5 beste VPN for Windows og bærbar PC 2024

Windows er Microsofts flaggskipprodukt og det mest populære operativsystemet (OS) for stasjonære og bærbare datamaskiner; en posisjon som Windows har opprettholdt i over 30 år, til tross for opp- og nedturer i kvaliteten på versjonene. Det siste tilskuddet til familien, Windows 10, er av god kvalitet. Det var med stor glede for de fleste brukere som meg, å bytte fra Windows 7 eller 8.1 til Windows 10 når den kom.

SKAFF DEG ExpressVPN
ExpressVPN: Den beste VPN

Denne tjenesten yter fantastisk strømmehastighet, har et stort antall tilgjengelige servere og er veldig brukervennlig.

Brukernes personvern er imidlertid ikke Microsofts viktigste bekymring som du kan lese fra personvernreglene deres, i motsetning til brukernes opplevelse. Personvernet ditt kan derfor være i faresonen med alle de nye funksjonene som synkroniseres automatisk med selskapets servere.

Derfor må du konfigurere operativsystemet ditt riktig og aktivere nye funksjoner nøye, når det er mulig. Men, det finnes noen funksjoner du ikke har kontroll over, og du må installere tilleggsprogramvare for å beskytte personvernet ditt.

En Windows VPN er selvfølgelig en av dem, og det burde bli en av dem som befinner seg helt øverst på listen når du får en ny enhet. Dette fordi det finnes ingen tjenester som er aktivert som standard og heller ingen forhåndsinstallert VPN på enheten, samt at all din online aktivitet er helt synlig for andre.

Men hva er den beste Windows VPN-klienten? Det finnes et hav å velge mellom og de hevder alle å være den beste VPN i Windows 10. La meg derfor hjelpe deg med dette problemet: Jeg har nemlig samlet resultatene fra alle de beste VPN-anmeldelsene våre i denne artikkelen.

Få en gratis Windows VPN med ett enkelt triks

Siden du leser denne artikkelen, antar jeg at du er på jakt etter den beste gratis Windows VPN & PC. Derfor kan du like gjerne med gang få vite hvordan du skaffer deg en slik.

Hvis du har lagt merke til det, finnes det mange VPN i Windows 10 som tilbyr 30-dagers pengene tilbake-garantier. Men realiteten er at de alltid prøver å skjule dette og gjør det vanskelig for deg å faktisk få refusjon. Den beste VPN-en på markedet gjør imidlertid ikke dette. ExpressVPN tar bekymringene dine på alvor. Her refunderes alltid pengene dine med en gang uten noen som helst spørsmål.

Trikset er å bruke denne lenken for å få VPN i Windows 10. Du har da 30 dager til å benytte deg av alle de beste funksjonene og bruke dem slik du selv vil. For å få refundert pengene dine, trenger du bare å kontakte kundeservicen deres innen utgangen av 30 dager. Jeg har selv benyttet meg av dette trikset og jeg var veldig fornøyd med tjenesten!

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Hva er den beste VPN for Windows?

Et virtuelt privat nettverk (VPN) er et sikkerhetsverktøy for å beskytte ditt online personvern. Denne krypterer dataene mellom enheten din og serveren i en sikker tunnel og det anonymiserer din online aktivitet. Den tilbyr også andre fordeler, som for eksempel å beskytte enheten din på offentlig WiFi og slik at du kan omgå sensur eller få tilgang til begrenset innhold. For en mer detaljert presentasjon, sjekk ut hva en VPN egentlig er.

La oss så gå tilbake til oppgaven: Finn en gratis VPN for Windows 10. Jeg tok flere kriterier i betraktning for å finne ut hva som er den beste VPN-en for Windows 10 og her er de viktigste:

  • Kvaliteten på VPN for PC
  • Prestasjoner av servere og nettverk
  • Sterk kryptering
  • Null logger
  • Personvernfunksjoner
  • Bypass for geo-begrensninger

Appen må selvfølgelig være brukervennlig, både under installasjonsprosessen og til det daglige bruk. Den må i tillegg være intuitiv – uten noen grunn til å lese manualen eller gå til hjelpesiden. Dette fordi det er kun en programvare som all annen programvare. I tillegg, hvis du må bytte server regelmessig må dette kunne gjøres på en enkel og rask måte.

Når det gjelder ytelse, er det viktig å forstå at VPN-klienten administrerer internettforbindelsen din, altså alle dataene du sender og mottar. Så, hvis den er tregere enn Internett-leverandørens tilkobling, vil du merke det og du vil ikke like det. Derfor tilbyr den beste gratis VPN-en for Windows 10 en høy hastighet på de fleste servere for å oppnå den aller beste opplevelsen.

Beskyttelsen av ditt privatliv

En sterk kryptering er kritisk. Dette garanterer at dine krypterte data ferdes trygt i nettverket. Hvis ikke kan snokere lett ødelegge den og få tilgang til din online aktivitet og alle dine sensitive data, som for eksempel påloggingsinformasjon eller meldinger.

Logging er en stor bekymring for alle VPN-brukere. Faktisk kan leverandøren din teknisk sett logge all aktiviteten din, som for eksempel din ISP, og ingen vil bruke en tjeneste som gjør dette. Jeg vil derfor heller aldri anbefale en slik leverandør. VPN Windows 10-leverandøren din må tilby en streng policy for ikke-logging og være gjennomsiktig om hva som logges og hvorfor. Selv om null log policy kan virke for godt til å være sant, kan du forvente et minimum av logger og absolutt ingen logg som kan identifisere deg.

vpn for windows

Som jeg nevnte tidligere, er Windows 10 helt suveren. Men, det finnes noen kjente sårbarheter på operativsystemet. Derfor bør VPN i Windows 10 kunne tilby funksjoner som løser disse sikkerhetsproblemene. Den første er kill switch: Denne funskonen blokkerer Internett-trafikken din hvis VPN-tilkoblingen din faller ut. Den sørger deretter for at operativsystemet ditt ikke kan koble seg til på nytt uten VPN-beskyttelsen. Den andre er DNS-lekkasjebeskyttelse: Denne tvinger alle forespørsler om å gå gjennom VPN-tilkoblingen. fordi hvis forespørsler ble sendt ut av tunnelen, vil de ha den virkelige IP-adressen din.

Til slutt, må VPN-leverandørens IP-er ikke svartelistes av hovedinnholdsleverandørene for musikk- og videostreaming. Du skal også kunne se Netflix USA og andre streamingtjenester helt problemfritt. Beskyttelsen av personvernet ditt må ikke gjøres på bekostning av favorittaktivitetene dine.

Når det er sagt, her er de beste VPN-ene for Windows:

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Hvis du ønsker mer informasjon om hver av disse leverandørene, kan du lese de tilsvarende vurderingene. Du kan prøve deres gratis VPN for Windows 10 i 7 til 30 dager, takket være pengene-tilbake-garantiene deres. Og, et annet triks: Du sparer mye penger hvis du abonnerer for et år. Du kan til og med få noen måneder gratis!

Gratis VPN for Windows, er det sant?

Ja, du kan bruke alle VPN Windows 10 på listen over helt gratis. Det beste av alt er at du kan glede deg over den gratis prøveperioden deres i en begrenset periode. Deretter tilbyr disse leverandørene opptil 30 dagers tilfredshetsgarantier. Dette skal være nok for deg til å prøve dem på daglig basis og gjør deg selv opp en mening.

Med alle de gratis VPN-ene jeg anbefaler er du på den sikre siden. Men, du bør være på vakt mot alle gratis VPN tjenester, fordi det i de fleste tilfeller er misvisende reklame, og det er hva disse selskapene tjener penger på. Så, hvis du ikke betaler, er det du som er produktet.

Et av de mest kjente eksemplene er Hola, som vi nå anbefaler bedre alternativer for. Denne leverandøren selger båndbredden til gratisbrukere for å betalte brukere med. Selv om det kanskje ikke er en stor sak, er det akkurat ved første blikk. Fordi, gratisbrukere er ansvarlige for aktivitetene til betalte brukere som bruker deres IP-adresse. Bare forestill deg implikasjonene med torrenting eller streaming av copyright-innhold, eller det som enda verre er. Dette er bare ett eksempel og det finnes mange andre.

Avslutningsvis, er det greit å lete etter en gratis nedlasting av VPN for Windows 10. Jeg forstår at noen av dere ikke har råd til å bruke pengerpå å beskytte personvernet deres hver måned. Men, du bør lese anmeldelser før du installerer en gratis VPN-klient for Windows 10.

VPN for PC: Er det virkelig nødvendig?

Svaret er ja. Dette fordi du alltid bruker mer tid på nettet. Og fordi Big Brothers ser og sporer deg: Offentlige instanser, selskaper og hackere. De har alle sine egne grunner til å samle inn dataene dine og de begynner å spionere på deg så snart du går online.

Men personvernet ditt er en rettighet. Hvis du ikke kjemper for det, mister du det. Dette er ikke mine ord, de kommer fra Eric Schmidt, en Google-styreleder og han vet hva som skjer. Han er klar over alle truslene mot personvernet ditt:

  • Masseovervåking og sensur fra myndighetene
  • Sporing og profilering fra selskaper (Internett-leverandører, annonsører, søkemotorer, etc.)
  • Hacking fra 12 år gamle gutter og ekte hackere

På PC-en din bør du ha et antivirusprogram, en brannmur og en VPN for Windows.

vpn for pc

Hvis ikke dette er nok til å overbevise deg, vil du kanskje høre på meg hvis jeg forteller deg om de andre fordelene med VPN Windows 10. Sikkerhet og personvern er viktige ting, helt klart, men hva med streaming og torrenting? For det er nettopp her en VPN kommer godt med.

Jeg har tidligere nevnt Netflix ovenfor her, men det hele fungerer på akkurat den samme måten med Hulu, Amazon Prime, Dazn og enhver annen leverandør. Videre, kan du også se Champions League Live. I utgangspunktet kan du se alt det geo-begrensede innholdet hvor som helst med den beste VPN-en for Windows 10 – hvor som helst en server er tilgjengelig. Hvis du ser gratis streaming på nettsteder du ikke er ment å besøke, ville en VPN Windows 10 være en god idé. Denne skjuler IP-adressen din og den beskytter deg mot skadelig programvare.

Sist, men ikke minst, hvis du leter etter en gratis VPN for Windows 10, kan du være den typen leser som liker å dele filer via P2P og torrent. Dette er en farlig aktivitet som kan koste deg mye penger. Dette fordi copyright-trollene alltid er på utkikk etter å beskytte interessene deres. Så, du bør bruke en VPN for å skjule din online aktivitet. Men ikke alle gratis VPN for Windows 10 aksepterer P2P og torrenting på serverne deres. Sjekk rangeringen av gratis VPN for torrenting for å finne den rette for deg.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Det var alt for denne gang!

Hvis PC-en din kjører Microsofts operativsystem, bør du absolutt skaffe deg en gratis VPN-nedlasting for Windows. Dette, fordi personvernet ditt er utsatt for både datamaskinen din med invasive funksjoner og med hackere på nettet. Bruk av en VPN for Windows 10 er den ultimate løsningen for å redusere denne risikoen betydelig.

Selv om det finnes mange tilbydere på markedet, kan bare en håndfull av dem gjøre seg fortjent til tittelen beste VPN for Windows og jeg har listet dem alle opp ovenfor her. Disse leverandørene er pålitelige, og de tilbyr de beste funksjonene for ditt privatliv og en optimal opplevelse. For ikke å snakke om deres gratis prøveordninger og pengene-tilbake-garantier.

Du kan prøve en gratis VPN for Windows 10, men det er på egen risiko – den aller største risikoen er tapet av privatlivets fred, med dataene dine solgt til høystbydende.

Helge

Helge, en cybersikkerhetsingeniør med bakgrunn i datavitenskap, blir ofte omtalt av vennene sine som en "sikkerhetsguru" på grunn av hans fascinasjon for å utforske nye ting på internett. Han dedikerer mesteparten av tiden sin til denne interessen og finner det fengslende hvor mye man kan lære med bare ett klikk. Hans ekspertise ligger innen cybersikkerhet, som ikke bare tar ham dit han vil, men også sikrer tryggheten til hans online identitet. Helges motto er "sikkerhet først" - og understreker viktigheten av å være trygg på nettet. For eventuelle henvendelser eller samarbeidsmuligheter, kan du kontakte Helge via e-post på helge@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no