De beste VPN for Torrent 2024

Å finne en VPN for torrent er ikke alltid så lett, siden det finnes så mange ute på markedet både gratis og betalte VPN torrent. Vi vil derfor gi deg informasjon om de beste VPN torrent i denne artikkelen.

Prøv ExpressVPN nå
Trykk her for å sjekke ut ExpressVPN som støtter p2p VPN

Har du lyst til velge den beste VPN torrent? prøv det nå med spesialtilbudet fra denne bloggleseren

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

Den beste VPN Torrent

De to viktigste tingene beste VPN torrent bør gi er utmerket sikkerhet og gode tilkoblingshastigheter. Funksjoner som en kill switch og delt tunneling er spesielt nyttige her også.

Å bruke en kill-switch betyr at tilkoblingen din vil bli kuttet hvis VPNen din svikter (unngå eventuelle uventede lekkasjer), og delt tunnelering lar deg rute P2P VPN trafikken din gjennom VPN og VPN for torrent på en sikker måte mens andre apper kan bruke en ubeskyttet linje.

Store hastigheter er nyttige for alle VPN applikasjoner, men når du laster ned fra en torrent, er de spesielt viktige. Hvis nedlastings eller opplastingshastighetene dine er under gjennomgang, er en av de største fordelene ved å dele P2P VPN opphevet. I tillegg, når du bruker en VPN vil ikke Internett leverandøren din kunne fortelle at du torrenter i det hele tatt, noe som betyr at den ikke selektivt kan bremse eller «strupe» forbindelsen din, når du bruker p2p VPN.

Vi vurderer ExpressVPN som den mest kapable VPN for torrent og p2p VPN takket være dens voldsomme tilkoblingshastigheter og sikkerhetslegitimasjon i verdensklasse. Imidlertid er det en rekke andre utmerkede alternativer tilgjengelig, som du kan se på listen under.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Velge de beste VPN torrent

Når man skal velge den beste VPN torrent er det mange faktorer som gjelder. En VPN for torrent er ikke bare en ordinær, men som øker sikkerheten enda mer enn en vanlig VPN.  Nedenfor er noen av de viktigste faktorene når man skal velge VPN for torrent.

Ingen loggføringsregler

For å beskytte brukerdata gir VPNer ofte retningslinjer for ingen logger. Disse betyr at en VPN leverandør ikke vil samle inn eller dele informasjonen din når du er koblet til en av deres servere.

vpn for torrent

Ved å håndheve en policy uten logger, lover et VPN selskap i hovedsak at det ikke vil spore informasjon som nettsidene du besøker, hvor lang tid du bruker på et bestemt nettsted, internettnedlastingene dine og søkemotoroppføringene dine.

I dag ville det være ganske rart om en VPN leverandør ikke ga en policy uten logger. Disse tjenestene handler om å beskytte deg på nett, så innsamling av personopplysninger vil gå imot det. Et stort antall VPN selskaper tar disse retningslinjene så alvorlig at de lar tredjepartsorganisasjoner uavhengig revidere dem, for å sikre at de er effektive og ikke setter brukere i fare.

Jurisdiksjon

En VPNs jurisdiksjon er forskjellig fra plasseringen til serverne. De fleste VPNer har servere i mange  land, men hver VPN vil bare ha en jurisdiksjon. Dette er landet selskapet er lovlig basert i.

VPN servere er underlagt jurisdiksjonen til landet de fysisk befinner seg i. Myndighetene i dette landet er juridisk autorisert til å beslaglegge serveren for å undersøke den for data. Men selv om disse myndighetene kan beslaglegge serveren selv, kan de ikke tvinge VPN selskapet til å dele informasjon, fordi det er basert i et annet land. Dette er grunnen til at en VPNs loggingspolicy er like viktig som en god jurisdiksjon.

Avhengig av i hvilken grad ditt eget land regulerer internett, kan det være lurt å velge en VPN-tjeneste utenfor bostedslandet. Det er også fornuftig å velge en jurisdiksjon som har sterke personvernlover og ikke er involvert i internasjonale datadelingsavtaler.

beste vpn torrent

Hvis du bruker en VPN for personvern, tror du allerede at du ikke kan stole på enkelte parter, enten det er nettsidene du besøker eller myndighetene dine.

Å bruke en VPN basert på jurisdiksjon legger ganske enkelt til enda en upålitelig part. Den kan bli tvunget til å utlevere brukerinformasjon til myndigheter, som deretter kan deles med andre land i henhold til avtaler om etterretningsdeling.

Hvis du leter etter beskyttelse mot målrettet overvåking, er det usannsynlig nok å velge en VPN i en trygg jurisdiksjon for å beskytte deg. Nasjonale etterretningsbyråer har tilgang til enorme ressurser hvis de blir skilt ut, må du bekymre deg for mer enn jurisdiksjonen til VPNen din.

Tillit er også en viktig faktor. En VPN kan fortsatt lyve for kundene sine og samarbeide med myndighetene selv om den opererer i en «trygg» jurisdiksjon. Til syvende og sist, hvis du ønsker å beskytte personvernet ditt på nettet, vil plasseringen av serverne du kobler til og praksisen til selskapet som kontrollerer dem sannsynligvis være viktigere enn hvor selskapet oppholder seg.

Fart til Torrent med VPN

En viktig faktor er fart. Ved bruk av beste VPN torrent vil du få en høy hastighet. For hastighetstesten vår brukte vi en server i USA. Her var vår normale hastighet 150 Mbps. Ved bruk av ExpressVPN var hastigheten vår 100 Mbps. Dette er ekstremt bra til å være en betalt VPN for torrent til og med.

P2P VPN støtte

Torrent for VPN er en programvare for å laste ned filer som bruker en P2P VPN(peer to peer-protokoll). Torrentklienten lar deg finne filer på nettet, laste dem ned raskt og administrere dem alle på ett tilgjengelig sted.

Å laste ned musikk, filmer og videospill via P2P VPN-torrenting er utrolig populært, til tross for hvor hardt myndigheter, internettleverandører og selvfølgelig medieselskaper har prøvd å forhindre at det skjer. Selv om det sier seg selv at Personvernpanettet ikke godtar noen form for brudd på opphavsretten, ønsker vi fortsatt å ivareta din sikkerhet når du strømmer innhold på nettet. Det er derfor vi er her for å anbefale de beste VPN torrent leverandørene som er tilgjengelige som vil sikre at internettaktiviteten din forblir privat.

Nyttige torrent funksjoner

ExpressVPN har både en kill-switch og delt tunnelering, og kombinert med en streng policy om ingen aktivitet eller tilkoblingslogger, tilbyr den den mest komplette torrentingVPN pakken vi har hatt gleden av å teste.

Men som med alle VPN, kan brukere støte på problemer, og ExpressVPN har dekket deg med sin 24/7 live chat-støtte. I det usannsynlige tilfellet du trenger det, vil det hjelpsomme teamet gi deg hjelp i løpet av minutter i stedet for timer. Selv om ExpressVPN koster marginalt mer enn noen av konkurrentene sine, er det ikke verdt å bruke beste VPN torrent hvis du ikke har behov for en. Derfor er det en 30 dagers pengene tilbake garanti hos ExpressVPN.

Hvorfor er det ikke et godt valg å bruke gratis VPN for torrent?

Det er noen veldig dårlige gratis VPNer som bør unngås for enhver pris, og ikke bare for torrenting. Disse VPNene kommer på svartelisten, enten ved å tilby forferdelige tjenester, kompromittere brukersikkerheten, eller ganske enkelt være enkle, rett og slett uærlige. Så uansett hvor mye deres annonsering kan friste deg, ikke under noen omstendigheter installer følgende VPNer.

Hola! er en gratis tjeneste som utgir seg for å være en VPN, men det er den ikke. Systemet emulerer Tor-nettverket ved at det bruker tilkoblingene til medlemmene til å gå gjennom andre brukeres tilkoblinger. Dette presenteres veldig som et gjensidig fordelaktig oppsett som tjener et fellesskap. Men organisasjonen som driver Hola! eier også en virksomhet som selger tilgang til nettverket. Så gratisbrukere lar andre brukere sende tilkoblingene sine gjennom systemet deres i bytte mot den samme tjenesten i retur. Med andre ord, hvis noen utfører en kriminell handling, sporbar til din IP adresse, kan du få mye problemer. Dette er bare ett eksempel på hvorfor du ikke bør bruke gratis VPN for torrent.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Fordelene med beste VPN torrent

Det er mange fordeler når det kommer til beste VPN torrent. Her er noen av de.

sikkerhet er den største bekymringen for enhver internettbruker. I dag er det enkelt å hacke all informasjon om brukere fra internett. Derfor er det ikke en god idé å tro på noen nettsteder på internett. Brukere må være på vakt mens de bruker internett, noe som begrenser dem fra å bruke noen få nettsteder. En VPN lar deg imidlertid få tilgang til alle nettsteder mens du holder dataene og personlig informasjon sikker. Det holder deg unna øynene til hackere.

p2p vpn

Noen nettsteder er blokkert på visse plasser eller land, og filtre er satt. De begrenser brukerne til å bruke noen få nettsteder. En VPN for torrent kan imidlertid omgå disse internettfiltrene og la brukere få tilgang til blokkerte nettsteder. Her kan du lese om de beste VPN torrent nettsidene!

Hvordan laster man ned torrent VPN trygt?

Det første du må gjøre før du starter torrenting er å få VPN-en din satt opp og installert. Men med så mange VPN-er å velge mellom, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken du skal gå for. For sikker torrenting bør du velge en topp VPN som er pålitelig, rask, sikker og klargjort for torrenting. Neste steget er å finne den beste VPN torrent nettsiden.

Deretter er det noe som må aktiveres for at du skal få optimal beskyttelse.

  1. Slå på kill-bryteren – noen ganger er denne slått av i standardinnstillingene, så slå den på.
  2. Angi den høyeste krypteringen – Sørg for at VPN-en din er satt til 256-bit AES-kryptering slik atalle dataene dine er så sikre som mulig.
  3. Bruk en sikker protokoll – det er best å bruke en OpenVPN-protokoll, og ikke PPTP, som er eldre og ikke like sikkert.
  4. Aktiver lekkasjebeskyttelse – slå på både IP- og DNS-lekkasjebeskyttelse.
  5. Bruk delt tunnelering – Dette holder noe av nettrafikken din, som torrenting, kryptert med VPN, og lar andre nettsteder stå på din vanlige IP-adresse. Det er nyttig når du trenger å beholde noen nettsteder på din vanlige IP, for eksempel leveringstjenester og nettbank, og test oppsettet ditt på ipleak.net her

VPN for torrent: Konklusjon

Nå har vi kommet til slutten, og du har forhåpentligvis fått litt mer informasjon om VPN for torrent og hvordan det funker i praksis. Du har også fått informasjon om hvilken beste VPN torrent du bør velge og vi anbefaler ExpressVPN

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no