Hvordan se UEFA Champions League – Komplett Guide i 2024

Champions League er en av de største fotballturneringene som finnes, men det kan være vanskelig å finne steder man kan se turneringene billig. I denne artikkelen hjelper vi deg med å finne ut hvor og hvordan du kan streame Champions League fra hvor som helst.

PRØV NÅ
Få ExpressVPN og stream Champions League live - spar 49%!

ExpressVPN er det beste programmet på markedet for å få tilgang til å streame Champions League i Norge. Prøv det nå og få 3 måneder gratis om du abonnerer for et år og 30-dagers fornøydgaranti.

Artikkelen oppdatert på: 14. april 2024

Hvordan streame Champions League?

Det finnes flere strømmetjenester og kanaler du kan benytte deg av for Champions League live streaming.

TV2

TV2 er en av de to største norske kanalene, og er hovedkonkurrenten til NRK. Kanalen sender blant annet underholdning, realityprogrammer og sport, og er det vanligste stedet for Champions League stream Norge.

For å få full tilgang til innholdet kan du velge mellom ulike abonnementer, og prisene varierer fra 35 kr per uke til 895 kr per år.

Med et aktivt abonnement kan du følge med via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, TV-boks, Chromecast, Apple TV eller Smart TV.

Viaplay

Viaplay er en strømmetjeneste som blant annet tilbys i Norge, Sverige og Danmark hvor du kan se filmer, serier og sport. Denne tjenesten er også ofte brukt for Champions League stream Norge.

Abonnementet koster 129 kr per måned, og mens du abonnerer kan du se innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, utvalgte spillkonsoller, Apple TV og Chromecast.

beIN sport

beIN sport er et globalt nettverk av sportskanaler som hovedsaklig viser internasjonale sportsarrangementer.

For 150 kr per måned kan du få med deg det meste av internasjonal sport inkludert Champions League live streaming via nettleser eller app for mobiltelefon og nettbrett.

Det finnes imidlertid også kanaler og strømmetjenester som lar deg se Champions League stream Norge helt gratis.

champions league live streaming

Hvordan se Champions League gratis?

Vi har allerede sett på et par kanaler og strømmetjenester, men hvor kan man se Champions League gratis? Det skal vi se nærmere på nå.

BT Sport

BT Sport er et britisk nettverk av sportskanaler, hvor du kan se Champions League gratis og mye annet sportsinnhold. Du kan følge med på innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, utvalgte spillkonsoller, Apple TV, Chromecast og Smart TV.

RTL

RTL er en belgisk gratiskanal med fransk tale, som blant annet sender underholdning, film og sport. Du kan se innholdet helt gratis via nettleser eller app for mobiltelefon og nettbrett.

Servus TV

Servus TV er en østerriksk gratiskanal som sender underholdning, sport og mer. Kanalen er helt gratis og du kan følge med via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, utvalgte spillkonsoller og Smart TV.

Selv om disse kanalene og strømmetjenestene viser sportsinnhold helt gratis kan du likevel støte på problemer. Dette er fordi man kun får tilgang dersom man befinner seg innenfor området hvor de har lov til å sende innholdet.

Hvorfor du ikke kan se Champions League utenfor det geografiske området

Strømmetjenester og kanaler må signere kontrakter med skapere som sier noe om hvor de har lov til å vise innholdet.

Fordi de kun har lov til å vise innholdet innenfor et avgrenset geografisk område må de implementere geografiske restriksjoner. Dette gjør de ved å benytte seg av geo-blokkere.

streame champions league

Geo-blokkere bruker IP-adressen til den besøkende for å lokalisere hvor man befinner seg. Med en fremmed IP-adresse er det umulig å se innholdet.

Man kan imidlertid enkelt omgå geografiske restriksjoner ved å benytte seg av VPN som gjemmer IP-adressen og hindrer geo-blokkere i å se den faktiske posisjonen.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av april 2024

Hvordan streame Champions League med en VPN

Det er heldigvis veldig enkelt å begynne å bruke en VPN for å omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til Champions League live streaming.

    1. Velg en VPN-tjeneste – vi anbefaler ExpressVPN for beste strømmeopplevelse
    2. Last ned og installer ExpressVPN på enheten din
    3. Velg server: Norge for TV2, Danmark for Viaplay, Frankrike for beIN sport, Storbritannia for BT Sport, Belgia for RTL og Østerrike for Servus TV
    4. Gå til riktig plattform: TV2, Viaplay, beIN sport, BT Sport, RTL, Servus TV
    5. Se Champions League på nett fra hvor som helst!

Prøv ExpressVPN gratis

Med ExpressVPN kan du få tilgang til Champions League stream Norge og annet internasjonalt sportsinnhold fra hvor som helst. Vi har anbefalt dette programmet i mange år, og testene våre viser at dette programmet er best på markedet.

Prøv ExpressVPN gratis med 30-dagers fornøydgaranti og få garantert pengene tilbake om du bare vil bruke programmet en liten stund.

For å få pengene tilbake må du kontakte kundeservice før de 30 dagene er passert. Dette kan du enkelt gjøre via chat på nettsiden deres. Hva venter du på? Prøv ExpressVPN nå og få tilgang til Champions League live streaming, hvor som helst og når som helst!

Beste VPN programmer for Champions League stream Norge

Opp gjennom årene har vi prøvd mange ulike programmer og sammenlignet de ulike løsningene. Vi følger alltid med på oppdateringer og vurderer programmene om de gjør viktige endringer.

Ifølge våre siste vurderinger er dette de beste programmene du kan bruke for å streame Champions League på nett.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med en VPN

Det finnes utrolig mange fordeler med en VPN, men vi skal fokusere på det som oftest gjør at folk bestemmer seg for å benytte seg av en VPN.

For det første er det mulig å omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til blokkert innhold som nettsteder, Champions League live streaming og store plattformer som Netflix og Hulu.

Den viktigste fordelen handler imidlertid om trygghet på nett. Med en VPN kan du øke egen sikkerhet på nett og beskytte personvernet ditt.

Et slikt program krypterer dataene dine og gjemmer IP-adressen din. Med andre ord kan du sitte på et helt åpent nettverk og likevel føle deg trygg på at ingen får tilgang til innholdet ditt eller din private informasjon.

champions league stream norge

Konklusjon

Champions League er en av de største fotballturneringene i verden, og i denne artikkelen har vi sett på hvor og hvordan du kan få tilgang til å følge med på dette sportsarrangementet fra hvor som helst.

Du kan velge å betale for et abonnement og se turneringene via TV2, Viaplay eller beIN sport, men det er også mulig å se Champions League gratis via BT Sport, RTL eller Servus TV.

Om du velger en gratis kanal eller strømmetjeneste kan det imidlertid være vanskelig å komme seg forbi geografiske restriksjoner.

De fleste plattformer og kanaler må benytte seg av geo-blokkere for å lokalisere seerne og hindre de som befinner seg utenfor området de har rettigheter til å vise innholdet i å se det.

Med en VPN kan du imidlertid enkelt omgå de geografiske restriksjonene ved å endre IP-adressen din. Med en slik VPN får du ikke bare tilgang til sportsinnhold som Champions League, men du beskytter også ditt eget personvern på nett ved å kryptere dataene dine og gjemme IP-adressen din.

Prøv ExpressVPN nå og føl deg trygg på nett samtidig som du kan se Champions League gratis. Når du trykker på en av våre lenker til ExpressVPN får du også opptil 49% rabatt og 3 måneder gratis om du abonnerer for et år.

Du liker kanskje også…

Om du er interessert i fotball kan du også ha nytte av å lese disse artiklene. De hjelper deg med å få tilgang til andre internasjonale fotballturneringer fra hvor som helst.

Les disse artiklene om du vil finne ut hvordan du kan strømme fotball live på nett!

Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no