Hvordan se Amerikansk Amazon Prime Video

Vil du se amerikansk Amazon Prime? Vil du se Amazon Prime i Norge? Du finner en guide her, inkludert en nøyaktig prosess til hvordan du får Amazon Prime video Norge.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Introduksjon: Amazon Prime Video Norge

Tro det eller ei, Amazon Prime er den mest populære strømmetjenesten i vesten, ved siden av Netflix og Hulu. Her på bjerget er Amazon Prime sikkert mindre kjent. Det er fordi det kan være utfordrende å se amazon prime i Norge. Faktisk får man offisielt ikke tilgang til Amazon Prime utenfor USA på grunn av lisensbegrensinger. Amazon Prime-medlemmer får tilgang til det begrensede «Watch While Abroad»-tilbudet. Dette tilbudet omfatter imidlertid bare Amazon-originaler, og er langt ifra tilfredstillende.

amazon prime video us vpn

Amazon Prime Video US VPN

Hvis du har lest artikler på denne bloggen før, så vet du at digitale geoblokkeringer ikke er et hinder vi simpelthen aksepterer. Det finnes programvare der ute som lar deg se hva du vil, uansett hvor du befinner deg i verden. Det kalles VPN (Virtuelt Privat Nettverk) og er uunværlig i vår digitale tidsalder.

Et VPN er uvurderlig for å se Amazon Prime i Norge. De strenge Amazon Prime Video Norge-reglene kan omgås ved å rute nett-trafikken gjennom en utenlandsk IP-adresse. Dermed kan du se Amazon Prime i Norge, uansett om du sipper Tequila på en strand i Mexico!

Les videre for å få et innblikk i hvordan du kan se Amazon Prime video Norge ved hjelp av VPN.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvordan få tilgang: Amazon Prime Video US VPN

  1. Første skritt er å laste ned en Prime-kompatibel VPN. Det er ikke alle som tilbyr dette, så jeg anbefaler å dobbeltsjekke om ditt VPN er en Amazon Prime Video VPN. Min første anbefaling er ExpressVPN. Dette er et av de mest solide valg for å se amerikansk Amazon Prime.
  2. Installer din  Amazon Prime Video US VPN på din datamaskin. Sørg for at programvaren er kompatibel med ditt operativsystem. (Windows, iOS, Android)
  3. Sørg for at du har adgang til å se amerikansk Amazon Prime via et abonnement. Et VPN lar deg se amerikansk Amazon Prime i utlandet, men ikke gratis. Amazon Prime Video pris er cirka $13,- i måneden (dette kan raskt endre seg).
  4. Koble deg opp til en US-Amerikansk server for å låne en amerikansk IP-adresse, og dermed fjerne geoblokkeringen. Her er det viktig at din VPN-tilbyder har et bredt utvalg av servere, slik at du kan velge og vrake til du finner en som fungerer, og som har en akseptabel hastighet. ExpressVPN er et utmerket valg på dette området med sine 3000+ servere. Se Amazon Prime i norge eller uansett hvor du er i utlandet.
  5. Det bør nå være duket for Amazon Prime Video norge og utland. Prøv å spille av din Amazon Video Norge, dersom noe ikke fungerer, prøv å slette cache og cookies, og oppdater nettleseren.

De Beste VPN for å se Amerikansk Amazon Prime

Nå kjenner du til «hemmeligheten» om hvordan du kan få se Amazon Prime i norge og utlandet. Så her får du en liste over hvilke VPN program jeg anbefaler for den beste opplevelsen. Jeg har testet ut omtrent hver eneste VPN-tjeneste, og snekret sammen en toppliste. Ta en titt på tilbudene under.

Når jeg rangerte Amazon Prime Video US VPN bedømte jeg dem etter fem hovedkategorier:

  1. Tilbyr det relevante Amazon Prime Video US VPN pålitelig tilgang til amerikansk Amazon Prime Video innhold?
  2. Sørger det for tilgang til Amazon Prime norge? Det vil si, kan det brukes pålitelig på norsk jord?
  3. Nedlastingshastighet. Hvor raskt får man lastet ned ting mens VPN-et bruker datamaskinens ressurser? Jeg har testet flere produkter for å sjekke hvilke VPN som lar deg se amazon prime i norge med høyest hastighet.
  4. Sikkerhet og privatliv. Lever VPN-et opp til høye standarder hva gjelder sikkerhet og garanti av privatlivets fred?
  5. Kompatibilitet. Kan man bruke VPN-et på flere typer enheter? Hvis ikke, er VPN-et det beste du kan få på det «innfødte» operativsystemet? Hvor mange enheter kan VPN-et brukes på samtidig? Jo flere, jo bedre.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hva med gratis VPN?

I de fleste tilfeller er gratis VPN en utvannet versjon av betalversjonen. Når det gjelder Amazon Prime Video norge og tilgang, så sier jeg det bare rett ut: Du vil ikke få se amerikansk Amazon Prime med gratis VPN. Den enkle grunne er at Amazon er et stort, internasjonalt selskap som hele tiden prøver å stenge ned servere som lar brukere strømme innhold internasjonalt.

Dersom Amazon Prime Video Norge-tjenesten merker at du strømmer via en server assosiert med en VPN-tjeneste, kan det hende du blir blokkert fra å bruke Amazon Prime.

Det er ytterst viktig at VPN-utviklerne har nok ressurser og mannskap for å sørge for pålitelig tilgang til trygge servere. Et gratis-VPN har rett og slett ikke nok ressurser til å vinne mot store konserner som har en høne å plukke med dem.

Utenom dette store problemet, kan det å bruke gratis-VPN faktisk være en bjørnetjeneste.  Jeg nevnte i min artikkel om Hong Kong VPN for eksempel at Kina står bak mange gratis-VPN tjenester, og spionerer på brukerne. Andre Gratis-VPN bombarderer deg med reklame, logger brukerdata, og selger sensitiv info til utenforstående tredjeparter.

Hvorfor ta unødvendig risiko? Du kan prøve ExpressVPN i 30 dager og få pengene tilbake hvis produktet ikke tilfredstiller dine behov.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hva annet kan et VPN gjøre for meg?

se Amazon Prime Video

Amazon Prime Video US VPN

VPN et mektig verktøy for å omgå sensur og geoblokkeringer. Du kan bruke et VPN med andre strømmetjenester (som Netflix) for å få adgang til et utvidet bibliotek. Eller du kan se idrettsarrangementer som ikke vises i Norge på britiske, franske og italienske TV-kanaler.

Et VPN er også et virtuelt skjold mot alle mulige slags trusler på nettet. ExpressVPN, som jeg har anbefalt flere ganger, enkrypterer forbindelsen din med en AES-256 enkryptering, samme type som banker, internasjonale selskaper, sikkerhetseksperter, og militære aktører bruker. Det vil si at ingen kan se, eller spore hva du foretar deg på nettet.

Konklusjon – Se Amerikansk Amazon Prime

Som mange andre, mener jeg også at internasjonale selskaper tar seg for store friheter når det gjelder hva betalende kunder får lov til og ikke.

Amazon Prime Video tilbyr adgang til et enormt videobibliotek med tusenvis av filmer og TV-serier. Hvorfor skulle noe så simpelt som fysisk plassering hindre deg i å bruke en tjeneste du tross alt har betalt for?  Amazon Prime Video US VPN er et «must-have» for alle brukere av Prime.

Jeg håper denne guiden har hjulpet deg til å se amerikansk amazon prime, uten grenser. Følg med videre for andre guider. Ta vare til neste gang.

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no