Hvordan se MotoGP Gratis Qatar Airways Grand Prix of Qatar 2024

Det er endelig tid for en ny sesong med MotoGP live, og mange gleder seg. Det kan imidlertid være vanskelig å finne ut hvor man skal følge med på årets løp.

I denne artikkelen skal vi hjelpe deg med å finne ut hvor og hvordan du kan følge med på MotoGP 2024 fra hvor som helst.

Se Grand Prix med ExpressVPN
Neste Grand Prix Qatar Airways Grand Prix of Qatar starter endelig mars 10, 2024! Løpet finner sted på Losail International Circuit i Qatar. All informasjon du trenger om tilgang til Moto GP live finner du under. Prøv ExpressVPN og live stream Moto GP fra hvor som helst. Få 49% rabatt og 30-dagers fornøydgaranti i dag!

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

Hvor kan man se MotoGP live 2024?

I Norge strømmes MotoGP på TV på norsk hos Viasat Motor. Engelskspråklige kanaler finnes både i Storbritannia, USA, Australia og New Zealand for å nevne noen. For å live stream Moto GP må du vanligvis sette opp en brukerkonto hos den lokale tilbyderen. Det kan bli dyrt. Et billigere alternativ for fans er SlingTV, hvor du kan få tilgang til sportsbegivenheter for en billig penge.

Se MotoGP

Hvor kan jeg se MotoGP live gratis

Du kan live stream Moto GP gratis via en lang rekke tilbydere (se liste under). Det er ikke alltid du kan få tilgang til den beste kvaliteten, eller kanalen du har valgt har ikke alle rettigheter, slik at den optimale løsningen kan være å se MotoGP live gratis på andre kanaler. Gode alternativ se MotoGP TV kanal gratis er via RTBF i Belgia og TV8 i Italia.

Liste over kanaler for å se MotoGP live gratis

Geografiske restriksjoner

Ulike kanaler og strømmetjenester betaler for rettigheter for å vise innholdet til seerne sine. De har kun lov til å vise innholdet innenfor visse geografiske områder. På grunn av dette må kanaler og strømmetjenester implementere geografiske restriksjoner for å hindre at uvedkommende ser innholdet.

Dette gjør de ved å bruke geo-blokkere som bruker seernes IP-adresser for å finne ut hvor de befinner seg. Om man har en IP-adresse utenfor området hvor de kan vise innholdet, er det ikke mulig å få tilgang. Om du bruker en VPN er det imidlertid mulig å endre IP-adressen din og omgå geografiske restriksjoner.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Hvordan live stream Moto GP med en VPN

Se MotoGP live gratis med fem enkle steg:

  1. Velg en VPN-tilbyder. For den beste og sikreste opplevelsen anbefaler vi å bruke et betalt abonnement hos ExpressVPN.
  2. Last ned og installer VPN-programmet. Vær obs på at du bruker programmet i en versjon tilpasset ditt operativsystem (Windows, MacOS, Android).
  3. Bestem deg for hvilken kanal du ønsker å bruke til å live stream Moto GP.
  4. Koble deg opp til en relevant server for å avblokkere lokalt innhold. (Vil du se på moto gp på for eksempel RTBF  må du koble til en server i Belgia. Du kan også se på TV8 og koble til en server i Italia.)
  5. Prøv å spille av den strømmede videoen på din utvalgte nettside. Dersom det ikke fungerer, prøv å slette cookies og cache fra nettleseren din, og oppdater siden.

Prøv ExpressVPN gratis

Om du ønsker å se årets MotoGP hos en gratis strømmetjeneste, kan du bruke en VPN for å omgå de geografiske restriksjonene og få tilgang til innholdet. Vi har anbefalt ExpressVPN i årevis fordi de er ekstremt pålitelige og regnes som et av de tryggeste programmene på markedet.

Om du ikke blir fornøyd med programmet kan du få pengene tilbake i løpet av de første 30 dagene ved å kontakte kundeservice og si at du ikke ønsker å abonnere – de krever ingen forklaring.

live stream Moto GP

Det beste VPN for å se MotoGP live gratis

Er du usikker på hvilken VPN som er riktig for deg? Jeg har anmeldt en lang rekke VPN-programmer på denne siden, så du kan sjekke ut hvilken VPN som passer for deg.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Motorsykkel Grand Prix 2024

Nå er endelig kalenderen for 2024 her. Hele 42 løp går i nær fremtid av stabelen i ulike europeiske land.

Løpene vil finne sted blant annet i de europeiske landene som alltid er vertskap; Spania, Portugal, Frankrike og Italia, men man finner også andre eksotiske land som Malaysia, India og Thailand på listen over årets land. Det hele leder opp til finalen 26. november i Spania.

Denne sesongen kommer nok til å bli en klassiker. Den spanske MotoGP-mesteren Marc Marquez kjører på med enda en sesong på motorsykkelen. Veteranen er alltid en favoritt som de fleste ønsker å se på pallen under seremonien.

Broren Alex Marquez er også med i årets konkurranse, og prøver nok en gang å vinne gullet fra den eldre broren. Maverick Vinjales returnerer også i denne sesongen, i tillegg til den soleklare favoritten Miguel Oliveira.

MotoGP Sjåfører 2024

Mange favoritter holder koken gående denne sesongen, men også nye og lovende sjåfører titter frem blant erfarne veteraner.

Moto GP Sjåfører

MotoGP Kalender 2024

Runde Løp Dato Bane
1 Portugal Grand Prix 23. mars Autódromo Internacional do Algarve, Portugal
2 Argentina Grand Prix 2. april Termas de Río Hondo, Argentina
3 Red Bull USA Grand Prix 16. april Circuit of The Americas, USA
4 Spania Grand Prix 30. april Circuito de Jerez – Angel Nieto, Spania
5 Frankrike Grand Prix 14. mai Le Mans, Frankrike
6 Italia Grand Prix 11. juni Autodromo Internazionale del Mugello, Italia
7 Tyskland Grand Prix 18. juni Sachsenring, Tyskland
8 Nederland Grand Prix 25. juni TT Circuit Assen, Nederland
9 Kasakhstan Grand Prix 9. juli Sokol International Racetrack, Kasakhstan
10 Storbritannia Grand Prix 6. august Silverstone Circuit, Storbritannia
11 Østerrike Grand Prix 20. august Red Bull Ring – Spielberg, Østerrike
12 Catalonia Grand Prix 3. september Circuit de Barcelona-Catalunya, Spania
13 San Marino Grand Prix 10. september Misano World Circuit Marco Simoncelli, Italia
14 India Grand Prix 24. september Buddh International Circuit, India
15 Japan Grand Prix 1. oktober Mobility Resort Motegi, Japan
16 Indonesia Grand Prix 15. oktober Mandalika International Street Circuit, Indonesia
17 Australia Grand Prix 22. oktober Phillip Island, Australia
18 Thailand Grand Prix 29. oktober Chang International Circuit, Thailand
19 Lenovo USA Grand Prix 20.-22. oktober CIRCUIT OF THE AMERICAS, USA
20 Malaysia Grand Prix 12. november Sepang International Circuit, Malaysia
21 Valencia Grand Prix 26. november Circuit Ricardo Tormo, Spania

Fordeler med VPN

Med en VPN kan du omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til ellers sensurert innhold. Du kan dermed se nettsteder, kanaler og strømmetjenester som ikke er lette å få tilgang til. Blant annet kan du live stream Moto GP, Formel 1, Netflix og Hulu.

Når du bruker en VPN øker du også din egen sikkerhet på nettet. En VPN krypterer dataene dine og gjemmer IP-adressen din slik at du kan føle deg trygg på at ingen får tilgang til privat informasjon eller filene dine. Med en VPN kan du derfor føle deg helt trygg når du bruker offentlige internett på kafeer, bibliotek og flyplasser.

Konklusjon

Det er mange kanaler og strømmetjenester som strømmer MotoGPlive. For MotoGP TV Norge kan du se på Viasat Motor, eller Sling TV. Du kan også se MotoGP live gratis via kanaler som Servus TV, RTBF, Guangdong TV, Trans 7, TV8, Nippon TV og PPTV.

Om du velger en gratiskanal  for MotoGP streaming kan du møte problemer fordi kanalene må innføre geografiske restriksjoner fordi de ikke har lov til å vise innholdet utenfor visse områder. Dette gjør de ved å bruke geo-blokkere som identifiserer hvor seere befinner seg og fjerner seere utenfor området de har lov til å vise innholdet.

En enkel løsning på dette er å bruke en VPN for å omgå de geografiske restriksjonene. Vi anbefaler ExpressVPN, et effektivt og trygt program som lar deg få pengene tilbake om du ikke er fornøyd i løpet av de første 30 dagene.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no