Hvordan se Serie A Live Stream

Den italienske toppserien Serie A er i gang for fullt igjen. Mange spør seg derfor om hvordan se serie A live – helst billigst mulig. Les videre denne artikkelen for å vite hvordan du bruker en VPN for å se Serie A live streaming.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Hvilke kanaler sender Serie A?

I Norge kan du se Serie A streaming på TV2 Sport eller Eurosport. Både Eurosport og TV2 Sport er dyre kanaler som normalt inngår i større kanalpakker med flere andre kanaler du kanskje ikke ønsker å betale for. Mange spør seg derfor om det finnes billigere måter å få tilgang til den italienske toppserien på.

hvordan-se-serie-a

En av mulighetene er den amerikanske sportskanalen ESPN. ESPN sender alle kamper fra Serie A for 5 USD måneden gjennom tilleggstjenesten ESPN+. Dessverre er disse kampene bare tilgjengelig for seere innad i USA. Du må med andre ord ha en amerikansk IP-adresse. Med en VPN kan du få en amerikansk IP-adresse og hvordan se Serie A live med ESPN+.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Hvordan se Serie A på tv?

For å få tilgang til ESPN+ Serie A streaming fra USA, må du ha en VPN. Med en god VPN kan du se italiensk fotball online. For å få tilgang kan du følge disse enkle stegene:

  1. Abbonér på en VPN for Serie A streaming. Vi anbefaler ExpressVPN å se serie A. Denne VPN-en tilbyr høyhastighets- og sikre servere i USA.
  2. Last ned VPNen til plattformen du ønsker, enten pc, tablet eller smarttelefon.
  3. Få en forbindelse til en VPN-server å følge Serie A live fra. For hvordan se Serie A bør du eksempelvis koble deg til en amerikansk server.
  4. Se etter en webside hvor du kan se Serie A. Med ESPN+ og TV2 Sport kan du se italiensk fotball billig.
  5. Begynn din Serie A stream! Følg lag som Juventus og Roma.

se-serie-a-live

Hvilken VPN er best for å følge Serie A?

ExpressVPN er blant de raskeste og mest stabile VPNene som også setter personvern høyt. Denne VPNens store styrke er dens store antall servere i ulike land samt gode retningslinjer for personvern. Med ExpressVPN kan du hvordan se Serie A på TV uten å bekymre deg for hvem som følger med på deg.

Kan jeg bruke en gratis VPN?

Mange spør seg om hvorfor de skal betale for en VPN når det finnes såpass mange gratis VPN-tjenester tilgjengelig på nett. Det amerikanske ordtaket «there’s no such thing as a free lunch» er passende: De fleste gratis VPN har noen feil og mangler som få ønsker seg av en VPN.

Oftest dreier dette seg om kvalitet. Mange gratis VPNer er svakere og faller oftere ut. Noen gratis VPN er raske og stabile. Dersom VPN er gratis (og god nok til å brukes) betyr det at funksjonen finansieres på andre måter. Typisk ved videresalg av dataer til tredjeparter som brukes til markedsføring eller overvåking.

serie-a-live-streaming

Ved å betale for en VPN får du både kvalitet og verner om eget personvern.

Hva annet kan jeg bruke en VPN til?

Du kan streame alt fra forskjellige TV-serier, filmer og live sportsbegivenheter med en VPN, uten å møte geografiske begrensninger. Med en VPN er alt tilgjengelig.

Fordelen med VPN er at du gjennom anonymitet beskytter ditt personvern. Da kan du trygt surfe på nett.

Gå til ExpressVPN
30-dagers pengene-tilbake-garanti

Konklusjon

Du kan åpne opp en ny verden av sport og underholdning med en god VPN. En VPN sikrer at du kommer deg rundt geobegrensninger som ligger på Serie A, Champions League, Bundesligaen, eller strømmetjenester som HBO og Netflix. Vi går virkelig god for VPNene som er nevnt i denne artikkelen. Disse VPNene er blant markedets raskeste, tryggeste og mest stabile. Dessuten tar de personvern på alvor og holder virkelig det de lover.

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no