Beskytt personvernet ditt med den beste VPN for iPhone

Trenger jeg virkelig å introdusere iPhone? Hvis du har bodd i en hule siden 2007, kan jeg fortelle deg at dette er en serie smarttelefoner som er markedsført av Apple Inc. Til tross for at iOS er et sikkert operativsystem, har sikkerhetsproblemer oppstått på plattformen. Faktisk kan hackere bryte seg inn på en iPhone, selv om den er helt oppdatert. Videre, finnes det alltid trusler når du kobler deg til et hvilket som helst nettverk, både i form av sikkerhetstrusler såvel som trusler mot personvernet ditt. Dette er grunnen til at flere og flere brukere sverger til en VPN for iPhone. Men hva er VPN for iPhone?

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hvorfor du bør bruke en VPN-app for iPhone

Du har kanskje inntrykk av at jeg gjentar meg selv for mye, men det er for ditt eget beste! Så, min nummer én-regel er: Bruk en VPN på ALLE enhetene dine som er koblet til internett. Stol på meg, du deler allerede mye informasjon frivelig på sosiale medier. Du ønsker selvsagt ikke å legge igjen flere spor på hver eneste nettside du besøker.

Uten å tenke på det, installerer de fleste en antivirusprogram på den nye enheten sin, og de bruker inkognitomodus for å surfe privat. Det er imidlertid er få av dem som bruker VPN iPhone Norge og jeg lurer på hvorfor. Min gjetning ville være mangel på kunnskap. Du er nemlig bare beskyttet lokalt med disse, på nettet er du fullstendig synlig.

En rekke selskaper har derfor opprettet VPN-er for å kompensere for den manglende sikkerhet på enheten din. Du kan lese artikkelen min om hva en VPN er for å få mer kunnskap om disse, men for å beskrive det enkelt: en VPN for iPhone er et nettverk som fungerer som en kobling mellom enheten din og Internett.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Respekt for ditt privatliv – VPN på iPhone

Jeg er ganske sikker på at du husker iPhones motto for noen år tilbake: “Det finnes en app for det!” Og det er sant. I dag kan du nesten erstatte datamaskinen din med en iPhone. Selvfølgelig kan du ringe og sende tekstmeldinger – det er jo tross alt en telefon vi snakker om her. Men du kan også surfe på internett, handle varer eller tjenester eller betale regningene dine. Utviklere publiserer stadig nye apper hver eneste dag for å gi deg flere funksjoner. For en tid å være i live!

Hva er VPN iPhone? Ulempen er imidlertid at risikoen for å eksponere sensitive data øker tilsvarende. Og det er der en VPN kommer godt med. Med en VPN kan du faktisk beskytte kommunikasjonen din og unngå risikoen for dataopptak. Den beste VPN for iPhone vil kryptere alle trafikkdataene dine. Derfor kan du surfe anonymt på enhver nettside, lese e-postene dine og legge inn passordene dine på en trygg måte.

Og hvis en «snoker» (myndighetene, internettleverandøren din eller en hacker) spionerer på deg, vil de ikke kunne få tilgang til dataene dine. Det er nemlig umulig for dem å finne den virkelige IP-adressen din og hvor du befinner deg.

Beskytt personvernet ditt med den beste iPhone VPN

En sikker tilkobling til gratis WiFi-nettverk

Hva jeg snakker om? Hvis du lurer på det, så leser du ikke denne bloggen regelmessig. Jeg er nødt for å skrive en artikkel om farene ved gratis WiFi fordi gratis WiFi-nettverk er farlige! Du er faktisk ikke trygg på et offentlig nettverk. Dette fordi det er umulig å være sikker på hvor nettverket stammer fra. Du kan f.ks. Lett komme til å koble deg til fellen til en 12 år gammel gutt med en gratis programvare fra trojansk hest

Som et resultat bør du ikke koble til et gratis WiFi-nettverk. Du må heller aldri legge inn eller la noen få tilgang til sensitive data. Dette fordi disse dataene er helt synlige og finnes lett tilgjengelige for enhver snoker.

Den eneste tilgjengelige beskyttelsen som fungerer er en VPN-programvare. Nesten alle VPN-leverandører tilbyr nå en egen VPN-app for iPhone. Sjekk VPN-vurderingene mine for å finne ut hvilke. En VPN-app vil tillate deg å trygt koble deg til et gratis WiFi-nettverk.

En tilgang til geobegrenset innhold

De fleste brukere velger å abonnere på en VPN for denne funksjonen, fremfor alt p.g.a. sikkerheten … Dette fordi en VPN emulerer din plassering til hvilken som helst server i nettverket, og er den perfekte måten å skjule IP-adressen din på, som jeg nevnte ovenfor her. I tillegg erstatter den IP-adressen din med serverens IP-adresse. Derfor tror nettsidene som du besøker at du “er” serveren.

En iPhone VPN oppretter en kobling mellom enheten din og en server. Serveren, som ligger i landet der du vil late som du er, fungerer som mellommann. Denne kobles til nettstedet for å få innholdet og sender det tilbake til deg.

Du kan bruke denne funksjonen til å f.eks. se amerikanske Netflix eller streame AMC. Dette fungerer for alle land og for alt begrenset innhold – i det minste landene der VPN-leverandørene har servere.

En reduksjon av databruken din

Helt til slutt, her er en funksjon som er dedikert til mobile enheter, men bare noen få VPN-er tilbyr denne, blant andre CyberGhost. Denne kan potensielt utvide dataabonementet ditt med opptil fem ganger. Dette er flott hvis du bruker mobiltelefonen din som et hotspot for den bærbare datamaskinen eller andre enheter.

Datakomprimering (eller filkomprimering) er et alternativ som påvirker datamengden på det du laster ned:

 1. Ved å redusere datamengden fra bilder: Denne funksjonen krymper dem ned eller koder dem på nytt i en lavere kvalitet. Selv om funksjonen reduserer størrelsen drastisk, kan du ikke se forskjellen i kvaliteten, dette fordi iPhone-skjermen er mye mindre enn en PC-skjerm.

Velg den beste VPN for iPhone

Sannsynligvis tilbyr en lang rekke VPN-leverandører en VPN-iPhone der ute – som de hevder å være den beste. Listen jeg har utarbeidet nedenfor her, inkluderer derimot kun de beste VPN-ene for iPhone. Alle disse er pålitelige tjenesteleverandører som du blant annet kan velge for din iPhone.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

VÆR FORSIKTIG MED GRATIS IPHONE VPN-APPER! Ingenting er virkelig gratis i denne verden … om du forstår hva jeg mener. De kan samle inn dataene og søkevanene dine til kommersielle formål eller det som enda verre er. En gratis VPN vil gjøre deg mer skade enn godt.

Innstallere VPN for iPhone

Med en app fra App Store

Hvis VPN-leverandøren din tilbyr en egen VPN på iPhone, er det veldig enkelt å innstallere den. Videre, kan appen tilby OpenVPN-protokoll (som ikke er mulig med et manuelt oppsett). Mens alle appene er forskjellige, er selve prosessen mye den samme.

 • Abonnere på VPN-nettstedet
 • Gå til App Store
 • Søk etter den VPN-en som du abonnerte på
 • Last ned og installer appen
 • Koble til med innlogging og passord
 • Velg en server i det landet du ønsker
 • Klikk på koble til og det er det hele!

Manuelt oppsett av VPN for iPhone

Hva er VPN iPhone? Jeg laget denne steg-for-steg-guiden med en iPhone som kjører iOS10 ved å bruke VyprVPN. De fleste andre iPhone-enheter har imidlertid lignende oppsett.

 1. I Innstillinger klikker du på Generelt
  Slik konfigurerer du VPN på iPhone 1
 2. Klikk deretter på VPN
  Slik konfigurerer du VPN på iPhone 2
 3. Klikk på Legg til VPN-konfigurasjon
  Slik konfigurerer du VPN på iPhone 3
 4. Trykk på L2TP og skriv inn følgende informasjon.
  • Beskrivelse: VyprVPN
  • Server: Skriv inn et serververtsnavn fra listen her.
  • Konto: Din VyprVPN-pålogging
  • Passord: VyprVPN-passordet ditt
  • Hemmelig svar: thisisourkey
 5. Trykk på Lagre
 6. Sveip VPN for å skifte til -stilling i Innstillinger.

Dette var min guide: 5 beste VPN for iPhone: Beskytt personvernet ditt med en VPN for iPhone. Følg med videre for flere artikler som kommer snart.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no