Hvordan se VM i svømming live 2024

VM i svømming livestream er årets høydepunkt for de som interesserer seg for sporten. I denne artikkelen hjelper vi deg med å finne ut hvor og hvordan du kan se VM i svømmesport live fra hvor som helst.

PRØV NÅ
Se VM i svømmesport live fra hvor som helst med ExpressVPN!

Med ExpressVPN kan du omgå geografiske restriksjoner og se VM i svømming i Norge eller utlandet. Prøv tjenesten risikofritt med 30-dagers fornøydgaranti og få opptil 49% rabatt!

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

Hvor kan jeg se svømming VM på nett

Først av alt skal vi se på hvilke kanaler og strømmetjenester hvor du kan se VM i svømming livestream.

beIN Sports

beIN Sports er en fransk kanal som hovedsakelig sender direkte sport inkludert VM i svømming livestream. Du kan velge mellom et abonnement som koster 150 kr per måned og et som koster 190 kr per måned og inkluderer 9 ekstra sportskanaler.

Med et aktivt abonnement kan du følge med på innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, TV-boks, Smart TV og Apple TV.

Peacock

Peacock er en amerikansk strømmetjeneste, som viser blant annet kjente filmer og serier, originale filmer og serier og direktesendt sport som live stream VM svømmesport.

Et abonnement koster enten 49.9 kr per måned eller 99.9 kr per måned, men du kan også velge å betale årlig og få 17% rabatt. Tjenesten er tilgjengelig via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Apple TV og utvalgte spillkonsoller.

Kanalene og strømmetjenestene over krever et aktivt abonnement for å følge med på innholdet, men det er heldigvis også mulig å se verdensmesterskapet i svømmesport via gratiskanaler.

VM i svømming livestream

Hvor kan jeg se se VM i svømmesport live gratis

Nå skal vi se nærmere på hvor du kan stream svømming VM på nett gratis.

All Aquatics

All Aquatics er en irsk kanal styrt av Eurovision. Kanalen er helt gratis, sender utelukkende live stream VM svømmesport og har alle rettigheter til å live stream VM svømmesport i 2024.

Det eneste du trenger å gjøre for å få tilgang er å logge inn på nettstedet deres, så kan du se innholdet direkte via nettleser.

9Now

9Now er en australsk gratiskanal som sender blant annet nyheter, sport, filmer og realityprogrammer. Du kan følge med på innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, TV-boks, Smart TV, Apple TV og Chromecast.

BBC iPlayer

BBC iPlayer er en britisk strømmetjeneste som gir deg tilgang til blant annet serier, dokumentarer og sport fra BBC. Strømmetjenesten er helt gratis, og du kan se innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, TV-boks, Smart TV, Apple TV og utvalgte spillkonsoller.

CBC Sports

CBC Sports er en kanadisk gratiskanal som viser det aller meste av sportsinnhold, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Kanalen er blant annet tilgjengelig via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, TV-boks, Smart TV og Apple TV.

På tross av at disse kanalene og strømmetjenestene er helt gratis å bruke for å se svømming VM på nett kan du likevel støte på problemer fordi de må implementere geografiske restriksjoner.

Hvorfor du ikke kan se VM i svømming utenfor det geografiske området

De ulike kanalene og strømmetjenestene må inngå avtaler om å sende internasjonale sportsarrangementer. Disse avtalene sier også noe om hvilket område de har lov til å vise innholdet innenfor.

På grunn av dette må de implementere geografiske restriksjoner for å hindre at andre får tilgang til innholdet.

Se svømming VM på nett

Det vanligste er å bruke geo-blokkere, som bruker seernes IP-adresser til å finne ut hvor de befinner seg. Med en fremmed IP-adresse er det derfor umulig å strømme innholdet.

Det er imidlertid mulig å bruke en VPN til å endre IP-adresse og dermed lure geo-blokkere for å se VM i svømmesport live.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Hvordan se svømming VM på nett med en VPN

Det er veldig enkelt å livestream VM i svømming med en VPN med vår steg-for-steg guide.

  1. Last ned og installer en VPN – vårt førstevalg er ExpressVPN
  2. Åpne programmet
  3. Velg riktig server: Irland for All Aquatics, Frankrike for beIN Sports, USA for Peacock, Australia for 9Now, Storbritannia for BBC iPlayer eller Canada for CBC Sports
  4. Gå til kanalen eller strømmetjenesten
  5. Få med deg hvert eneste minutt med VM i svømming livestream!

Prøv ExpressVPN gratis

ExpressVPN er et av de tryggeste programmene på markedet, og du kan bruke det både til å omgå geografiske restriksjoner og øke egen sikkerhet på nett.

Med 30-dagers fornøydgaranti kan du prøve programmet risikofritt for å se svømming VM på nett. Om du ikke ønsker å bruke programmet etter prøveperioden kan du enkelt få pengene tilbake.

Dette gjør du ved å ta kontakt med kundeservice, for eksempel via chat, før de 30 dagene er omme. Deretter får du hele beløpet refundert innen kort tid.

Vi har testet dette selv og flere av våre lesere er også spesielt fornøyd med ExpressVPN fordi de er pålitelige og refunderer beløpet uten oppfølgingsspørsmål.

Se VM i svømmesport live

Beste VPN for å se VM i svømmesport live

Vi oppdaterer rangeringene våre jevnlig basert på tester av de ulike programmene på markedet. Ifølge våre siste vurderinger og sammenligninger er dette de beste programmene for å live stream VM svømmesport nå.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med en VPN

Man får mange fordeler med en VPN, men en av hovedgrunnene til at mange velger å bruke en VPN er at man kan omgå geografiske restriksjoner.

Det vil si at man kan få tilgang til blant annet nettsteder, sportsarrangementer som VM i svømming livestream og store plattformer som Netflix og Hulu.

Den største fordelen med en VPN er imidlertid knyttet til sikkerhet. En VPN krypterer all informasjon på enheten din og gjemmer IP-adressen din. Dette gjør det umulig for andre å få tilgang til din personlige informasjon.

Med et slikt program kan du altså øke egen sikkerhet på nett og føle deg helt trygg mot blant annet hackere og andre som er ute etter din personlige informasjon.

Stream Svømming VM på nett

Konklusjon

I denne artikkelen har vi sett på hvor og hvordan du kan se svømmesport VM i Norge og hvor som helst i utlandet.

Om du vil ha best mulig kvalitet kan du gjerne kjøpe et rimelig abonnement hos beIN Sports eller Peacock. Det finnes imidlertid også gratiskanaler som All Aquatics, 9Now, BBC iPlayer og CBC Sports som lar deg se svømming VM på nett helt gratis.

Det kan imidlertid være vanskelig å se innholdet hos slike gratiskanaler fordi de må implementere geografiske restriksjoner. Dette gjør de ved å spore IP-adresser og hindre tilgang for de som har fremmed IP-adresse.

Med ExpressVPN kan du omgå slike geografiske restriksjoner og ikke gå glipp av et eneste minutt av live stream VM svømmesport!

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no