Hvordan strømme Peacock TV direkte hvor som helst i 2024?

Peacock TV klekket ut av egget 15 Juli 2020, og er NBC’s forsøk på å kapre sin andel av streaming-kaka. Hvordan kan nykomlingen bruse med fjærene, og imponere i et allerede mettet marked?

Peacock åpner sterkt med 13 000 timer GRATIS strømmeinnhold. Biblioteket inneholder klassiske og populære filmer og TV-serier som Parks & Recreation, James Bond, Jurassic Park og Matrix. 

For 5 dollar i måneden får du tilgang til Peacock live Premium. For denne lave prisen vil du ha tilgang til det fulle biblioteket ( 20 000 timer video)  og alt av Peacock originalinnhold.

Originalinnholdet inkluderer TV-serien «Brave New World», basert på Aldous Huxleys berømte dystopiroman av samme navn.  Med Premium-planen får du også tilgang til verdifullt sportsinnhold. Bare dét alene rettferdiggjør prisen, spør du meg, når Premier League, WWE og Tour de France er på menyen.

Nok om selve tjenesten. Hvordan får man tilgang til den?

Kjøp ExpressVPN nå
Er du lyst til å strømme Peacock live som helst?

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Hvor kan man strømme Peacock TV?

Peacock er tilgjengelig på mange ulike plattformer og enheter. Du kan strømme direkte på datamaskin, tablett eller mobil gjennom nettlesere som Chrome, Firefox eller Safari. Alternativt kan du bruke online-TV tjenester som Xfinity, Roku og AppleTV. Eier du en konsoll som Playstation eller Xbox bør du også kunne finne tjenesten der.

Det er såre enkelt å få satt opp en konto hos Peacock. Du kan simpelthen klikke her for å komme til deres nettside og registrere en konto.
Du trenger bare følge noen få enkle instruksjoner, og bør være fiks ferdig etter ca 3 minutter.

Det er imidlertid noe som kan stikke kjepper i hjulene for seergleden. Peacock-tjenesten er for øyeblikket kun tilgjengelig til kunder innenfor USAs grenser. Prøver du å åpne peacock live her i Norge vil du få en lei melding rett i fleisen: «tjenesten er utilgjengelig i din region».

Dette er fordi innholdet er geoblokkert.  Tjenesten blir utilgjengelig dersom serveren oppdager at du kobler til fra en utenlandsk IP.

Løsningen er å bruke et Peacock TV VPN for å skaffe deg en midlertidig amerikansk IP-adresse. Med et Peacock TV VPN kan du strømme Peacock hvor som helst og peacock tv norge.

Hvordan få tilgang med Peacock TV VPN

peacock tv

Peacock TV VPN lar deg strømme innhold hvor som helst, på hvilken som helst enhet.

    1. Det første du trenger er en solid Peacock TV VPN med mange servere i USA. Med ExpressVPN får du tilgang til over 3000 servere, så det er nok å velge og vrake mellom.
    2. I brukergrensesnittet kan du velge hvilken server du vil koble deg til. Her gjelder det å finne en server i USA med lavest mulig trafikk, slik at du slipper lange ventetider, avbrudd og redusert bildekvalitet.
    3. Når du er koblet til USA, prøv å få adgang til Peacock sin strømmetjeneste. Du bør nå kunne lage en  Peacock live brukerkonto, og logge inn. Når du først starter må du registrere et bankkort og starte en 7 dagers prøveperiode. Husk å avbryte abonnementet dersom du ikke vil ha Premium.
    4. Så snart du har din Peacock TV VPN oppe å kjøre, er det på tide å teste ut om videoavspillingen fungerer. Logg deg inn på Peacock streaming og prøv å starte videoen. Dersom det klaffer er det bare å lene seg tilbake og nyte showet.
    5. Dersom videoavspillingen ikke går som det skal, kan du prøve å slette nettleserdata eller bytte nettleser. Start på nytt og se om videoen funker. Hvis ikke, anbefaler jeg at du kontakter VPN-ets kundestøtte.

De beste VPN for å se Peacock TV direktesending

Det finnes utrolig mange VPN-produkter på markedet for peacock streaming, så det er litt av en oppgave å finne den rette. Mange av produsentene hevder at deres produkt kan avblokkere alle strømmetjenester. Ikke alle kan overholde det løftet. 

Frykt ikke, jeg har laget en liste over de fem beste VPN på markedet per i dag. Alle tjenestene på listen har blitt utførlig testet og er topprangerte av både brukere og eksperter. Jeg har anmeldt dem alle hver for seg, så sjekk dem ut og finn ut hvilken som passer dine behov. Vil du rett på sak? Da anbefaler jeg ExpressVPN for å se Peacock live.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Kan jeg strømme Peacock streaming med gratis VPN?

Flere timer strømmeglede med Peacock TV VPN

Når en tjeneste er basert i USA er det definitivt ikke en god idé å prøve å få adgang med en gratis Peacock live.  Prøver du å koble til en gratis USA-server vil du oppleve strømmehastigheter som er helt bånn i bøtta. Serverne er rett og slett overbefolket for å se Peacock streaming.

Hvis du en gang skulle slumpe til å finne en fungerende server, er du likevel ikke på trygg grunn. Med et gratis-VPN er du begrenset til et visst dataforbruk som ikke kan overskrides. 

Gratis-VPN er ikke sikkert for å se Peacock streaming

I tillegg til at du får en dårlig strømmeopplevelse med gratis-VPN, er det også risikabelt å bruke det fra et sikkerhetsperspektiv. Mange Gratis-VPN finansieres ved hjelp av reklame, noe som er både irriterende, men også potensielt en inngangsport for skadelig programvare.

Mange gratistjenester logger brukerdata og selger dem til tredjeparter. Det er faktisk blitt bevist at Kina står bak flere gratis-VPN og bruker dem til å spionere på utlendinger.

Hvorfor inngå unødvendig risiko for å se Peacock live? Opplev fordelene med et skikkelig VPN-program selv: ExpressVPN tilbyr en 30-dagers prøveperiode med returgaranti! 

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Andre fordeler med Peacock TV VPN

peacock tv

1. Unngå sensur og geoblokkeringer

Et VPN er ikke bare et lite leketøy som lar deg få tilgang til Peacock TV direktestrømming, det er også et mektig våpen mot nettsensur av alle slag. Er du en av dem som synes det er irriterende når tilbydere blokkerer innhold? Hvorfor skulle du ikke kunne se hva du vil, bare fordi du befinner deg på feil side av en landegrense?

Med et VPN kan du utvide dine strømmehorisonter, og få tilgang til enorme mengder hittil utilgjengelig innhold ogPeacock norge. Du kan enkelt omgå geoblokkeringer også på andre strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

VPN er et aktivt motmiddel mot sensur i mer seriøse sammenhenger. Flere land i verden overvåker hva innbyggerne driver med på nett. I noen tilfeller hindrer de også fri kommunikasjon med utlendinger. Alt dette er for å innskrenke innbyggernes friheter og rettigheter. Et VPN lar mennesker omgå undertrykkende sensur. 

2. Sikre privatlivet på internett

VPN er en av de beste investeringene i egen datasikkerhet du kan gjøre for å se Peacock streaming.  Det er mange aktører som er ute etter dine data hver gang du er på nett. Ikke gi dem noe som helst uten ettertrykkelig samtykke. VPN lar deg ta tilbake kontrollen over hvem som har tilgang til dine data.

Vi lever i en verden hvor store mengder data sendes frem og tilbake i en endeløs strøm. Mange av dataene vi sender og mottar inneholder sensitiv informasjon. Passord, bankdetaljer, identifikasjonsnummer, adresser er bare noen eksempler på data vi deler konstant. Hvis noe av dette skulle falle i gale hender, kan det få store konsekvenser.

Et VPN enkrypterer dataene dine, slik at de ikke vil kunne avleses av tredjeparter. Med ExpressVPN får du AES-256 bit enkryptering av samme type som brukes av store organisasjoner og militæret.

Den samme funksjonen som lar deg se Peacock — utenlandsk IP-adresse — opptrer også som et skjold mot uønsket reklame og sporing. Har du noensinne søkt på et produkt du trenger, og senere blitt vist skreddersydd reklame på en urelatert nettside? Ved å skjule riktig IP-adresse med et VPN er det umulig for automatiske sporingsverktøy å vite hvor det er du kobler til fra. Du kan dermed spare deg for mye irriterende reklame.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

3. Spar penger

Tro det eller ei, et VPN kan faktisk spare deg penger i det lange løp. Når du søker etter flyreiser og hotellrom på nettet vil nettsiden du besøker sjekke hvor du befinner deg. Om nettsiden oppdager at du sitter i Norge, kan det hende at prisene justeres opp. Dette kan du unngå hvis du har et VPN som lar deg surfe med utenlandsk IP-adresse. Ved å serverhoppe kan du unngå prisdiskriminering og ofte få gunstigere tilbud på nettet.

Konklusjon Peacock live

I denne artikkelen har du lært hvordan du kan få tilgang til Peacock utenfor USAs landegrenser. Med en god Peacock TV VPN er det ikke bare Peacock du kan få tilgang til, men et helt nytt strømmeunivers. Når vi også slenger økt datasikkerhet og privatliv med på kjøpet, virker VPN uunværlig i dagens online-hverdag.

Med så mange fordeler, er det nesten rart at VPN er såpass billig. For prisen av en kaffekopp i måneden kan du få VPN-dekning på opptil flere enheter. Det går også raskt og enkelt å installere et VPN. Ingen ekstra hardware, ingen kompliserte manualer. Du trenger bare å installere det og lage en brukerkonto, så kan du surfe sikkert så mye hjertet lyster.

Når et av de nyttigste programmene du kan tenke deg kun ligger et par museklikk unna for å se Peacock streaming, hva venter du på?

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no