Hva er den beste VPN for Amazon Prime 2024

Det er mange VPN-er der ute som du kan bruke til å se Amazon Prime i utlandet. Men hva er den beste servicen? Hvilken fungerer egentlig? Og hva annet bør du vurdere å velge VPN Amazon Prime? Vi vil vise deg i denne artikkelen.

Prøv nå
Fjern blokkeringen av Amazon Prime ombord med ExpressVPN - 49% RABATT

ExpressVPN lar deg se Amazon Prime hvor som helst. Ta tak i avtalen nå med 30 dagers pengene-tilbake-garanti og 12 måneder + 3 måneder gratis!

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

Den beste VPN Amazon Prime

Ved å bruke riktig VPN Amazon Prime Video kan du streame mange flere filmer og programmer som ikke er tilgjengelige i din region. For å finne den beste Amazon VPN, måtte vi testa mange leverandører.

Der var mange forskjellige ting vi så etter, og vi fant den beste til slutt. Nedenfor vil du få en liste over de beste VPN Prime video.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Hvordan fant vi den beste Prime Video VPN?

Som vi nevnte ovenfor utførte vi mange tester og så etter spesielle ting for å kunne kåre den beste VPN for Amazon Prime. Nedenfor skal vi forklare litt hva vi så etter.

amazon prime vpn

Global serverdekning

Husk at en VPN fungerer ved å lage en kryptert datatunnel mellom brukeren og leverandørens server. Selv om vi tenker på VPN som en «server», er realiteten at enhver Amazon Prime VPN må ha mange servere for å håndtere all denne trafikken, og for å la mange brukere koble seg til.

Bedre VPN tjenester vil angi hvor mange servere de har. For eksempel sier ExpressVPN at den har litt over 5500 servere. Et større antall servere betyr at brukeren bør få mer båndbredde og dermed raskere hastigheter når de er koblet til Prime Video VPN.

Fart

Vi starter med de viktigste aspektene som skiller de flotte VPN for Amazon Prime fra de middelmådige. Hastighet er en av disse. Ingen liker en treg tilkobling – selvfølgelig er det flere eksterne variabler som gir stabil og rask tilgang. Når det gjelder selve VPNen, bør du se etter en som tilbyr alternativer.

Ulike konfigurasjoner for forskjellige formål sikrer at du alltid har allsidig hastighet på din side, enten du skal bruke VPN for Amazon Prime til strømming, peer-to-peer-aktiviteter eller annet.

Personvern og sikkerhet

Selv om det er viktig, bør lynrask tilkobling ikke være den eneste prioriteringen på listen din. Tross alt er en av hjørnesteinene til en Amazon Prime VPN en trygg tilkobling med minimal risiko, eller slik burde det være.

Vær definitivt på utkikk etter funksjoner som bidrar til din garanterte sikkerhet – ingen-logger og anonymitetspolicyer med beskyttelsesmekanismer som IP-skjuling og drepebrytere sikrer en problemfri VPN for Amazon Prime opplevelse.

vpn for amazon prime

Kundeservice

Kvalitetene til en VPN Amazon Prime tjeneste slutter ikke med mulighetene den gir deg – å vite at alle spørsmål du har vil bli besvart, er like viktig, spesielt hvis du ikke er godt kjent med dette feltet. Det er vanskelig å finne hjelpsom og lett tilgjengelig kundeservice, men du bør se etter den uansett.

En uttømmende FAQ-seksjon og dedikerte ekspertrepresentanter er tegnene på en Amazon Prime VPN leverandør som ikke bare tilbyr fantastiske produkter, men som også setter pris på kundene sine.

Pris

Sist, men ikke minst, bør kostnadene for Amazon Prime VPN din være en viktig faktor i avgjørelsen din, spesielt hvis du diskuterer om du skal bruke en gratis tjeneste eller ikke.

Vi kommer til å spille djevelens advokat her, om ikke annet for å få frem poenget vårt så tydelig som mulig – den eneste fordelen med en gratis Prime Video VPN er at du ikke betaler penger for det. Som det sies, men ingenting er gratis i denne verden. Det du sparer i lommeboken betaler du ellers, spesielt når det kommer til en VPN.

Prøv ExpressVPN gratis

ExpressVPN har blitt markedsleder, alt takket være sikkerheten, hastigheten og påliteligheten. Men du lurer kanskje på «hvordan vet jeg om det er riktig Prime Video VPN for meg?» Den beste måten å sikre det på er å få ExpressVPN gratis prøveversjon. Selv om ExpressVPN ikke tilbyr en helt gratis prøveversjon. tilbyr den likevel en 30-dagers, ingen spørsmål-tilbake-garanti. Det kan hjelpe deg med å teste ExpressVPN og se selv om det oppfyller kravene dine, alt uten risiko.

Pass deg for gratis VPN

Hvis det å se annonser ikke er nok et rødt flagg for deg, vil du kanskje være bekymret over det faktum at noen tilbydere selger båndbredden til sine gratisbrukere. I hovedsak lar de den betalende kunden bruke prosessorkraften din.

Hvis du er som folk flest, vil du at en VPN skal kunne beskytte deg mot hackere, men flertallet av gratis VPN-er vil bare sette deg i en større risiko, og gjøre det motsatte av dette.

CSIRO-studien fant at 38 % av gratis Prime Video VPN-er inneholdt skadelig programvare. Mens betalte versjoner også er mottakelige, er sjansene for at det skjer mye mindre.

prime video vpn

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Fordeler med en VPN

Fordelene med å bruke en Amazon Prime VPN er enorme.

  • En av de viktigste er det faktum at bedrifter effektivt kan sikre nettverket sitt. Uten din viten kan en applikasjon eller nettside holde oversikt over aktiviteten din på nettet. Uten en VPN Amazon Prime kan du oppleve en tilstrømning av popup-annonser som kan forstyrre nettleseropplevelsen din og være en generell plage.
  • Med en VPN Amazon Prime kan du få en annen IP-adresse (Internet Protocol). IP-adresser indikerer hvor enheten befinner seg når den surfer på internett, streamer innhold eller deltar i annen nettaktivitet. Noen nettsteder og tjenester tillater ikke brukere fra enkelte land å få tilgang til noe eller alt av det de har å tilby. Dette er vanlig med strømmetjenester som henvender seg til bestemte steder.
  • Du kan bruke et VPN med andre strømmetjenester (som Netflix og BBC ) for å få adgang til et utvidet bibliotek.
  • Du kan se idrettsarrangementer som ikke vises i Norge på britiske, franske og italienske TV-kanaler.

Hvordan sette opp Amazon Prime VPN

  1. Abonner på ExpressVPN på bestillingssiden.
  2. Last ned og installer appen på telefonen din.
  3. Koble til en av våre ultrasikre serverplasseringer.
  4. Prøv å spille av din Amazon Video (her), dersom noe ikke fungerer, prøv å slette cache og cookies, og oppdater nettleseren.

FAQ

Hvordan se Amazon Prime US i Norge? 

For å se Amazon Prime US i Norge, er alt du trenger ExpressVPN. Deretter kan du koble deg opp mot en US server.

Hvordan se Amazon Prime Norge i utlandet? 

Det er akkurat samme konseptet som ovenfor, bare at du kobler deg til en Norsk server.

Konklusjon

Nå har vi gått igjennom hva er den beste VPN for Amazon Prime. Vi har også forklart hva man bør se etter når man skal velge en VPN å bruke. Vi håper at denne artikkelen var nyttig for deg og at du kan streame Amazon Prime Video.

Som mange andre, mener jeg også at internasjonale selskaper tar seg for store friheter når det gjelder hva betalende kunder får lov til og ikke.

Amazon Prime Video tilbyr adgang til et enormt videobibliotek med tusenvis av filmer og TV-serier. Hvorfor skulle noe så simpelt som fysisk plassering hindre deg i å bruke en tjeneste du tross alt har betalt for?  prime video vpn er et «must-have» for alle brukere av Prime.

Jeg håper denne guiden har hjulpet deg til å se vpn amazon prime, uten grenser. Følg med videre for andre guider. Ta vare til neste gang og sjekk ut ExpressVPN her.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no