Beste disney+ vpn, hva er best i 2024?

Disney+ tok strømmemarkedet som en storm når det ble lansert. Denne strømmetjenesten fra Disney har fått usedvanlig mange brukere på veldig kort tid. Det eneste som kan sees på som en negativ ting, hvis man blir fristet av en film eller serie og erfarer at den ikke eksisterer på Disney+ i Norge. Heldigvis er det en lur måte å komme seg rundt dette. Man kan nemlig benytte seg av en Disney+ VPN. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hva som skal til for å være en bra Disney + VPN og hva som er den absolutt beste disney+ vpn.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN er den beste vpn for Disney+

Nyt Disney+ med ExpressVPN, den raskeste og sikreste VPN for brukere. Hvis du ikke liker den kan du få refundering innen 30 dager.

De beste Disney+ VPN

Når det kommer til Disney + VPN, som ved alle andre produkter og tjenester, så finner man aktører som gjør det de kan for å lage så bra produktopplevelser som mulig og aktører som ikke gjør det.

For at du skal forsikre deg om at du slipper en veldig kjip opplevelse med din neste Disney + VPN, anbefaler vi at du velger en av våre anbefalte leverandører. På den måten kan du slappe helt av og være sikker på at du velger et bra produkt av topp kvalitet, til en billig penge.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

I VPN Disney Plus verden er det stor forskjell på bra og dårlige produkter. Alt etter hvilken Disney + VPN du går for vil opplevelsen være svært forskjellig, og helt på begge polene av spekteret. Med en bra Disney + VPN er det først og fremst enkelt å sette i gang og navigere seg rundt. Man vil også ha like rask eller nesten like rask internetthastighet som vanlig, samtidig som man får det for en billig penge. Bra Disney + VPN leverandører skal også tilby kundeservice i verdensklasse, noe som er svært viktig for alle digitale produkter. Hvis man derimot velger en dårlig Disney + VPN, vil man oppleve ekstremt tregt internett, dårlig eller ingen kundeservice, og gjerne priser som tilsvarer at man betaler for mye.

Hvordan velge den beste VPN for Disney+?

Når du skal velge den Disney + VPN du tror vil passe best for deg er det noen ting å tenke på. Først og fremst vil vi anbefale at du velger en av de VPN Disney Plus tjenester som vi har listet som blant de beste. På den måten vil du kunne være helt sikker på at du får et produkt av høy kvalitet.

I denne delen skal vi ta for oss noen ting du bør tenke på når du skal velge din neste Disney + VPN. De tingene du bør tenke på og som vi skal gå gjennom er global server rekkevidde, hastighet på internett, personvern, kundeservice og pris. Alle disse punktene er viktige, og det holder ikke for en bra aktør å kun tilby noen av disse, alle punktene må være på plass for at det skal kunne kalles en bra VPN Disney Plus.

Global server rekkevidde

At en VPN Disney Plus har global server rekkevidde er veldig viktig, spesielt når formålet er å være en Disney + VPN. Med global server rekkevidde menes at man kan koble seg opp til servere over hele verden, for å så kunne se innhold fra det bestemte stedet man ønsker å koble seg opp til, uten å oppleve såkalt geo restrictions. Det er på denne måten man kan se innhold fra andre land, som ikke er tilgjengelig i Norge. Ved å ha en VPN Disney Plus som tilbyr dette vil man kunne nyte de godene på andre strømmetjenester uten om Disney+ også, som for eksempel Netflix som har mye innhold i andre land som ikke er tilgjengelig her.

Hastighet på internett

Når man setter i gang og bruker en Disney+ VPN bør man kunne forvente at man ikke opplever merkbar forskjell på internetthastigheten. Disney+ VPN tjenester av dårlig kvalitet vil gi tregt internett, noe som kan ødelegge hele opplevelsen. På faktiske målinger av hastigheten, kan det være litt dårligere hastighet på selv de beste, men det bør ikke være noe merkbar forskjell for det blotte øye. Grunnen for at det vil være litt tregere på målingene er fordi man først må sende signaler til det landet man er koblet til, for å så sende til nettstedet, i dette tilfellet Disney+. Igjen er det viktig å presisere at selv om målingene kan være litt dårligere, bør det ikke utgjøre noe merkbar forskjell, og man bør kunne se på Disney+ som før, bare med mer innhold.

Personvern

Hele det opprinnelige poenget med VPN Disney Plus er faktisk personvern. Det er også på denne måten man kan se innhold uavhengig av hvor man befinner seg i verden.

vpn disney plus

Det er nemlig slik at måten Disney+ vet at man befinner seg i Norge, og dermed ikke kan se alt innholdet fra USA, er at de sporer IP-adressen og andre personlige opplysninger som ligger åpent på internettet. Disney+ er på ingen måte alene om å gjøre dette. Så og si alle nettsider man besøker gjør dette. De gjør nemlig hva de kan for å innhente så mye informasjon som mulig om alle som besøker nettstedet. Dette kan gjelde alt fra hvor man befinner seg, til alder, kjønn, yrke, om man har barn, personlig økonomi og mer. Det er faktisk skremmende hvor mye informasjon som ligger ute av alle som benytter seg av internett.

Ved å bruke en bra Disney+ VPN, vil man være beskyttet mot dette, og vil kunne surfe rundt på nettet uten at nettsteder er i stand til å innhente noe som helst personlig informasjon. Dermed kan heller ikke tjenester som Disney+ og Netflix vite at man befinner seg i Norge, og derfor kan de ikke blokkere innhold som ikke er tilgjengelig her.

Kundeservice

Det er fort gjort å overse hvor bra kundeservice som tilbys av Disney+ VPN aktøren. Dette er også noe som kan være vanskelig å finne ut av på forhånd, med mindre man leser brukeranmeldelser, og selv da kan det være vrient å finne ut av. Det er nemlig slik at det alltid vil være noen misfornøyde kunder, uansett hvor bra kundeservice det måtte være.

Da VPN Disney Plus er et digitalt og teknisk produkt er det ekstra viktig at det er bra kundeservice, og at man skal kunne få riktig og lett forståelig hjelp når man trenger det. Vi er svært opptatte av bra kundeservice hos Disney+ VPN tjenester, dermed håper vi virkelig at du vil få bra behandling som kunde hos de aktørene vi anbefaler.

Pris

Pris er ekstremt viktig. Det er få ting som er så kjedelig i hverdagen som å betale mer enn man bør for en vare eller tjeneste. Det samme gjelder så definitivt også når det kommer til VPN Disney Plus. Det varierer stort hva det koster å ha en VPN Disney Plus. Variasjonen er også stor innad hos aktørene. Hvor mye det vil koste kan ha stor differanse, selv hos samme aktør. Grunnen for det er at det avhenger hvor lenge man binder seg. Desto lengre bindingstid man velger, desto billigere vil det bli. Om man velger en relativt lang bindingstid, kan det faktisk bli ekstremt billig hos noen av våre anbefalte VPN Disney Plus tjenester. VPN Disney Plus er noe man kommer til å ha bruk for i lang tid fremover, så vår anbefaling er å sikre seg en bra VPN Disney Plus i en lengre periode, slik at man for det første er sikret en bra VPN, men også er sikret en helt enormt bra pris.

Hvis man er en ny VPN Disney Plus bruker, kan det også være en ide å prøve en kortere periode først, men da er det viktig å merke seg at det vil bli bra mye dyrere per måned.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Se opp for gratis VPN

Det er mange som hevder å tilby gratis Disney+ VPN. For det første, det er ingenting som er noe slikt som gratis VPN. Det er nemlig slik at det er meget kostbart å opprettholde og vedlikeholde servere som kan brukes som VPN. Og hvis det skulle være en veldedighet som tilbydde gratis VPN, ville det tatt kort tid for de som koster penger gikk konkurs.

disney+ vpn

Hvis du skulle få øye på gratis VPN, er det enten villedende markedsføring med skjulte kostnader, eller et forsøk fra demmes side å hacke datamaskinen eller mobilen din.

Det er også få aktører som i det hele tatt tilbyr en gratis prøveperiode. Og om det er noen som tilbyr en gratis prøveperiode er det som regel bare snakk om nok server kapasitet til å surfe noen få minutter eller timer. ExpreessVPN, er å tilby en risikofri periode, ofte på 30 dager. Med det menes at du kan av uansett grunn avslutte innen perioden og få pengene tilbake. Grunnen for at de gjør dette er fordi de er så sikre på at du kommer til å like produktet og kommer til å fortsette å bruke det, og hvis ikke får du pengene tilbake. Dette er på mange måter det samme som en gratis prøveperiode.

Fordeler med VPN

Som vi har gått gjennom i denne artikkelen, så er det en hel rekke fordeler som kommer med å ha en VPN. Med VPN Disney+ er den største fordelen at man får tilgang til innhold som vanligvis ikke er tilgjengelig i Norge. En Disney+ VPN kan også brukes til mye mer enn bare mer innhold på Disney+, den er nemlig aktiv uansett hva slags nettsted man besøker. Med det er man beskyttet mot innsamling av personlig data, og mer.

vpn disney+

Man kan nemlig se så og si alt av både klassisk og nytt innhold fra Disney. I tillegg satser de stort på å lage en hel rekke serier som er eksklusive for Disney+. Som prikken over i-en får man også hundrevis av unike serier fra serieprodusenten Star, utallige timer med the Simpsons, alt av Marvel og Star Wars, og spektakulære filmer og serier fra National Geographic.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Slik setter man opp VPN

Det er mange skumle ord som forbindes med VPN (Virtual Private Network) med servere og slikt. Og med det kan det høres ut som dette er noe kun for datanerder. Det stemmer overhodet ikke. Det er faktisk super-enkelt å komme i gang med Disney+ VPN fra de bra aktørene. Sjekk artikkelen vår om Hvordan se Disney + i Norge her. Eller følg det enkle trinnet her.

Alt man trenger å gjøre er å ExpressVPN, om det er på pc/mac eller mobil. Velg VPN fra listen vår.

Deretter registrer deg på nettsiden, og koble deg til den norske serveren eller hvilken server hvor disney plus er tilgjengelig.

Gå til Disney + sin nettside og nyt innhold fra Disney+.

Eller kan du laste ned Disney+ appen til din enhet.

Hvis du velger Android må du opprette en ny Google profil og sette opp profilen til disney+ der du ønsker og legge til din android enhet, deretter kan du laste ned appen til din android enhet. Når du har gjort det kan du koble til VPN og velge serveren du ønsker for å se på disney plus.

Hvis du er en iOS bruker trenger du å endre region på Apple Store uten å bruke VPN, og så bruke VPN til å koble Disney+ til det området du ønsker å se Disney fra.

Så enkelt er det. Du kan nå kose deg med Disney+.

Oppsummering

Ved å ha en Disney + VPN spiller det ingen rolle hvor i verden man befinner seg, man kan se innhold fra hvor som helst – så lenge man har en bra Disney + VPN. I tillegg til å se innhold fra hele verden, kommer VPN-er med en rekke andre flotte fordeler. Det er en hel rekke flotte fordeler som kommer med å ha en bra Disney+ VPN, mer enn bare mer innhold på Disney+. Man kan nemlig surfe rundt på nettet mye tryggere, samtidig som man selv kan velge hvor i verden man ønsker å være koblet til. På den måten har man tilgang til alt internett har å tilby, på en sikker måte.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no