Hvordan få tilgang til Bard i Norge – beste løsning for 2024

Det siste året har Google jobbet med og lansert en egen AI som heter Bard. Dessverre er Bard for øyeblikket ikke tilgjengelig for europeiske land, og derfor er det også vanskelig å bruke Bard AI i Norge. Les videre for å lære mer om hvordan du kan oppheve blokkeringen av Google Bard.

PRØV NÅ
Få tilgang til Google Bard med ExpressVPN - få 3 måneder GRATIS!

ExpressVPN lar deg omgå geografiske restriksjoner fra Google og oppheve blokkering av Bard i Norge! Få opptil 49% rabatt på et årsabonnement nå. Med 30-dagers fornøydgaranti kan du prøve programmet risikofritt og få pengene tilbake dersom du ikke er 100% fornøyd.

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Hva er Google Bard?

Bard er en eksperimentell chatbot fra Google som drives av modellen LaMDA. Den ble lansert 6. februar 2023 etter økende suksess for konkurrenten OpenAI etter lanseringen av ChatGPT. Boten kan blant annet svare på spørsmål, lage oppsummeringer, skape ulike former for innhold og bidra til å utforske ulike tema.

Google hevder at du kan bruke boten til mange nyttige formål. Du kan blant annet bruke Bard til idémyldring og planlegging for å øke produktivitet. Boten kan hjelpe deg med å sette ideene dine til livs, enten du ønsker å forstå komplekse emner, lage en liste over fordeler og ulemper eller planlegge et perfekt bursdagsselskap.

Chatboten har enda ikke blitt lansert for europeiske land og derfor er det heller ikke mulig å bruke Bard AI i Norge for øyeblikket. Mest sannsynlig er dette på grunn av økt regulering av kunstig intelligens og EUs personvernforordning. Boten selv hevder at programmet kanskje trenger endringer før lansering på grunn av strengere regulering av AI i Europa.

På tross av at chatboten enda ikke er godkjent for bruk i Norge er dette en lovende AI som kan bidra til å lette arbeidsmengden for mange og øke produktivitet. Heldigvis har vi en løsning på hvordan du kan få tilgang til Google Bard i Norge med en VPN som lar deg endre geografisk lokasjon.

Oppheve blokkering av Bard

Hvordan få tilgang til Bard i Norge med en VPN?

VPN står for virtuelt privat nettverk, men hva er en VPN? Når du kobler deg til en VPN skapes det en tunnel mellom deg og serveren du har valgt. Deretter kobler denne serveren seg til internett på vegne av deg. Med andre ord får en VPN det til å se ut som at du prøver å få tilgang til Google Bard fra et land hvor boten er lansert, mens du i virkeligheten prøver å bruke Bard AI i Norge.

Det finnes mange ulike VPN-tjenester på markedet, og det kan være vanskelig å finne tjenesten som fungerer best for deg når du skal oppheve blokkering av Bard. Når du skal velge en VPN bør du blant annet ta hensyn til sikkerhet og personvern, antall servere, hastighet, kundeservice og pris.

Vi anbefaler å velge en VPN som ikke fører logger, har et høyt antall servere fordelt på mange land, er konkurransedyktige på hastighet og har en rimelig pris.

Med vår steg-for-steg guide er det heldigvis enkelt å sette opp og begynne å bruke en VPN:

  1. Velg en VPN og registrer deg, vi anbefaler ExpressVPN.
  2. Last ned og installer programmet
  3. Åpne programmet
  4. Koble deg til en server som har tilgang til Google Bard
  5. Opphev blokkering av Google Bard AI med din nye VPN!

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dager

Mange VPN-tjenester er ustabile og har færre sikkerhetsfunksjoner enn ønskelig. Vi anbefaler deg å prøve ExpressVPN, et av de mest pålitelige programmene som er tilgjengelig på markedet for øyeblikket. Dette programmet har trygge og pålitelige servere, er svært brukervennlig og har sikkerhetsfunksjoner som sikrer deg og din personlige informasjon.

Med en 30-dagers fornøydgaranti kan du prøve programmet risikofritt for å oppheve blokkering av Bard. Om du er misfornøyd med programmet eller av andre grunner ikke vil fortsette abonnementet er det enkelt å få pengene tilbake ved å kontakte kundeservice via chat og be om pengene tilbake innen de 30 dagene er omme.

Feilsøking

Selv om de fleste VPN-tjenester er designet for å være enkle å bruke kan du tidvis støte på problemer. Dette er mye vanligere om du bruker en gratis VPN, og vi vil derfor anbefale å investere i en rimelig VPN som garanterer en trygg, stabil og pålitelig tilkobling når du skal bruke Bard AI i Norge.

Her er noen vanlige problemer du kan støte på mens du bruker en VPN til å oppheve blokkering av Bard:

  • Problemer med tilkobling
  • Dårlige hastigheter

BrukeBard ai i Norge

Det finnes heldigvis enkle løsninger på dette. Om du opplever problemer med tilkobling kan det ofte hjelpe å oppdatere programmet eller installere det på nytt. Eventuelt kan du også sjekke innstillinger for brannmur og antivirus, ettersom dette kan påvirke eller blokkere VPN-protokoller.

Dersom du ofte opplever dårlige hastigheter mens du er koblet til en VPN, er det enkleste å bytte til en annen server. Dårlige hastigheter er ofte et resultat av overbelastning av servere, og ved å bytte til en server med færre brukere bidrar du til å lette trykket og sikre høyere hastigheter for deg selv og andre.

Det smarteste du kan gjøre for å slippe å støte på problemer er å installere en VPN som fungerer bra når du skal bruke Bard AI i Norge.

Beste VPN for å oppheve blokkering av Google Bard

Vi følger kontinuerlig med på kjente og nye programmer på markedet og oppdaterer anbefalingene våre etterhvert som det kommer endringer. For å sikre best mulig opplevelse når du prøver å få tilgang til Google Bard anbefaler vi å prøve et av programmene nedenfor, som ifølge våre siste vurderinger er de beste VPN-tjenestene på markedet:

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Ofte stilte spørsmål

Om du lurer på noe vi enda ikke har svart på, kan det hende at du finner svaret på det her. Vi har samlet noen ofte stilte spørsmål om å oppheve blokkering av Bard for å gjøre det lettere for deg å få tilgang til chatboten.

Hvor kan du bruke Bard?

Bard er tilgjengelig på 3 ulike språk, og du kan bruke boten i over 180 land og områder. Boten er tilgjengelig på amerikansk engelsk, japansk og koreansk. Du kan blant annet bruke Bard i USA, resten av Amerika, store deler av Asia og Afrika, Australia og andre øygrupper.

Adgang Google Bard i Norge

Hva er forskjellen mellom ChatGPT og Google Bard?

Det finnes flere forskjeller som skiller ChatGPT fra Google Bard. Den største forskjellen er at ChatGPT er basert på modellen GPT fra OpenAI, mens Google Bard er basert på modellen LaMDA fra Google. Her er noen andre nevneverdige forskjeller mellom de to ulike botene:

  • ChatGPT har en innebygd plagiatkontroll
  • Google Bard kan svare både med vanlig tekst og søkeresultater
  • Google Bard er for øyeblikket helt gratis

Begge botene er gode, og hvilken du bør bruke kommer an på hva du har tenkt til å gjøre. Bard tilbyr nøyaktige og stort sett korrekte svar, mens ChatGPT er best på å gi korte og lettforståelige svar. Vi erfarer at ChatGPT ofte brukes for gøy, mens Google Bard vinner på å tilby pålitelig informasjon.

Konklusjon

Bard er den nye, eksperimentelle chatboten fra Google som blant annet kan svare på spørsmål, lage oppsummeringer og skape innhold. Boten er enda ikke lansert for europeiske land, mest sannsynlig på grunn av regulering av kunstig intelligens og innsamling av personopplysninger.

Du kan imidlertid bruke en VPN til å omgå geografiske restriksjoner og oppheve blokkering av Bard for en enklere hverdag og redusert arbeidsmengde. Vi anbefaler å velge en pålitelig VPN med gode sikkerhetsfunksjoner, høye hastigheter, mange servere, rimelig pris og konkurransedyktig kundeservice.

ExpressVPN er ifølge våre siste vurderinger det beste programmet på markedet når det gjelder å omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til Google Bard. Med et høyt antall servere fordelt på mange land, stort fokus på sikkerhet og høye hastigheter får du ekstremt mye for pengene.

Ikke gå glipp av muligheten til å prøve ExpressVPN risikofritt med 30-dagers fornøydgaranti. Dette programmet lar deg bruke Bard AI i Norge og dra nytte av de mange fordelene med kunstig intelligens, samtidig som du øker egen sikkerhet og beskytter din personlige informasjon på nett.

Avatar photo

Maria, med bakgrunn fra informatikk og erfaring som online-manager, har alltid hatt en dyp kjærlighet for teknologi og hvordan det påvirker forbedringen av menneskers liv. Å være forfatter er nå noe hun virkelig er takknemlig for. Som en del av denne spennende reisen legger hun spesiell vekt på sikkerhet og personvern i artiklene sine. Maria er opptatt av lesernes og sin egen velferd, og hennes ønske er at alle skal surfe trygt på internett. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Maria via e-post på maria@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no