Se amerikansk Netflix lokalt og i utlandet

black friday og cyber monday 2021

Vil du se amerikansk Netflix?  Da er du kommer til rett plass. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan du kan få tilgang til et større Netflix-bibliotek, samt fortsette å se Netflix i utlandet uhindret av lokale begrensninger.

Alle disse funksjonene, med mer, får du tilgang til så snart du installerer et VPN på enheten din. 

Hvordan fungerer det?

Det er i prinsippet svært enkelt: Når du logger deg inn på din Netflix er det en algoritme som kjører i bakgrunnen. Denne sjekker lokasjonen til IP-adressen din og redigerer tilgjengelig innhold basert på lisensieringer og lokale begrensninger.

Endrer du IP-adresse med et VPN, kan du «lure» algoritmen til å tro at du fortsatt sitter hjemme i Norge. Det gjør det mulig å fortsatt se Netflix i Spania eller andre land.

Finn ut hvordan du kan sette opp en VPN-forbindelse for Netflix utlandet nedenfor.

se amerikansk netflix

Hvordan få tilgang Netflix utlandet

  1. Det første du trenger for å se amerikansk Netflix er en VPN-programvare. Du kan laste ned et VPN direkte fra tilbyderens nettside, uten ekstra kostnad. Installasjon gjøres på vanlig måte, og det er som oftest et eget installasjonsprogram som guider deg gjennom hele prosessen. Deretter vil du bli bedt om å sette opp en brukerkonto, og velge ditt foretrukne abonnement.
  2. Når programvaren er installert på datamaskinen din, åpner du det akkurat som et vanlig program. For å begynne å nyte godene et VPN har å tilby, må du velge en server. I denne guiden til Netflix utlandet vil vi koble oss til en server lokalisert i USA. Serverutvalget er som regel det mest prominente utvalget i brukergrensesnittet. Du kobler deg til en gitt server ved å klikke på servernavnet og vente på bekreftelse. Det er fordelaktig å ha et så stort serverutvalg som mulig, slik at du garantert kan finne noe som lar deg få en relevant IP-adresse. Derfor anbefaler vi ExpressVPN med tilgang til over 3000 servere!
  3. Du vil selvfølgelig trenge et Netflix abonnement norge for å se amerikansk netflix med et VPN. Har du ikke satt opp Netflix-konto allerede vil du ikke være i stand til å nyte netflix i utlandet.
  4. Så snart du har satt opp VPN, valgt server, og laget en konto hos Netflix, er det på tide å teste oppsettet. Logg deg inn på Netflix, koble deg til en amerikansk VPN-server, og spill av ditt Netflix-innhold. 
  5. Dersom du får en feilmelding, prøv ulike servere. Det kan hende Netflix har fått stengt ned servere, eller at VPN-et har tekniske problemer. Vedvarer problemene kan du kontakte VPN-ets kundeservice.

De beste VPN for å se Netflix i utlandet

Det kan være utfordrende å velge en tilbyder i et marked med flere titalls VPN. Bekymre deg ikke! Vi har gjort unna alt slitet for deg. Vi har testet alle de største VPN på markedet og håndplukket de produktene vi mener gir mest valuta for pengene. Vi har testet dem alle på flere kriterier som hastighet, sikkerhet og kundeservice. Vi har samlet de beste VPN for å se amerikansk Netflix i listen under.

Kan jeg se Netflix i utlandet med gratis VPN?

Det finnes en rekke gratis VPN-tjenester der ute. Hvorfor punge ut hardt opptjente gryn når man kan få et VPN for en slikk og ingenting?

Vi er ikke her for å fortelle deg at alle gratis VPN-tjenester er ren og skjær svindel. Det finnes aktører som tilbyr VPN-tjenester gratis av etiske eller humanitære grunner. Slike VPN er imidlertid ikke designet for at forbrukere skal kunne se Netflix utlandet så mye de lyster. De er designet for at for eksempel journalister i undertrykkende regimer skal ha en måte å kommunisere vekk fra myndighetenes overvåkende øyne.

Du bør derfor være ekstremt skeptisk til gratis VPN-tjenester som lover gull og grønne skoger når det kommer til avblokkering av Netflix-innhold. Tjenester for å se amerikansk Netflix via eksterne IP-adresser er dyre og vanskelige å opprettholde.

 De er også svært ettertraktede. Eksisterende serverkapasitet for Netflix utlandet vil være konstant overbelastet, og du vil plages av databegrensninger.

Sett bort ifra dette er det også reelle trusler mot ditt privatliv. En gratis VPN for Netflix utlandet har ingen forpliktelser overfor kundene sine. Det vil si at de kan dele dine brukerlogger og aktivitetsmønstre med utenforstående tredjeparter.

Hvorfor ta unødvendige risikoer, når du kan prøve ExpressVPN gratis i 30 dager?

Gå til ExpressVPN

Er det andre fordeler med VPN Netflix utlandet?

se amerikansk netflix

Et VPN er ikke bare et formidabelt verktøy for å se se Netflix i utlandet. Det er også en av de billigste, og beste sikkerhetsløsningene for alle som ønsker å bevare privatlivets fred på internett. I disse dager er det gull verdt å skjule så mye informasjon som mulig fra spionerende øyne.

Det er ikke uten grunn at alle høyprofilerte firmaer krever at deres ansatte bruker VPN på jobb for å redusere sjansen for sikkerhetslekkasjer. Det er flere grunner til at et VPN netflix offline utlandet er en ypperlig programvare men vi nøyer oss med en kort forklaring.

Enkrypsjon

En enkrypsjon kan best tenkes på som en digital nøkkel til alle data du sender over internett. Uten denne nøkkelen eller en annen måte å avkryptere datapakkene, fremstår selv data som snappes opp som ren kaudervelsk

Det er riktig: Et VPN du bruker til å for eksempel se Netflix i Thailand enkrypterer også alle data du sender og mottar. ExpressVPN sin 256-bit AES enkryptering er den sikreste enkrypsjonsløsningen på markedet per i dag. Dette sørger for at det er umulig å se hva du kommuniserer, eller hvem du kommuniserer med.

Skjult IP-adresse

Grunnen til at du kan bruke et VPN til å se amerikansk Netflix er at idet du kobler deg til en amerikansk server blir du også gitt en amerikansk IP-adresse. Dette gjør at du kan se Netflix i utlandet, men mulighetene stopper ikke der! Du kan også få adgang til lokale TV kanaler i alle verdens land, samt utvide strømmebiblioteket for andre tjenester som Hulu eller BBC iPlayer. Du kan også omgå andre typer lokale geobegrensninger som for eksempel nasjonale brannmurer. Dette kan la deg kommunisere normalt via Skype eller Facebook i land hvor dette ellers er begrenset.

Gå til ExpressVPN

FAQ

  • Hvordan se amerikansk netflix?

For å se se netflix i utlandet må du først skaffe deg et VPN. Så snart det er ordnet, kan du velge en utenlandsk server i brukergrensesnitter. Deretter er det bare å koble seg til Netflix og nyte et utvidet strømmebibliotek!

Konklusjon se amerikansk netflix med VPN

se amerikansk netflix

Ved å ha lest denne artikkelen har du forhåpentligvis lært verdien av å ha et VPN. Det kan være utfordrende å se Netflix i utlandet. Store selskaper prøver hele tiden å geobegrense innhold og selge lisenser stykkvis for å øke profittmarginene sine.

De prøver også å stenge ned VPN-servere så snart de oppdages.

Slik fremferd er vi sterkt imot her på personvernpanettet. Derfor håper vi at denne artikkelen har overbevist deg om at VPN Netflix utlandet er en nødvendig del av online-hverdagen i det 21. århundre.

Med VPN kan du kjempe mot sensur, samtidig som du kan se Netflix i utlandet. Hva venter du på?

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no