5 beste VPN for MAC: Forbli anonym og få tilgang til blokkert innhold

Til alle dere Mac-elskere og Mac-avhengige der ute, her er noe for dere! I denne artikkelen skal jeg lære deg hvordan du holder nysgjerrige øyne i sjakk fra den elektroniske aktiviteten din på din elskede Mac-maskin. Til tross for forskjellene mellom PC-er og Mac-maskiner, forblir online trusselbildet mot personvernet ditt det samme. Dette gjelder imidlertid også løsningen på problemet. Når du er ferdig med å lese denne anmeldelsen, vil du derfor vite hvilke som er de beste Mac VPN som jeg anbefaler.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

En Mac VPN: Er det nødvendig, da?

Svaret er ja, spesielt i denne digitale epoken som vi befinner oss i, der de fleste av dine private data finnes tilgjengelige på nettet. Ettersom du er en Mac-tilhenger, vil du sannsynligvis fortelle meg at Mac er betydelig sikrere enn Windows, noe du forsåvidt har delvis rett i. Dette er imidlertid ikke poenget her. Kanskje du tror du ikke trenger antivirus – selv om du gjør det. Men jeg er sikker på at du trenger en VPN på Mac for å forbedre sikkerheten og personvernet ditt på nettet. Mac eller ikke, trafikken din forblir synlig når du surfer på nettet uten VPN.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

La meg minne deg på om hva en VPN er: Vi snakker om et nettverk som oppretter en virtuell bro mellom en bruker og en server. For å få tilgang, må du ha en konto med påloggingsinformasjon. Når du er tilkoblet, flyter trafikken din gjennom en kryptert tunnel. Med en VPN kan du browse helt anonymt (noe som er helt annerledes enn privat surfing …).

VPN-tilkobling til din Mac

Beskytt personvernet ditt med en VPN på Mac

Hver dag kan du koble deg til App Store og installere nye apper for å forbedre hverdagen din, noe som er fantastisk! Det er ganske imponerende hvordan apper hjelper oss med å forme planen vår og begrense overflødige oppgaver. Dessverre øker risikoen for å eksponere private data for inntrengere tilsvarende.

Det er derfor du trenger en VPN for Mac-en din. Da det begynte opprettet selskaper VPN-er for å beskytte kommunikasjonen sin og unngå risikoen for datatyveri. Den beste VPN-en for Mac krypterer alle trafikkdataene dine, slik at du kan surfe gjennom hvilken som helst nettside helt anonymt, lese e-postene dine og legge inn passordene dine på en trygg og sikker måte.

Videre, vil en Mac VPN-klient skjule IP-adressen din og erstatte den med adressen fra VPN-serveren du valgte. Hvis myndighetene, Internett-leverandøren din eller en hacker spionerer på deg, vil de ikke kunne få tilgang til din aktivitet på nettet. I tillegg er det umulig for dem å finne den virkelige IP-adressen din og hvor du befinner deg.

Beste VPN Mac Norge

VPN på Mac: Koble til gratis WiFi på en trygg måte

Den første regelen er: Bruk alltid en VPN. Den andre regelen er: Koble aldri til gratis WiFi uten VPN. Dette er enkelt og det er bare to regler. Husk at gratis WiFi-nettverk er farlige! Du er ikke trygg i offentlige nettverk, fordi du aldri vet hvor nettverket stammer fra. Du kan koble deg direkte til en hackers enhet uten å en gang vite det. Selv en 12-åring kunne sette opp en felle med en gratis trojansk hest for å få tilgang til dataene dine.

Du bør holde deg unna gratis WiFi og du bør aldri legge inn eller la noen få tilgang til sensitive data, fordi disse dataene er synlige og finnes dermed lett tilgjengelige.

Heldigvis finnes det en trygg beskyttelse tilgjengelig: En VPN-forbindelse Mac. Heldigvis tilbyr de fleste VPN-er nå egen programvare for Mac. Med en Mac VPN-klient kan du trygt koble deg til gratis WiFi-nettverk.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Fjern blokkering av geobegrenset innhold med beste VPN Mac

Dette er en av de mest populære funksjonene som tilbys av VPN-er. Du kan omgå sensur. VPN-programvaren din vil gi deg innpass som en bruker fra et annet land. Hvordan? Jo, den vil opprette en kobling mellom datamaskinen og en server som er lokalisert i et annet land. Deretter vil denne serveren koble seg til nettstedet for å få innholdet og sende det tilbake til deg.

Listen over tilgjengelige land avhenger av hver respektive VPN-leverandør. Du kan bruke denne funksjonen til å se amerikanske Netflix eller streame AMC og til og med se BBC iPlayer utenfor Storbritannia. Dette vil fungere for alle land og for alt begrenset innhold.

Den beste VPN på Mac

For å sette sammen denne listen over VPN Mac fokuserte jeg på tre kriterier:

  • Grensesnittet og enkelheten: Vi ønsker alle en enkel programvare, en programvare som blir lansert en gang og glemt
  • Tjenestens hastighet: Du bruker faktisk en VPN 24/7, så du trenger en perfekt tilkobling og høy hastighet
  • Verdi for pengene: VPN-forbindelse Mac er et billig abonnement, men noen er billigere enn andre, og noen ganger med de samme spesifikasjonene
Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Dette er de beste VPN Mac. Samtlige av dem tilbyr en pålitelig service. Derfor, når du abonnerer på en av disse, vil du kunne beskytte personvernet ditt og fjerne blokkeringen av alt geo-begrenset innhold.

Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no