Slik ser du Disney Plus utenfor USA i 2024

Det kan være vanskelig å få tilgang til Disney Plus USA når man befinner seg i Norge. Store amerikanske programmer er eksklusive og kun tilgjengelige i Amerika. Hvordan kan du se USA Disney Plus i Norge? Vi kan hjelpe deg, vi har løsningen for deg som ønsker å se Disney Plus utenfor USA når som helst og hvor som helst!

Se Tilbudet
Få tilgang til USA Disney+ med ExpressVPN - 49% rabatt!

ExpressVPN har de raskeste serverene i USA for å streame Disney+ uansett hvor du befinner deg. Spesielt tilbud: 12 måneder + 3 måneder HELT GRATIS! Dersom du ikke er fornøyd har du 30-dagers pengene tilbake-garanti!

Artikkelen oppdatert på: 12. mai 2024

Disney Plus USA – tilgjengelighet

Disney Plus er en internasjonal strømmetjeneste som tilbyr både filmer og serier. Strømmetjenesten er tilgjengelig via TV, nettleser og en egen app som kan installeres på smarttelefon.

Disney plus USA

Man må betale for et abonnement, men får mye igjen i form av innhold. Du får tilgang til de nyeste filmene og seriene, Disney-klassikere og originale filmer og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Disney+ er tilgjengelig i Norge, men du kan ikke se USA Disney Plus i Norge. Den norske katalogen er god, men den amerikanske tjenesten har mer innhold og flere eksklusive filmer og serier tilgjengelig. Dette er imidlertid kun tilgjengelig for dem som bor i USA.

Se Disney Plus utenfor USA – geografiske restriksjoner

Disney Plus USA har kun lov til å vise amerikansk innhold innenfor USAs landegrenser ettersom de kun har kjøpt rettigheter til filmene og seriene i katalogen for USA. På grunn av dette må strømmetjenesten implementere geografiske restriksjoner for å opprettholde avtalen med de som har skapt innholdet.

Fordi Disney Plus USA har skrevet under på en kontrakt om at de kun har rettigheter til å vise filmene og seriene i katalogen innenfor amerikanske landegrenser, må de bruke geo-blokkere for å begrense hvem som kan se innholdet. Dette gjør de ved å lokalisere IP-adressene til dem som ser på – en unik adresse som kan identifisere hvilken enhet det er og hvor den befinner seg.

Disse geo-blokkerne gjør det umulig for personer i Norge å se innhold fra strømmetjenesten med mindre man trikser litt for å få det til. Man kan enkelt få tilgang til innholdet ved å bruke en VPN til å endre IP-adresse og komme seg forbi de geografiske restriksjonene hos strømmetjenesten. Slik ser du Disney Plus utenfor USA.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Slik ser du Disney Plus utenfor USA

Du kan benytte deg av Disney+ USA med et norsk abonnement hos tjenesten. Dette gjør du ved å bruke en VPN for å fjerne blokkeringen av det amerikanske innholdet – da ser du det amerikanske innholdet via ditt norske abonnement.

  1. Registrer deg og abonner på ExpressVPN via deres offisielle sidefå 3 måneder gratis nå! Vårt førstevalg er ExpressVPN fordi den har de raskeste serverene i USA for streaming i høy kvalitet
  2. Last ned og installer appen
  3. Åpne programmet og velg USA server
  4. Gå til strømmetjenesten, Disney Plus – du kan endelig se USA Disney Plus i Norge!

Prøv ExpressVPN 30-dagers gratis

ExpressVPN er vårt førstevalg når det kommer til valg av VPN, og du kan både se Disney Plus utenfor USA og mange flere populære strømmetjenester, filmer og serier ved bruk av programmet! Dette VPN-programmet hjelper deg å følge med på det internasjonale innholdet DU bryr deg om.

Med andre ord er det ingen tid å miste – prøv ExpressVPN gratis i dag!

Beste VPN-programmer for å se Disney Plus utenfor USA

Vi har som tidligere nevnt prøvd mange forskjellige VPN-programmer, og etter grundige sammenligninger og vurderinger er dette programmene vi anbefaler.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Alle programmene er testet av oss, og vi har spesifikke kriterier til programmene vi anbefaler.

Du kan få mer informasjon om hvordan vi prøver ut og sammenligner de ulike programmene i denne artikkelen.

Fordeler ved å bruke en VPN

Det er mange ulike fordeler ved å bruke en VPN, men vi skal fokusere på to av fordelene folk flest er ute etter når de leter etter riktig VPN-program.

Når man bruker et VPN-program kan man enkelt komme seg forbi geografiske restriksjoner og kjempe mot sensurering av innhold, nettsteder og strømmetjenester. Slik ser du Disney Plus utenfor Norge, men du kan også bruke en VPN til å få tilgang til plattformer som Netflix og Hulu.

Den største fordelen er – på tross av gleden ved å ha tilgang til mer innhold – å kunne øke egen trygghet og sikre eget personvern på nett. Ved å bruke en VPN krypterer du dine personlige data ved å gjemme IP-adressen din. Dette kan blant annet holde deg helt trygg fra hackere når du surfer på gratis og offentlige internett.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2024

Konklusjon

Disney Plus USA katalogen har mest innhold av alle, men det kan være vanskelig å se USA Disney Plus i Norge fordi Disney Plus USA kun har tv-rettigheter innenfor USA, og derfor må implementere geografiske restriksjoner. Strømmetjenesten benytter seg av geo-blokkere for å lokalisere seere og hindre alle utenfor USA i å få tilgang til innholdet.

Men, frykt ikke! Vi har en løsning for deg.

Slik ser du Disney Plus utenfor USA? Det er ikke så vanskelig som man skulle tro! Om du installerer ExpressVPN og velger plassering i USA, får du tilgang uansett hvor du befinner deg.

Om du prøver ExpressVPN i dag, får du opp til 49% rabatt på programmet gjennom våre lenker. Du har også 30-dagers angrerett og kan få refundert pengene dersom du mot all formodning skulle vært misfornøyd med programmet.

I tillegg til å få tilgang til Disney Plus USA, får du også tilgang til andre strømmetjenester og plattformer som Netflix og Hulu. Du beskytter også ditt eget personvern og øker tryggheten din online ved å kryptere dine personlige data. Mange undervurderer farene online, men vi er her for å hjelpe deg og øke ditt personvern.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no