Slik ser du Formel E i 2024

Lurer du på hvor og hvordan du kan streame Formel E i 2024? Vi har all informasjon du trenger om hvor og hvordan du kan se Formel E live fra hvor som helst.

PRØV NÅ
Livestream Formel E med ExpressVPN!

Med ExpressVPN kan du stream Formel E på nettet - uansett hvor du befinner deg! Nyt opptil 49% rabatt, 3 måneder gratis om du abonnerer i et år og 30-dagers full returrett.

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Hvor kan man se Formel E online

Eurosport er en internasjonal sportskanal som blant annet sender Formel E i 2024. For å se innhold fra denne kanalen må man ha et abonnement. Du kan streame Formel E via nettleser, smarttelefon og TV. Fortsett å lese for å finne ut mer om gratiskanaler hvor du kan følge med på Formel E.

Hvor kan man se Formel E gratis

Det finnes flere gode gratiskanaler hvor man kan se Formel E live. Først ut har vi Ziggo Sport, en nederlandsk gratiskanal. Du kan se Ziggo Sport via TV, nettleser og smarttelefon. Neste gratiskanal er den belgiske kanalen RTBF, hvor du kan stream formel E på nettet, smarttelefon eller TV.

stream Formel E på nettet

En annen kanal for å se Formel E live er Channel 4 fra Storbritannia, og du kan se via TV, nettleser og smarttelefon. Siste aktuelle gratiskanal er ORF fra Østerrike. Dette er den største kanalen innenfor østerriksk TV, og du kan følge med via TV, nettleser og smarttelefon.

På tross av at det finnes mange steder å livestream Formel E gratis, kan geografiske restriksjoner føre til vanskeligheter når man forsøker å strømme innholdet.

Hvorfor du ikke kan streame Formel E utenfor tilgjengelighetssonene

Det kan være vanskelig å se Formel E på nettet gratis på grunn av geografiske restriksjoner. Kanalene betaler for rettigheter og kan ikke vise innholdet utenfor sine geografiske områder. Dette er fordi kontrakter mellom kanaler og skapere sier noe om hvor og hvordan de har lov til å vise innholdet.

Derfor må de implementere geografiske restriksjoner i form av geo-blokkere og hindre deg i å streame Formel E.

livestream Formel E Geografiske restriksjoner

Geo-blokkere bruker IP-adresser – en personlig adresse som inneholder informasjon om hvor du befinner deg – for å lokalisere seere. Dersom de oppdager seere med ukjente IP-adresser, hindrer de deg i å strømme innholdet. Det finnes imidlertid en løsning på dette problemet – man kan bruke en VPN til å endre IP-adresse.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Hvordan se Formel E online med en VPN

Slik ser du Formel E med en VPN, du kan følge disse enkle trinnene.

  1. Velg hvilken VPN du ønsker å bruke og registrer deg – vår anbefaling er ExpressVPN
  2. Start nedlasting og installasjon av programmet
  3. Start programmet og velg server avhengig av hvilken strømmetjeneste du skal bruke for å se Formel E live:
    Norge (Eurosport), Nederland (Ziggo Sport), Belgia (RTBF), Storbritannia (Channel 4), Østerrike (ORF)
  4. Gå til kanalen – Eurosport, Ziggo Sport, RTBF, Channel 4, ORF – og se livestream Formel E!

Gratis prøveperiode hos ExpressVPN

Vi anbefaler ExpressVPN på det sterkeste for å streame Formel E i Norge. Du kan prøve ExpressVPN gratis i 30 dager. Med vår link kan du få opptil 49% rabatt, 3 måneder gratis dersom du abonnerer i ett år og 30-dagers full returrett.

ExpressVPN er et av de beste VPN-programmene på markedet, og vi har anbefalt dette programmet i flere år. Om du ønsker pengene tilbake må du kontakte kundesupport før 30 dager er over – for eksempel via chat – og be om refusjon. Da får du pengene tilbake uten flere spørsmål.

Beste VPN for Formel E live streaming

Vi har testet mange ulike programmer slik at du skal slippe å installere og prøve ulike løsninger når du vil stream Formel E på nettet. Gjennom sammenligninger og anmeldelser av disse programmene har vi funnet ut at de følgende programmene er de beste på markedet.

Vi vil anbefale et av disse programmene for å streame Formel E.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Store fordeler med en VPN

Ved å bruke en VPN kan du få mange fordeler. Vi skal ta for oss to av de største fordelene. Den første er at du kan omgå geo-blokkere og dermed få tilgang til ulike nettsteder, strømmetjenester og plattformer. Du får blant annet muligheten til å livestream Formel E og få tilgang til store plattformer som Netflix og Hulu. Samtidig blir du en del av kampen mot sensur av innhold.

se Formel E live

Den andre fordelen er imidlertid den aller viktigste. Med en VPN øker du egen sikkerhet og beskytter personvernet ditt gjennom å kryptere dataene dine og gjemme IP-adressen din. Dette vil si at ingen andre enn deg kan få tilgang til innholdet på datamaskinen din, og du kan blant annet føle deg helt trygg på offentlige internett når du har gjemt IP-adressen din.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Formel E?

Formel E er en egen klasse for elbiler innenfor bilsport. Verdensmesterskapet består av en rekke enkeltløp (ePrix) som i all hovedsak avholdes på midlertidige baner i større byer som Berlin, Roma og London. Med vår komplette guide kan du stream Formel E på nettet.

Formel E kalender 2023

ePrix Bane – Land Dato
R1 – Mexixo by ePrix 2023 Autódromo Hermanos Rodríguez – Mexico 14. januar
R2 – Darayeh ePrix 2023 Riyadh Street Circuit – Saudi-Arabia 27. januar
R3 – Darayeh ePrix 2023 Riyadh Street Circuit – Saudi-Arabia 28. januar
R4 – Hyderabad ePrix 2023 Hyderabad Street Circuit – India 11. februar
R5 – Cape Town ePrix 2023 Cape Town Street Circuit – Sør-Afrika 25. februar
R6 – São Paulo ePrix 2023 São Paulo Street Circuit – Brasil 25. mars
R7 – Berlin ePrix 2023 Tempelhof Airport Street Circuit – Tyskland 22. april
R8 – Berlin ePrix 2023 Tempelhof Airport Street Circuit – Tyskland 23. april
R9 – Monaco ePrix 2023 Circuit de Monaco – Monaco 6. mai
TBA TBA 20. mai
R11 – Jakarta ePrix 2023 Jakarta International ePrix Circuit – Indonesia 3. juni
R12 – Jakarta ePrix 2023 Jakarta International ePrix Circuit – Indonesia 4. juni
TBA TBA 24. juni
R14 – Roma ePrix 2023 Circuito Cittadino dell’EUR – Italia 15. juli
R15 – Roma ePrix 2023 Circuito Cittadino dell’EUR – Italia 16. juli
R16 – London ePrix 2023 ExCeL London – Storbritannia 29. juli
R17 – London ePrix 2023 ExCeL London – Storbritannia 30. juli

Formel E sjåfører 2023

Formel E sjåfører

Konklusjon

Det er irriterende når de store, internasjonale sportsarrangementene er utilgjengelige, men vi har løsningen for å se Formel E live. Man kan se Formel E på Eurosport, men det er avhengig av å ha et abonnement. Om man prøver å se Formel E via gratiskanaler som Ziggo Sport, RTBF, Channel 4 eller ORF vil geografiske restriksjoner stoppe deg fra å få tilgang til innholdet.

Vi har heldigvis den beste løsningen for å unngå de geografiske restriksjonene og livestream Formel E – du kan benytte deg av en VPN!

Vi anbefaler ExpressVPN, og du får en gratis prøveperiode på 30 dager med full returrett gjennom våre sider. Ved å bruke en VPN skjuler du IP-adressen din så at du blant annet kan bruke alle offentlige internett og jobbe trygt! Kan det bli bedre enn dette?

Prøv tilbudet til ExpressVPN i dag og stream Formel E på nettet! Vi vil også anbefale deg som er interessert i Formel E og Formel 1 å lese mer om hvor og hvordan du kan se Formel 1.

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no