De 10 beste seriene på Netflix i 2024

Netflix har etablert seg som en stabil husholdningsvare i de norske hjem. Og timene som blir lagt ned foran skjermen med netflix på er mange. Det kryr av gode serier på netflix, men når man har sett de anbefalte serier på netflix, kan det være vanskelig å finne de beste serier netflix.

En ting mange ikke er klar over med NF er at det eksisterer et helt hav av serier og filmer som vi i Norge ikke har tilgang til. Grunnen til det er forskjellige lisenser for forskjellige land. Heldigvis er det en vei rundt dette, slik at vi kan ha tilgang til alle populære netflix serier.

SKAFF DEG ExpressVPN
Se beste seriene på Netflix med ExpressVPN

med ExpressVPN kan man helt enkelt se den uansett hvor man befinner seg – også i Norge. Hvis du ikke er fornøyd har vi 30 dagers pengene tilbake garanti

Beste Netflix Serier til 2024

Gode serier på netflix er det mange av, og det diskuteres mye om hva som er de beste serier netflix. Vi har ikke skapt denne artikkelen for å fortsette diskusjonen om hva som er beste serier netflix. Vi skal rett og slett vise frem anbefalte serier netflix og populære netflix serier.

På denne listen av 10 anbefalte serier netflix vil du finne populære netflix serier som er i Norge og som du kan se nå, og kanskje noen gode serier på netflix som ikke er i Norge. For å se beste serier netflix som ikke er i Norge kan du rett og slett skaffe deg en VPN, og da kan du helt enkelt se absolutt alt netflix og andre strømmetjenester har å tilby.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

1. La casa de papel

La casa de papel

La casa de papel, eller Papirhuset, er umulig å unngå når vi snakker om beste serier netflix. Etter serien virkelig tok av i 2020, kan man ikke se på anbefalte serier netflix uten å nevne La casa de papel. Dette er også raskt blitt blant de aller mest populære netflix serier.

Serien handler kort oppsummert om en gjeng som er blitt samlet av et geni, for å rane den spanske nasjonal banken. Blant relativit nye poppulære netflix serier er dette helt klart en av de anbefalte serier netflix.

2. The crown

The crown

The crown er en av våre anbefalte serier netflix. Denne serien som er blant de gode serier på netflix handler om Dronning Elisabeth den 2. Dette er en dramaserie som vi absolutt mener er blant de beste serier netflix.

Selv om denne populære netflix serier er en dramaserie, er det også veldig mye historisk informasjon som kan innhentes her. Så når man kombinerer all spenningen samtidig med alt det historisk korrekte man kan lære, er dette helt klart blant anbefalte serier netflix. Det er ingen tvil om at dette er en av de gode serier på netflix, og blant beste serier netflix.

3. The Queen’s Gambit

beste serier netflix the queens gambit

The Queen’s Gambit er en personlig anbefalte serier netflix, dette er helt klart blant gode serier på netflix og beste serier netflix. Denne gode serier på netflix handler om en foreldreløs jente som totalt faller for sjakk, og det viser seg at hun har et enormt talent. Denne populære netflix serier er absolutt noe som må sees.

Blant anbefalte serier netflix er dette kanskje den største personlige anbefalingen blant gode serier på netflix. Denne populære netflix serier er så bra at den faktisk har gjort sjakk langt mer populært enn det var tidligere. Dette er helt klart blant de beste serier netflix, og en av våre desiderte anbefalte serier netflix.

4. Emily in Paris

beste serier netflix emily in paris

Emily in Paris er også en av våre anbefalte serier netflix, og er blant de gode serier på netflix. Den populære netflix serier handler om Emily i 20-årene som flytter fra USA til Paris i Frankrike på grunn av et uforventet jobbtilbud. Dette er en serie som helt klart er blant anbefalte serier på netflix da det er en av de beste serier netflix.

5. Sex education

beste serier netflix sex education

Sex education er vår femte anbefalte serier netflix. Dette er en av de virkelig populære netflix serier, og er helt klart klassifisert blant de gode serier på netflix.

Serien er en komedie/drama, og handler om en usikker og ikke fullt så populær tenåring og moren hans som er en sexolog, og ikke usikker i det hele tatt. Dette skaper morsomme og interessante situasjoner i denne serien som er blant de beste serier netflix. Dette er en serie som er blant de populære netflix serier, spesielt blant ungdom og unge voksne.

6. Outer banks

beste serier netflix outer banks

Outer banks er en av de gode serier på netflix. Dette er en av de anbefalte serier netflix, spesielt for ungdom. Dette er nemlig en serie som omhandler en gjeng tenåringer, og tenåringsdrama.

Dette er på lik linje med serien Sex education en av de populære netflix serier blant ungdom. Om man er ute etter spenning, samtidig som man får oppleve en kul ungdomsgjeng er dette absolutt en anbefalt serie netflix, og kan for aldersgruppen sees på som blant de beste netflix serier.

7. Ozark

beste serier netflix ozark

Ozark er blant de bra serier på netflix. Dette er en krim/drama/thriller serie, og er perfekt for dem som liker det. Blant netflix serier anbefalinger er dette nok en som ofte vil dukke opp, og det er ikke uten grunn.

Denne serien handler om et kartell i Mexico, som ansetter en finansiell rådgiver som lever et normalt liv, og plutselig blir med i kartellet for å hjelpe til med hvitvaskingen av penger. For dem som er ute etter spenning, er dette virkelig en serie som er verdt å sjekke ut neste gang man leter etter ny serie å se på.

8. Unorthodox

unorthodox beste serier netflix

Blant beste serier på netflix er det verdt å nevne miniserien Unorthodox, mange vil kanskje til og med argumentere for at dette er den beste serie netflix. Serien handler om en jødisk ung kvinne som tar sjanser i livet, som kanskje ikke er så vanlig for unge jødiske kvinner. Dette gjør at serien byr på en hel rekke drama, som alle dramaglade virkelig bør vurdere å få med seg – det er nemlig verdt det.

0. Zac and Mia

beste serier netflix zac and mia

Denne serien Zac and Mia, som ikke så overaskende handler om Zac og Mia, er noe alle bør få med seg. Serien handler om disse to vanlige ungdommene som faller for hverandre mens de begge har kreft og får behandling for det.

Denne serien er bare tilgjengelig på Netflix i USA, men med en VPN kan man helt enkelt se den uansett hvor man befinner seg – også i Norge.

10. In the dark

beste serier netflix in the dark

In the dark på lik linje med Zac and Mia er dette en serie alle bør få med seg, den er også bare tilgjengelig på netflix i USA. Denne serien som er en blanding av krim, komedie og drama, er virkelig noe man bør se. Med en bra VPN er det ingen problemer å få sett denne i Norge.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Hvorfor bruke VPN for anbefalte serier netflix?

Det er faktisk en hel rekke grunner til at man kan og bør bruke en VPN. Det er nemlig en hel rekke argumenter som peker på at alle bør benytte seg av en VPN.

Geo-Restriksjoner

En av de store grunnene til at man bør bruke VPN, spesielt når det kommer til strømming av innhold på nett er at man unngår geo-restriksjoner, altså geologiske restriksjoner. Med dette menes at man kan se innhold som vanligvis ikke er tilgjengelig der man oppholder seg. Under dette kommer blant annet alle seriene på netflix som ikke er tilgjengelige i Norge og kan man se Netflix i utlandet.

Med en VPN vil man få tilgang til absolutt alle seriene som er tilgjengelige på netflix i hele verden. Mange vet kanskje ikke at vi i Norge bare har tilgang til en liten brøkdel av alle seriene som faktisk er på netflix. Men med en VPN vil man ha tilgang til absolutt alt det bra som netflix har å tilby.

Anonym surfing

Du vil man være anonym når man surfer rundt på nett, for mange er det nok for å skaffe seg VPN. Det er mange som ikke er klar over at så og si alle nettsider som man besøker daglig samler inn personlig informasjon om deg, dette kaller de cookies. Ikke bare samler de personlig informasjon, de sporer også hva du gjør ellers på internett. Med VPN vil ikke dette skje.

Anonym surfing kan i seg selv være grunn nok til å skaffe seg en bra VPN. Med å surfe anonymt vil først og fremst nettsteder ikke kunne samle inn personlig informasjon, eller noe annen informasjon om deg. Du vil heller ikke kunne bli hacket, slik du kan når du surfer uten å være anonym. Vanligvis legger man igjen såkalte spor og lignende, slik at annonsører vet hva du har gjort på internett og kan vise deg den reklame deretter, med en VPN vil ikke dette skje.

Beste VPN for beste serier netflix

Etter at du har lest årsakene mine, er jeg sikker på at du allerede vet hvorfor du bør bruke en VPN for din beste netflix-serie, og deretter hvilken VPN du bør bruke. Ikke bekymre deg, jeg lagde en liste over de eneste VPN-ene du bør bruke, jeg garanterer at du aldri blir skuffet. Og hvis du vil vite hvordan jeg laget denne listen, les mer her hvordan vi velger beste VPN for Netflix.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

I tillegg kan man velge hvor i verden man ønsker å være koblet til. På denne måten kan man se alle verdens netflix serier.

Til slutt

Det er en hel rekke flotte serier på netflix. Mange av disse er tilgjengelige i Norge, men for å kunne se alt som netflix har å by på er man avhengige av en VPN. Med en bra og billig VPN vil du nemlig få tilgang til absolutt alt innholdet som netflix har å by på.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no