett.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan se Super Bowl i Norge?

Om du ønsker å betale for et abonnement kan du se SuperBowl i Norge på Viaplay eller NFL+. Om du heller vil spare pengene kan du følge med på arrangementet på gratiskanaler som ITV, RTL, Tubi TV og 7mate. Du må imidlertid bruke en VPN for å få tilgang til innholdet på grunn av geografiske restriksjoner.

Konklusjon

Mange nordmenn er interessert i amerikansk fotball og ønsker å følge med på årets SuperBowl. Det kan imidlertid være vanskelig å finne gratis plattformer hvor man kan se SuperBowl i Norge.

Om du ønsker å se SuperBowl online via en gratiskanal som ITV, RTL, Tubi TV eller 7mate vil du bli møtt av geografiske restriksjoner som hindrer folk utenfor kringkastingsområdet til kanalen å se på innholdet de sender.

Ved å bruke en VPN kan du omgå de geografiske restriksjonene fordi programmet skjuler din utenlandske IP-adresse. Vi anbefaler å bruke ExpressVPN, som er et av de beste programmene på markedet. Når du bruker en VPN kan du både få tilgang til mer innhold enn før, men også øke egen sikkerhet og beskytte ditt eget personvern på nettet.

Hva venter du på? Registrer deg hos ExpressVPN nå og se SuperBowl online!

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no