Hvordan du kan se på Wimbledon live streaming i 2024

Vi var klare til å se Wimbledon live da det slo oss at vi ikke hadde tilgang til plattformene som sendte arrangementet i landet vårt. Til og med ESPN, den offisielle kringkasteren, Wimbledon live streaming bare i USA.

Nedtur! Heldigvis gjorde vi noen undersøkelser og fant ut hvordan akkurat du kan unngå dette problemet når du skal se Wimbledon live streaming.

Prøv nå
Se Wimbledon live i utlandet med ExpressVPN - OPP TIL 49% RABATT!

ExpressVPN lar deg omgå geo-restriksjonene! Abonner og få 3 MÅNEDER GRATIS. Bruk deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å få full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

De beste strømmesidene for Wimbledon tennis online

Det finnes mange nettsider som tilbyr Wimbledon tennis online, men det er noen enkelte som er både bedre og enklere enn andre. Etter flere tester har vi kommet frem til at EuroSports og Discovery+ er de beste strømmingnettsidene for hvor kan man se Wimbledon live.

Nedenfor skal jeg forklare litt om enhver av de, og hvorfor vi valgte akkurat disse for Wimbledon live.

wimbledon live streaming

EuroSports for å se Wimbledon live

Eurosport er et fransk TV-sportnettverk og et datterselskap av Discovery, Inc. Eurosport eier et bredt spekter av rettigheter på tvers av mange idretter, men byr vanligvis ikke på rettigheter til høye priser, slik som rettigheter til store tennis konkurranser. Du må dessverre betale for å ta i bruk EuroSports, men heldigvis er det ikke så altfor dyrt å se på Wimbledon live.

Discovery+

Discovery+ er en streamingtjeneste på forespørsel som eies av Discovery Inc. Det som er annerledes med Discovery+ er at den fokuserer på å tilby sakprosa innhold. Eller, som Discovery uttrykker det, det er strømmetjenesten for ekte underholdning. Dette betyr at du kan ha det gøy og lære på samme tid.

Discovery+ er ikke tilgjengelig over hele verden, men det er tilgjengelig i mange regioner. Noen av landene Discovery+ er tilgjengelig i er USA, Canada, India, Storbritannia, Irland, Danmark, Spania, Italia, Brasil og Norge.

Discovery Inc. har også bekreftet at de er glade for å tilby sin strømmetjeneste til mange flere regioner i fremtiden. Det er allerede planer om å bringe Discovery+ til andre land i Europa og Latin Amerika.

De beste gratis streamingsidene for Wimbledon live streaming

Når det kommer til gratis strømmingnettsider for Wimbledon live streaming, er det ikke så stort utvalg. Ofte er det falske eller utrygge nettsider. Heldigvis har vi funnet en helt sikker og troverdig nettside. Denne strømmingnettsiden heter RTS, og er helt perfekt for å se Wimbledon tennis online.

se wimbledon

RTS

Radio Télévision Suisse (RTS) er en sveitsisk allmennkringkastingsorganisasjon. Som er en del av SRG SSR, RTS håndterer produksjon og kringkasting av radio og TV-programmer på fransk for Sveits.

Den ble opprettet 1. januar 2010 ved en sammenslåing av Radio suisse romande og Télévision suisse romande. Ved å benytte deg av denne, har du muligheten til å se Wimbledon tennis online helt gratis!

Streaming geo-restriksjoner utenfor tilgjengelighetssonen

Geoblokkering er prosessen med å begrense brukertilgang til internett basert på deres fysiske plassering. Det implementeres vanligvis av telekommunikasjonsselskaper, nettsteder og andre innholdsleverandører og intellektuelle eiere, ofte av hensyn til opphavsrettsbegrensninger.

Databaser som kartlegger IP-adressers fysiske plassering brukes ofte til å administrere og håndheve geoblokkeringer. Geoblokkering bruker ofte kryptering for å beskytte innhold som kun er ment for bestemte regioner, f.eks. Wimbledon tennis online.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Slik fjerner du blokkering av Wimbledon live stream

Et VPN (virtuelt privat nettverk) maskerer IP-adressen din og krypterer tilkoblingen din for å sikre at dataene dine forblir private. Ved å dirigere trafikken din gjennom en server i en annen del av verden, kan VPN-er hjelpe deg med å omgå geoblokkeringer og andre innholdsbegrensninger.

  1. Se etter en anstendig VPN tjenesteleverandør. Eller ta det fra ekspertene og registrer deg med ExpressVPN.
  2. Opprett en konto ved å bruke e-postlegitimasjonen din. Deretter laster du ned og installer appen som kreves av deg på enheten du vil beskytte og oppheve blokkeringen av innhold på.
  3. Nå som appen er din, kan du skanne gjennom listen over tusen servere og se etter den du vil koble til. For Eurosport og Discovery+ velger du en server i Norge, og ved bruk av RTS velger du en server i Sveits.

Prøv en VPN gratis nå med ExpressVPNs gratis prøveversjon

Generelt sett er gratis VPNer ikke trygge. Ingenting kommer gratis er grunnen her. Mange tilbyr bare begrenset beskyttelse, og noen setter dataene dine eller nettsikkerheten din i fare når du ser på Wimbledon tennis online.

VPN-leverandører har ofte høye utgifter for å holde brukere trygge og vedlikeholde store nettverk, derfor kutter gratis VPNer kostnader på andre måter for å kompensere for at du ikke må betale. Hvis du er usikker på hvilken VPN du skal velge, har ExpressVPN en gratis 30 dagers pengene tilbake garanti. Denne VPNen funker perfekt for Wimbledon live streaming!

wimbledon tennis online

De beste VPNene å streame Wimbledon tennis online med

Det finnes selvfølgelig flere VPN leverandører som du kan se wimbledon live streaming med, men det er noen som er bedre enn andre. Vi har undersøkt flere titalls VPN leverandører, og har kommet frem til hvem som er den beste VPNen til å se tennis Wimbledon live streaming.

Denne VPNen heter ExpressVPN og scorer fullt pott på flere av våres og andres tester og anmeldelser.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordelene med en VPN

En av de største fordelene med å bruke et virtuelt privat nettverk er å holde dataene dine sikre og nettaktiviteten privat. En ISP (Internet Service Provider) og noen organisasjoner har måter å holde styr på alt du gjør på nettet.

Hvis du tror å gå inkognito er alt du trenger å gjøre, kan du ikke være lenger fra sannheten.  Når du bruker et virtuelt privat nettverk, kan du ofte velge hvilket land du vil at den tilkoblede serveren skal være i.

Hvis du ønsker å få tilgang til et nettsted eller en tjeneste som for eksempel bare fungerer i USA, og du er i Spania, kan du aktiver din virtuelle private nettverkstilkobling i USA og bruk tjenesten. F.eks. Wimbledon streams, Madrid Open. Kanskje dette arrangementet er av interesse?

VPNer er trygge og sikre, og du kan streame favorittprogrammene dine, handle for bedre tilbud eller bare nyte en privat nettleseropplevelse. VPNer er også enkle å sette opp, pluss at det er mange fordeler ved å bruke en VPN, spesielt når du reiser eller bruker offentlig Wi-Fi.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Konklusjon

Nå har du mest sannsynlig fått litt mer informasjon på hvordan du kan live stream Wimbledon både gratis og betalt med en VPN. Vi har både fortslått forskjellige strømmingnettsider, og hvilken VPN som egner seg best. Lykke til med å se Wimbledon live!

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no