Se US Open golf live i 2024

US Open er en av de fire største tennisturneringene og mange vil få med seg kampene live. I denne artikkelen hjelper vi deg med å finne ut hvor og hvordan du kan se US Open golf live stream fra hvor som helst.

PRØV NÅ
Få tilgang til US Open golf live stream med ExpressVPN!

ExpressVPN lar deg omgå geografiske restriksjoner og stream US Open golf på nett fra hvor som helst. Prøv ExpressVPN risikofritt med 30-dagers fornøydgaranti og opptil 49% rabatt! Få 3 måneder GRATIS nå om du kjøper et årsabonnement.

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

Hvor kan jeg se US Open golf live stream

Det første vi skal gjøre er å se nærmere på hvor du kan se US Open live stream.

Peacock

Peacock er en amerikansk strømmetjeneste som blant annet inneholder kjente filmer og serier, originale filmer og serier og live sport. Et abonnement koster enten 49.9 kr eller 99.9 kr per måned, men du kan også spare 17% og betale 499.9 kr eller 999.9 kr per år.

Du kan se Peacock på mange forskjellige måter, blant annet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV og utvalgte spillkonsoller.

Sky Go

Sky Go er en britisk strømmetjeneste som blant annet viser underholdning, nyheter og sportsarrangementer som US Open, Formel 1 og Premier League. Strømmetjenesten koster mellom 200 kr og 380 kr per måned avhengig av hvilket abonnement du går for.

Med et aktivt abonnement kan du se innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett og utvalgte spillkonsoller.

Begge disse strømmetjenestene krever et betalt abonnement, men det finnes også kanaler og strømmetjenester som lar deg stream US Open golf på nett helt gratis.

US open golf live stream

Hvor kan jeg se US Open golf gratis

Nå skal vi se litt nærmere på de ulike kanalene og strømmetjenestene hvor du kan se US Open golf live stream på TV helt gratis.

Pluto TV

Pluto TV er en gratis tjeneste som eies og drives av Paramount. Kanalene sender blant annet underholdning, nyheter, sport og realityprogrammer. Tjenesten er tilgjengelig via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Apple TV, Chromecast og utvalgte spillkonsoller.

Du kan imidlertid støte på problemer fordi tjenesten ikke har lov til å vise innholdet utenfor sitt eget område og derfor ikke lar deg se US Open golf i Norge.

Hvorfor du ikke kan se US Open i Norge

De ulike kanalene og strømmetjenestene inngår avtaler med skapere om hvor de har lov til å vise innholdet. For å overholde sin del av avtalen er de nødt til å implementere geografiske restriksjoner for å hindre at personer utenfor området deres får tilgang til innholdet. Dette gjør de som oftest ved hjelp av geo-blokkere.

Se US open golf

Geo-blokkere lokaliserer besøkende ved hjelp av IP-adresser og stanser personer med en fremmed IP-adresse om de prøver å strømme innholdet. Du kan imidlertid lure geo-blokkere og omgå slike geografiske restriksjoner ved hjelp av en VPN som lar deg endre IP-adressen din.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Se US Open golf stream med en VPN

Med vår guide blir det enkelt for deg å bruke en VPN til å stream US Open golf på nett, enten det er første gang du prøver eller du har gjort det før.

  1. Velg en VPN-tjeneste – vi råder deg til å prøve ExpressVPN
  2. Last ned og installer ExpressVPN til enheten din
  3. Åpne programmet
  4. Velg server: USA for Peacock og Pluto TV eller Storbritannia for Sky Go
  5. Gå til riktig kanal eller strømmetjeneste
  6. Få med deg hvert minutt av US Open golf live på nett!

Prøv ExpressVPN gratis med 30-dagers

ExpressVPN er et av de tryggeste programmene på markedet med sine 3 millioner abonnenter. Om du ønsker å bruke programmet for en kort periode for å stream US Open golf på nett kan du prøve programmet gratis med 30-dagers fornøydgaranti.

Om du mot formodning ikke er fornøyd med programmet eller ikke har behov for en VPN hele tiden kan du få pengene refundert. Dette gjør du enkelt ved å ta kontakt med kundeservice innen de 30 dagene er omme, for eksempel via chat, og be om pengene tilbake.

Prøv ExpressVPN nå for å omgå geografiske restriksjoner og øke egen sikkerhet på nett!

stream US Ppen golf på nett

Beste VPN for US Open golf live streaming

Vi følger hele tiden med på programmene på markedet for å vite når det kommer oppdateringer. Derfor kan du være sikker på at våre anmeldelser og vurderinger alltid er basert på den nyeste informasjonen og er laget for å hjelpe deg med å velge programmet som passer deg best.

Ifølge våre vurderinger og sammenligner er programmene nedenfor de beste på markedet for øyeblikket.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med en VPN

Det finnes mange fordeler med å bruke en VPN, og vi skal se nærmere på noen av de.

Omgå geografiske restriksjoner og sensur

Det er vanlig å bruke en VPN for å omgå geografiske restriksjoner og sensur. Med en VPN kan du endre IP-adressen din for å få tilgang til nettsteder, sportsarrangementer som US Open og store strømmetjenester og plattformer som Netflix og Hulu.

Du trenger aldri å gå glipp av innholdet du er interessert i med en VPN!

Øk sikkerhet og beskytt personvern

En VPN krypterer dataene dine og gjemmer IP-adressen din, slik at ingen kan få tilgang til din personlige informasjon eller hacke seg inn på enhetene dine.

Med andre ord øker du egen sikkerhet og blir tryggere på nett om du bruker en VPN. Du kan også surfe helt trygt på offentlige nettverk så lenge du er koblet til en server.

US open live stream

Konklusjon

I denne artikkelen har vi sett nærmere på hvor og hvordan du kan stream US Open golf på nett fra hvor som helst.

Om du er villig for å betale litt ekstra for et abonnement kan du få tilgang via Peacock eller Sky Go. Hvis du heller ser etter en gratis løsning sender Pluto TV flere sportsarrangementer, deriblant US Open golf live på TV.

Du kan imidlertid møte på geografiske restriksjoner fordi kanalene og strømmetjenestene ikke har lov til å vise innholdet utenfor sitt geografiske område.

Derfor trenger du en VPN for å endre IP-adressen din og omgå geo-blokkere som hindrer at personer utenfor området får tilgang til innholdet.

Vi råder deg til å prøve et av de beste programmene på markedet, ExpressVPN. Om du mot formodning ikke blir fornøyd kan du få pengene tilbake med 30-dagers fornøydgaranti.

Prøv ExpressVPN for å få med deg hvert eneste minutt av US Open og samtidig øke din egen trygghet og sikkerhet på nett!

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no