Dette er hvordan du kan se på sykling i Norge for 2024

I denne artikkelen lærer du hvor du skal se på sykling i Norge eller hvor du enn er. Er du klar? La oss komme i gang.

Sjekk ut ExpressVPN
Se sykkel på tv med ExpressVPN, nå tilbyr de 49%

Får ikke du tilgang til å se sykling Norge? Ved å trykke på knappen kan du endelig se sykkel på TV!, ExpressVPN er tingen for deg

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

De beste strømmesidene for se sykling Norge

Hvis du er interessert i å se enten sykling live eller sykling på TV på norsk fra hvilket som helst land i verden, er det noen alternativer. Du kan abonnere på en dyr pay-per-view eller abonnementskanal. Nå skal du få litt mer informasjon om to plattformer som tilbyr det å se på sykling fra Norge.

 • Eurosport: er premierestedet for å se atletiske begivenheter på det europeiske kontinentet. Eurosport gjør en bemerkelsesverdig jobb med å imøtekomme dette mangfoldet, og tilbyr dekning på 20 forskjellige språk. På denne platformen kan du se på sykkel live til enhver tid! Eurosport tilbyr sykkeløp som, Tour of Thailand, Tour du Gabon, Saudi Tour, Ruta del Sol, UAE Tour, Tirreno Adriatico, Tour of Hainan og masse mer!
 • TV2: er en norsk TV kanal som tilbyr forskjellig innhold innenfor både sykkel på TV og sykkel live. Dette er noen av sykkelløpene du har muligheten til å se på, Il Lombardia, Memorial Rik Van Steenbergen, Paris – Tours, Le Tour de Langkawi, Giro del Veneto, Tour of Chongming Island WWT, Tour of Guangxi, Veneto Classic, Chrono des Nations og Tour Down Under.

Sykling Norge

De beste gratis strømmesidene for se sykkel live

Heldigvis finnes det ulike nettsteder rundt om i verden som viser live premium sykling uten abonnementsavgift. Her er en liste over nettsteder vi fant som streamer sykkelbegivenheter gratis.

 • RTBF: Tilbyr sykkelløp som, Philadelphia International Championship, Volta Limburg Classic, Memorial Marco Pantani og Reading Classic.
 • RSI: Mulighet til å se GP della Costa Etruschi, Klasika Primavera, Melbourne to Warrnambool Classic og Ronde van Drenthe.
 • Rai: Her kan du se løp som Giro d’Italia, Le Samyn, Strade Bianche, Trofeo, Laigueglia og Paris Niche.
 • RTVE: På denne plattformen kan du se La Vuelta, Milano – Torino, Nokere, Koerse, Tour of Hainan og Trofeo Binda.
 • France TV: Her kan du se på Tour de France, Rund um Köln, Arnhem-Veenendaal Classic, Escalada a Montjuïc og Grand Prix d’Ouverture La Marseillaise.

Hvorfor noen kanaler kanskje ikke er tilgjengelige

Noe av det mest frustrerende som kan skje når du bruker et strømmenettsted som ikke er tilgjengelig i Norge eller en norsk kanal som ikke er tilgjengelig i utlandet, er å møte en melding som informerer deg om at innholdet du vil se ikke er tilgjengelig i region.

Dette skjer fordi strømmenettsteder må lisensiere det opphavsrettsbeskyttede innholdet de distribuerer ved å implementere geografiske begrensninger for å opprettholde avtalen om opphavsrettslisens med de som har laget innholdet. Disse lisensene dekker ikke alltid et verdensomspennende publikum. For å begrense tilgangen til regionalt lisensiert innhold som dette, bruker strømmesider en prosess som kalles geoblokkering.

Alle enheter har en IP adresse, og når et nettsted merker at du har en IP, fra f.eks. Norge kan den blokkere den automatisk.

Et verktøy som kan hjelpe deg å omgå disse begrensningene er en VPN. En VPN kan endre IP-adressen (en unik adresse som kan identifisere hvilken enhet det er og hvor den befinner seg) din for å få en innholdsleverandør til å tro at du surfer på et annet sted eller område som tillater tilgang.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Slik fjerner du blokkering av sykkel på TV med en VPN

Når et geo-IP oppslag utføres av strømmesiden, ser de kun IP adressen og dermed plasseringen til VPN serveren. Dette betyr at du kan streame sykkel live fra overalt. Slik gjør du det.

 1. Få tilgang til disse plattformene ved bruk av vår anbefalte VPN ExpressVPN
 2. Velg en plan og abonner på den, ved bruk av linken vår får du 3 måneder gratis.
 3. Når man skal se på innhold fra andre land, er det viktig å velge riktig server. Derfor har vi lagd en liten liste over hvilken servere du bør velge på de forskjellige strømmesidene.
  • Plukk ut en server i Norge, for å se sykkel live på Eurosport eller TV2.
  • Velg en server i Belgium, og strømm på RTBF.
  • Plukk ut en server i  Sveits, for å se sykkel på tv hos RSI.
  • Velg en server i Italia, og strømm på  Rai.
  • Velg en server i Spania, for å se sykkel live på RTVE.

Prøv ExpressVPN gratis 30-dagers

ExpressVPN er på mange måter bedre enn en gratis prøveversjon av VPN. Du vil få full tilgang til alle ExpressVPNs funksjoner, helt risikofritt i 30 dager. Hvis du ikke er fornøyd, gir vi deg pengene tilbake. Det er virkelig så enkelt! Alt du trenger å gjøre er å kontakte kundeservicen til ExpressVPN før prøvetiden har gått ut, så får du pengene tilbake helt uten spørsmål. Med dette tilbudet kan du se på sykling i Norge helt gratis!

De beste VPNene å streame sykkel live med

Når det kommer til å velge den beste VPNen for å se sykkel på TV med, er det mange muligheter. Det finnes utrolig mange ulike VPNer i forskjellige prisklasser ute på markedet. Derfor kan dere være litt trøblete noen ganger å faktisk finne den rette for deg. Heldigvis, skal vi gå igjennom noen av de beste konkurrentene her.

Vårt ekspertteam har testet og sammenlignet mange VPNer på markedet over flere år. Vi har testet hver VPN base på kriteriene som hastighet, personvern og sikkerhet, pris osv. Resultatet ble at vi tror at vi har løsningen at disse VPNene egner seg for streaming. ExpressVPN ble kåret til nummer 1 VPN ifølge våres tester, som betyr at vi anbefaler denne siden ytelsen er på topp på alle måter.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Populære sykling konkurranser

Det er mange ulike arrangementer og konkurranser når det kommer til sykling. Nedenfor skal vi snakke om noen av de.

Sykkel på TV

Tour de France

Tour de France er kanskje den mest populære konkurransen innenfor se sykling Norge. Hvis du ønsker å se nærmere på hva det er og hvordan du kan se på det. Lese mer om Tour de France her.

Flanders sykkel

The Tour of Flanders er et årlig landeveisritt som arrangeres i Belgia hver vår. Det viktigste sykkelrittet i Flandern, det er en del av UCI World Tour og organisert av Flanders Classics. Lese mer om Tour of Flanders her.

La Vuelta

La Vuelta a España er et årlig flertrinns sykkelritt som primært arrangeres i Spania, mens det av og til passerer gjennom land i nærheten. Her kan du lese mer om La Vuelta.

Giro d’italia

Giro d’Italia er et årlig flertrinns sykkelritt som hovedsakelig arrangeres i Italia, mens det også starter i, eller passerer gjennom, andre land. Du kan lese mer om Giro d’Italia her.

Paris Nice sykkel

Paris Nice er et fransk profesjonelt sykkelritt som har blitt arrangert årlig siden 1933. Rittet varer i åtte dager og starter vanligvis med en prolog i Paris-området og avsluttes med en siste etappe i Nice eller Col d’ez med utsikt over byen. Les mer om Paris Nice her.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Fordelene med VPNer

VPNer kan hjelpe deg med å omgå geo-blokkeringer. Bbortsett fra å se på sykling med VPNer, kan du også fjerne blokkeringen Netflix, Hulu, Amazon Prime Video etc.

VPNer har også andre fordeler når du surfer nettsteder og apper, det kan hele tiden spore aktiviteten din på nettet og analysere dataene de samler inn. De oppretter en kryptert forbindelse mellom din enhet og en VPN server og tunnelerer deretter all internettrafikk gjennom VPN serveren.

VPN kan hindre nettlesere og andre fra å få tilgang til tilkoblingen din, og bidra til å holde informasjonen du sender og mottar anonym og sikker.

Sykkel live

Konklusjon om se sykling Norge

Du kan se sykling Norge gjennom følgende kanaler Eurosport og TV2. Men hvis du vil se ditt favorittløp gratis, anbefaler vi de følgende kanaler som ble nevnt tidligere i artikkelen.

Men det er et forbehold. Du kan finne ut at avhengig av hvor du befinner deg for øyeblikket, kan den valgte kanalen bli blokkert på grunn av geografiske begrensninger. Derfor anbefaler vi at du bruker en VPN for å se favorittsykkelturen din uten problemer uansett hvor du er.

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dager i dag og få tilgang til favorittsykkelarrangementet ditt og sykkel på tv.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no