Beste VPN Gratis iPhone 2024

Er du usikker på hvilken VPN du skal velge? Det skjønner jeg. Nå i dag finnes det utrolig mange forskjellige VPNer som tilbyr ulike funksjoner. I denne artikkelen skal du få lese om VPNer og hva du bør se etter når du skal velge en. Du vil også få tips på gratis VPN Iphone.

Kjøp ExpressVPN nå
Har du bruk for en gratis VPN Iphone?

Last ned ExpressVPN og bli trygg på nett med vpn gratis iphone. Prøv det nå med spesialtilbudet fra denne bloggleseren

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Hvorfor er det ikke smart å bruke gratis VPN Iphone?

Du har sikkert hørt at det å bruke en gratis VPN kan være farlig, og ikke smart. Dette kan være sant. mange VPN leverandører er dessverre ikke så snille som de betalte VPN tjenestene. Men, det finnes noen VPN gratis Iphone der ute. Nedenfor skal du få lese om hvorfor de fleste gratis VPNene ikke er trygge.

vpn gratis iphone

Det er ikke noe å legge skjul på at de fleste VPN app gratis Iphone kan man ikke stole på når det gjelder å respektere personvernet ditt. Ikke bare samler de inn dataene dine, men de selger dem også. Denne voldsomme ignoreringen av brukernes personvern kan tilskrives et enkelt faktum: Det er at app VPN gratis Iphone tjenesteleverandører må dekke kostnadene ved å drive servere, betale ansatte og finansiere andre driftsutgifter. Gratis VPNer kan ikke la være å selge dataene dine hvis de ønsker å forbli i virksomhet.

Sjansen er stor for at du bruker en VPN fordi du føler deg trygg når du surfer privat. Men er en VPN app gratis Iphone trygg? Ikke egentlig. Det finnes også app VPN gratis Iphone som ganske enkelt fungerer som en fasade for et distribusjonsskjema for skadelig programvare. Derfor, i stedet for å holde nettaktiviteten din privat og sikker, gjør de det motsatte.

Heldigvis har jeg en perfekt VPN gratis Iphone for deg, og denne vil ikke stjele noe informasjon fra deg. Ved å trykke her kan du lese mer om ExpressVPN som er en av de beste VPNene! Du får også pengene tilbake garanti, noe som vil si at hvis du ikke er fornøyd med tjenesten innen 30 dager, vil du få alle pengene tilbake!

De beste VPNene

Når det kommer til en VPN, vil du ikke ta en risiko med et selskap du ikke vet så mye om. Derfor er vi glade for å vurdere ExpressVPN. Det er et av de ledende VPN selskapene med et fantastisk rykte innenfor VPN app gratis Iphone.

I denne anmeldelsen tar vi deg gjennom gratis VPN Iphone, og hvilken kriterier vi gikk etter når vi kåret ExpressVPN som den beste VPNen for VPN gratis Iphone.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Velge den beste VPN-en

Global tjenestedekning

Når det kommer til gratis VPN Iphone er det viktig at VPN leverandøren tilbyr god tjenestedekning overalt. Etter våres opptelling plasserer det dem på andreplass land nummermessig etter HMA, og ganske langt foran de fleste andre leverandører. Det jeg vet med sikkerhet er at de, som de fleste leverandører, kjører et uforholdsmessig stort antall VPN servere i Storbritannia (rundt 150) og minst 500 i USA. Dette er selvfølgelig ikke helt sikkert, men ifølge våres kalkulasjoner er dette resultatet. Til å være en VPN app gratis Iphone, er dette et veldig bra resultat.

Uansett hvilke tall de har, fungerer dette bra for dem og for brukerne av VPN app gratis Iphone. Dette vises på flere resultater hvor ExpressVPN skårer høyt på topphastighet. Så selv om det ville være fint å vite detaljene, er det til syvende og sist gode ytelsesresultater som betyr noe.

Tilkoblingshastighet

Selv om nedlastingshastighet er den viktigste faktoren når det gjelder kvaliteten på Internett opplevelsen din, målte vi mer enn bare nedlastingshastighet. La oss forklare alle de 4 forskjellige tiltakene vi testet under ExpressVPN hastighetstest.

Nedlastingshastighet: Nedlastingshastigheten forteller deg hvor raskt du kan forvente at filer lastes ned og hvor lang tid det tar å laste ned nettsider. Den måler også kvaliteten på videostreamingen din. Ved høye nedlastingshastigheter (mer enn 10 Mbps minst), vil du knapt merke noen bufring når du streamer HD-kvalitetsstrømmer. Imidlertid kan bufring være merkbar ved lavere nedlastingshastigheter. Jo høyere nedlastingshastighet, desto bedre er internettopplevelsen din på nettet. Nedlastningshastighet er ekstremt viktig for VPN gratis Iphone, siden mobiltelefoner er ofte tregere enn større og sterkere enheter.

app vpn gratis iphone

Opplastingshastighet: Opplastingshastigheten (også målt i Mbps) bestemmer hvor raskt du kan overføre data til andre brukere og nettsteder på nettet. For eksempel, hvis du sender et stort filvedlegg via e-post, vil det laste opp raskere jo høyere opplastingshastigheten din er. Tilsvarende, hvis du laster opp videoer på YouTube-kanalen din, jo raskere opplastingshastighet, desto raskere kan du publisere videoen.

Ping: Ping er hvor lang tid det tar for et nettsted å svare på forespørslene dine. Det måles i millisekunder (ms), og jo mindre ping, jo bedre er kvaliteten på forbindelsen. Effekten av ping er generelt sett ikke merkbar bortsett fra i tilfeller der den er for høy (400 ms+), og den avhenger vanligvis av hvor nært du fysisk befinner deg ISPs servere/datasentre. Lav ping er avgjørende for gaming der en høyere ping kan skape mye spillforsinkelse og problemer med bildefrekvens. Ved å bruke den anbefalte VPN app gratis Iphone vil ikke dette bli et problem.

ExpressVPN scorer utrolig høy på alle testene, så du kan konkludere med at ExpressVPN har høy hastighet til å være gratis VPN Iphone.

Ingen loggføringsregler

Hva betyr en VPN uten logger? En no-log VPN betyr at den virtuelle private nettverksleverandøren ikke samler inn, eller «logger» informasjon som overføres gjennom nettverket. De lagrer ikke informasjon om dine personlige detaljer, hvor du går på nettet, hva du laster ned eller hva du søker etter. Det syntes vi i hvert fall er veldig viktig når man skal velge app VPN gratis Iphone.

Kundeservice

Når man skal ha en VPN app gratis Iphone er det viktig med god kundeservice. ExpressVPN sitt supportteam er tilgjengelig 24/7 via e-post og live chat. ExpressVPN anbefaler live chat for de raskeste resultatene, men vi sendte et testspørsmål på e-post uansett for å sjekke responstidene. Selv om selskapet antyder at det kan ta opptil 24 timer å svare, fikk vi en vennlig, detaljert og nyttig melding på under en time. Det er mye raskere enn vi forventet, og svaret inneholdt alt vi trengte for å finne og løse problemet vårt.

Live chat fungerte også veldig bra. Vi kjørte flere tester på tjenesten, det var alltid agenter tilgjengelig. Dette var eller ikke bots, men faktisk ekte personer.

Er det verdt prisen?

ExpressVPN tilbyr enestående hastigheter og et rykte for pålitelighet og sikkerhet. Det er enkelt å navigere i grensesnittet gjør det til et passende valg for nykommere som bare vil lære om VPNer. Disse faktorene rettferdiggjør ExpressVPN litt høyere priser enn gjennomsnittet, siden de tilbyr så mye ekstra som mange andre VPN gratis Iphone ikke tilbyr.

Fordelene med VPNer

Det finnes mange gode grunner til å få tak i en gratis VPN Iphone. Nedenfor kommer to av hovedgrunnene for å velge en app VPN gratis Iphone.

Økt beskyttelse

De fleste betalte VPNer  gir flere samtidige tilkoblinger. Så du bør være i stand til å beskytte alle enhetene dine, det kan være en datamaskin, smarttelefon, nettbrett og til og med smart-TVer og spillkonsoller, samtidig. Hvor mange samtidige tilkoblinger en VPN tillater varierer fra tjeneste til tjeneste, men du kan velge en som passer best for dine behov. Mellom tre og syv VPN tilkoblinger er vanligvis det du får fra de fleste app VPN gratis Iphone tjenestene.

Økt tilgang og kamp mot sensur

Mange VPN tjenester annonserer stolt at de kan hjelpe deg med å omgå geolokaliseringsbegrensninger, spesielt når det gjelder strømmetjenester. Dette gjelder app VPN gratis Iphone også. Det er ofte deres største fordel i forhold til konkurrenter og en av hovedgrunnene til at noen bruker en i utgangspunktet. Det er ikke det verste du kan gjøre siden du fortsatt må betale for tjenesten uansett.

vpn app gratis iphone

Vi kommer ikke til å dykke inn i den kompliserte verdenen av innholdslisensiering. Det er imidlertid en grunn til at noe innhold bare er tilgjengelig i visse regioner og ikke andre. Når det er sagt, jobber mange strømmetjenester aktivt mot å nekte tilgang til innholdet når de bruker en VPN.

Sette opp et VPN på enheten din

Vi anbefaler på det sterkeste å laste ned vpn app gratis iphone, fordi da skjer alt automatisk og du få tilgang på alle funksjonene. Den kan også bli satt opp manuelt for app VPN gratis Iphone. Her er det du må gjøre:

  1. Velg og abonner på VPN-leverandør
  2. Trykk på Innstillinger fra startskjermen.
  3. Trykk på Generelt.
  4. Trykk på VPN.
  5. Velg Legg til VPN-konfigurasjon.
  6. Trykk på Type.
  7. Velg VPN typen din fra IKEv2, IPSec eller L2TP.
    Hvis du ombestemmer deg, kan du trykke på Avbryt i øvre venstre hjørne for å gå tilbake.

Hvis du trenger mer veiledning kan du gå her.

Konklusjon

Nå har du fått lest om gratis VPN Iphone og hvilken leverandør du bør velge. Vi har også snakket litt om hva som er er bra med VPN og fordelene med å bruke en. Vi anbefaler ExpressVPN. Vi i Personvernpanettet brenner for sikkerhet på nett, derfor valgte vi å skrive litt om hva du bør se etter når det kommer til VPN gratis Iphone.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no