Hvordan se på tour de france 2024 gratis på nett

Vil du se Tour de France gratis på nett (Frankrike Rundt)? Det er en årlig begivenhet, som finner sted i Frankrike og andre deler av Europa. Finn ut her hvor du kan se Tour de France live, uten å støte på problemer. Se denne hendelsen i utlandet, an alt-i-én guide til TDF 2024.

Prøv nå
Se Tour de France med ExpressVPN - Spar opptil 49%

Ikke gå glipp av Tour de France live! ExpressVPN lar deg streame det overalt. Nå, abonner i 12 måneder, få 3 måneder gratis med 30 dager pengene-tilbake-garanti.

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

Hvor kan man streame Tour de France

TV2

Med åtte flate, fem kuperte, seks fjell og én individuelle tidsprøveetapper, vil du sannsynligvis se Tour de France hjemmefra. Og her er noen gode nyheter til deg – det er en million kringkastere som er klare til å sende Tour de France på TV i år.

Med 38 offisielle kringkastere kan seere over mange land nyte forestillingen. Som alltid med sportsstreaming, får noen bedre dekning enn alle andre. Vi kommer til å se på TV2 fordi kringkaster hele Tour de France til en grei pris.

se på tour de france

Hvor kan man se Tour de France gratis

Hvis du er i Norge, kan du se på tour de france ved å bruke betalte TV-strømmetjenester som France TV Sport og VRT (som inkluderer NBC Sports-kanalen i grunnpakken). Siden France TV har en 7-dagers prøveversjon, kan du til og med se noen av løpene helt gratis ved å kombinere det med pengene-tilbake-garantien fra en av våres beste VPNer.

Du kan se Tour de France gratis på RTBF. RTBF er en offentlig kringkaster i Belgia som tilbyr et bredt utvalg av TV- og radioprogrammer. Kanalen er kjent for å tilby omfattende dekning av sportshendelser, inkludert Tour de France. Med RTBF kan du følge Tour de France og nyte spenningen og dramatikken i verdens mest kjente sykkelritt.

se tour de france i utlandet

Streaming utenfor tilgjengelighetssonen

Geo-blokkering fungerer ved å bruke sporings- og geolokaliseringsteknologi for å identifisere din IP-adresse (Internet Protocol). IP-adressen din fungerer som hjemmeadressen din – den indikerer din generelle posisjon.

Hvis IP-adressen din er koblet til en region eller et land der innholdet til et bestemt nettsted skal blokkeres, aktiveres geoblokkering og du får ikke tilgang til det nettstedet.

Men i motsetning til en hjemmeadresse, endres enhetens IP-adresse avhengig av Internett-leverandøren din og plasseringen din. Din IP-adresse er gitt til deg av Internett-leverandøren din, og geografisk informasjon er inkludert i den IP-adressen. Avhengig av IP-adressen din, kan visse geografiske begrensninger gjelde.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Hvordan se tour de france på nett med VPN

  1. Abonner på en god VPN og opprett en konto for å se tour de france i utlandet. Vi anbefaler ExpressVPN
  2. Last ned VPN-programvaren.
  3. Koble til en VPN-server i et land du velger. I dette tilfelle anbefaler vi Norge for TV2, Belgia for RTBF og Frankrike for France TV
  4. Logg på enten TV2France TV og RTBF. Nyt å se se tour de france live.

Prøv ExpressVPN gratis

ExpressVPN har en gratis prøveversjon, men den kommer med noen få fangster. For det første er det bare tilgjengelig på Android og iOS. For det andre må du ha en eksisterende Google Play- eller App Store-konto. Sist, den gratis prøveversjonen er bare for 7 korte dager. Heldigvis finnes det en løsning.

Du kan prøve ExpressVPN på hvilken som helst enhet i 30 dager uten risiko, siden du er beskyttet av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd, har du rett til full refusjon. I løpet av denne tiden har du ubegrenset tilgang til ExpressVPNs krypterte servere for høyhastighetssurfing, streaming og torrenting.

Du kan til og med laste ned VPN-appen til skrivebordet, telefonen, nettbrettet, TV-en og ruteren. For å være sikker på at du kan stole på refusjonsprosessen, testet jeg personlig pengene-tilbake-garantien – og den var helt problemfri. Vi fikk refusjonen våres godkjent i løpet av minutter over 24/7 live chat, og pengene ble returnert til kontoen våres på bare 5 dager.

Når vi skulle velge den beste VPNen for å se tour de france i utlandet var det mange ulike egenskaper vi måtte se etter hos de forskjellige leverandørene. Noen av de var fart, servere, sikkerhet osv. Kos deg med tour de france se.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordelene med VPNer

Enhetstype, plassering, IP-adresse, nettleserhistorikk: dette er bare noen av de digitale fotavtrykkene du etterlater deg når du surfer på nettet. Anonymitet er da sentralt for å sikre din nettsikkerhet, ettersom hver gang identiteten din blir avslørt, kan hvem som helst kunne se fingeravtrykket du legger igjen.

En VPN fungerer ved å skjule IP-adressen din, omdirigere tilkoblingen til en annen server. På denne måten vil dine nettaktiviteter være praktisk talt usporbare og anonyme. På toppen av det tilbyr de mest private VPN-ene alle strenge retningslinjer uten logg, slik at ingen av dine sensitive data aldri vil bli oppbevart selv av leverandøren din.

se tour de france live

VPN handler ikke bare om sikkerhet. De handler også om å endre posisjonen din for mer underholdende fordeler. Mange strømmetjenester som Netflix tilbyr forskjellig innhold avhengig av regionen du er basert i. Ved å endre posisjonen din via en VPN kan du late som du er et annet sted i verden og dermed se helt annet innhold.

I tillegg til å bruke en VPN for Netflix-innhold, er det også ofte mulig å få tilgang til regional sportsdekning som ikke er tilgjengelig der du befinner deg, ved å endre VPN-innstillingene til det aktuelle landet. Dette gjør at du kan se Paris-Nice, Giro d’italia og Sykkel VM uansett hva!

Konklusjon: se tour de france live

I denne artikkelen har vi sett på hvordan du kan se Tour de France på nett (Frankrike Rundt) og hvordan se tour de france i utlandet. Det viktigste aspektet ved hele affæren er å sørge for at du kan koble deg til ulike servere for å omgå geoblokkeringer. Ikke nøy deg med lav kvalitet og avbrudd.

For å oppsummere alt, trenger du altså en VPN for å kunne se tour de france i utlandet og i Norge. Ved å bruke en ExpressVPN kan du surfe på internett uten bekymringer, og du tar hans eller hennes digitale personvern i egne hender.

Men heldigvis har vi bevist at det ikke er vanskelig å se tour de france i utlandet live uansett hvor du befinner deg! se tour de france live. Vi håper at denne artikkelen ga deg litt nytting informasjon om hvordan du kan se på tour de france.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no