Beste PlayStation VPN til 2024

Uansett om du er ny til Playstation VPN eller allerede har VPN-beskyttelse på de fleste enhetene hjemme; Det er på tide å diskutere hvordan også konsollene i husholdningen kan sikres.

Ikke mange oppfatter at også deres Playstation kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Det har kanskje noe å gjøre med gamle vaner. Konsoller har tross alt ikke vært på nett så altfor lenge.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Per i dag er imidlertid Playstation koblet opp mot internett og dermed utsatt for mange av de samme sikkerhetstruslene på lik linje med PC, mac og mobile enheter

Heldigvis er ikke VPN ps4 noe du trenger å kjøpe separat. Du kan faktisk dekke konsoll med samme VPN du bruker for andre enheter. Hvordan gjør du dette? Dét er tema for denne artikkelen. Så uten videre om og men, la oss hoppe i det.

De beste VPN Playstation 4

Det første skrittet er å velge en tilbyder. Jeg er selv en ivrig gamer, så jeg vet hvor viktig en smidig og problemfri spilleopplevelse er. Derfor har jeg testet og plukket ut en håndfull VPN-tilbydere som garantert vil glede gamerhjerter.

Global Serverdekning

Hva enn du planlegger å gjøre med ditt playstation 4 vpn er det essensielt å ha tilgang til gode servere, spredd utover hele verden. Bare slik kan du garantere at konkurrerende trafikk forblir så lav som mulig, samtidig som du kan håndplukke alle regionale IP-adresser etter behov.

Nettverkshastighet

Det går rykter om at Playstation VPN senker tilkoblingshastigheter og forårsaker «lag». Dét trenger ikke å være tilfelle. Et VPN bør ikke ha merkbar innflytelse på hastigheten. De beste VPN ps4 kan faktisk sørge for økte hastigheter med dedikerte gaming-servere.

Privatliv 

Ikke alle Playstation VPN kan garantere privatlivets fred. I flere av våre tester har det blitt vist at mange PS4 VPN lekker brukerinformasjon eller har andre alvorlige sikkerhetsshull. De har servere i land der tredjeparter lovlig kan snoke i brukerdata.

For  å havne på listen over topp playstation VPN må VPN-serverne være lokalisert utenfor 14-eyes alliansens jurisdiksjon. ExpressVPN for eksempel, har serverne sine på de britiske jomfruøyene, hvor ingen kan kreve innsyn.

Pris

På lista har jeg plassert de Ps4 VPN som tilbyr en god balanse mellom pris og kvalitet.

Kundestøtte

Er det noe som virkelig skiller klinten fra hveten når det gjelder PS4 VPN er det kvaliteten på kundestøtte. I disse dager utvikler trusselbildet seg hurtig, derfor er det viktig å kunne kommunisere med utviklerne, få assistanse og levere kritikk og feedback når det trengs. For å lande en god plassering på lista er kompetent kundestøtte 24/7 og rask responstid et absolutt «must».

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Kan jeg bruke gratis VPN PS4?

Uansett hva utviklerne av gratis programvare selv hevder, er det viktig å forbli skeptisk til gratis VPN. Et VPN Playstation skal først og fremst fungere som første skanse mot trusler på internett, og beskytte brukernes anonymitet. Gratis programvare har ikke ressursene til å opprettholde strenge sikkerhetsstandarder.

Spillkonsoller playstation VPN

Infrastruktur som servere og ansatte må finansieres på en eller annen måte.
Det er en åpen hemmelighet at gratis-VPN finansieres ved hjelp av brukerlogging, reklame og salg av info til tredjeparter. Ofte kan de også fungere som vektorer for skadelig programvare.

Det er ingen grunn til å akseptere slike unødvendige risikoer når ExpressVPN er tilgjengelig gratis i en prøveperiode på 30 dager. Du får tilgang til alle funksjonene i programvaren under prøveperioden, og kan se med egne øyne hvorfor ExpressVPN som playstation VPN er så populært.

Hvordan sette opp PS4 VPN

Kanskje du har bestemt deg for å prøve VPN Ps4 på din Playstation? Men hvordan gjøres det?

Det er uheldigvis en litt mer intrikat prosess enn vanlig. På PC, mac eller mobiltelefon er det bare å laste ned programvaren, lage en konto og surfe i vei med VPN.

Spillutvalg for PS4 VPN

Du kan dele VPN Playstation på PC eller mac for å beskytte konsollen.

På konsoll finnes det ingen tilsvarende programvare som kan installeres direkte, så VPN Playstation må settes opp på ruteren, eller deles på en ekstern enhet. Den enklere måten er å bruke din PC eller Mac til å dele VPN-dekning til andre enheter i husholdningen. Vil du prøve installere VPN direkte på ruteren finner du en guide her.

Hvordan sette opp PS4 VPN på PC

PC

   1. Last ned og installer VPN-programvare som vanlig på din PC
   2. Plugg en Ethernet-kabel mellom din PC og din PS4-konsoll.
   3. Gå inn på «Kontrollpanel» fra Windows-menyen
   4. Klikk på «Nettverk og Internett»
   5. Gå inn på «Nettverks- og delingssenter»
   6. På venstre side bør du nå se «Endre innstillinger for nettverkskort». Klikk deg inn.
   7. Høyreklikk på ikonet med navnet på ditt Ps4 VPN, og gå inn på «Egenskaper»
   8. Gå inn på fanen kalt «Deling» og sjekk av «Tillat andre nettverksbrukere å koble seg til…»
   9. Under «Hjemmenettverkstilkobling» klikk  «Velg en privat nettverkstilkobling» fra nedtrekksmenyen

PS4

   1. Gå inn på din PS4 -> Settings -> Network Settings -> Set up internet connection -> Use LAN cable. Velg «Easy» tilkoblingsmetode.
   2. Hvis du får opp melding om Proxy Server, velg å ikke bruke det.
   3. Du bør nå ha Ps4 VPN dekning på din Playstation. God fornøyelse!

Fordeler med VPN Playstation

Det er mye snakk om VPN for tiden, men hva er det spesifikt som gjør VPN PS4 så verdifullt? Hvorfor er det så viktig å installere PS4 VPN?

Økt anonymitet

For de fleste av oss er nettsurfing blitt en instinktiv handling. Verdensveven er noe som omgir oss i nesten  hvert eneste våkne øyeblikk, og det er tett integrert med alle aspekter av livene våre. Hvor mange tanker ofrer vi egentlig til infrastrukturen bak det hele? Hva slags informasjon deler vi på nettet, og hvem kan se det?

Som det har vist seg flere ganger, er mye av dataene vi kommuniserer via internett fritt vilt, og store internasjonale selskaper prøver å cashe inn på kjøp og salg av personlige data. Det som verre er; Svindlere og hackere kan bruke sensitiv informasjon til å robbe deg på høylys dag. Jeg sier ikke dette for å spre irrasjonell frykt. Det er et faktum at nettet må navigeres med omhu.

Her kommer VPN ps4 inn i bildet. Ved å rerute kommunikasjonen mellom klient og målserver via en ekstern server, forblir du anonym på internett. Ingen kan se den opprinnelige IP-adressen til data du sender ut – ikke en gang din egen nett-tilbyder.

Enkrypsjon av sensitive data

Om ikke forvrenging av IP-adresse er nok, utfører et VPN ps4 også enkrypsjon av utgående data. La oss si du kommuniserer via et offentlig nettverk, og foretar en netthandel. Uten VPN kan tredjeparter potensielt fange opp dine kredittkortdata og bruke denne informasjonen enkelt. Med et VPN ps4 som ExpressVPN installert vil frekke tyver ikke kunne avlese dataene dine.

Playstation VPN strømmebibliotek

Få tilgang til titler tidlig, og utforsk et ubegrenset strømmebibliotek med VPN Playstation

Omgå sensur og geoblokkeringer med Playstation VPN

Et VPN Playstation lar deg se hva du vil, når du vil. Av ulike grunner kan det hende at serier, filmer, eller TV-programmer ikke er tilgjengelige på din Playstation fordi lokale tilbydere ikke besitter de riktige lisensene.

Du vil aldri trenge å bekymre deg for dette igjen med beste Playstation VPN. Få tilgang til amerikansk Netflix, nyt gratis strømming på Peacock, eller følg med på norsk TV-innhold mens du sipper Pina Colada på en tropisk strand. Du vil aldri føle deg begrenset eller sensurert på nettet igjen!

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Konklusjon VPN Playstation

For å runde av denne artikkelen om playstation VPN kan jeg minne om at et ps4 VPN også beskytter andre. Hvis du forhindrer dine egne enheter fra å bli kompromittert, minsker du sjansen for at andre blir ofre.

Konsoller kan utgjøre svake ledd i den allmenne datasikkerheten nettopp fordi så mange glemmer å beskytte dem. Glem derfor ikke å inkludere din Playstation i VPN-nettverket. Det koster tross alt ingenting ekstra, så du har ingenting å tape.

Et Playstation VPN kan faktisk løfte spillegleden opp på et nytt nivå. Det er ingen grunn til å vente, når du enkelt kan bruke VPN Playstation idag!

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no