Her er de beste VPN-ene for Kodi i Norge

Du har sikkert allerede hørt om den fantastiske media playeren Kodi Norge. Kodi Norge er en gratis og åpen underholdningskanal som samler alt av digitale medier sammen på en smidig måte. Du kan strømme videoer, musikk, podcaster og andre digitale mediafiler – enten fra din lokale enhet eller fra nettet. Kodi Norge er særlig god for å strømme video. Du vil imidlertid møte på georestriksjoner på opphavsbeskyttet innhold. Du trenger derfor den beste VPN for Kodi Norge slik at du kan avblokkere alle videoene!

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hva er den beste VPN for Kodi 2019

Det er aldri enkelt å velge seg en tilbyder når det kommer til VPN, ettersom det finnes hundrevis av dem. Alle hevder at de er den beste VPN for Kodi Norge.

Mens jeg skrev denne anmeldelsen så jeg for meg en som bruker Kodi Norge slik som jeg bruker det. VPN-tilbyderen bør følgelig avblokkere mesteparten av det begrensede innholdet som er relevant for sånne som oss. Dersom du imidlertid har mer spesifikke behov som å avblokkere amerikansk Netflix er det viktig at du påser at VPN for Kodi Norge er kompatibel.

Jeg har basert utvelgelsen på tre hovedkriterier. Det er åpenbart at alle VPN-ene har i alle fall én server i Norge. Ellers kunne du ikke ha avblokkert innhold. I tillegg er de blant de raskeste og mest effektive VPN-ene på markedet, med Tier 1-nettverk og høyt presterende servere. Slik kan du se videoer med høyest kvalitet, noe som krever mye båndbredde. I tillegg må alle kandidatene være lette å installere samt generelt brukervennlige også for de som ikke er like teknologisk orienterte.

Det er fullt mulig å bruke Kodi Norge uten en Kodi VPN, men du kan få problemer dersom du strømmer opphavsbeskyttet innhold. Du blir dermed avgrenset til lokalt innhold. Dette er hovedgrunnen til at jeg anbefaler å bruke den beste VPN for Kodi Norge.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Hva med en Kodi VPN addon?

Add-ons gjør det mulig å utvide Kodi Norge sine muligheter men jeg vil likevel ikke anbefale å bruke en slik. For det første er det ikke så mange VPN-er som tilbyr dette produktet. For det andre er det langt mer komplisert å installere en Kodi VPN add-on enn det er å installere en vanlig Kodi VPN. For det tredje vil en Kodi VPN addon bare beskytte datatrafikken fra mediapunktet. Resten av datatrafikken din er uansett eksponert.

Hva er den beste gratis VPN for Kodi?

Dersom du enten ikke ønsker å betale for eller ikke har råd til den beste VPN for Kodi Norge, er det dessverre ikke så mange tilgjengelige alternativer. Ingenting er egentlig gratis i våre dager. Men jeg har funnet en god Kodi VPN tilnbyder jeg kan anbefale: TunnelBear. Denne tilbyderen vil ikke selge dataene dine videre til høyeste bud, stjeler ikke sensitiv data og vil heller ikke prøve å selge deg ytterligere båndbredde.

Med en VPN bør du ha muligheten til å strømme høykvalitetsvideoer, uten buffering. Millioner av brukere over hele verden stoler på denne Kodi VPN tjenesten.

Den soleklare ulempen med denne gratismuligheten er imidlertid at du kun får en begrenset mengde data hver måned: 500 MB. Det er ikke særlig mye data, og holder maksimalt til å strømme en video i 320p i en times tid. Du kan imidlertid kjøpe 1 ekstra GB hver måned ved å tweete @theTunnelBear og be om 1 gratis GB data.

Mitt triks for å bruke ExpressVPN gratis

ExpressVPN er utvilsomt den beste VPN for Kodi. Den tilbyr en sjenerøs ordning hvor du kan få pengene tilbake innen de første 30 dagene. Trikset er å bruke denne linken for å abonnere, og bruke den i 30 dager. Før de 30 dagene e er over, kan du be om pengene tilbake via deres live chat. Innen fem dager har du pengene tilbake på konto, uten at noen stiller spørsmål om det. Dette fungerer virkelig, hvilket flere av leserne våre har bekreftet.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Trenger jeg en VPN for Kodi?

Målet mitt med denne artikkelen er ikke å overbevise deg om å bruke Kodi VPN. Likevel fastholder jeg mitt motto om at du alltid bør bruke en VPN på dine nettilkoblede enheter, hele tiden. Ellers er datatrafikken din og du eksponert. For det første vet internettleverandøren din alt om hva du gjør på nett. Videre etterlater du deg stadig spor av aktiviteten din uansett hvor på nettet du befinner deg. Med alle disse anonyme bitene av informasjon, er det mulig å både spore og identifisere deg.

En VPN for Kodi er den eneste måten å beskytte personvernet ditt på og å øke egen sikkerhet. Den skaper en kryptert tunnel mellom dataen din og Kodi VPN serveren. Dataen din er dermed trygg fra snokere. I tillegg til dette gjemmer Kodi VPN din faktiske IP-adresse. På denne måten kan du surfe på nettet helt anonymt.

De beste VPN-ene for Kodi Norge

Å bruke en Kodi VPN innebærer at du kan bruke en addon uten at noen vet det. Ikke internettleverandøren din, ikke myndigheter og ikke aktører som kontrollerer for opphavsrett.

En ytterligere fordel ved å bruke Kodi VPN for streaming er at du kan få tilgang til geobegrenset innhold. La oss si at du tar en tur til utlandet. Uten en VPN har stort sett ingen mulighet til å se på TV-programmer hjemmefra. Dersom du imidlertid kan knytte deg til en VPN-server hjemme, kan du komme deg rundt disse geobegrensningene.

Dette gjelder for alle land hvor VPN-tilbyderen din har en server.

Hvordan bruke en Kodi VPN

Når det kommer til å installere en Kodi VPN på enheten din, finnes det mange løsninger.

Du kan installere VPN-klienten på operativsystemet ditt

Dette er den letteste løsningen, og den jeg anbefaler på det varmeste. De fleste tilbydere har egne apper for populære plattformer som Windows, Mac, og så videre. Etter at du har tegnet et abonnement med en VPN-tilbyder, eksempelvis ExpressVPN, kan du laste ned og installere appen.

Når du har installert VPN-klienten kan du muliggjøre to funksjoner:

  • DNS lekasjebeskyttelse: Denne funksjonen garanterer at datatrafikken din går via VPN-en
  • Kill switch: Denne funksjonen blokkerer all datatrafikk dersom VPN-tilkoblingen faller ut. På denne måten er din faktiske IP-adresse alltid skjult.

Sist, men ikke minst, kan du bytte til en annen VPN-tilbyder dersom du opplever problemer med streaming. Jeg anbefaler å bruke OpenVPN som er rask, stabil og sikker. PPTP og L2TP er andre gode alternativer. Disse er mindre sikre men tilbyr bedre hastigheter enn sine konkurrenter.

Manuelt oppsett av en VPN på enheten din

Å sette opp en VPN manuelt kan være utfordrende og prosessen er forskjellig for hver tilbyder og for hvert enkelt operativsystem.

Installer VPN-en på ruteren din

Det hender at det dessverre ikke er mulig å installere en VPN på en enhet. I slike tilfeller blir man tvunget til å finne andre løsninger. En slik løsning kan være å installere VPN-en på ruteren istedenfor. Det er da viktig at du tenker på det følgende:

  • Ruteren din må tillate denne metoden
  • Enhetene som er tilknyttet ruteren må bruke:
    • Den samme VPN-tilkoblingen, hvilket senker hastigheten på tilkoblingen.
    • Den samme VPN-serveren, hvilket gjør at man bare kan avblokkere et land.

Om å bruke en Kodi VPN

Så snart du har installert en VPN, kan du koble deg til en server. Du bør velge en server i landet hvor du ønsker å komme forbi geoblokkeringer. Dersom du eksempelvis vil se på amerikansk Netflix bør du velge en server i USA.

Du kan bare koble deg til en server av gangen. Dersom du ønsker å koble deg til et annet land, må du koble deg fra den første serveren og deretter koble deg til en ny.

Som hovedregel er hastigheten på tilkoblingen raskere dess geografisk nærmere du er serveren.

Dersom du opplever problemer med å avblokkere en plassering, vil jeg anbefale deg å kontakte kundeservicen til VPN-tilbyderen din. Supportteamet vil da kunne se om det er problemer med den aktuelle serveren, og hjelpe deg med å finne en som virker.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Konklusjon

De fleste plattformer setter opp geobegrensninger på innholdet sitt om dagen. Dette gjør at du ikke har tilgang til innholdet deres når du ikke er innenfor serviceområdet deres. Dette kan du enkelt komme forbi ved å bruke den beste VPN for Kodi Norge: ExpressVPN

Streaming er Kodi Norge sin største styrke. Du kan nyte Kodi Norge sitt fulle potensiale ved å installere tredjeparts add-ons. Disse er imidlertid ikke alltid lovlige, og du bør bruke en VPN for egen beskyttelse.

I tillegg til dette, vil en VPN sikre internettilkoblingen din og beskytte personvernet ditt. Når datatrafikken din går gjennom en VPN, krypteres og anonymiseres den. Slik kan hverken internettleverandøren din, myndighetene eller hackere spionere på deg og din nettaktivitet.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no