Den beste VPN-en for Hulu

Den amerikanske strømmegiganten Hulu har blitt stadig mer populær på våre breddegrader over de siste årene. Det er heller ikke så rart med tanke på det store antallet kvalitetsfilmer og –tv serier Hulu produserer. Hulu er imidlertid bare tilgjengelig i USA og setter i gang stadig strengere tiltak for å stenge alternative måter å få tilgang til strømmetjenesten. Her gir vi deg en oversikt over VPN-er som fortsatt gir deg tilgang til Hulu Norge og ellers i verden – de best Hulu VPN.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Med originalinnhold som «Handmaid’s Tale», «Marvel’s Runaways», «The Path», «Casual» og “Difficult People” er det heller ikke rart at Hulu og Hulu Plus Norge får stadig mer oppmerksomhet, også utenfor USA. Dette ønsker imidlertid ikke Hulu, og den amerikanske strømmegiganten jobber iherdig med å holde ikke-amerikanske brukere utenfor, og nye sikkerhetstiltak dukker stadig opp.

Hulu begrenser tilgangen til innholdet sitt ved hjelp av såkalte geo blocks. Disse fungerer ved at man kun får tilgang til nettsiden og innholdet der hvis man har en IP-adresse fra et forhåndsgodkjent land eller geografisk område. I Hulus tilfelle, skjer dette ved at man må ha en amerikansk IP-adresse for å få tilgang til innholdet deres. Dersom du da ønsker å få tilgang til Hulu eller Hulu Plus i Norge, vil geoblokkeringen holde deg ute ettersom IP-adressen din er norsk, og ikke amerikansk.

Den mest effektive måten å komme seg rundt slike geoblokkeringer er gjennom såkalte VPN-er. VPN står for «virituelt privat nettverk», og er en tjeneste som omdirigerer tilkoblingen din gjennom en annen server slik at din faktiske IP-adresse blir skjult. Det kanskje største argumentet for å benytte seg av en VPN når man surfer eller strømmer innhold på nettet, er at du på denne måten beskytter din egen identitet ved at trafikken din ikke kan spores tilbake til deg. Dette fordi det ikke er din ekte IP-adresse som legges igjen på nettstedene du besøker. Et annet, kanskje mer praktisk argument, er at du ved hjelp av en Hulu VPN kan imitere en IP-adresse fra det landet du trenger og dermed komme forbi nevnte geoblokkeringer. Ved hjelp av en VPN Hulu kan du imitere en amerikansk IP-adresse og dermed få tilgang til Hulus innhold. VPN-er fungerer uavhengig av om du benytter en Windows Mac eller til og med på Apple TV.

Over det siste året har det imidlertid blitt enda vanskeligere å komme inn på Hulu, selv ved hjelp av en god VPN Hulu. Vi har derfor laget en oversikt over Hulu VPN som du med størst mulig sikkerhet kan bruke for å få tilgang til Hulu Norge.

1. ExpressVPN

expressvpn

ExpressVPN er vår absolutte favoritt hva gjelder hastighet, og går for å være den raskeste tilbyderen på markedet jevnt over. Dette innebærer at du er sikret internettilgang uansett hvor du befinner deg i verden, og ikke minst, upåklagelig HD-streaming uten hakk eller avbrudd.

ExpressVPN har – i tillegg til markedets raskeste tilkoblinger – over 100 servere i USA, split tunneling for å verne ytterligere om den krypterte trafikken din, og en 30-dagers pengene tilbake-garanti som gjør at du risikofritt kan teste om dette er VPN-en for deg.

Dersom du enda ikke har latt deg overbevise om at ExpressVPNer et godt valg både som en Hulu VPN og en mer generell VPN, kan vi kanskje friste med at ExpressVPN verner om og garanterer for personvernet ditt ved at de har en streng policy på at de ikke loggfører data. I tillegg får du tilgang til  profesjonell kundeservice tilgjengelig 24 timer i døgnet via deres chat, og det er mulig å koble opp hele tre enheter samtidig. Dette er blant de best Hulu VPN.

Gå til ExpressVPN

ExpressVPN Anmeldelse


2. NordVPN

nordvpn

NordVPN er et særdeles godt valg av Hulu VPN for å få tilgang til Hulu Norge. Med mer enn 1000 servere bare i USA trenger du i praksis aldri å lete etter plasseringer, og NordVPN sørger for å holde seg under radaren til Hulu ved å stadig oppdatere serverne sine, og slik være best Hulu VPN.

Utover et enormt antall servere, også i land som Canada og Japan, har NordVPN funksjoner som blant annet Onion over VPN, Anti DDoS-servere, Double VPN og mye, mye mer. En særlig interessant funksjon er NordVPNs kill switch, som bryter koblingen dersom VPN-en faller ut og dermed eksponerer din faktiske IP-adresse. Denne funksjonen er innebygget i NordVPN, og er et særdeles godt sikkerhetstiltak.

NordVPN har også en svært god og profesjonell kundeservice tilgjengelig døgnet rundt, slik at du aldri står alene om å finne løsninger dersom du støter på et problem når du bruker VPN-en din. I tillegg tilbyr NordVPN, i likhet med flere av sine konkurrenter, åpent kjøp i 30 dager. Slik kan du teste VPN-en risikofritt før du bestemmer deg om dette er best Hulu VPN. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake.

Med sitt enorme antall servere, høye hastighet og særegne funksjoner som konkurrerende VPN-tilbydere ikke kan tilby, er NordVPN blant de best Hulu VPN og for andre plattformer.

Gå til NordVPN

NordVPN Anmeldelse


3. Surfshark

surfshark

Surfshark er etter hvert blitt en godt kjent best Hulu VPN rundt om i verden, og nå som den har undergått noen oppdateringer og finjusteringer er den bedre enn noen gang. Med Surfshark har du en Hulu VPN som er lett å bruke og som fortsetter å imponere, gang etter gang.

Det finnes ulike versjoner og nivåer av Surfshark , og for mange er gratisversjonen av Surfshark gjerne det som fremstår som et naturlig førstevalg. Gratisversjonen er imidlertid mindre egnet til å gi deg tilgang til Hulu Norge, da Hulu med stor sannsynlighet oppdager forsøket på å komme seg rundt geoblokkeringene. Surfshark er derfor versjonen vi anbefaler. Med sine mange servere i USA, Canada, og Japan samt høye hastighet sørger Surfshark for at du får tilgang til Hulu Norge når du vil og hvor du vil.

Surfshark er utstyrt med en rekke funksjoner som split tunneling (dette gjelder bare ved Chromeutvidelser), drep-knapp og autotilkobling er Surfshark en pålitelig og effektiv VPN Hulu. Den har også en helt egen Catapult Hydraprofil som sørger for god kryptering og upåklagelig tilgang til strømmegiganten.

Surfshark er både rask, trygg og pålitelig, men er til gjengjeld dyrere enn andre, lignende VPN-er. Surfshark er imidlertid så trygge på at denne VPN Hulu er vel verdt pengene, at de tilbyr åpent kjøp i 45 dager. Du kan med andre ord teste Surfshark VPN Hulu risikofritt i 45 dager. Dersom du mot formodning ikke synes Surfshark er en god nok VPN Hulu, får du da pengene tilbake og kan teste andre Hulu VPN.

Gå til Surfshark

Surfshark VPN Anmeldelse


4. AtlasVPN

atlasvpn

AtlasVPN er blant de rimeligere VPN-ene uten at dette får noe særlig å si for kvalitet eller kraft, som er på linje med langt dyrere VPN-er. AtlasVPN er en soleklar favoritt blant Huluabbonenter som ikke befinner seg i USA, og særlig for å få tilgang til Hulu Norge.

AtlasVPN har færre servere å spille på enn konkurentene sine, hvilket fører til at de også har langt mer kontroll over tilkoblingene sine. Med AtlasVPN slipper du med andre ord å være redd for at en ukjent tredjepart tar over tilkoblingene dine. Dessuten har AtlasVPN en streng policy om at de ikke loggfører dataene til brukerne sine, noe som igjen bidrar til at personvernet ditt er ytterligere beskyttet og at du trygt kan se på Hulu Norge uten å bekymre deg for at det oppdages.

At AtlasVPN har færre servere og sånn sett en mindre skala å spille på er heller ikke til hinder for VPN Hulu effektivitet, noe som kommer klart til uttrykk gjennom de strålende anmeldelsene AtlasVPN får fra sine brukere. Lovordene fra brukerne har særlig sammenheng med den trygge og effektive brukeropplevelsen man får med AtlasVPN, deres live-chat som er tilgjengelig 24/7 og ikke minst at man har 30 dager på å teste ut best Hulu VPN for å vurdere om man liker den eller ønsker å prøve seg på en annen best Hulu VPN. Dersom man, mot formodning, ikke er fornøyd med AtlasVPN, får man pengene tilbake. Dermed står man fritt til å teste seg litt frem før man bestemmer seg og enten slår seg til ro med AtlasVPN eller heller leter etter en annen VPN Hulu som bedre passer dine behov.

Gå til AtlasVN

AtlasVPN Anmeldelse


5. PrivateVPN

private vpn

PrivateVPN har nylig blitt totalrenovert og har gått fra å være en middelmådig VPN til å bli blant de beste VPN Hulu til å avblokkere geobegrenset innhold.

Grunnen til det er at PrivateVON har en unik kombinasjon av et intuitivt grensesnitt og brukere for forskjellige aktiviteter som er laget på forhånd, inkludert avblokkering av populære strømmetjenester som Hulu Norge. Den er dessuten enkel å bruke, og selv førstegangsbrukere av en VPN Hulu vil enkelt få tilgang til Hulu ettersom innstillingene er forhåndsinnstilt og lette å forstå. PrivateVPN er på mange måter den best Hulu VPN.

Du kan knytte deg til en av deres 100 servere i 56 land for å få tilgang til dine favorittnettsteder.. Hvis du enda ikke har latt deg overbevise kan vi også friste med at PrivateVPN opererer med åpent kjøp i 30 dager. Du kan med andre ord teste Hulu VPN i 30 dager risikofritt, og få pengene dine tilbake dersom du ikke synes dette er den best Hulu VPN.

Gå til PrivateVPN

PrivateVPN Anmeldelse

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no