Se Netflix i utlandet 2024

Vil du se Norsk Netflix i utlandet?  Da har du kommet til rett plass. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan du kan få tilgang til et større Netflix-bibliotek, samt fortsette å se Netflix Norge i utlandet uhindret av lokale begrensninger.

Prøv ExpressVPN! nå
Ved bruk av ExpressVPN kan du se alt, overalt

Har du noen gang hatt lyst til å se Norske serier i utlandet? Prøv ExpressVPN med spesialrabatt for deg!

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Hvordan få tilgang Netflix Norge

Det er i prinsippet svært enkelt: Når du logger deg inn på din Netflix Norge er det en algoritme som kjører i bakgrunnen. Denne sjekker lokasjonen til IP-adressen din og redigerer tilgjengelig innhold basert på lisensieringer og lokale begrensninger.

netflix norge

Endrer du IP-adresse med et VPN, kan du «lure» algoritmen til å tro at du fortsatt sitter hjemme i Norge. Det gjør det mulig å fortsatt se Netflix Norge i Spania eller andre land. Du spør sikkert, kan jeg bruke Netflix i utlandet og kan man se Netflix i utlandet? Ja, du kan også se Netflix i Thailand og se Netflix i Spania! Selv om dette høres helt utrolig og vanskelig ut, er det virkelig ikke det. Alt du trenger er å bestemme deg for en VPN leverandør og dretter koble deg opp mot en IP adresse som kan være hvor som helst i verden.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Hvordan du kan sette opp en VPN-forbindelse for Netflix utlandet

1. Det første du trenger for å se utenlandsk er en VPN-programvare. Du kan laste ned et VPN direkte fra tilbyderens nettside, uten ekstra kostnad. Installasjon gjøres på vanlig måte, og det er som oftest et eget installasjonsprogram som guider deg gjennom hele prosessen. Deretter vil du bli bedt om å sette opp en brukerkonto, og velge ditt foretrukne abonnement.

2. Når programvaren er installert på datamaskinen din, åpner du det akkurat som et vanlig program. For å begynne å nyte godene et VPN har å tilby, må du velge en server. I denne guiden til Netflix utlandet vil vi koble oss til en server lokalisert i USA. Serverutvalget er som regel det mest prominente utvalget i brukergrensesnittet. Du kobler deg til en gitt server ved å klikke på servernavnet og vente på bekreftelse. Det er fordelaktig å ha et så stort serverutvalg som mulig, slik at du garantert kan finne noe som lar deg få en relevant IP-adresse. Derfor anbefaler vi ExpressVPN

3. Du vil selvfølgelig trenge Norsk Netflix  for å se utenlandsk med et VPN. Har du ikke satt opp Netflix-konto allerede vil du ikke være i stand til å nyte netflix utlandet.

4. Så snart du har satt opp VPN, valgt server, og laget en konto hos Netflix, er det på tide å teste oppsettet. Logg deg inn på Netflix, koble deg til en utenlandsk VPN-server, og spill av ditt Netflix Norge-innhold. 

5. Dersom du får en feilmelding, prøv ulike servere. Det kan hende Norsk Netflix har fått stengt ned servere, eller at VPN-et har tekniske problemer. Vedvarer problemene kan du kontakte VPN-ets kundeservice.

De beste VPN for å se Netflix Norge i utlandet

Det kan være utfordrende å velge en tilbyder i et marked med flere titalls VPN. Bekymre deg ikke! Vi har gjort unna alt slitet for deg. Vi har testet alle de største VPN på markedet og håndplukket de produktene vi mener gir mest valuta for pengene. Vi har testet dem alle på flere kriterier som hastighet, sikkerhet og kundeservice. Vi har samlet de beste VPN for å se utenlandsk Netflix med Netflix Norge i listen under.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Kan jeg se Netflix i utlandet med gratis VPN?

Det finnes en rekke gratis VPN-tjenester der ute. Hvorfor punge ut hardt opptjente gryn når man kan få et VPN for en slikk og ingenting?

Vi er ikke her for å fortelle deg at alle gratis VPN-tjenester er ren og skjær svindel. Det finnes aktører som tilbyr VPN-tjenester gratis av etiske eller humanitære grunner. Slike VPN er imidlertid ikke designet for at forbrukere skal kunne se Netflix utlandet så mye de har lyst til. De er designet for at for eksempel journalister i undertrykkende regimer skal ha en måte å kommunisere vekk fra myndighetenes overvåkende øyne.

netflix utlandet

Du bør derfor være ekstremt skeptisk til gratis VPN-tjenester som lover gull og grønne skoger når det kommer til avblokkering av Norsk Netflix-innhold. Tjenester for å se utenlandsk Netflix i Norsk Netflix via eksterne IP-adresser er dyre og vanskelige å opprettholde.

 De er også svært ettertraktede. Eksisterende serverkapasitet for Netflix utlandet vil være konstant overbelastet, og du vil plages av databegrensninger.

Sett bort ifra dette er det også reelle trusler mot ditt privatliv. En gratis VPN for se netflix i utlandet har ingen forpliktelser overfor kundene sine. Det vil si at de kan dele dine brukerlogger og aktivitetsmønstre med utenforstående tredjeparter.

Hvorfor ta unødvendige risikoer, når du kan prøve ExpressVPN gratis i 30 dager?

Er det andre fordeler med VPN Netflix utlandet og Netflix Norge?

Et VPN er ikke bare et formidabelt verktøy for å se se Netflix i utlandet. Det er også en av de billigste, og beste sikkerhetsløsningene for alle som ønsker å bevare privatlivets fred på internett. I disse dager er det gull verdt å skjule så mye informasjon som mulig fra spionerende øyne.

Det er ikke uten grunn at alle høyprofilerte firmaer krever at deres ansatte bruker VPN på jobb for å redusere sjansen for sikkerhetslekkasjer. Det er flere grunner til at et VPN Netflix for se netflix i utlandet offline utlandet er en ypperlig programvare men vi nøyer oss med en kort forklaring.

norsk netflix

Grunnen til at du kan bruke en VPN til å se Norsk Netflix i utenlandet er at idet du kobler deg til en  server blir du også gitt en IP-adresse til den lokasjonene du valgte. Dette gjør at du kan kikke på Netflix rundt om i verden, men mulighetene stopper ikke der! Du kan også få adgang til lokale TV kanaler i alle verdens land inkludert Amerikanske Netflix, samt utvide strømmebiblioteket for andre tjenester som Hulu eller BBC iPlayer. Du kan også omgå andre typer lokale geobegrensninger som for eksempel nasjonale brannmurer. Dette kan la deg kommunisere normalt via Skype eller Facebook i land hvor dette ellers er begrenset.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Konklusjon se Netflix utlandet med Norsk Netflix med VPN

Ved å ha lest denne artikkelen har du forhåpentligvis lært verdien av å ha et VPN. Det kan være utfordrende å se Netflix i utlandet. Store selskaper prøver hele tiden å geobegrense innhold og selge lisenser stykkvis for å øke profittmarginene sine.

De prøver også å stenge ned VPN-servere så snart de oppdages.

Slik fremferd er vi sterkt imot her på personvernpanettet. Derfor håper vi at denne artikkelen har overbevist deg om at VPN Netflix utlandet er en nødvendig del av online-hverdagen i det 21. århundre.

Med VPN kan du kjempe mot sensur, samtidig som du kan se Netflix serier i utlandet. Hva venter du på?

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no