Hvordan se Tour de France 2022 gratis på nett

Vil du se Tour de France gratis på nett (Frankrike Rundt)? Finn ut her hvor du kan se Tour de France live, uten å støte på problemer. Se Tour de France i utlandet, an alt-i-én guide til tdf 2022.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Introduksjon: Se Tour de France Gratis På nett

Årets Tour de France er spesielt på mange måter. De så en stund ut til at hele rennet kunne bli kansellert for 2020 av corona-relaterte grunner. Heldigvis ble startdatoen kun forskjøvet 2 måneder.  Det betyr at det er første gang siden andre verdenskrig at løpet ikke starter i Juli som tradisjonen tilsier. 176 eliteryttere fordelt over 22 lag skal kjempe om de prestisjetunge gule trøyene i beinharde oppoverbakker, svimlende og stupbratte nedstigninger og ikke minst i fotogene, franske omgivelser.

se tour de france gratis på nett

Tour de France ble æret med sin første Colombianske vinner i fjor. Kan 22-årige Egan Bevnal gjenta fjorårets suksess, eller vil den lovende rivalen Primoz Rogli yte for tøff konkurranse? Hvem vil stikke av med seieren og krones vinneren av Tour de France på Champs-Elysees i år?

Lurer du på hvordan du kan se Tour de France i utlandet? Følg med og se. Under finner du en guide til hvor og hvordan se tour de france gratis på nett.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvor kan jeg se på Tour de France?

Vil du se Tour de France hjemme i Norge er TV2 det klart beste alternativet. Dessverre er arrangementet låst bort bak en betalingsmur. Du trenger et betalt abonnement  for å se Tour de France TV2 Sumo. Kan du klare deg uten norsk kommentatorspor, finnes det flust med alternativer. Se Tour de France gratis på nett på SRG-SSR i Sveits. Det samme gjelder France TV Sport i Frankrike, og Sporza eller RTBF i Belgia.

Vil du se Tour de France i utlandet på norsk TV, eller se Tour de France via utenlandske kanaler, kan det hende du støter på problemer. Mye innhold er nemlig geoblokkert, slik at IP-adresser utenfor landet Tour de France strømmes i, nektes adgang. For å omgå dette må du skaffe deg en VPN. Med noen få enkle steg kan du ha programvare og oppsett i boks, og det er bare å strømme i vei, uansett hvor du befinner deg!

Fem enkle trinn for å se Tour de France i utlandet (Frankrike Rundt)

  1. Last ned en VPN-programvare. Det er såre enkelt å laste ned direkte fra tilbyderens egen nettside. Jeg anbefaler ExpressVPN
  2. Vær sikker på at du har riktig versjon for ditt operativsystem (Windows, MacOS, iOS, Android).
  3. Bestem deg for hvor du vil se Tour de France, og sørg for at du har nødvendige abonnementer og/eller lisenser, dersom det er relevant.
  4. Koble deg til en server i den lokasjonen du ønsker å strømme Tour de France i. For eksempel hvis du vil se Tour de France gratis på nett i Frankrike France TV Sport, må du koble deg til en fransk server. Vil du se på RTBF, koble deg til en server i Belgia. Og så videre.
  5. Prøv å spille av den strømmede videoen på din utvalgte nettside. Dersom det ikke fungerer, prøv å slette cookies og cache fra nettleseren din, og oppdater siden.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

De Beste VPN for å se Tour de France gratis på nett

For mer utfyllende analyser av hver enkelt VPN, ta en titt på anmeldelsene her på siden. Her har du en kort oversikt over de beste VPN-ene på markedet for å se Tour de France i utlandet (Frankrike Rundt):

Kan jeg bruke VPN gratis?

Det korte svaret på om du kanbruke VPN gratis er ja. Et helt annet spørsmål er hvorvidt du bør bruke gratis-VPN. «Helt klart ikke» er mitt svar på dét. For det første har du med en gratisløsning tilgang til veldig få servere, og du vil ikke få fjernet mange geoblokkeringer når du trenger det.

For det andre kompromitterer du på sikkerheten. Hackere og andre ulumskheter utvikler seg stadig, så du gjør deg selv en bjørnetjeneste hvis du ikke sørger for å ha «top notch» beskyttelse. Er du skeptisk til å legge inn investeringen, frykt ikke, ExpressVPN lar deg teste programvaren deres i 30 dager, helt gratis. Du får pengene tilbake, skulle du ikke være overbevist.

Hvilke andre funksjoner har et VPN?

Et VPN lar deg gjøre langt mer enn simpelthen å følge med på syklister konkurerre frankrike rundt. Med et virtuelt privat nettverk kan du øke verdien på internasjonale strømmetjenester som Netflix betraktelig. Du trenger ikke lenger nøye deg med det stusselige lisensbegrensede tilbudet du har lokalt.

Du kan bli en digital globetrotter, og forflytte deg fra Tokyo til Tønsberg på bare noen få sekunder. Se amerikansk Netflix. Få med deg lokalt TV-innhold. Finn den beste analysen, og utforsk verden fra flere vinkler.

Se Tour de France

Hovedårsaken til at jeg personlig alltid surfer på nett via et VPN, er fordi det sikrer dine data. Du vet aldri hvem som kan prøve å spionere på deg, og utnytte dine brukervaner med målrettet reklame eller verre. Et VPN enkrypterer forbindelsen din, i tillegg til å maskere din ekte IP-adresse. En respektabel VPN-programvare kommer også med flere, innebygde funksjoner, som kill-switch, split-tunneling, og beskyttelse mot DNS-lekkasjer.

Det er fullstendig lovlig å benytte seg av VPN-beskyttelse. Dette er noe alle store selskaper over hele verden gjør, spesielt de som behandler sensitive data, som for eksempel banker og advokatfirma.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Konklusjon

I denne artikkelen har vi sett på hvordan du kan se Tour de France gratis på nett (Frankrike Rundt) og hvordan se tour de france i utlandet. Det viktigste aspektet ved hele affæren er å sørge for at du kan koble deg til ulike servere for å omgå geoblokkeringer. Ikke nøy deg med lav kvalitet og avbrudd.

Om enn du skal se Tour de France i utlandet (Frankrike Rundt), eller i Norge. Du vil nødig gå glipp av en eneste bråsving, dramatisk utforbakke eller neglebitende sprint denne sesongen. La et VPN ta seg av det tekniske, slik at alt som gjenstår er å koble seg til, stille seg inn, og strømme i vei.

Det vil garantert bli flere uker med svette trøyer, blodige knær, og knuste sykkeldrømmer fremover. Det vil du nødig gå glipp av. Helt til slutt gjenstår det bare å si: bienvenue til sykkelgleden som er Tour de France (Frankrike Rundt).

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no