Hvordan se verdensmesterskapet i friidrett 2024

VM i friidrett arrangeres for å kåre verdensmestre i de ulike friidrettsøvelsene, og er det tredje største idrettsarrangementet i verden. I denne artikkelen hjelper vi deg med å finne ut hvor og hvordan du kan se verdensmesterskapet i friidrett fra hvor som helst.

PRØV NÅ
Livestream friidrett VM med ExpressVPN!

ExpressVPN lar deg omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til å stream VM i friidrett på nettet. Ikke gå glipp av opptil 49% rabatt og 3 måneder gratis! Med 30-dagers fornøydgaranti får du pengene tilbake om du ikke er fornøyd.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Hvor kan jeg se VM i friidrett live stream

Det finnes mange ulike strømmetjenester og kanaler hvor du kan livestream friidrett VM, og vi skal se nærmere på noen av de mest populære alternativene.

NBC

NBC er et amerikansk nettverk som blant annet tilbyr underholdning, nyheter og sport. Tilgang til sportskanalen koster mellom 49.9 og 99.9 kr per måned avhengig av om du er villig til å bli avbrutt av reklame. Med dette nettverket kan du livestream friidrett VM via nettleser eller app for mobiltelefon og nettbrett.

Eurosport

Eurosport er en amerikansk strømmetjeneste som hovedsaklig sender europeiske og internasjonale sportsarrangementer. Et abonnement koster 179 kr per måned og du kan få tilgang til VM i friidrett streaming via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Chromecast og utvalgte spillkonsoller.

ESPN

ESPN er en amerikansk sportskanal som hovedsaklig sender internasjonale sportsarrangementer. Denne kanalen koster enten 99.9 kr per måned eller 999.9 kr per år og inkluderer muligheten til å se VM i friidrett. Kanalen er tilgjengelig via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Chromecast og utvalgte spillkonsoller.

VM i friidrett streaming

Hvor kan jeg stream VM i friidrett live gratis

Om du heller vil spare pengene og unngå å måtte betale for et arrangement finnes det heldigvis også gratis strømmetjenester og kanaler hvor du kan stream VM i friidrett på nettet.

Yle Areena

Yle Areena er en finsk strømmetjeneste som blant annet tilbyr underholdning, nyheter, sport og dokumentarer. Kanalen er helt gratis å bruke for å stream VM i friidrett på nettet. Du kan se innhold fra strømmetjenesten via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Apple TV, Smart TV og utvalgte spillkonsoller.

RTBF

RTBF er en belgisk gratiskanal som sender alt fra underholdning og barneprogrammer til sport og nyheter. Her kan du få tilgang til VM i friidrett streaming helt gratis. Kanalen er tilgjengelig via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Chromcast og noen typer Smart TV.

BBC iPlayer

BBC iPlayer er en britisk strømmetjeneste som inneholder blant annet realityprogrammer og underholdning, men også sport og dokumentarer. Du kan livestream friidrett VM via nettleser, app for mobiltelefon og nettleser, TV-boks, Smart TV og utvalgte spillkonsoller.

ZDF

ZDF er en tysk gratiskanal som sender underholdning, filmer, sport og nyheter med mer. Du kan se VM i friidrett på denne kanalen via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Apple TV og noen typer Smart TV.

Hvorfor kan jeg ikke se friidrett VM i Norge

Ulike kanaler og strømmetjenester må betale for TV-rettigheter, og kontraktene de signerer sier blant annet noe om hvor de har lov til å vise innholdet. For å respektere og overholde disse kontraktene benytter de fleste kanaler og strømmetjenester seg av geo-blokkere.

Stream VM i friidrett på nettet

Geo-blokkere lokaliserer seeren ved hjelp av IP-adressen som tilhører enheten deres, og hindrer at personer med fremmede IP-adresser får stream VM i friidrett på nettet. Du kan imidlertid enkelt unngå dette problemet ved å bruke en VPN som lar deg endre IP-adressen din og omgå geografiske restriksjoner.

En VPN sender informasjonen din gjennom en trygg, kryptert tunnel for å sikre at opplysningene dine ikke kommer på avveie. Når du sender informasjon gjennom en slik tunnel endres IP-adressen din slik at det ser ut som at du befinner deg et annet sted for mottakeren.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Se friidrett VM live i Norge med en VPN

Med vår enkle steg-for-steg guide er det enkelt å sette opp og begynne å bruke en VPN.

  1. Velg og abonner på en VPN – vårt førstevalg er ExpressVPN
  2. Last ned og installer en VPN til enheten din
  3. Åpne programmet
  4. Velg server: USA for NBC, Eurosport og ESPN, Storbritannia for BBC iPlayer, Belgia for RTBF, Tyskland for ZDF og Finland for Yle Areena
  5. Gå til riktig kanal eller strømmetjeneste
  6. Få med deg hvert eneste løp med VM i friidrett streaming!

Prøv ExpressVPN gratis

Om du er ute etter en pålitelig og stabil tjeneste som gir deg mange fordeler bør du prøve ExpressVPN. Dette har vært vårt førstevalg for å stream VM i friidrett på nettet i mange år.

Om du mot formodning er misfornøyd med programmet eller ikke vil fortsette abonnementet ditt kan du gi beskjed til ExpressVPN via chat med kundeservice innen 30 dager og få pengene tilbake. Ikke gå glipp av sjansen til å prøve ExpressVPN med opptil 49% rabatt og 3 måneder gratis om du abonnerer et helt år!

Livestream friidrett VM

Beste VPN for VM i friidrett live streaming

Det finnes uendelig mange ulike VPN-programmer og andre tjenester som er ment for å øke sikkerheten din på nett på markedet. For å gjøre det enklere for deg å navigere deg gjennom jungelen av tjenester følger vi konstant med og oppdaterer artiklene våre om vi oppdager endringer hos programmene og når det dukker opp nye leverandører på markedet.

Ifølge våre siste vurderinger og sammenligninger av de ulike programmene og tjenestene på markedet er dette de beste VPN for å se VM i friidrett.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med en VPN

Det finnes mange store fordeler med å bruke en VPN, men vi skal se nærmere på to av de største fordelene som ofte er årsaken til at man begynner å benytte seg av en VPN.

Omgå geografiske restriksjoner og sensur

Med en VPN kan du omgå geografiske restriksjoner som ofte implementeres av kanaler og strømmetjenester for å hindre at personer utenfor deres kringkastingsområde får tilgang til innholdet.

Med andre ord kan du få tilgang til VM i friidrett streaming, blokkerte nettsteder og andre store plattformer som Netflix og Hulu.

Se verdensmesterskapet i friidrett

Øke sikkerhet og beskyttelse på nett

Den største fordelen med en VPN er at tjenesten bidrar til å beskytte deg på nett og øke sikkerheten din. Dette gjør programmet blant annet ved å kryptere dataene dine og gjemme IP-adressen.

Med et sikkerhetsnivå som dette kan du til og med surfe på offentlige nettverk uten å bekymre deg for at hackere eller andre uvedkommende skal få tilgang til din personlige informasjonen.

Konklusjon

For best mulig kvalitet kan du se VM i friidrett hos betalte strømmetjenester og kanaler som NBC, Eurosport og ESPN. Du kan også se innholdet gratis hos Yle Areena, RTBF, BBC iPlayer og ZDF.

Geografiske restriksjoner kan gjøre imidlertid det vanskelig å få tilgang til internasjonale sportsarrangementer, blant annet når du skal livestream friidrett VM. Det er imidlertid mulig å lure geo-blokkere og få tilgang til VM i friidrett streaming ved å benytte seg av en VPN.

Vi anbefaler ExpressVPN, det mest pålitelige programmet på markedet. Om du ønsker å omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til blokkert eller sensurert innhold samtidig som du øker egen sikkerhet og beskyttelse på nett, er dette programmet for deg.

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no