Hvordan se Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2022

Endelig begynner Formel 1 live stream opp igjen, med Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2022. Mange spør seg hvor kan man se formel 1 Norge uten å betale for mye. I denne artikkelen viser vi deg hvordan!

Neste Grand Prix
Noble mennekser and gode kvinner, ikke gå glipp av Formula 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix 2022 ! Racet skjer den Marina Bay Street Circuit, Singapore, oktober 2, 2022. All infomasjonen for å deota på Formula 1 streamingen finner du under. Og som alltid, for å lpås eopp alle kanaler anbefaler jeg ExpressVPN med spesialtilbud forpengene tilbake-garanti !

Hvor kan du se Formel 1 på TV 2022?

Mange nordmenn følger ivrig med på Formel 1 på TV. Formel 1 Norge vises på kanalen Viaplay. Dette er en dyr kanal som inngår i en stor og dyr kanalpakke. Du betaler altså mye for noe du ikke vil ha.

Se Formel 1

Det er mange som lurer på hvor man kan se Formel 1 på nettet gratis – eller billigere. Kanalene ABC viser Formel 1 live stream. Disse kanalene har også gratis prøvetid, så her kan du prøvese Formel 1 TV Norge før du binder deg til et abonnement. Ulempen med disse mulighetene er at ABC kun sender i USA. Innholdet er begrenset via såkalte geobegrensninger.

Heldigvis finnes det en enkel løsning på å komme seg rundt dette: VPN.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av oktober 2022

Bruk en VPN for å se Formel 1 Norge

Med en VPN (virtual private network) kan du få en amerikansk IP-adresse og dermed få tilgang på amerikansk TV. En VPN fungerer ved at den kobler deg opp mot en server i et annet land og sender datatrafikken din gjennom en kryptert tunnel.

På denne måten blir IP-adressen din skjult for uvedkommende. Samtidig sikrer den nye IP-adressen din at du kommer deg forbi geobegrensninger. Det er både praktisk og til gode for ditt privatliv og din anonymitet med en VPN.

Formel 1 Live Stream

For å se Formel 1 Norge vil vi anbefale ExpressVPN. Dette er en ypperlig VPN med et stort antall servere i hele verden og med en solid personvernspolicy.

Opplæring for å se Live Stream of Formula 1

Her er en trinnvis guide som forklarer hvordan du ser F1 gjennom en VPN.

  1. Velg en VPN (jeg anbefaler ExpressVPN).
  2. Last ned og installer den valgte VPN-programvaren på enheten din.
  3. Koble til en VPN-server i det landet du velger, for eksempel en amerikansk server (gratis) for ABC eller norsk server for Viasat.
  4. Abonner (om nødvendig) på kanalens nettsted.
  5. Kos deg med å se F1-streaming og se Formel 1 på tv.

Formel 1 Live stream 2022: Sjåfører og Team

Her er sjåførene og lagene som deltar i år på Formel 1-VM 2022.

Formel 1 Drivere

Formel 1 Live stream 2022: Kalender for F1-løp

Løp Plassering Dato
Bahrain Sakhir 18 – 20 Mars
Saudi Arabia Jeddah 25 – 27 Mars
Australia Melbourne 08 – 10 April
Italia Imala 22 – 24 April
Forente Stater Miami, Florida 06 – 08 Mai
Spania Barcelona 20 – 22 Mai
Monaco Monte Carlo 27 – 29 Mai
Azerbaijan Baku 10 – 12 Juni
Canada Montreal 17 – 19 Juni
Storbritannia Silverstone 01 – 03 Juli
Østerrike Spielberg 08 – 10 Juli
Frankrike Le Castellet 22 – 24 Juli
Ungarn Budapest 29 – 31 Juli
Belgia Spa-Francorchamps 26 – 28 August
Netherlands Zandvoort 02 – 04 September
Italia Monza 09 – 11 September
Singapore Marina Bay Street Circut 30 September – 02 Oktober
Japan Suzuka 07 – 09 Oktober
Forente Stater Austin, Texas 21 – 23 Oktober
Mexico Mexico City 28 – 30 Oktober
Brazil Sao Paulo 11 – 13 November
Abu Dhabi Yas Island 18 – 20 November

Hvilken VPN er best for Formel 1 live stream?

Som nevnt er ExpressVPN den anbefalte VPN for Formel 1 på TV i dag. For andre VPN for Formel 1 norsk TV se vår utfyllende liste under:

Gratis VPN for Formel 1 Live stream

I dag finnes det mange gratis VPN på nettet, og noen vil være kritisk til å betale for noe man like gjerne kan få gratis. Hvis du vurderer en gratis VPN til fordel for en som du betaler for bør du stille deg spørsmålet «er dette for godt til å være sant?».

Mange gratis VPN er simpelthen dårlige og har lav kvalitet. Samtidig koster det å drifte en VPN. Dersom en VPN er gratis betyr det at pengene kommer fra andre steder. Som regel gjennom salg av dataene dine til tredjeparter. Du følges dermed med på av aktører du ikke vet hvem er. Som nevnt er ExpressVPN den anbefalte VPN Med pengene tilbake-garanti.

Hva annet kan jeg bruke en VPN til?

En VPN sikrer deg anonym ferdsel på nettet ved at din egen IP-adresse maskeres med en annen. Dette fører til at dataene dine ikke kan brukes til kommersielt bruk eller overvåking. Det bidrar også til at du kommer deg forbi geobegrensninger, ved at du får en IP-adresse til et annet sted. Slik kan du få tilgang til geobegrenset innhold som TV og filmer til kanaler i andre land.

En av tingene som VPNer brukes mye til er å få tilgang til amerikansk Netflix fra andre land. Netflix og andre strømmetjenester gir typisk ut nye sesonger av kjente tv-serier i USA lenge før de gir dem ut i Europa og MotoGP. Med en amerikansk IP-adresse kan du dermed følge de nyeste sesongene av dine favorittserier lenge før de blir tilgjengelig her hjemme.

Konklusjon

Med en VPN kan du enkelt følge F1 på TV for en langt billigere penge enn Viaplay. Med sin stabile VPN-tjeneste sikrer ExpressVPN deg tilgang til alt du måtte ønske av underholdning som TV-serier og filmer samt idrett som Champions League og Premier League.

En VPN gir deg i tillegg full anonymitet, ved å skjule din egentlige IP-adresse for se formel 1 på tv. Du får med andre ord i pose og sekk: Du kan både strømme Formel 1 Norge og annen underholdning samtidig som du kan være sikker på at ingen kan følge med.

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no