Beste gratis Netflix VPN i 2024

Noe ikke alle kanskje var bevisst på er at Netflix har ganske stor forskjell i hvilket innhold man får i forhold til hvor man befinner seg i verden. Dette kommer av geografisk begrensninger som på engelsk blir kalt geo-restrictions. Dette kan for eksempel være lisenser til å kun vise programmer i visse områder. For eksempel i USA har de mer innhold enn i noe andre land. Dette er noe du kan få tilgang til med en gratis VPN for Netflix. Les om hvilken gratis Netflix VPN som er best og mer nyttig informasjon i denne artikkelen.

SKAFF DEG ExpressVPN
Få tilgang til alt innhold fra Netflix med ExpressVPN

Med en VPN fra ExpressVPN vil du kunne alt innhold som Netflix har i hele verden

Forskjellen mellom gratis Netflix VPN og betalt VPN

Det hadde vært fantastisk om man kunne få en optimal tjeneste uten å betale noe. Dessverre så er det i dag ikke mulig. For en VPN gratis Netflix vil uten at man betaler noe ikke kunne ha samme infrastruktur og muligheter som en betalt VPN.

gratis vpn for netflix

Eksempler på dette er tilganger, sikkerhet og hastighet. Tilganger kan si at du kanskje ikke vil kunne se det samme innholdet på grunn av deres servere og lokasjonen til disse. Med sikkerhet mener jeg at de ikke kan garantere at du er like trygg på nett som betalte aktører, og det finnes i tillegg en del useriøse aktører blant de som gir gratis Netflix VPN. Når det kommer til hastighet så har VPN Netflix gratis ofte ikke samme kapasitet og vil begrense din hastighet på nett. Med andre ord kan det hende at det går tregt å surfe og du vil kunne slite med å streame med høy kvalitet. Dette unngår du med ExpressVPN. Jeg anbefaler også tar en titt på min artikkel om beste VPN for Netflix.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvilken gratis VPN for Netflix er best for 2024

En VPN er ikke bare en VPN. Nå finnes det ufattelig mange aktører som leverer en slik tjeneste og det har blitt stor konkurranse. Selv om de leverer i stor grad det samme så kan variasjonene i kvalitet og bredde på det de leverer variere i ganske stor grad. Derfor er det viktig at man velger riktig VPN i forhold til sitt behov.

Jeg har sett på alle aktører som har gratis VPN for Netflix der ute som er verdt å vurdere. Og jeg har på denne måten kommet fram til en rangering over de beste gratis Netflix VPN, slik at du ikke må ut og lete. Under rangeringen min som du får her, vil du også kunne se hva jeg har basert dette resultatet på i bedre detalj.

Hvordan velge beste VPN

For å komme fram til beste gratis VPN for Netflix så har jeg sett på en rekke kriterier. For VPN gratis Netflix kan variere i ganske stor grad. Spesielt sammenlignet med en betalt VPN. Her er kriteriene jeg har brukt for å vurdere disse VPN-ene mot hverandre:

  • Global dekning: Her mener jeg hvor stor del av verden de dekker med sine servere. Skal man ha en VPN Netflix gratis med alt innhold så er man avhengig av at man har tilgang til servere fra gjeldende land.
  • Hastighet: Hvor rask er din datatrafikk er når du er tilkoblet en gratis Netflix VPN. Her vil man kunne merke stor forskjell, spesielt om man ønsker å streame med høy kvalitet. I tillegg kan det være plagsomt dersom man sliter med å laste inn nettsider.
  • Anonymitet og sikkerhet: Hvorvidt du er helt trygg når du bruker en VPN gratis Netflix og om du er anonym når du surfer.
  • Kundeservice: Hvorvidt du har kundeservice for din gratis VPN for Netflix og hvor bra den er. Når man ikke betaler for en tjeneste er det begrenset hvor mye hjelp man får.
  • Begrensninger: Det kan være en del begrensninger i forhold til hvilket innhold du kan se. Dette gjelder også på vanlige nettsider og ikke bare for streamingtjenester. Det finnes også parter som sensurerer og begrenser hva du ser i forhold til hvor du befinner deg.

Som du ser er det mye å forholde seg til. Selv om jeg mener at alle bør ha en VPN, så bør du være sikker på at du velger riktig. For ikke alle VPN gratis Netflix er de samme og vil kunne gi deg det du trenger.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Fordelene med VPN

VPN gratis Netflix handler faktisk ikke bare om Netflix, for det handler om så mye mer. Det gjelder faktisk det meste av innhold som finnes på internett i tillegg til din sikkerhet og anonymitet når du er tilkoblet internett. Derfor vil du her få et godt innblikk i hva du får ut av en VPN gratis Netflix.

gratis netflix vpn

Få tilgang til mer innhold og bekjemp sensur

Som sagt får du mer ut av en gratis Netflix VPN. På like linje som Netflix så har streamingtjenester som Amazone, Hulu, Viaplay, Discovery+ og flere, forskjellig innhold i forhold til hvor du befinner deg i verden. Du vil derfor med en VPN Netflix gratis også kunne få tilgang til masse mer innhold fra disse tjenestene. Det kan også være nettsteder generelt som varierer sitt innhold til hvor dine tilkobling vises fra.

I tillegg er det aktører som ønsker å kontrollere hva du ser og får lov til å se. Derfor vil du med en gratis VPN for Netflix bidra i kampen mot sensur siden du kan forbigå disse begrensningene. I noen land har de egne regler og lover som kan hindre individers frihet. Og noen selskaper har vist seg å ville styre din tilgang i forhold til hva som passer deres best.

Få bedre sikkerhet og anonymitet når du er på nett

Du vil også med en VPN Netflix gratis få mye bedre sikkerhet når du er på internett. Dette er på grunn av at med gratis Netflix VPN så vil trafikken din gå gjennom flere krypterte servere så det blir nesten umulig å hacke seg inn på din PC. Du vil også ha mye lavere sannsynlighet for å få malware og virus. Dette gjelder spesielt når du er på åpne gratis WiFi-nettverk, hvor du ha mye bedre sikkerhet med en VPN Netflix gratis.

Samtidig vil du da med VPN Netflix gratis kunne surfe helt anonymt da de ikke vil kunne spore hvor du surfer fra.  I dag er det mange aktører som ønsker å bruke din informasjon til sin egen fortjeneste, uten din tillatelse. Dette er noe du ikke bør finne deg i!

Slik kommer du i gang med VPN gratis Netflix

Det kommer fram mange tekniske begrep, men du trenger heldigvis ikke være noen dataingeniør for å komme i gang med en gratis VPN for Netflix. Det er litt forskjellig mellom leverandørene, hvor man for eksempel kan gjøre alt manuelt selv. Jeg anbefaler at du bruker gratis Netflix VPN som har OpenVPN protocol. Når du har valgt din leverandør følger du disse stegene(jeg anbefaler ExpressVPN):

  1. Opprett en bruker på din ønskede gratis VPN for Netflix
  2. Installere applikasjonen på enheten du vil streame fra
  3. Logg inn med opprettet brukerinformasjon på din valgte gratis Netflix VPN
  4. Skifte til en server fra landet du ønsker å se innhold fra
  5. Gå inn på siden eller tjenesten du ønsker å se innhold fra og du skal nå kunne se innhold fra valgt land

Så enkelt er det faktisk å bruke en VPN gratis Netflix. Med en VPN Netflix gratis vil du nå kunne se innhold fra hele verden som du kanskje ikke visste fantes. Så kom i gang i dag og nyt!

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ofte stilte spørsmål – FAQ

Kan man se norsk Netflix i utlandet?

Når du er i utlandet vil det være geografisk begrensninger som gjør at du vil få tilgang til annet eller begrenset innhold. Noen sider viser det samme, men tjenester som Netflix  har forskjellig bibliotek i forhold til der du befinner der. Derfor vil du normalt ikke kun se på det sammen hvorvidt du ikke bruker en VPN gratis Netflix. Da vil du ved å bytte til en norsk server kunne se gratis VPN for Netflix som hjemme.

Kan jeg se på Netflix fra USA?

Normalt vil du ikke kun det, hvorvidt du ikke har en VPN Netflix gratis. Med Netflix gratis VPN vil du kunne bytte til en server i USA. Da vil du få en IP-adresse som sier at du ser fra USA. Netflix har mest innhold i USA. Så dette er en god grunn til å få seg en Netflix VPN gratis.

vpn netflix gratis

Er det helt trygt å bruke en gratis Netflix VPN?

Selv om det er fint å spare penger på en VPN Netflix gratis så er det dessverre ingen garanti for din sikkerhet på nett. Det vil selvfølgelig variere litt i forhold til hvilken VPN gratis Netflix du bruker. Hvor noen er tryggere enn andre, men generelt anbefaler jeg at du bruker en betalt VPN.

Konklusjon

Som du forhåpentligvis forstår nå så handler det ikke bare om VPN Netflix gratis når vi snakker om VPN. En gratis VPN for Netflix kan gi deg mye mer. Samtidig som du kan få ufattelig mye mer innhold fra Netflix og andre streamingtjenester, vil du kunne holde deg mye tryggere og anonym på nett. Og dette gjør du helt lovlig. Så jeg anbefaler at alle med internett har en VPN uansett hva. Prøv ExpressVPN i dag og oppdag en helt ny verden.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no